Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(Mrs. R @ 2013 10 30, 22:24)
As naudoju jau antra dezute Rimmel kompaktines pudros, man nieko nekemsa. Jei per metus nepabrango nezmoniskai ( mokejau iki 30lt), vel kartosiu.

Gal galite nuotrauką įdėti kaip atrodo konkrečiai? Nes aš jau nežinau kur dėtis, savosios nenaudot negaliu nes visa blizgėsiu, o toliau naudojant veidas baisėja verysad.gif .
Atsakyti
Rimmel Stay Matte, tik mano is senos serijos, o cia nauja
http://us.rimmellond...-pressed-powder
Atsakyti
Man Artdeco rudas akiu piestukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuzep @ 2013 10 31, 10:31)
Man Artdeco rudas akiu piestukas  thumbup.gif

bet į šią temą netinkamas. cool.gif
Atsakyti
Norėčiau pagirti gamintoją "100 receptov krasoty" smile.gif Jis nėra labai populiarus, gan sunkiai randamas prekyboje, bet aš kiek bandau jo gaminių, tiek lieku maloniai nustebinta smile.gif

Čia visas asortimentas.

Šiandien giriu tokius 3 produktus:

1. Dušo želė "Moliūgas - morka"

user posted image

Kvapas tiesiog dieviškas wub.gif Želė tiršta, kreminės konsistencijos, nesausina, gerai putuoja, minusų mano akimis jokių, kaina 10 lt.

2. Pipirinis balzamas plaukams

user posted image

Kartais būna, kad pigios plaukų kaukės veikia kaip neblogi balzamai, o čia atvirkščiai - pigus balzamas veikia kaip superinė kaukė thumbup.gif Jį reikia tepti ir ant galvos odos, ir per visą ilgį. Šaknis veikia nuo slinkimo (ir iš tikrųjų yra veiksmingas, poveikį pajutau jau po pirmo naudojimo), ilgį - drėkiną, maitiną, glotniną, plaukai po jo švelnūs, šilkiniai, blizga, lengvai šukuojasi, ir tuo pačiu labai purūs. Retas derinys, paprastai ant mano plaukų būna arba glotnumas + numušta apimtis, arba apimtis bet + susivėlęs sausas lizdas biggrin.gif Bijojau, kad gali deginti galvos odą (nes su pipirais) - nedegina. Minusai: labai mažas tūris, tik 120 ml, man ant ilgų plaukų užtenka tik 3 - 4 kartams unsure.gif Kaina 8,90.

3. Migdolų kvapo rankų kremas

user posted image

Vėlgi nerealus kvapas wub.gif Kremas pozicionuojamas kaip drėkinamasis, toks jis ir yra - lengvas, momentaliai susigeria, nepalieka riebumo, lipnumo, plėvelės efekto, poveikis ne iki pirmo rankų plovimo. Visgi labai sausoms rankoms (kaip kad mano yra) jis gali pasirodyti per lengvas, tad man tai idealus variantas darbui, būtent dėl itin greito susigeriamumo, o namuose, ypač prieš miegą, aš naudoju riebesnį, labiau maitinantį. Kainos neatsimenu, kažkas apie 6 lt.
Kitas puikus šio gamintojo rankų kremas - toks, Drėkinimas ir gaiva

Viskas pirkta Klaipėdoje, parduotuvėje "Marusia".

Beje, parsivežiau iš ten 2 maišus Čistaja linija naujovių, kokių dar nėra pas mus Kaune, bandysiu ir rašysiu atsiliepimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 11 01, 07:59)
2. Pipirinis balzamas plaukams

user posted image

Kartais būna, kad pigios plaukų kaukės veikia kaip neblogi balzamai, o čia atvirkščiai - pigus balzamas veikia kaip superinė kaukė  thumbup.gif  Jį reikia tepti ir ant galvos odos, ir per visą ilgį. Šaknis veikia nuo slinkimo (ir iš tikrųjų yra veiksmingas, poveikį pajutau jau po pirmo naudojimo), ilgį - drėkiną, maitiną, glotniną, plaukai po jo švelnūs, šilkiniai, blizga, lengvai šukuojasi, ir tuo pačiu labai purūs. Retas derinys, paprastai ant mano plaukų būna arba glotnumas + numušta apimtis,  arba apimtis bet + susivėlęs sausas lizdas  biggrin.gif Bijojau, kad gali deginti galvos odą (nes su pipirais) - nedegina. Minusai: labai mažas tūris, tik 120 ml, man ant ilgų plaukų užtenka tik 3 - 4 kartams  unsure.gif  Kaina 8,90.

nezinote, ar galima rasti Eurokos ar Droge?
Atsakyti
QUOTE(I.J. @ 2013 11 01, 09:11)
nezinote, ar galima rasti Eurokos ar Droge?

Artimiausiuose nuo manęs Eurokose ir Droge apskritai nėra šio gamintojo, bet per visus neieškojau. Visgi manau, kad nebus deja unsure.gif
Atsakyti
Užsimaniau moliūgo ir morkų dušo želė, jeigu rasit kur Kaune, garsiai rėkit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 11 01, 09:06)
Artimiausiuose nuo manęs Eurokose ir Droge apskritai nėra šio gamintojo, bet per visus neieškojau. Visgi manau, kad nebus deja  unsure.gif

aciu, teks kada nors Martinoje apsilankyti ir paieskot.
Atsakyti
dontstop, kokiu adresu yra ta parduotuve Klaipedoje? Ir kiek atsiejo jei ne paslaptis tie du maisai? blush2.gif lauksiu atsiliepimu smile.gif
Atsakyti
Pabandziau sampuna ir kauke "Babuska Agafja" : tirstas zoleliu sampunas ir mieliu kauke. Ka galiu pasakyti:sampunas- siaip ispudziai neblogi, gerai isplauna, skalsus, tirstas, nedirgina odos ( bent jau man ), malonus zoleliu kvapas. Kauke- pagal konsistencija labiau tirstas balzamas nei kauke, poveikis geresnis jei palikti pusvalandziui po plevele, jei laikote kaip raso gamintojas 1-2 min. neblogai, padrekina, gerai issisukuoja plaukai. Didina apimti, mano tris plaukai atrodo kaip kupeta, bet .....geraja prasme, ju daug, jie sunkus, glotnus, lengvai tvarkomi.
Bandysiu ir kitus produktus , nes tikrai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(I.J. @ 2013 11 01, 11:11)
aciu, teks kada nors Martinoje apsilankyti ir paieskot.

Martinoje tai jau 100 % nėra unsure.gif
QUOTE(Muminukė @ 2013 11 01, 14:11)
dontstop, kokiu adresu yra ta parduotuve Klaipedoje? Ir kiek atsiejo jei ne paslaptis tie du maisai?  blush2.gif lauksiu atsiliepimu smile.gif

Marusios Klaipėdoje 3: Vingio 14, Taikos 107, Taikos 139, man mama, gyvenanti Klp, perka būtent iš Vingio 14, ko neranda prekyboje, užsako per pardavėją iš katalogų thumbup.gif

2 maišai atsiėjo 136 lt blush2.gif Čia dar su 5 % nuolaida. Bet atskirai paėmus priemonės kainavo nuo 6,50 iki 17,70, skaitau nebrangu, man labai patinka ČL, kai ką perku jau ne pirmą ir net ne antrą, o n-tąjį kartą smile.gif
Atsakyti