Įkraunama...
Įkraunama...

Plastikiniai langai 10

QUOTE(Rinesa @ 2014 07 25, 00:17)
Ar parekomenduotų kas kokią firmą Klaipėdoje?  g.gif
Reikia lango+balkono durų...

Nu čia tokia paprasta situacija, kad nera ko ir rekomenduoti.. rekomendacija: www.google.lt
Atsakyti
QUOTE(Kinziulio @ 2014 07 25, 20:36)
Nu čia tokia paprasta situacija, kad nera ko ir rekomenduoti.. rekomendacija: www.google.lt

Nesikuklink
Atsakyti
QUOTE(idealistas @ 2014 07 25, 21:37)
Nesikuklink

nu čia kaip kas supranta žodį "rekomentacija". Klaipėdoje - ne mažiau 30 įmonių.
man čia tas pats, kas klausti - kur Vilniuje nusipirkti duonos?

Va jei kokie specifiniai poreikiai, jei dar kas sudėtingo - tada galima rekomenduoti... o tiesiog duonos - yra visur.

kaip galima rekomenduoti konkrečią įmonę, jei tokį paparastą poreikį gali patenkinti visi?

Pirmas lapas google paieškos rezultatų - visi ir galės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kinziulio @ 2014 07 25, 20:55)
nu čia kaip kas supranta žodį "rekomentacija". Klaipėdoje - ne mažiau 30 įmonių.
man čia tas pats, kas klausti - kur Vilniuje nusipirkti duonos?

Va jei kokie specifiniai poreikiai, jei dar kas sudėtingo - tada galima rekomenduoti... o tiesiog duonos - yra visur.

kaip galima rekomenduoti konkrečią įmonę, jei tokį paparastą poreikį gali patenkinti visi?

Pirmas lapas google paieškos rezultatų - visi ir galės  biggrin.gif

Ir dar karta - nesikuklink smile.gif Cia geras uzdarbis zinok lotuliukas.gif
Papildyta:
Blem, kaip noreciau isgerti ir su Kinziulio ir su Alfu, tik parduotu mane, jauciu, sekancia diena..
Atsakyti
QUOTE(idealistas @ 2014 07 25, 22:14)
Ir dar karta - nesikuklink  smile.gif Cia geras uzdarbis zinok  lotuliukas.gif
Papildyta:
Blem, kaip noreciau isgerti ir su Kinziulio ir su Alfu, tik parduotu mane, jauciu, sekancia diena..

na kad parduoti - pirma reikia nupirkti....
Atsakyti
QUOTE(Kinziulio @ 2014 07 25, 21:25)
na kad parduoti - pirma reikia nupirkti....

Na, tu supranti apie ka as. Kad parduoti, uztenka susipazinti..
Atsakyti
QUOTE(idealistas @ 2014 07 25, 22:33)

Juros svente Klaipedoje - puiki proga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(idealistas @ 2014 07 25, 22:33)

Taip, suprantu... Ir vistiek... Kad parduoti - reikia nupirkti, o kitai pusei - parsiduoti...
Parsiduoti šiuo atveju - elgtis negarbingai: apsimesti, kad esi ITšnikas, nors iš tikro - "tos anos" įmonės pardavėjas...
Tada aišku, kad "parduočiau". Bet ne iš komercinio intereso... Pliuso aš tave, skirtingai nei "kai kurie" - neturiu.
Parduočiau, bet tik tam, kad "atsikratyti nelikvido" biggrin.gif

"Na, tu supranti apie ka as." biggrin.gif

Iš kitos pusės - kartais užtenka pažinoti nors vieną adminą - kuris prie alaus - pasakytų tau "kokį nors" IP adresą.... Na o tada - truputis įgūdžių, truputis darbo, truputis sėkmės - ir tu jau žinai - kas anoje pusėje laido...
Taip kad - niekada negali žinoti, ar antra pusė - tikrai nežino - kas tu toks lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Bet, sakykime - čia tik taip, pasvarstymai prieš miegą, ne į temą wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kinziulio @ 2014 07 25, 21:46)
Taip, suprantu... Ir vistiek... Kad parduoti - reikia nupirkti, o kitai pusei - parsiduoti...
Parsiduoti šiuo atveju - elgtis negarbingai: apsimesti, kad esi ITšnikas, nors iš tikro - "tos anos" įmonės pardavėjas...

Kol uzkuriau www tiek suzinojau.. Interpretuot gali ivairiai.
QUOTE(Kinziulio @ 2014 07 25, 21:46)
Iš kitos pusės - kartais užtenka pažinoti nors vieną adminą - kuris prie alaus - pasakytų tau "kokį nors" IP adresą.... Na o tada - truputis įgūdžių, truputis darbo, truputis sėkmės - ir tu jau žinai - kas anoje pusėje laido...
Taip kad - niekada negali žinoti, ar antra pusė - tikrai nežino - kas tu toks  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Bet, sakykime - čia tik taip, pasvarstymai prieš miegą, ne į temą wink.gif

Vienintelis dalykas, ka tu gali padaryti - tai didele didele reklama, turbut supranti pats cool.gif
Atsakyti
QUOTE(idealistas @ 2014 07 25, 22:54)
Kol uzkuriau www tiek suzinojau.. Interpretuot gali ivairiai.

Bet vistiek - geriausiai kuriasi "voschodas" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2014 07 25, 21:45)
Juros svente Klaipedoje - puiki proga smile.gif

Tu teisus. Ir as ja pasinaudosiu smile.gif
Atsakyti
žiuriu labai filosofinė tema apie langus... nu bet gal per galva negausiu, jeigu paklausiu. pas mus bute langai plastikiniai deti 1994 metais. sudeti kraupiai blogai, vejas svilpia kiaurai per plysius. na nutarem pakeist ir gyvent silciau. esme tame, kad vienam kambary yra isgriautas balkonas ir sujungtas su kambariu, ten dabar yra langas is dvieju daliu, viena varstoma, noriu pakeist i langa is 3 daliu, ir noriu kad butu idealiai gerai, net jeigu ir kainuos brangiai. issikvieciau sioki toki meistra jis man ten ismatavo viska, sako reikia daryt su kazkokiu pastorinimu virsui, bus patogiau. gal galit paaiskint kas tas pastorinimas yra? ko man dar reikia paklaust meistro, kad nuspresciau, ar jo gaminami langai kokybiski? as zinau tik viena profili veka vokiska, daugiau nelabai nusimanau, dar pas mane yra visi langai i pietus, kazka esu girdejus apie kazkokia danga ant stiklu, kuri sumazina sviesos laiduma? na zodziu uzveskit ant kelio blondine, kam nesunku. ir be filosofinio lyrizmo jeigu galima...
Atsakyti