QUOTE(alfasz @ 2014 08 28, 19:39)
Va va
Iš kitos pusės - nu *****, suprantu aš ir tuos mažiukus.... Nu kažkaip juk pradėti reikia.... Tai ką daryti, kaip su tais gigantais konkuruoti...
Aš mėginčiau per asmeninį indėlį, per didesnį dėmesį klientui ir pan....
Tai žiūrint į verslininko pusės - aš juos suprantu, ir suprantu - kaip anoje pusėje buna sunku.
Bet kaip klientas - savo pinigais nerizikuočiau... Man jų niekas irgi su karučiu neatvežė... Sunkiai uždirbau - atsargiai ir išleisiu...
P.S.
Esu nekartą rašęs, kad reikia dėmesingai tikrinti tiekėjo kreditingumą. Tarkime šiuo atveju: pelniukas kuklus... Apyvartinės bus mažytės... Reguliariai įšoką į skolas sodrai... Sodra yra negailestinga - kada nori - tada pati pasiima, kai tik randa... Tai sakykime, kas galetų paneigti, jog nebus taip:
Aš mėginu pas juos pirkti... Pasirašau sutartį, pervedu avansą... Jie už tuos pinigus - turėtų užsakyti pas gamintoją mano langus... O tuo metu sodra tik "dziob" - ir pasiima mano avansą... Ir jie - neužsako mano langų... Taip laikas bėga, o vis girdžiu: tuoj tuoj, rytoj...
Taip kad - sudėtinga čia viskas... Iš kitos pusės - na neturi būti visi verslininkai... Neturi kapitalo - dirbi pagal sutartį, kitam kapitalui - ir nemiršti jaunas nuo streso, įtampos bei infarkto
Čia priėjo Kinziulis ir tarė!!!
Niekada nemeluoju... Kartais nutyliu dalį skaudžios tiesos...