Norėčiau pagirti gamintoją
"100 receptov krasoty" Jis nėra labai populiarus, gan sunkiai randamas prekyboje, bet aš kiek bandau jo gaminių, tiek lieku maloniai nustebinta
Čia visas asortimentas.
Šiandien giriu tokius 3 produktus:
1. Dušo želė "Moliūgas - morka"
Kvapas tiesiog dieviškas
Želė tiršta, kreminės konsistencijos, nesausina, gerai putuoja, minusų mano akimis jokių, kaina 10 lt.
2. Pipirinis balzamas plaukams
Kartais būna, kad pigios plaukų kaukės veikia kaip neblogi balzamai, o čia atvirkščiai - pigus balzamas veikia kaip superinė kaukė
Jį reikia tepti ir ant galvos odos, ir per visą ilgį. Šaknis veikia nuo slinkimo (ir iš tikrųjų yra veiksmingas, poveikį pajutau jau po pirmo naudojimo), ilgį - drėkiną, maitiną, glotniną, plaukai po jo švelnūs, šilkiniai, blizga, lengvai šukuojasi, ir tuo pačiu labai purūs. Retas derinys, paprastai ant mano plaukų būna arba glotnumas + numušta apimtis, arba apimtis bet + susivėlęs sausas lizdas
Bijojau, kad gali deginti galvos odą (nes su pipirais) - nedegina. Minusai: labai mažas tūris, tik 120 ml, man ant ilgų plaukų užtenka tik 3 - 4 kartams
Kaina 8,90.
3. Migdolų kvapo rankų kremas
Vėlgi nerealus kvapas
Kremas pozicionuojamas kaip drėkinamasis, toks jis ir yra - lengvas, momentaliai susigeria, nepalieka riebumo, lipnumo, plėvelės efekto, poveikis ne iki pirmo rankų plovimo. Visgi labai sausoms rankoms (kaip kad mano yra) jis gali pasirodyti per lengvas, tad man tai idealus variantas darbui, būtent dėl itin greito susigeriamumo, o namuose, ypač prieš miegą, aš naudoju riebesnį, labiau maitinantį. Kainos neatsimenu, kažkas apie 6 lt.
Kitas puikus šio gamintojo rankų kremas -
toks, Drėkinimas ir gaivaViskas pirkta Klaipėdoje, parduotuvėje "Marusia".
Beje, parsivežiau iš ten 2 maišus Čistaja linija naujovių, kokių dar nėra pas mus Kaune, bandysiu ir rašysiu atsiliepimus