Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(*Caras* @ 2013 08 27, 19:44)
labas mergaitės, gal pasiulytumet koki sampuna nuo plauku slinkimo. Tuoj be plauku liksiu jau.

Tokiu atveju reikia ne pasekmes naikinti, o priežastį surasti mirksiukas.gif
Atsakyti
is senos temutes, UMA kosmetikos galite isisgyti Eurokos parduotuvese( Klaipedoje, vetrungeje yra)
Atsakyti
QUOTE(Myliu ♥ @ 2013 09 10, 15:31)
is senos temutes, UMA kosmetikos galite isisgyti Eurokos parduotuvese( Klaipedoje, vetrungeje yra)

Vėtrungėj seniai nebėra
Atsakyti
QUOTE(Zai @ 2013 09 10, 16:26)
Vėtrungėj seniai nebėra

Kaune irgi schmoll.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Kur galima nupirkti kremus Lactimilk? Droge?
Atsakyti
QUOTE(the_wanted @ 2013 09 11, 08:52)
Sveiki 4u.gif
Kur galima nupirkti kremus Lactimilk? Droge?

Elevitoj Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Caras* @ 2013 08 27, 18:44)
labas mergaitės, gal pasiulytumet koki sampuna nuo plauku slinkimo. Tuoj be plauku liksiu jau.

Pries kelias dienas sutikta mociute papasakojo,kad pats geriausias vaistas nuo plauku slinkimo yra dziovinti tabako lapai,nesuklyskit tik nepradekit ardyti cigareciu ,nes ten apart tabako lapu ieina dar daug visokio brudo lotuliukas.gif
Taigi ji man nupasakojo,kad reik sutrupinti tabako lapa virintam vandenyje ir tuo vandeniu su lapais itrinti gerai saknis ir visus plaukus,uzsiristi skarele ir palaikyti kokia valanda laiko.Pakartoti kas 2 dienas tris proceduras.Sake pamatysi vaikeli gal jau ir po vieno karto nustos slinkti plaukai,ir nebereiks kartoti 2-3 proceduros.Sake kad jau po pirmos proceduros jausis efektas,ir pamirsi visus plauku slinkimus.Sake nera geresnio vaisto uz si,butina pabandysiu,tik dabar suku galva kur man isigyti tu tabako lapu g.gif
O cia citata radau internete g.gif
Baigiantis 16-ajam amžiui Ispanijos gydytojai, susižavėję stebuklingomis tabako galiomis, tikino, jog jis gali išgydyti 36 ligas. Tuo tarpu Anglijos medikai rekomenduodavo tabaku gydyti dantų skausmą, nagų grybelį, vartoti tabaką kaip priemonę nuo žarnyno kirmėlių ir net vėžio.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzestina: 13 rugsėjo 2013 - 10:34
Rekomenduoju gerą kūno sviestą ir gerą kūno šveitiklį smile.gif

Kūno sviestas "Zelenaja apteka"

user posted image

Šį sviestą aš pirkau jau senokai Martinoje, kaina buvo kažkas apie 4 lt, kažkokia nuolaida buvo. Kvapų buvo kokie 5 - 6 variantai, pasirinkau "rožė - žalioji arbata". Man sviestas labai patiko smile.gif Jo konsistencija gan neįprasta, tiršta, bet neriebi, primena net standžiai suplaktus putėsius tongue.gif Kvapas malonus, neįkyrus, ne saldus, greičiau gaivus, ilgai laikosi ant odos (kas man svarbu). Įsigeria priemonė kaip sviestas, tai neblogai, nepalieka nei riebumo, nei lipnumo, nei plėvelės. Drėkina mano nuomone labai gerai. Aš minusų nematai, pirksiu dar, dar, dar bigsmile.gif

Kūno šveitiklis Freeman

user posted image

Pirkau Eurokose už kokius 8 lt, vėlgi akcija. Didžiausias priemonės privalumas - dieviškas kvapas wub.gif Šis šveitiklis cukraus pagrindu, gan šiurkštus (nors būna ir geriau), kartosiu būtinai smile.gif

Gal kas nors bandė ką nors iš Freeman? Aš turiu dar veido kaukę, tai šiaip sau.. Norėčiau išbandyti kojų kremą ir dar ką nors rolleyes.gif
Atsakyti
Man labai patiko,turiu zalia,tikrai jaucias lupos padrekintos,minkstuteles,pirkau Droge,su nuolaida apie 5lt jei neklystu,neatsimenu tiksliai smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutytis: 15 rugsėjo 2013 - 18:01
QUOTE(dontstop @ 2013 09 13, 17:47)

Gal kas nors bandė ką nors iš Freeman? Aš turiu dar veido kaukę, tai šiaip sau.. Norėčiau išbandyti kojų kremą ir dar ką nors  rolleyes.gif

esu bandžiusi Freeman šokolado ir braškių kaukę veidui. Kvepia labai skaniai wub.gif po šios kaukės veido oda būna labai švelni ir minkšta, bet daugiau jokio poveikio nepastebėjau g.gif
Atsakyti
QUOTE(tinginele @ 2013 09 16, 10:37)
esu bandžiusi Freeman šokolado ir braškių kaukę veidui. Kvepia labai skaniai  wub.gif po šios kaukės veido oda būna labai švelni ir minkšta, bet daugiau jokio poveikio nepastebėjau g.gif

imeskite kaip atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzestina @ 2013 09 13, 12:34)
Pries kelias dienas sutikta  mociute papasakojo,kad pats geriausias vaistas nuo plauku slinkimo yra dziovinti tabako lapai,nesuklyskit tik nepradekit ardyti cigareciu ,nes ten apart tabako lapu ieina dar daug visokio brudo lotuliukas.gif
Taigi ji man nupasakojo,kad reik sutrupinti tabako lapa virintam vandenyje ir tuo vandeniu su lapais itrinti gerai saknis ir visus plaukus,uzsiristi skarele ir palaikyti kokia valanda laiko.Pakartoti kas 2 dienas tris proceduras.Sake pamatysi vaikeli gal jau ir po vieno karto nustos slinkti plaukai,ir nebereiks kartoti 2-3 proceduros.Sake kad jau po pirmos proceduros jausis efektas,ir pamirsi visus plauku slinkimus.Sake nera geresnio vaisto uz si,butina pabandysiu,tik dabar suku galva kur man isigyti tu tabako lapu g.gif
O cia citata radau internete g.gif
Baigiantis 16-ajam amžiui Ispanijos gydytojai, susižavėję stebuklingomis tabako galiomis, tikino, jog jis gali išgydyti 36 ligas. Tuo tarpu Anglijos medikai rekomenduodavo tabaku gydyti dantų skausmą, nagų grybelį, vartoti tabaką kaip priemonę nuo žarnyno kirmėlių ir net vėžio.
user posted image

Jei rasi, kur tų lapų gaut, pasidalink. Aš irgi baigiu nuplikt, o mano plaukai ir taip ploni biggrin.gif
Atsakyti