Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

Dar labai didelis Jordana pasirinkimas Minsko IKI, ten rusy yra parduotuvė rusiškos/lenkiškos/keistos kosmetikos. Yra ir šitas apkalbėtas lakas
Atsakyti
Sveikos smile.gif Parekomenduokite blakstienu tusa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 11 03, 08:48)
Beje, klausiau temoje, kur Kaune rasti Bell kosmetikos. Patarimų nesulaukiau, tad leidausi pati į paieškas į bazes (man ką nors rasti bazėse, kai ten paprastai nesilankau ir nesiorientuoju, prilygsta adatos paieškoms šieno kupetoj  surrender.gif Ir ką, radau  laugh.gif Gal kam pravers info:

yra toks 5 sandėlis ruduose pastatuose

Gaila anksciau neperskaiciau, buciau pasakius... Bell kosmetikos bazej esu macius Rytines galerijos (toj galerijoj kur yra maisto turgus) 11, 12, 13, 14 sandeliuose. Galbut ne labai platus asortimentas bet sian bei ten po truputi yra. Dar esu macius IKI prie pilies ziedo, yra tokia nediduke visokios rusiskos lenkiskos kosmetikos parduotuvele (prie pat iejimo nuo upes puses). Ir dar neblogas asortimentas pasirode parduotuvese Le Diana, viena is ju yra Pramones Maximoj 2 aukste, kita Laisves alejoje. 4u.gif

O 5 sandeli mes cia jau buvom atradusios temoje, ten tikrai daug visko. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 21 lapkričio 2013 - 12:57
QUOTE(cindy @ 2013 11 12, 17:35)
Pasiūlykit gerai pigmentuotus rudus akių šešėlius smile.gif

Vienas is labiausiai pigmentuotu kokius esu turejus is rudu yra 4 spalvu paleteje Prestige (is Eurocos), Earthling:
user posted image

Matinis rudas sokoladinis laaabai pigmentuotas. Apskritai, visi jie pigmentuoti ir gerai laikosi.

QUOTE(dontstop @ 2013 11 15, 22:32)
Klausėt apie šampūnus, bet aš pastebėjau, kad kai kurios kaukės, tepamos ant galvos odos, purina daug labiau, nei bet koks purinantis šampūnas  ax.gif 

Turejot omeny tiesiog kai kurios is jusu naudojamu, ar pecialios kaukes skirtos galvos odai? 4u.gif

QUOTE(the_wanted @ 2013 11 21, 10:11)
Sveikos smile.gif Parekomenduokite blakstienu tusa  4u.gif

As jau ne vienus metus istikima Oriflame wonder lash, jis man tikrai labai geras
user posted image
Papildyta:
QUOTE(dagli @ 2013 11 17, 17:25)
o kokį šampūną pasiūlytumėt greitai besiriebaluojantiems plaukams?
jau pabodo juos plauti kasdien  doh.gif

Kadangi mano plaukai irgi greitai riebaluojasi o galiukai sausi ir siausiasi, tai as siuo metu naudoju Natura Siberica sampuna riebiems plaukams o balzama sausiems plaukams ir tepu balzama tik ant galiuku. Patinka kvapai, konsistencija, dideles pakuotes, ir tai, kad sampunas be SLS, taciau kazkokio zenkliai mazinancio riebalavimasi poveikio kaip ir nepastebejau. unsure.gif Taciau galvoju gal tai ir neisvengiama su mano 3 plaukais ant galvos. Pastebejau tendencija, kuo maziau plauku, tuo greiciau jie riebaluojasi vat ir visa paslaptis. Merginos vesliais plaukais ir galva plauna zymiai reciau, o cia kai balta galvos oda svieciasi, tai tai ka noret. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 21 lapkričio 2013 - 12:51
QUOTE(Hiver @ 2013 11 21, 12:49)
Pastebejau tendencija, kuo maziau plauku, tuo greiciau jie riebaluojasi vat ir visa paslaptis. Merginos vesliais plaukais ir galva plauna zymiai reciau, o cia kai balta galvos oda svieciasi, tai tai ka noret.  unsure.gif

dėkui už atsakymą.
Na pas mane tikrai labai daug plaukų, ne 3 o visi 300 biggrin.gif
Tačiau nepaisant to, šaknys riebios, o galai sausi, tai ir vargstu su trinkimu kiekvieną dieną doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2013 11 21, 14:44)
dėkui už atsakymą.
Na pas mane tikrai labai daug plaukų, ne 3 o visi 300  biggrin.gif
Tačiau nepaisant to, šaknys riebios, o galai sausi, tai ir vargstu su trinkimu kiekvieną dieną  doh.gif

pas mane ta pati problem doh.gif plauku daug ir saknys riebios. Daug sampunu bandziau. deja, auksinio neradau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweetbeads @ 2013 11 21, 15:01)
pas mane ta pati problem doh.gif plauku daug ir saknys riebios. Daug sampunu bandziau. deja, auksinio neradau verysad.gif

tai vat tame ir esmė, kad išbandyta n plius k, o rezultatas tas pats-
kiekvieną dieną galvos trinkimas, gal reikia ieškoti kitų priežasčių.
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2013 11 21, 15:11)
tai vat tame ir esmė, kad išbandyta n plius k, o rezultatas tas pats-
kiekvieną dieną galvos trinkimas, gal reikia ieškoti kitų priežasčių.

kiek as skaiciau, kuo dazniau plauni galva, tuo greiciau riebaluojasi. Bet ka daryti, ane, jeigu riebauluojasi doh.gif
Atsakyti
Šampūno stebuklingo ir nerasit, čia jau maitinimosi įpročius pakeisti reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 11 21, 13:22)
Gaila anksciau neperskaiciau, buciau pasakius...

Ačiū 4u.gif 4u.gif Pramonės Maximoj pirmiausią apsilankysiu thumbup.gif

QUOTE(Twiggy @ 2013 11 21, 17:43)
Šampūno stebuklingo ir nerasit, čia jau maitinimosi įpročius pakeisti reikia smile.gif

Ar galima plačiau, labai įdomu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Hiver @ 2013 11 21, 13:49)
Turejot omeny tiesiog kai kurios is jusu naudojamu, ar pecialios kaukes skirtos galvos odai? 4u.gif 

Turėjau omeny tik kai kurias, kurias atradau visai atsitiktinai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 11 21, 16:53)

Ar galima plačiau, labai įdomu  smile.gif

Oi, kad plačiau nelabai ką pakometuosiu smile.gif Mano plaukų šaknys visą gyvenimą daugiau/dažiau riebaluodavosi, daugiau tada, kai persistegdavau su kokia dieta, mažiau, kai valgau sveikesnį maistą, daugiau daržovių, ir geriu daugiau vandens smile.gif

Plaukų būklė labai priklauso nuo mitybos įpročių. Turintiems greit susiriebaluojančius plaukus reiktų mažiau vertoti saldumynų, kavos, alkoholio, riebaus, rūkyto  maisto. Labai naudingi vitaminai B, C bei maisto papildai, turintys geležies ir sieros

http://www.imuniteta...prendimai-4703/
Atsakyti
aš anksčiau plaudavau galvą kiekvieną dieną, dabar 1-2 kartus į savaitę. tiesiog, kaip jau kažkuri Jūs minėjote, kuo dažniau plausite - tuo greičiau riebaluosis. . tiesiog man asmeniškai reikėjo išlaukti (pakentėti, pabūti riebiais plaukais) keletą dienų, na tiesiog pradžiai plaudavau kas antrą dieną, per kokias atostogas, kaip nereikia vaidentis viešumoje - išbuvau 3 dienas ir tas kuo puikiausiai suveikė. tiesa - tomis laukimo dienomis gelbėdavausi sausais šampūnais - dar ir dbr pas mane jų likę keletas, tik dbr man jų nereikia.
Atsakyti