QUOTE(leguska69 @ 2014 07 29, 19:36)
žiuriu labai filosofinė tema apie langus... nu bet gal per galva negausiu, jeigu paklausiu. pas mus bute langai plastikiniai deti 1994 metais. sudeti kraupiai blogai, vejas svilpia kiaurai per plysius. na nutarem pakeist ir gyvent silciau. esme tame, kad vienam kambary yra isgriautas balkonas ir sujungtas su kambariu, ten dabar yra langas is dvieju daliu, viena varstoma, noriu pakeist i langa is 3 daliu, ir noriu kad butu idealiai gerai, net jeigu ir kainuos brangiai. issikvieciau sioki toki meistra jis man ten ismatavo viska, sako reikia daryt su kazkokiu pastorinimu virsui, bus patogiau. gal galit paaiskint kas tas pastorinimas yra? ko man dar reikia paklaust meistro, kad nuspresciau, ar jo gaminami langai kokybiski? as zinau tik viena profili veka vokiska, daugiau nelabai nusimanau, dar pas mane yra visi langai i pietus, kazka esu girdejus apie kazkokia danga ant stiklu, kuri sumazina sviesos laiduma? na zodziu uzveskit ant kelio blondine, kam nesunku. ir be filosofinio lyrizmo jeigu galima...
Nicka's su 69 pabaigoje.. Kaip be isvedziojimu? Jei siltinsit lubas, tada reikia pastorinimo. Ar langai bus kokybiski, tezino vienas Dievas.. Reikia patikimos kontoros, aiskintis detales.. Reikia dometis ir aiskintis.