Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(Clure @ 2013 10 24, 22:06)
visiškai nesubėga į raukšleles, labai lengvas. ]

ar naudojate paakiams?
Kažkada skaičiau,kad pieštukinis eveline geriau maskuoja,bet ne paakius.
Atsakyti
Sveikos mergaites, gal galetumet rekomenduot koki nebrangu ir gera aliejuka plaukams?
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2013 10 23, 21:52)
user posted image
Gal kuri bande? Kokie atsiliepimai?  rolleyes.gif

Labai labai prasta. Plaukai kaip šiaudai po jos. Iš vis jokio teigiamo poveikio. Visiškai nesuminkštino plaukų, turėjau teptis baisiai daug aliejuko po to, kad plaukus lengviau iššukuot. Kazkaip reikes sunaudoti maisant su kitomis kaukemis po truputi..
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2013 10 23, 21:52)
user posted image
Gal kuri bande? Kokie atsiliepimai?  rolleyes.gif

Nors ne apie šampūną klausėt, nesusilaikiau blush2.gif Tos pačios serijos šampūnas man visiškai nepatiko, ir padarydavo plaukus kaip šiaudus blush2.gif doh.gif
Atsakyti
As turėjau šios Eveline linijos aliejuka plaukams (argan+keratin) tai irgi siaubas, lipino plaukus, kaip neplauti atrode, baisuma...Matyt visa linija nekokia pasitaike...
Atsakyti
Gal šešėliams pagribdą parekomenduokit.
Turėjau lumene. Man buvo l geras, ilgam užteko, mokėjau 23 Lt. O dabar jau 35 Lt. Gal ką pigesnio pasiūlytumėt?
Atsakyti
Parekomenduokite kokią kompaktinę pudrą, geriau, kad matizuotų, bet svarbiausia nekimštų veido verysad.gif iki kokių 40Lt. Nes kelias tebandžius ir visos kimšo, nežinau ką jau griebt.
Atsakyti
Aš naudoju Physician's Formula Healthy Wear.
Mineralinė, man nekemša.
pirkau Iherb.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2013 10 04, 23:22)
Merginos, ar jau išbandėt Catrice Better Than False Lashes tušą?  bigsmile.gif Man jis tikriausiai metų atradimas. Pirkau už ~16lt (lygtais akcija buvo), nes tuo metu labai reikėjo naujo tušo, ir WOW kaip jis mane nustebino  bigsmile.gif Prisipažinsiu, niekada neturėjau tokių gražių blakstienų, kokias pasidarau su šiuo tušu smile.gif Tik aš visada prieš tušą tepu Eveline serumą blakstienoms, žinoma ir jo įtakos kažkiek yra, bet vistiek, man jis visomis prasmėmis tobulas. Turiu du naujus Lancome tušus ir neturiu noro jų net išsipakuoti dabar  lotuliukas.gif

Kalbu apie šį (pas mane ultra black):

user posted image

ir as belaukdama is feelunique lancome tusiuku, jau virs 20d doh.gif sugalvojau, kad reikia isbandyt si tusa, nu tikrai neblogas, netgi labai geras, bet ne puikus ax.gif pora maziuku minusiuku, kad sunkokai valosi issitepus ir tas sepetelis velniskai didelis, bet aisku, gal prie to priprantama
Atsakyti
Gal kas iš kauniečių žino, kur Kaune rasti kosmetiką Bell? Išskyrus Martiną, nes ten neradau, ko ieškau... ax.gif Gal bazėse kur nors? lens.gif
Atsakyti
Gal kas zinot kur butu galima gauti si veido prausikli (valanti ir mazinanti issipletusias poras)? Pirkau Eurokose, kainavo vos kelis litukus ax.gif o dabar ... pardaveja sake, kad jo jau nebebus verysad.gif O toks superinis daikciukas wub.gif
user posted image
Atsakyti
As naudoju jau antra dezute Rimmel kompaktines pudros, man nieko nekemsa. Jei per metus nepabrango nezmoniskai ( mokejau iki 30lt), vel kartosiu.
Atsakyti