Čia įdomu dėl mitybos įtakos plaukų būklei, kaip ir neabejoju, kad iš principo ryšys turėtų būti, bet
Pvz, mes abu su vyru nevalgom saldumynų, nerūkom, negeriam kavos ir arbatos, alkoholį vartojam vienodai dažnai ir vienodais kiekiais, visiškai nevalgom rūkyto ir aliejuje kepto maisto. Tačiau jo plaukai riebūs, labai, o mano sausi. Ir oda, veido ir viso kūno, analogiškai. Visad maniau, kad tas tipas yra iš prigimties, nulemtas genų. Ir daryk tu ką nori
Is visu isvardintu vartoju tik saldumynus ir kava (ja nuo velyvos paauglystes), ir ju atsisakyciau turbut tik ligai uzpuolus. As plaukus plaudavau kazkada senai karta, du kartus per savaite, veliau kas trecia diena, veliau kas antra.... Man del veido spuogu tai vienas dermatologas mita issklaide, sako kai kyla spuogai daznai kaltinami saldumynai, bet jeigu tai butu tiesa tai visi vaikai vaiksciotu spupguoti nes jie yra didziausi saldumynu valgytojai.
Reiskia nepasitvirtino mano isvados, nes ant savyju tai labai pastebejau kad kai jie man isslinko galva tenka plauti dauk kartu dazniau. O dar sako su amzium odos riebalavimasis mazeja.
O man sitas metodas nepasiteisino...
QUOTE(dagli @ 2013 11 21, 15:44)
Na pas mane tikrai labai daug plaukų, ne 3 o visi 300
Tačiau nepaisant to, šaknys riebios, o galai sausi, tai ir vargstu su trinkimu kiekvieną dieną
Tačiau nepaisant to, šaknys riebios, o galai sausi, tai ir vargstu su trinkimu kiekvieną dieną
Reiskia nepasitvirtino mano isvados, nes ant savyju tai labai pastebejau kad kai jie man isslinko galva tenka plauti dauk kartu dazniau. O dar sako su amzium odos riebalavimasis mazeja.
QUOTE(Juxt @ 2013 11 21, 18:04)
kaip jau kažkuri Jūs minėjote, kuo dažniau plausite - tuo greičiau riebaluosis. . tiesiog man asmeniškai reikėjo išlaukti (pakentėti, pabūti riebiais plaukais) keletą dienų, na tiesiog pradžiai plaudavau kas antrą dieną, per kokias atostogas, kaip nereikia vaidentis viešumoje - išbuvau 3 dienas ir tas kuo puikiausiai suveikė.
O man sitas metodas nepasiteisino...
man padejo nestumas (oda is riebios-misrios pasidare normali) ir plauku dazymas (sruogom). anksciau turbut nuo paauglystes plaudavau kasdien plaukus, nestumo metu pradejau plaut kas antra diena. is pradziu antra diena nelabai gerai atrodydavo, bet kai beveik niekur neidavau is namu, tai tiek to su laiku maziau pradejo riebaluotis plaukai, pati pripratau prie 'second day hair' (nes jie vis tiek nebuna tokie svarus ir gaivus kaip plaunant kasdien), na ir galiausiai savo darba labai padare sausi sampunai- jei antra diena truputi truksta vaizdo, labai gerai atgaivina ir atsviezina plaukus. dabar vietoj ju naudoju vaikiska pudra- n kartu pigiau, efektas is esmes tas pats, gal kiek sudetingiau naudotis
QUOTE(dontstop @ 2013 11 21, 20:59)
Čia įdomu dėl mitybos įtakos plaukų būklei, kaip ir neabejoju, kad iš principo ryšys turėtų būti, bet
Pvz, mes abu su vyru nevalgom saldumynų, nerūkom, negeriam kavos ir arbatos, alkoholį vartojam vienodai dažnai ir vienodais kiekiais, visiškai nevalgom rūkyto ir aliejuje kepto maisto. Tačiau jo plaukai riebūs, labai, o mano sausi. Ir oda, veido ir viso kūno, analogiškai. Visad maniau, kad tas tipas yra iš prigimties, nulemtas genų. Ir daryk tu ką nori
Aš pritariu tam. Prieš vėją retai pavyksta papūsti
Visiems tas pats maistas netinka, matyt todėl
QUOTE(Hiver @ 2013 11 21, 21:15)
Man irgi ne
QUOTE(dominica @ 2013 11 22, 01:20)
man padejo nestumas (oda is riebios-misrios pasidare normali) ir plauku dazymas (sruogom). anksciau turbut nuo paauglystes plaudavau kasdien plaukus, nestumo metu pradejau plaut kas antra diena. is pradziu antra diena nelabai gerai atrodydavo, bet kai beveik niekur neidavau is namu, tai tiek to su laiku maziau pradejo riebaluotis plaukai, pati pripratau prie 'second day hair' (nes jie vis tiek nebuna tokie svarus ir gaivus kaip plaunant kasdien), na ir galiausiai savo darba labai padare sausi sampunai- jei antra diena truputi truksta vaizdo, labai gerai atgaivina ir atsviezina plaukus. dabar vietoj ju naudoju vaikiska pudra- n kartu pigiau, efektas is esmes tas pats, gal kiek sudetingiau naudotis
Aš taip pat kai buvau , galėjau plaukus 1 k.į savaitę plauti, bet po to viskas grįžo į senas vėžias- kas antrą dieną Manau viskas priklauso nuo hormonų veiklos, kuri neštumo metu ar dėl kitokių priežasčių gali kardinaliai pasikeisti...
Merginos, gal kur matet toki kur galima isigyti?
negeriam kavos ir arbatos
ne į temą, bet tai ką tuomet geriate?
Kiekvienas turi atrasti savo receptą man pasiteisino - nededu plaukų kaukės ar kondicien. ant plaukų šaknų. Dėl tiesos turiu paminėti - galvą plaunu kas 2 dieną . Bet galiu pasidžiaugti nors tuo, kad po pietų nevaikštau riebaluota galva.
Jei būtų stebuklingas receptas riebaluotai galvai ir sausiems plaukų galiukams ....
Jei būtų stebuklingas receptas riebaluotai galvai ir sausiems plaukų galiukams ....
QUOTE(Juxt @ 2013 11 19, 02:09)
deja nerandu savo spalvos ir panašu kad meta iš prekybos - nes stovi senai su akcija - tos pačios kelios spalvos sukinėtos prasukinėtos, o naujų neužsiveža. tiesa mokėjau lyg ~10 lt be akcijos na +-
gal kuri matėte kur dar jos galima būtų įsigyti? reiks online bandyt paieškoti
gal kuri matėte kur dar jos galima būtų įsigyti? reiks online bandyt paieškoti
Siulau isbandyti sita:
Geriausias is BB cream (bandziau keleta korejietisku, garnier, essence, meibeline, loreal ir dar kazka). Gera spalva, gerai dengia, maskuoja poras ir t.t. Perku Prismoje.
PS: tikriausias sitas gaminys ir keicia tonini krema, jei pastaraji isima is prekybos
QUOTE(coliuke_edita @ 2013 11 22, 22:51)
Siulau isbandyti sita:
Geriausias is BB cream (bandziau keleta korejietisku, garnier, essence, meibeline, loreal ir dar kazka). Gera spalva, gerai dengia, maskuoja poras ir t.t. Perku Prismoje.
PS: tikriausias sitas gaminys ir keicia tonini krema, jei pastaraji isima is prekybos
aš taip pat esu bandžiusi nemažai bb kremų, vieni patiko kiti nelabai - tokio kaip Jūs parodėte nesu mačius - o eveline esu pačius tik tokį
kaži kuo jie skiriasi?
QUOTE(Juxt @ 2013 11 22, 23:40)
kaži kuo jie skiriasi?
Esu turėjusi abu. Mėlynasis "Eveline" BB yra matizuojantis, skirtas riebiai ir mišriai odai, jis skysto makiažo pagrindo konsistensijos, maskuoja visutiniškai. Jį naudoju ir dabar, esu patenkinta, tik oda atšalus orams pasausėjo, taigi BB tepu ant sunkesnio kremo.
Oranžinis BB sukurtas visiems odos tipams, labiau "plaktos grietinėlės" konsistensijos, bent jau man patiko mažiau, nes prasčiau maskavo, sunkiau tepėsi - kažkaip keistai rutuliojosi ant odos, reikėdavo jį vos ne įtrinti. Ir kvapas nelabai patiko, mėlynojo malonesnis. Nors tikiu, kad sausaodėms labiau patiktų šis BB, nes drėkina labiau.