Įkraunama...
Įkraunama...

Plastikiniai langai 10

QUOTE(pilke @ 2014 08 07, 07:21)
Sveiki  4u.gif
gal galetumete rekomenduoti, kokias istiklinto balkono duris deti ?  Aciu  rolleyes.gif

Tikrai geriausia butu ne sarvuotas smile.gif

O jei ne juokais - plastikines.

manau pakaktu 2 stiklu paketo.

Gali buti su stiklu per visa auksto, gali buti apacia su plastiko uzpildu, arba stiklo padalinimas salia esancios palanges aukstyje.
Atsakyti
Norejau suzinoti gal kas oirkot megrame langus kokie butu atsiliepimai? Ar verta pirkti?
Atsakyti
Sveiki, langai ieskomi i senos statybos nama, ateities planuose bus sildomos sienos. I kokius langus patartumete ziureti, labai sunku tarp kameru skaiciaus ir profilio storio nuspresti. Kol kas siulomi variantai su labiausiai prieinamomis kainomis:
Komerling 88plus, 7kameru, 3 stiklu paketas,
Elite 80mm, 6 kameru, 3 stiklu paketas,
Efektline 70mm, 5kameru, 3 stiklu paketas.

Elite ir Efectline kainos beveik vienodos, Komerling gaunasi apie 1500lt brangiau. 23kv.m viso gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(corney @ 2014 08 12, 14:25)
Sveiki, langai ieskomi i senos statybos nama, ateities planuose bus sildomos sienos. I kokius langus patartumete ziureti, labai sunku tarp kameru skaiciaus ir profilio storio nuspresti. Kol kas siulomi variantai su labiausiai prieinamomis kainomis:
Komerling 88plus, 7kameru, 3 stiklu paketas,
Elite 80mm, 6 kameru, 3 stiklu paketas,
Efektline 70mm, 5kameru, 3 stiklu paketas.

Elite ir Efectline kainos beveik vienodos, Komerling gaunasi apie 1500lt brangiau. 23kv.m viso gaunasi.

Na namui paskutiniu dveju nerizikuociau deti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2014 08 12, 13:30)
Na namui paskutiniu dveju nerizikuociau deti...  doh.gif

Gal galima placiau?
Atsakyti
QUOTE(corney @ 2014 08 12, 14:32)
Gal galima placiau?

Pigus ir ne patys kokybiskiausi variantai. Mano nuomone patikimesnis butu minetas Kommerling, galbut Schuco, Veka, ir pan.

Bet ne lenkiska pigiena. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2014 08 12, 13:34)
Pigus ir ne patys kokybiskiausi variantai. Mano nuomone patikimesnis butu minetas Kommerling, galbut Schuco, Veka, ir pan.

Bet ne lenkiska pigiena.  doh.gif

Effectline ir yra Veka, tik lenkų g-bos.
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2014 08 12, 14:46)
Effectline ir yra Veka, tik lenkų g-bos.

Ta ir turejau omeny. Kad Veka Effectline yra lenkiskas pigus variantas skirtas pvz konkursams ir pan.
Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2014 08 12, 13:34)

Bet ne lenkiska pigiena.  doh.gif

Tai Veka Softline 70 irgi lenkiska pigiena?
Atsakyti
QUOTE(corney @ 2014 08 12, 14:52)
Tai Veka Softline 70 irgi lenkiska pigiena?

Kodel? Softline 70 tikrai kokybiskas profilis.

Softline82 dar geresnis.
Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2014 08 12, 13:53)
Kodel? Softline 70 tikrai kokybiskas profilis.

Softline82 dar geresnis.

Na man paaiskino kad Softline 5kameru skiriasi nuo Efectline 5kameru, tik tuom kad, Softline gali buti spalvoti, o Efectline ne.
Atsakyti
QUOTE(corney @ 2014 08 12, 14:59)
Na man paaiskino kad Softline 5kameru skiriasi nuo Efectline 5kameru, tik tuom kad, Softline gali buti spalvoti, o Efectline ne.

Na, tai neaisku kur buvote, kad tik toki skirtuma ivardijo Jums smile.gif smile.gif
Atsakyti