Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(Dew23 @ 2013 11 15, 17:43)
Labas  4u.gif gal galetumet patart sampuna stipriai purinanti plaukus ?

Mane labai stebina šis Garnier Fructis šampūnas:

user posted image

Iš tiesų purina plaukus, maniškiai yra linkę prisiploti be jokios gyvybės doh.gif O šio šampūno sunaudojau jau kokius 6 buteliukus ir pirksiu dar thumbup.gif Naudoju pakaitom su kitais šampūnais, tačiau vis sugrįžtu prie jo, ypač, kai reikia tobulai atrodyti. Tiesa, aš plaukus džiovinu su plaukų džiovintuvu, o čia kažkaip rašo, kad būtent su juo džiovinant pasiekiamas tas purumas... g.gif Na kaip ten bebūtų, man jis savo darbą atlieka tobulai.
Ir dontstop rekomenduota Dead Sea plaukų kaukė išties labai gera.
Atsakyti
o kokį šampūną pasiūlytumėt greitai besiriebaluojantiems plaukams?
jau pabodo juos plauti kasdien doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Karjeriste @ 2013 11 17, 14:38)
Gal galite parekomenduot kokį nagų lako pagrindą? 4u.gif

user posted image

Naudoju jau antrą buteliuką. Patinka, kad labai plonai dengia, šiek tiek sutvirtina nagą. Kažkada bandžiau tik vien juo nusilakavus pavaikščioti, tai atlaikė gerą savaitę. Taip pat, kaip pliusa pastebiu, kad neturi 3 žalingų chemikalų, kurie būna aptinkami kituose nagų lako pagrinduose (tų vadinamų The Big 3).
Tarkim Gabriella Salvete arba Belaton nagų lako pagrinduose yra formaldehido, kuris nėra jau toks nekaltas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Caras* @ 2013 11 08, 12:26)
Parekomenduokit gera, nebrangu paakiu kremuka. tik ne eveline rutulinius, jie man visai nepatiko.

Vel ateinu su tuo paciu klausim. Gal patarsit koki nors?

Nusipirkau Eveline su alyvuogem, tai netinka jis man nes po pasitepimo praejus kokiom 10-15 min pradeda akys asarot, nors prie pat akies ir netepu.
Atsakyti
QUOTE(*Caras* @ 2013 11 17, 20:54)
Vel ateinu su tuo paciu klausim. Gal patarsit koki nors?

Nusipirkau Eveline su alyvuogem, tai netinka jis man nes po pasitepimo praejus kokiom 10-15 min pradeda akys asarot, nors prie pat akies ir netepu.

Babuskos Agafjos kremai -geliai paakiam, pgl amziaus cenza surikiuoti. Man lenkia poveikiu n brangiu. Nedirgina jautriu akiu. Negaliu nieko naudot is Eveline ant veido, nes per asaras nieko nematau.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 11 15, 22:32)
2. Aliejus plaukams plauti Zelenaja apteka (parduotuvė Martina)

user posted image

As irgi esu naudojusi - labai patiko. Isnaudojau tris berods butelaicius, o ketvirtas dabar stovi puse nunaudoto ir nebesitiesia ranka link jo kazkodel... unsure.gif gal pabodo ar kas... g.gif

Nepamenu ar jau rasiau cia, bet isisgijau dar viena lupdazi, tai pasidziaugsiu is pigumeliu mano siu metu atradimu UMA arba kitaip u|m|a lupdaziukais. Turiu du
Flashy pink nr 31 ir Burgundy Nr. 32. Gerai pigmentuoti, bet tepasi kaip balzamas - reikia daugiau sluoksniu deti, kad butu ryski spalva, bet kartu gerai, kas nori lengvesnio atspalvio. O rezultatas toks, kad jautiesi ne kaip su lupdaziu pasidazius, bet kaip su balzamu - lupos minkstutes, lengvutes, jokios kaukes - fantastika. Tik man kaskart del tokio jausmo vis atrodo, kad nusivalgiau dazus, nes visiskai jie nesijaucia, nors pasiziurejusi i veidrodi viskas ok smile.gif thumbup.gif O kaina Eurokos (tiesa, telike likuciai) vos 5lt - pigiau jau manau nebeimanoma biggrin.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Danela: 18 lapkričio 2013 - 13:01
QUOTE(Noir couture @ 2013 11 17, 23:47)
Babuskos Agafjos kremai -geliai paakiam, pgl amziaus cenza surikiuoti. Man lenkia poveikiu n brangiu. Nedirgina jautriu akiu. Negaliu nieko naudot is Eveline ant veido, nes per asaras nieko nematau.

Čia matyt labai individualus dalykas - man priešingai, visi bandyti rusiški "1 rešenie" paakių kremai (Agafja, Natura siberica, Baikal herbals, Organic Therapy ir tt) alergizavo, o visi bandyti Eveline - tiko ir patiko smile.gif
Atsakyti
ateinu pagirti šito reikalo
user posted image

eveline tonalinis kremas, nusipirkau vasaros pabaigoj prabėgom, nes l.reikėjo ir tik vienam kartui, brangaus pirkti nenorėjau nes namuose turėjau savo kitus naudojamus ir patikrintus laiko brangesnius pagrindus.
ir ką - maloniai nustebino, beveik subaigiau visą iki paskitinio lašiuko, šiandien tutelę perkirpau - užtek dar keletui kartų laugh.gif
pirmiausia - tai tobulai tiko atspalvis wub.gif lengvos, kreminės konsistencijos, nesimato ant veido, vidutiniškai gerai maskuoja, kur reikia daugiau maskavimo - antro plono sluoksniuko - per akis. pats kremas nematinis, tvirtinu su presuota arba biria pudra. puikiai išsilaiko, nenubėga visą dieną (blizgesys išlenda po 3-4 val. bet dar tokios neturėjau kad neišlystų blizgesys)
oda jaučiasi labai konfortabiliai, kai buvo šilti orai - tepdavau tik ant hidrolatu sudrėkintos odos, drėkinimo (jeigu taip būtų galima pavadinti) visiškai pakako, nesijautė jokio tempimo, na žodžiu vien tik pliusai.
vienas minusiukas, tai pakuotė nepatogi, norėtūsi su pompele.
tik va, pirkau šį kremą - droge ir jau senokai dairiausi antro pakeitimui - deja nerandu savo spalvos ir panašu kad meta iš prekybos - nes stovi senai su akcija - tos pačios kelios spalvos sukinėtos prasukinėtos, o naujų neužsiveža. tiesa mokėjau lyg ~10 lt be akcijos na +-

gal kuri matėte kur dar jos galima būtų įsigyti? reiks online bandyt paieškoti mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2013 11 19, 01:09)

gal kuri matėte kur dar jos galima būtų įsigyti? reiks online bandyt paieškoti mastau.gif

Martinose jų yra 4u.gif

Atsakyti

Naudoju jau antrą buteliuką. Patinka, kad labai plonai dengia, šiek tiek sutvirtina nagą. Kažkada bandžiau tik vien juo nusilakavus pavaikščioti, tai atlaikė gerą savaitę. Taip pat, kaip pliusa pastebiu, kad neturi 3 žalingų chemikalų, kurie būna aptinkami kituose nagų lako pagrinduose (tų vadinamų The Big 3).
Tarkim Gabriella Salvete arba Belaton nagų lako pagrinduose yra formaldehido, kuris nėra jau toks nekaltas. smile.gif
[/quote]

Cacule, kur pirkai?
Atsakyti
[quote=jovivita,2013 11 19, 14:41]
[/quote]
Cacule, kur pirkai?
[/quote]

Aš ne iš Vilniaus esu, bet radau ČIA info, kad Vilniuje yra adresu Vilkpėdės g.10. (Koslinoje)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caculė: 19 lapkričio 2013 - 22:14
[quote=Caculė,2013 11 19, 23:12]
Cacule, kur pirkai?
[/quote]

Aš ne iš Vilniaus esu, bet radau ČIA info, kad Vilniuje yra adresu Vilkpėdės g.10. (Koslinoje)
[/quote]

Ačiū, reiks išbandyt smile.gif O tai visokiausių turėjau, ir vis dar paieškose.
Atsakyti