[quote=dontstop,2013 11 08, 09:22]
Nežinau, sudėties nė nežiūrėjau (nes nuplaunama priemonė)
Kad ir nuplaunama vistiek isigeia i oda
QUOTE(Title @ 2013 11 07, 00:26)
Siūlyčiau sally hansen. Parsisiųskit per tarpininkes, tai bus 3 kart pigiau nei Lt
Ačiū Tai nebent ieškoti per tarpininkes, nes Droge, kai pamačiau kainą ko nenugriuvau Kodėl jis jums geriausias ?
QUOTE(Mrs. R @ 2013 11 07, 19:09)
Man tinka Eveline nagu odeliu kremas, palaikau 1min ir svelniai atstumiu apelsinmedzio pagaliuku, daugiau as nieko nedarau, nes kaip ir nereikia....
Ačiū Čiupinėjau ir šį, bet susilaikiau, nusprendžiau pirma atsiliepimų paieškoti.
Parekomenduokit gera, nebrangu paakiu kremuka. tik ne eveline rutulinius, jie man visai nepatiko.
QUOTE(Salomeja @ 2013 11 08, 10:02)
Ar lengva vilkpėdės bazėse rast elevitą? Esu buvusi Martinoje, bet ta išorėje, nuo kelio matosi, į tas bazių teritorijas kažkaip nedrįsdavau kišt nosies, o šiandien planuoju savarankišką išvyką...
Nesunku Pati gana lengvai radau, reikia įvažiuoti į teritoriją ir iškart sukti į kairę pusę, ten jau dairykitės, paskutinės durys kairėje bus Elevita, rodos ant durų parašyta
QUOTE(*Caras* @ 2013 11 08, 14:26)
Parekomenduokit gera, nebrangu paakiu kremuka. tik ne eveline rutulinius, jie man visai nepatiko.
Man labai geras Natura Siberica nuo tamsiu ratilu, tiesa, jo kaina be nuolaidu apie 30 lt, tai nezinau, ar cia ieina i savoka nebrangu, bet tikrai labai malonus, lengvai susigeria, negrauzia akiu patekes (pvz anksciau naudotas Eucerin labai grauze)
NE CIA PAPUOLIAU
gal kuri esat bandziusi evelin rutuliuka paakiams? patiko sudetis, siandien su nuolaida paemiau (~7lt su centais).
labai nustebino, kad internete pardavineja ji po 15-20 USD turiu kazkoki evelin krema paakiams su kofeinu ir q10, bet nelabai mane suzavejo, tikiuosi sitas labiau patiks.
dar pirkau krema-
oranzinej pakuotej seruma jau beveik baigiu, naudoju po treniruociu, tai turiu pasakyt, kad per menesi celiulitas beveik ir isnyko su raudonu gal ir apimtys greiciau mazet prades
labai nustebino, kad internete pardavineja ji po 15-20 USD turiu kazkoki evelin krema paakiams su kofeinu ir q10, bet nelabai mane suzavejo, tikiuosi sitas labiau patiks.
dar pirkau krema-
oranzinej pakuotej seruma jau beveik baigiu, naudoju po treniruociu, tai turiu pasakyt, kad per menesi celiulitas beveik ir isnyko su raudonu gal ir apimtys greiciau mazet prades
QUOTE(dominica @ 2013 11 08, 18:36)
Gal anticeliulitinėms priemonėms taip pat yra nuolaidų?
Prismoj pirkau, visom kosmetinem priemonem siandien -30 procbuvo
[quote=asta1976,2013 11 08, 11:42]
[/quote]
Na taip, yra sąlytis su oda, bet mano vienokie (griežtesni) reikalavimai priemonėms, kurie paliekami ant odos (kremai, tonikai), ir kitokie (ne tokie griežti) nuplaunamiems produktams Čia tiesiog toks mano požiūris, aš nesu super natūralistė
[quote=dominica,2013 11 08, 19:36]
gal kuri esat bandziusi evelin rutuliuka paakiams?
[/quote]
Aš bandžiau ir daug kartų gyriau SM Puikus produktas, BET tik kaip papildoma priemonė prie rimto paakių kremo. Gaila, kad nei Kaune, nei Klaipėdoje niekur jų neberandu pirkti Šiuo metu aš naudoju rutuliuką Černyj žemčug, tai galiu pasakyti, kad Eveline man žymiai labiau patiko
[/quote]
Na taip, yra sąlytis su oda, bet mano vienokie (griežtesni) reikalavimai priemonėms, kurie paliekami ant odos (kremai, tonikai), ir kitokie (ne tokie griežti) nuplaunamiems produktams Čia tiesiog toks mano požiūris, aš nesu super natūralistė
[quote=dominica,2013 11 08, 19:36]
gal kuri esat bandziusi evelin rutuliuka paakiams?
[/quote]
Aš bandžiau ir daug kartų gyriau SM Puikus produktas, BET tik kaip papildoma priemonė prie rimto paakių kremo. Gaila, kad nei Kaune, nei Klaipėdoje niekur jų neberandu pirkti Šiuo metu aš naudoju rutuliuką Černyj žemčug, tai galiu pasakyti, kad Eveline man žymiai labiau patiko
dontstop , o nėra jau Eveline rutuliuko net ir martinoje taikos pr (?) , nes aš ten paskutinį kartą prikau ..
man tai eveline rutuliukas paakiams lb patinka , malonus pasitepliojimas.. aišku problemų su paakiais neturiu , labiau profilaktikai nadoju
QUOTE(Aguonytė @ 2013 11 09, 11:25)
dontstop , o nėra jau Eveline rutuliuko net ir martinoje taikos pr (?) , nes aš ten paskutinį kartą prikau ..
man tai eveline rutuliukas paakiams lb patinka , malonus pasitepliojimas.. aišku problemų su paakiais neturiu , labiau profilaktikai nadoju
Abejose Martinose nebuvo, kai pastarąjį kartą žiūrėjau, nebent užvežė