Įkraunama...
Įkraunama...

Plastikiniai langai 10

QUOTE(Kinziulio @ 2014 06 30, 16:20)
Pamėginkite kreiptis į "Langų servisas". Įmonė gana sena, nespjauna ant smulkių darbelių - manau padės.... Didesni langistai manau neužsiims.

Alfai, o kaip laikosi Gipura?  Dar neatleido?

Citata iš Biblijos:

„Iš tiesų sakau tau: šią naktį, dar gaidžiui nepragydus, tu tris kartus manęs išsižadėsi.“

Dabar paklausom - išsižadėsi ar ne  lotuliukas.gif

Tu gal Jehovos liudytojas koks? smile.gif nepakeiciamu niekas neatleidzia, o dar ir skatina bei brangina smile.gif thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Marukas @ 2014 07 03, 17:07)
Sveiki ekspertai
norėčiau pasikeisti standartiniam sovietiniam blokiniam namo bute langus ir mane domintų nebrangus geriausias kainos ir kokybes santykis.
Kokias firmas uzklaust? Kurios siūlo kokybiškus gaminius ir montuoja kokybiškai ?
Veiksmas Vilniuje
Ačiū

Del firmos nepasakysiu, nes kiek zmoniu - tiek nuomoniu, visoms imonems yra teke padaryti kliurku, o ju kartais ir neisvengsi. doh.gif

Jus pirma nuspreskite kokiu langu reikia, profilio, stiklo paketo, o tada bus lengviau isrusiuot tik tai kas tinkama ir kas reikalinga. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2014 07 03, 20:13)
Jus pirma nuspreskite kokiu langu reikia, profilio, stiklo paketo, o tada bus lengviau isrusiuot tik tai kas tinkama ir kas reikalinga.  thumbup.gif

Alfa aišku tuoj siūlys išskirtinai Veka iš Gipūros smile.gif. Kitaip jis nemoka smile.gif

Aš pasakysiu - kad pilnai užteks KBE, Aluplast, Brugmann ar salamander.
O kokia firma - tai taip, idealių nėra, visos jos kartais suklysta, visose dirba žmonės....

Iš patirties galiu pasakyti:
1. Languose skirtumo nėra (jei perkate langus ne pasyviam namui, o daugiabučiui).
2. Skirtumas montuotojuose jau yra.. Čia skaitykite atsiliepimus internete, ir - dalyvaukite montavime, viską stebėkite, visko klausinėkite ir tik kas netinka - liepkite pataisyti.
3. Svarbu net ne įmonė - svarbu konkrečiai tave aptarnaujantis vadybininkas. Nuo jo kompetencijos priklausys - ar laiku paleis į gamybą, ar laiku perduos montuotojams, ar bus užsakytos viso palangės, ar jos bus tokios, ar teisingai susikalbės su matuotoju ir pan...

Taip kad - viską lemia personalas... O po kokia vėliava jis dirba - svarbu mažiau.

Va kaip pavyzdys - vienas internetinis "ekspertas". Dirbo heimsmane, paskui gipurėje, paskui - "kamaroje". Ir koks skirtumas, kieno maikutę jis nešioja? Jei languose tikrai išmano - patars kompetetingai: pasyviam paskaičiuos Rehau GENEO PHZ, blokiniam daugiabučiui - Aluplast 4000.
Jei apie langus išmano taip, kaip aš apie tarpatlantinius skrydžius - abiem atvejais siūlys Veka Alphaline arba sofline...

Taip kad - spręsti jums... Bet kai klausiate patarimo internete - labai labai sverkite, kas jums patarinėja... Nes čia tokių EGZPERŲ yra, kad skaitai tokius patarimus - ir žandai raudonuoja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kinziulio @ 2014 07 03, 23:06)
pasakysiu - kad pilnai užteks KBE, Aluplast, Brugmann ar salamander.

atsakykite,prašau,ar dviejų ,ar trijų stiklų paketą į seną daugiabutį blokiniame name rinktumėtės? g.gif
Kol kas butas ir taip žiemą pakankamai šiltas net su senais mediniais langais,tačiau girdėjau nuomonę,kad kada nors namą renovavus ir sureguliavus šilldymą,ryškiai pajusčiau trijų stiklų paketo privalumą.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2014 07 03, 23:44)
atsakykite,prašau,ar dviejų ,ar trijų stiklų paketą į seną daugiabutį blokiniame name  rinktumėtės? g.gif
Kol kas butas ir taip žiemą pakankamai šiltas net su senais mediniais langais,tačiau girdėjau nuomonę,kad kada nors namą renovavus ir sureguliavus šilldymą,ryškiai pajusčiau trijų stiklų paketo privalumą.

Kažkur buvau šioje temoje įkeles linką - į KTU profesoriaus darytą tyrimą. Labai trumpai - senos statybos namų sienos tokios apgailėtinos - kad dvistiklis paketas - jau per gerai, ką jau ten tristiklis.
Bet jei taip: kada nors, apšildžius sienas, atlikus kitų mazgų renovaciją... Tai čia atsakymo nėra.

Yra tokia butelio kakliuko teorija: reikia valdyti kakliuką. Jei dabar kaliukas (silpniausia vieta) - seni langai - keiskite juos... Nauji langai su dvistikliu - kakliuką permes ant sienos... Jei vėliau renovuositės sienas - kakliukas sugrys ant dvistiklių paketų...

Taigi - jei tikrai renovuositės - tai dėti tristiklį - truputį prasminga. Nors - kūnu skirtumo nepajusite.

Tristiklis, be termo savybių - turi ir geresnes akustines savybes...

Na bet - spręsti vistiek jums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kinziulio @ 2014 07 04, 01:09)
Kažkur buvau šioje temoje įkeles linką - į KTU profesoriaus darytą tyrimą. Labai trumpai - senos statybos namų sienos tokios apgailėtinos - kad dvistiklis paketas - jau per gerai, ką jau ten tristiklis.
Bet jei taip: kada nors, apšildžius sienas, atlikus kitų mazgų renovaciją... Tai čia atsakymo nėra.

Yra tokia butelio kakliuko teorija: reikia valdyti kakliuką. Jei dabar kaliukas (silpniausia vieta) - seni langai - keiskite juos... Nauji langai su dvistikliu - kakliuką permes ant sienos... Jei vėliau renovuositės sienas - kakliukas sugrys ant dvistiklių paketų...

Taigi - jei tikrai renovuositės - tai dėti tristiklį - truputį prasminga. Nors - kūnu skirtumo nepajusite.

Tristiklis, be termo savybių - turi ir geresnes akustines savybes...

Na bet - spręsti vistiek jums smile.gif

Siūlyčiau visgi dėti tristiklius, jeigu leidžia galimybės ir ypač jeigu jie dideli. Žiemą per dvistiklius tikrai jaučiasi šaltis. Tik nebūtina rinktis "pasyvių", užteks ir paprastųjų tristiklių, kurie gerokai pigesni wink.gif. Tristiklių minusai: jie griozdiškesni (ypač, jei langiukas mažas), praleidžia kažkiek mažiau šviesos. beje, juos sunkiau išdaužti.
Atsakyti
Tamsus miškas langų tema rolleyes.gif Gal kas galėtų pagelbėti blush2.gif Reikia langų nuosavame dviejų aukštų name. Namas senas medinis, bet renovuojamas iš pagrindų, namo šiltinimui nepagailėjome, dabar norisi gerų langų. Gatvė gana judri.

Vyras žiūri GEALAN langus, firma UAB "Langų kostrukcijos".

Kokie šio gamintojo langai verti dėmesio? Norime kokybiškų langų.

Atsakyti
QUOTE(Kinziulio @ 2014 07 03, 23:06)

2. Skirtumas montuotojuose jau yra.. Čia skaitykite atsiliepimus internete, ir - dalyvaukite montavime, viską stebėkite, visko klausinėkite ir tik kas netinka - liepkite pataisyti

O va sita dalis dabar man aktualiausia. Ryt turi atvezti langus (bute). Ir kazkaip maniau, kad cia jau paprasta. Bet matau, kad ne.
Kazin ka cia man labiausiai suziureti? Ka svarbaus nepraleisti? Keis langa su balkono durim (ir palangem). Nu esu visai ne techniska moteriske, bet gal kokios elementarios instrukcijos?
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2014 07 08, 07:34)
O va sita dalis dabar man aktualiausia. Ryt turi atvezti langus (bute). Ir kazkaip maniau, kad cia jau paprasta. Bet matau, kad ne.
Kazin ka cia man labiausiai suziureti? Ka svarbaus nepraleisti? Keis langa su balkono durim (ir palangem). Nu esu visai ne techniska moteriske, bet gal kokios elementarios instrukcijos?

Na bent jau nepaleiskite po sumontavimo... viską apziurekite - ar darinejasi, ar niekur nekliuna, ar grazu smile.gif
Atsakyti
o nėra taip, kad kai įstato langus negalima darinėti? ax.gif Na kad ten sustingtų viskas ir pan.

Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2014 07 08, 11:29)
o nėra taip, kad kai įstato langus negalima darinėti?  ax.gif  Na kad ten sustingtų viskas ir pan.

na prie jų truputį padarinėsite - langui nieko nenutiks. tik atsargiai, kaip su savo smile.gif
o po to - taip, leisktie tinkamai "sudžiūti" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2014 07 08, 11:29)

Na - ar gražiai sumontavo? smile.gif
Atsakyti
gal kas turite komentaru apie balkonus/langus is www.visivisi.lt?
Atsakyti