Išsiunčiau AŽ forumo administratoriui, dėl žinutės pašalinimo, tikiuosi jums dėl to ramiau Tikrai pasinaudosiu jūsų patarimu, kaip ją ištrinti pačiam, jeigu sugebėsite mane paprotinti kaip tai padaryti.
Be to rūpėtu man tik ši firma (kurios pavadinimo kaip pastebite po pirmos jūsų žinutės man aš nebenaudoju), aš nesikreipčiau į kitas ir neieškočiau geresnio varianto, ar nuomonės, tad vis dar su jumis ginčijuosi tik dėl to - turbūt
Papildymas:
Bandote rasti dar daugiau būdu panaudoti "šypsenėles" savo žinutėse?
QUOTE(MPukuotasis @ 2014 06 30, 00:31)
Išsiunčiau AŽ forumo administratoriui, dėl žinutės pašalinimo, tikiuosi jums dėl to ramiau Tikrai pasinaudosiu jūsų patarimu, kaip ją ištrinti pačiam, jeigu sugebėsite mane paprotinti kaip tai padaryti.
Be to rūpėtu man tik ši firma (kurios pavadinimo kaip pastebite po pirmos jūsų žinutės man aš nebenaudoju), aš nesikreipčiau į kitas ir neieškočiau geresnio varianto, ar nuomonės, tad vis dar su jumis ginčijuosi tik dėl to - turbūt
Papildymas:
Papildymas:
Geriau rinkites ka nors kita, o ne sia firmele. Yra tikrai geru dar islikusiu imoniu, langu gamintoju, kurie gamina kokybiska produkcija, o ne tik uzsiima bizneliu: pigiai perku Lenkijoje pagamintus langus - brangiai parduodu Lietuvoje.
Papildyta:
QUOTE(MPukuotasis @ 2014 06 30, 00:31)
Papildymas:
Papildymas:
Pritarsiu kolegai forumo. Keistas Jusu elgesys. Arba Jus nuo balandzio menesio neissirenkate langu, nes forume jau balandzio menesi klausete ne vienoje temoje apie langus ir apie firmele langu sistemos. Kad visi giria ju duris, o apie langus nieko neraso.
Arba keista langu sistemu taktika saves propagavimo ir reklamavimo
Sveiki,
man reikia pakeisti vieną lango paketą (turbūt paketas ). Langas iš dviejų dalių, tai vienos dalies stiklas sudužęs. Taigi, nežinau, nei kas gamintojas, nei ką (pirkom butą jau su tais langais). Kur man geriausia kreiptis, kad pakeistų man tą stiklą? Kokias firmas rekomenduotumėt Vilniuje? Aš kaip suprantu pakeis tik patį stiklą, ar ten irgi profiliai visokie ir pan svarbu? Apie langus nieko nesuprantu, skaityt daug, o reikia skubiai, tai labai nemuškit už tokius klausimus
man reikia pakeisti vieną lango paketą (turbūt paketas ). Langas iš dviejų dalių, tai vienos dalies stiklas sudužęs. Taigi, nežinau, nei kas gamintojas, nei ką (pirkom butą jau su tais langais). Kur man geriausia kreiptis, kad pakeistų man tą stiklą? Kokias firmas rekomenduotumėt Vilniuje? Aš kaip suprantu pakeis tik patį stiklą, ar ten irgi profiliai visokie ir pan svarbu? Apie langus nieko nesuprantu, skaityt daug, o reikia skubiai, tai labai nemuškit už tokius klausimus
QUOTE(Teka @ 2014 06 30, 11:41)
Sveiki,
Jei nei profilio gamintojas, nei stiklo paketo storis dabartinis nera aiskus, tai dar didelis klausimas ar apsimoketu keisti tik stiklo paketa. Nes ilgai ieskosit ar tinka kas, ir kaina bus panasi kaip naujo siltesnio lango su geresniu paketu.
QUOTE(alfasz @ 2014 06 30, 11:49)
Jei nei profilio gamintojas, nei stiklo paketo storis dabartinis nera aiskus, tai dar didelis klausimas ar apsimoketu keisti tik stiklo paketa. Nes ilgai ieskosit ar tinka kas, ir kaina bus panasi kaip naujo siltesnio lango su geresniu paketu.
o kodėl kai siunčiau užklausas, nieks neklausė, nei koks stiklo storis, nei kas gamintojas, o visi paskaičiavo kainas? tik vieni su profiliais virš 300, kiti iki 200, bet neaišku su kuo ir kaip
aš tik nežinau, kur geriau klaust, su kuo bendraut, kad padarytų kokybiškai ir neišraustų visko aplink langą, nes remontą pasidarėm, o langą pražiopsojau
QUOTE(Teka @ 2014 06 30, 11:52)
o kodėl kai siunčiau užklausas, nieks neklausė, nei koks stiklo storis, nei kas gamintojas, o visi paskaičiavo kainas? tik vieni su profiliais virš 300, kiti iki 200, bet neaišku su kuo ir kaip
aš tik nežinau, kur geriau klaust, su kuo bendraut, kad padarytų kokybiškai ir neišraustų visko aplink langą, nes remontą pasidarėm, o langą pražiopsojau
Na daleiskim kad stiklo paketas kainuos jei mazo lango pats 100Lt minimum, tai dar darbas apie 150Lt , tai gal ir gaunasi 300Lt bendra suma. Bet jei netures tokiu stiklajuosciu, tinkanciu tam profiliui, tai nezinau kaip darys, gal bet kokias uzkals..
QUOTE(alfasz @ 2014 06 30, 11:57)
Na daleiskim kad stiklo paketas kainuos jei mazo lango pats 100Lt minimum, tai dar darbas apie 150Lt , tai gal ir gaunasi 300Lt bendra suma. Bet jei netures tokiu stiklajuosciu, tinkanciu tam profiliui, tai nezinau kaip darys, gal bet kokias uzkals..
o tai rekomenduot į ką kreiptis galėtumėt, ar nelabai?
QUOTE(Teka @ 2014 06 30, 11:58)
o tai rekomenduot į ką kreiptis galėtumėt, ar nelabai?
as nepasakysiu. tikrai. Gal kas pasiule pigiausiai, to ir paklauskit kaip cia jie padarys viska.
Aš teprašau rekomenduot langų firmas Vilniuje, į kurias galima kreiptis, kurios yra toje srityje pasikaustę ir gerai, kokybiškai atlieka savo darbą.
QUOTE(Teka @ 2014 06 30, 11:00)
Aš teprašau rekomenduot langų firmas Vilniuje, į kurias galima kreiptis, kurios yra toje srityje pasikaustę ir gerai, kokybiškai atlieka savo darbą.
Gal pabandykit "Langu sistemas"?
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2014 06 30, 10:41)
man reikia pakeisti vieną lango paketą (turbūt paketas ). Langas iš dviejų dalių, tai vienos dalies stiklas sudužęs. Taigi, nežinau, nei kas gamintojas, nei ką (pirkom butą jau su tais langais). Apie langus nieko nesuprantu, skaityt daug, o reikia skubiai, tai labai nemuškit už tokius klausimus
Paketa pkeisti gali bet kas ir neisivaizduoju, ka ten galima suknisti. Nebent galit pasidomet, kas ji gamina, kad kokio savadarbio neidetu, o del darbo - jokio skirtumo.
QUOTE(Teka @ 2014 06 30, 12:00)
Pamėginkite kreiptis į "Langų servisas". Įmonė gana sena, nespjauna ant smulkių darbelių - manau padės.... Didesni langistai manau neužsiims.
Alfai, o kaip laikosi Gipura? Dar neatleido?
Citata iš Biblijos:
Iš tiesų sakau tau: šią naktį, dar gaidžiui nepragydus, tu tris kartus manęs išsižadėsi.
Dabar paklausom - išsižadėsi ar ne