Įkraunama...
Įkraunama...

Plastikiniai langai 10

QUOTE(alfasz @ 2014 06 29, 20:22)
Cia reklama? g.gif

O kaip tau, mano mielas drauge alfai, atrodo? Cia reklama?
Atsakyti
QUOTE(idealistas @ 2014 06 29, 21:23)
O kaip tau, mano mielas drauge alfai, atrodo? Cia reklama?

Na, jei butu reklama - truksta pagyru siai firmelei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2014 06 29, 15:06)
Man uzkliuvos teiginys: "geriausiai atrodantys pasiulymai" g.gif

Geriausiai atrodantys, pagal toliau pateiktus pasiulymus yra pigiausiai pasiule gaminius.

Tad reiketu nuspresti - norit kuo pigiau ar gerai?

Nes siuo atveju blaskotes, pateikiate pigiausius pasiulymus, o paciam gale klausiate, gal ziureti VEKA profilius, kurie nera pigiausi  doh.gif

Nes paskui rasytisite: as nemaniau, kad jie brangesni uz Aluplast ar Gealan.

Taip, jie geresni, jie tvirtesni, naudojamos medziagos geresnes. ir Kaina delto aukstesne. Zinoma - ne 50 proc. Galbut 15-20 proc nei kiti.

Jei namas nera pretendentas i renovacija - tai galbut 3 stiklu paketas bute silumos ir nesutaupys. Nes apskaita bendra.

Bet, jei norite tureti tikrai siltus stiklo paketus - 3 stiklu paketas nepakenks.

Tai ne pigiausi pasiūlymai, tiesiog tai buvo tos firmos kurios domėjosi ko mes norėtume ir greitai reagavo į nusiųstą laišką. Be to nei vienai firmai tikrai neminėjome, kad domintu pigiausi langai, tiesiog prašėme jų pasiūlymu ką jie patartų statytis.

Iš tikrųjų kaina mums nėra rodiklis, bet ieškome geriausio kainos/kokybės santykio būtent tokiam butui ir tuo pačiu geros garso izoliacijos.

Žinau, kad Veka profilis bus brangesnis ir geresnis, bet įdomu išgirsti jūsų kaip žinančių, o galbūt net ekspertų nuomonę ar vertėtu į jį investuoti tokio tipo name ar beveik tą patį gausime pirkdami ir pigesnį profilį, nes viskas vis tiek išeis per sienas.

Dėl 3 stiklo paketų, jau tvirtai apsisprendėme, bandome apsispręsti tik dėl pačių profilių.

QUOTE(idealistas)
Uzsakinekite "Langu sistemose".

Įdomu butų sužinot dėl ko siūlote pasirinkti būtent šią firmą?

Atsakyti
QUOTE(MPukuotasis @ 2014 06 29, 22:31)
Tai ne pigiausi pasiūlymai, tiesiog tai buvo tos firmos kurios domėjosi ko mes norėtume ir greitai reagavo į nusiųstą laišką. Be to nei vienai firmai tikrai neminėjome, kad domintu pigiausi langai, tiesiog prašėme jų pasiūlymu ką jie patartų statytis.

Iš tikrųjų kaina mums nėra rodiklis, bet ieškome geriausio kainos/kokybės santykio būtent tokiam butui ir tuo pačiu geros garso izoliacijos.

Žinau, kad Veka profilis bus brangesnis ir geresnis, bet įdomu išgirsti jūsų kaip žinančių, o galbūt net ekspertų nuomonę ar vertėtu į jį investuoti tokio tipo name ar beveik tą patį gausime pirkdami ir pigesnį profilį, nes viskas vis tiek išeis per sienas.

Dėl 3 stiklo paketų, jau tvirtai apsisprendėme, bandome apsispręsti tik dėl pačių profilių.

QUOTE(idealistas)

I Veka, bent jau Softline, ar Softline82 desis stiklo paketai nuo 42mm iki 50mm. Tai tikrai ne trukumas, o privalumas.

Del Aluplast, seniau budavo tik 36mm stiklo paketas. Del stiklajuosciu nebuvomo. Kaip dabar - gal pasikeite situacija.

Uz Veka manau moketi daugiau verta del plieno formos reme, jo storio, remo plocio, jei apie Sotline82, ar alphaline90 kalbame. Dar zinoma ne kreivos rankos mataze daug ka lems.

Atsakyti
QUOTE(idealistas)

Man atrodo visada apsimoka uzsisakyti langus toje firmoje, kurioje dirbi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo idealistas: 29 birželio 2014 - 21:48
Galvojame vitrinoje vietoj paprastų durų padaryti slankiojancia sistema. Vitrina 3.4 ant 2.3. Jeigu daznai bus atidaroma ir kaip del silumos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Viktorija_: 29 birželio 2014 - 22:05
QUOTE(idealistas @ 2014 06 29, 21:46)
QUOTE(idealistas)

Jeigu paklausiau nuomonės apie juos, tai nereiškia, kad ten dirbu. Tiesiog yra tekę susidurti ir ten užsisakinėti, bet ne langus - tad tai ir tapo pirma firma į kurią kreipėmės dėl jų ir buvo įdomu, nes tikrai manau čia yra vartotojų kurie pas juos yra užsisakę ir su jais susidūrę. Ponas laikote kažkokią nuoskaudą? Tikrai norėtus sulaukti jūsų nuomonės ir pagalbos, būtume dėl to labai dėkingi smile.gif
Atsakyti
[quote=MPukuotasis,2014 06 29, 23:36]
[/quote]
Jeigu paklausiau nuomonės apie juos, tai nereiškia, kad ten dirbu. Tiesiog yra tekę susidurti ir ten užsisakinėti, bet ne langus - tad tai ir tapo pirma firma į kurią kreipėmės dėl jų ir buvo įdomu, nes tikrai manau čia yra vartotojų kurie pas juos yra užsisakę ir su jais susidūrę. Ponas laikote kažkokią nuoskaudą? Tikrai norėtus sulaukti jūsų nuomonės ir pagalbos, būtume dėl to labai dėkingi smile.gif
[/quote]

as manau kad jie nera verti demesio. t.y langu sistemos. Nes yra eiliniai perpardavinetojai. Bet cia tik mano nuomone asmeniska. thumbup.gif
Atsakyti
Keisčiausia, kad jus dažniausiai peikiat įmones, bet nepasiūlot kokias reikėtu rinktis, ar čia tiesiog tais tikslais, kad parašius įmonės pavadinimą žmonės pradeda jus lyginti su tos firmos darbuotojais, ar tiesiog jų nėra idealių ir nė viena neverta pagyrimų? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2014 06 29, 22:54)
as manau kad jie nera verti demesio. t.y langu sistemos. Nes yra eiliniai perpardavinetojai. Bet cia tik mano nuomone asmeniska.  thumbup.gif

As irgi uz gamintojus.
Papildyta:
QUOTE(MPukuotasis @ 2014 06 29, 22:36)
Tiesiog yra tekę susidurti ir ten užsisakinėti, bet ne langus - tad tai ir tapo pirma firma į kurią kreipėmės dėl jų ir buvo įdomu, nes tikrai manau čia yra vartotojų kurie pas juos yra užsisakę ir su jais susidūrę.

Rimtai, anksciau rasete, kad tik teko girdeti - kada spejote susidurti?
Papildyta:
QUOTE(MPukuotasis @ 2014 06 29, 23:00)
ar čia tiesiog tais tikslais, kad parašius įmonės pavadinimą žmonės pradeda jus lyginti su tos firmos darbuotojais, ar tiesiog jų nėra idealių ir nė viena neverta pagyrimų? smile.gif

Kai pirmas zmogaus postas yra su pagyrimais tam tikrai imonei ir su kruva paryskintu nuorodu - common - kaip dabar bandysit irodyti savo nekaltuma? fool.gif
Papildyta:
Reikia pagalvoti, ane? lotuliukas.gif
Papildyta:
Galvojam greiciau, kad itikinamiau atrodytu topsecret.gif Dar galima apkaltinti mane nesamoningais isvedziojimais prie to pacio blink.gif Juk niekada "Langu sistemoms" reklamos nebus per daug - kaip toj dainoj, a? help.gif
Atsakyti
Ponas nesusireikšminkite, manau tikrai ne tam ši tema yra skirta, be to atleiskite kad neįsiliejau į jūsų pokalbį ir iškarto pradėjau rašyti apie šią firmą, tikiuosi, kad jūs jausitės geriau ir pasistengsiu, kad tas pranešimas dingtu iš šios temos, jūsų ramybės labui.
Dėl susidūrimo ir girdėjimo prasidėjo diskusija, nes jūs pradėjote gilintis į šį pokalbį ne ta linkme dėl kurios aš jį užvedžiau smile.gif

Atsakyti
QUOTE(MPukuotasis @ 2014 06 29, 23:19)
pasistengsiu, kad tas pranešimas dingtu iš šios temos, jūsų ramybės labui.

Kas trukdo ta padaryti tiesiog dabar?
Dėl susidūrimo ir girdėjimo prasidėjo diskusija, nes jūs pradėjote gilintis į šį pokalbį ne ta linkme dėl kurios aš jį užvedžiau smile.gif

Rimtai?? hihihi.gif Nu tada sorry uz nesupratinguma mastau.gif
Papildyta:
Ponas nesusireikšminkite

Reklameriai yra keliom (keliasdesimcia?) kastom zemiau, ne as ta isradau, sorry book.gif
Atsakyti