Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

Serumą bandžiau Babuska Agafi. Na, sunaudojau, nei geriau, nei blogiau nebuvo... Manau, kad serumas turetų akivaizdų rezultatą duoti.
Mama labai gyrė loreal paakių kremą tūtelėje: gerai paliftingavo sudribusią po svorio metimo odą. Jai patiko ir loreal laser kremas raudonoje dėžutėje.
Paskutinis mano pirkinys: bourjois pieštukinis ilgai išliekantis lūpų blizgis, spalva - orange punsh. Blizgis gal ir nelaiko kažin kiek, bet spalva lieka. Drėkina lūpas, su spf. Prie jo dar dovanų gavau nagų lako- ryškiai avietinės spalvos. Spalva graži, vasarinė, bet lakas laiko gan trumpai- tuoj matosi atsilupę kraščiukai...
Antakiams turiu faberlic pieštuką ir drožtuką. Drožtukas-super, storam ir plonam pieštukui, labai aštrus. O antakiams labiau mėgstu rudus šešėlius...
Atsakyti
Gal galetumet kas pasakyti, kur Kaune rasti normalu WetnWild kosmetikos asortimenta. Domina konkreciai seseliai. Kiek pamatau stenda, tiek vien testeriai stovi doh.gif
Atsakyti
siaip nesu eurocoso gerbeja, bet nueinu CATRICE vis paziuret laku, nes bent jau man super gerai laiko ir atradau seselius Absolute Nude Catrice, kurie man superiniai laiko, nesuteka, o ir spalvos superines
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vile999: 23 spalio 2013 - 20:06
user posted image
Gal kuri bande? Kokie atsiliepimai? rolleyes.gif
Atsakyti
gal rekomenduosit kokį kremą tinkantį mišriai odai žiemos periodu?
Atsakyti
Eurokosas akcijas dare essence vampire love serijai. Gavau tik pilkai sidabrisko lako- dengimas klaikus, teka, varva, spalva irgi helovyniska :-) Galvoju atiduosiu paauglei mergaitei, bet, kad net jai tai per prasta... Jei visa serija tokios kokybes ( norejau presuotos pudros), tai man nereikia....
Gabriella Salvete lupdaziai dabar po 9,5lt berods, vietoj 14... Spalvu yra, bet, kad as jau turiu blizgesi- lupdazi...
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2013 10 04, 23:22)
Merginos, ar jau išbandėt Catrice Better Than False Lashes tušą?  bigsmile.gif Man jis tikriausiai metų atradimas. Pirkau už ~16lt (lygtais akcija buvo), nes tuo metu labai reikėjo naujo tušo, ir WOW kaip jis mane nustebino  bigsmile.gif Prisipažinsiu, niekada neturėjau tokių gražių blakstienų, kokias pasidarau su šiuo tušu smile.gif Tik aš visada prieš tušą tepu Eveline serumą blakstienoms, žinoma ir jo įtakos kažkiek yra, bet vistiek, man jis visomis prasmėmis tobulas. Turiu du naujus Lancome tušus ir neturiu noro jų net išsipakuoti dabar  lotuliukas.gif

Kalbu apie šį (pas mane ultra black):

user posted image

Prisidedu prie komplimentų šiam tušui. Tikrai vertas dėmesio bigsmile.gif ypač už tokią kainą.
Atsakyti
QUOTE(šaltute @ 2013 10 24, 16:32)
Prisidedu prie komplimentų šiam tušui. Tikrai vertas dėmesio  bigsmile.gif ypač už tokią kainą.

as irgi isigyjau praeita savaite su nuolida Eurokos, kai buvo tusams su kortele-30% Superinis tusas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2013 10 23, 21:52)
user posted image
Gal kuri bande? Kokie atsiliepimai?  rolleyes.gif

ismeciau 4u.gif mano plaukam netiko doh.gif jokio efekto nedave,kiek prirasyta.
Atsakyti
Kokie jusu plaukai? Man sudetis jos visai patinka, tai parduotuvej dvejojau imt-neimt, bet susilaikiau .
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2013 10 24, 19:41)
Kokie jusu plaukai? Man sudetis jos visai patinka, tai parduotuvej dvejojau imt-neimt, bet susilaikiau .

dazyti-sviesus, saknys riebios,galiukai sausi,man jokio efekto nedave
Atsakyti
Aš galiu drąsiai rekomeduoti šį maskuoklį. Pirkau nieko daug nesitikėdama, o buvau labai maloniai nustebinta - maskuoja geriau nei anksčiau mėgintas lancome produktas blink.gif ir visiškai nesubėga į raukšleles, labai lengvas. Tikrai rekomenduoju!
user posted image
Atsakyti