Įkraunama...
Įkraunama...

Plastikiniai langai 10

QUOTE(Zana @ 2013 11 29, 13:29)
Sveiki, na ir as jungiuosi i sita temuke - renkuosi langa i virtuve, virtuves  langas didokas. Apsistuojau tiek REHAU firmos langais. Gal ka galetumete pakomentuoti? Namas - daugiabutinis, blokinis, nerenovuotas.

Tai kad nelabai. Pirkit ir statykit.
Atsakyti
QUOTE(idealistas @ 2013 11 29, 14:31)
Tai kad nelabai. Pirkit ir statykit.

Nu geras patarimas g.gif ... siaip galvoju tiek pasiulos yra daug is tu langu, butu aisku gerai zinot, kokie langai yra geriausi is kokybes ir kainos santykio.
Atsakyti
QUOTE(Zana @ 2013 11 29, 13:41)
Nu geras patarimas  g.gif  ... siaip galvoju tiek pasiulos yra daug is tu langu, butu aisku gerai zinot, kokie langai yra geriausi is kokybes ir kainos santykio.

Turbut Aluplastas ar Gealanas, kai kas ir Brugmann buna pagiria.
Atsakyti
Sveiki,

Atejo laikas rinktis langus i statoma nama. Namas is 25 cm Lido blokeliu, bus siltinamas 15 cm neoporu.
Turim pasiulyma:
1. Profilių sistema: REHAU GENEO MD langai
2. Profilių spalva: 4443 antracitas iš vidaus ir lauko
3. Stiklinimas:
L1-V7: 4PUN-16arg-4-16arg-4PUN (44mm trijų stiklų stiklo paketas su 2 selektyviniais stiklais, k=0.6) Swisspacer rėmelis
BD8: 6PUN-14arg-4-16arg-4PUN (44mm trijų stiklų stiklo paketas su 2 selektyviniais stiklais, k=0.7) Swisspacer rėmelis
4. Užraktai:
L1-L2, L5-L6, BD8: Winkhaus Activ Pilot.
BD3: Winkhaus Activ Pilot, 4 padėčių laipsninė atvertimo mikroventiliacija.
5. BD3: BD gaudyklė ir rankenėlė iš lauko pusės.
Noreciau sulaukti ismananciu nuomones apie juos ir informacijos kokie yra panasiu/geresniu savybiu analogai kitu gamintoju.
Is anksto dekoju. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

Perskaičiau nemažai šitos temos post'ų ir noriu paklaust:

1. Kodėl "kuo platesnis profilis, tuo geriau"?
2. Ar verta rinktis langus su užpildu? Kodėl (praktiškai, ne teoriškai)?
3. Kuo Veka yra geriau už kitus? Kokius kitus profilius rekomenduotumėt? (Kiek bendravau su vadybininkais, tai visų langai yra vokiški ir "labai geri"...)

Dėkoju iš anksto!
Atsakyti
QUOTE(Vaidas87 @ 2013 12 09, 15:27)
Sveiki,

Perskaičiau nemažai šitos temos post'ų ir noriu paklaust:

1. Kodėl "kuo platesnis profilis, tuo geriau"?
2. Ar verta rinktis langus su užpildu? Kodėl (praktiškai, ne teoriškai)?
3. Kuo Veka yra geriau už kitus? Kokius kitus profilius rekomenduotumėt? (Kiek bendravau su vadybininkais, tai visų langai yra vokiški ir "labai geri"...)
Dėkoju iš anksto!

Sveiki,

1. Svarbu ne kameru skaicius, o remo plotis, kuo jis platesnis tuo langas siltesnis. Bet.. Stiklo plange yra apie 70 proc, tad stiklo paketas taip pat labai svarbu, net ir svarbiau nei remo plotis.

2. Apsiltintas remas? jei apie tai kalbama - tada remas bus siltesnis nei be uzpildo, tiesa nezymiai, apie 0.1 silumos perdavimo koeficiento.

3. Veka geri, nes nesu girdejes bent jau asmeniskai, jei laikomasi visu reikalavimu, kad susikraipe, issiplete, ar kas kito butu pasidare. Dazniausiai ir reguliuot ju netenka 3 kart per metus. Kaina aisku nera zema, viena aukstesniu. Veka turi platu profiliu ir stiklo paketu p[asirinkima, nuo 5 kameru, iki 6 kameru, nuo 7cm remo plocio iki 11cm (Veka Topline Plius).

Visi giria savo preke - ir tai naturalu, butu blogai, jei negirtu, tai cia kaip ir kenkimas imonei, kurioje pats dirbi, ka pati gamina, parduoda. doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Zamija @ 2013 12 03, 00:22)
Sveiki,

Atejo laikas rinktis langus i statoma nama. Namas is 25 cm Lido blokeliu, bus siltinamas 15 cm neoporu.
Turim pasiulyma:
1. Profilių sistema: REHAU GENEO MD langai
2. Profilių spalva: 4443 antracitas iš vidaus ir lauko
3. Stiklinimas:
L1-V7: 4PUN-16arg-4-16arg-4PUN (44mm trijų stiklų stiklo paketas su 2 selektyviniais stiklais, k=0.6) Swisspacer rėmelis
BD8: 6PUN-14arg-4-16arg-4PUN (44mm trijų stiklų stiklo paketas su 2 selektyviniais stiklais, k=0.7) Swisspacer rėmelis
4. Užraktai:
L1-L2, L5-L6, BD8: Winkhaus Activ Pilot.
BD3: Winkhaus Activ Pilot, 4 padėčių laipsninė atvertimo mikroventiliacija.
5. BD3: BD gaudyklė ir rankenėlė iš lauko pusės.
Noreciau sulaukti ismananciu nuomones apie juos ir informacijos kokie yra panasiu/geresniu savybiu analogai kitu gamintoju.
Is anksto dekoju.  4u.gif

Tik 6d praejo, gal dar bus aktualu.

Linkeciau pasiziureti ir kitu profiliu, palyginti profiliu storius, stiklo paketus. Yra rinkoje ir 50mm storio, kad ir Veka Softline82 profilis.

Arba Veka alphaline. Manau kaina bus panasi, bet bus is ko rinktis. thumbup.gif

Del Rehau - mazai ka zinau, tik kad vietoje metalo dedamas stiklo pluostas. Ar tai gerai - laikas parodys.

Atsakyti
Alfai,

1. Aš ir turėjau omeny profilio storį, o ne kamerų skaičių. Šitam forume kažkas rašė, kad "kuo storesnis profilis, tuo geriau". Norėčiau sužinoti, kodėl, nes esu susidaręs nuomonę, kad taip nėra...

2. Aš klausiau ar apsimoka mokėti pinigus už tą apšiltinimą. Jeigu, skirtumas tik 0,1, tai darau išvadą, kad ne.

3. Dėl Veka aš neklausiau, ar jis geras. Aš klausiau, kuo jis geresnis? (skaitant forumą toks įspūdis susidarė). Jeigu taip nėra tai nesuprantu, kam tiek dėmesio jai... Tokiu atveju, pasiūlykit lygiaverčių profilių.

P.S. Tikiuosi šį kartą pakankamai tiksliai uždaviau klausimus.

Dėkui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidas87 @ 2013 12 17, 15:33)
Alfai,

1. Aš ir turėjau omeny profilio storį, o ne kamerų skaičių. Šitam forume kažkas rašė, kad "kuo storesnis profilis, tuo geriau". Norėčiau sužinoti, kodėl, nes esu susidaręs nuomonę, kad taip nėra...

2. Aš klausiau ar apsimoka mokėti pinigus už tą apšiltinimą. Jeigu, skirtumas tik 0,1, tai darau išvadą, kad ne.

3. Dėl Veka aš neklausiau, ar jis geras. Aš klausiau, kuo jis geresnis? (skaitant forumą toks įspūdis susidarė). Jeigu taip nėra tai nesuprantu, kam tiek dėmesio jai... Tokiu atveju, pasiūlykit lygiaverčių profilių.

P.S. Tikiuosi šį kartą pakankamai tiksliai uždaviau klausimus.

Dėkui  smile.gif

Atsakau:

1. Nes storesnis profilis turi daugiau kameru, nebus 2 kameru ir 9cm remo plocio. Bus 6-7-8 kameros. Tai susije. Storesnis remas - storesnis stiklo paketas. I 6cm remo plocio profili nemaciau, kad butu dedami 50mm stiklo paketai.

2. Apsimoka, ar ne apsimoka - diskusija amzina. Neapskaiciuosi tiksliai: kiek as sutaupyciau, jei remas bus storesnis, stiklo paketas platesnis ir pan. Turiu omeny pinigine israiska niekas tiksliai nepasakys, nes perdaug nezinomuju siame skaiciavime butu.

3. Paklausiu kitaip: ar girdejote, kad jis blogas? as ne.. nei kaip pardavejas, nei kaip besidomintis juo pastoviai. Jei zinote kitokiu faktu, ne viena boba sake - idomu butu perskaityt.

O jei rimtai - ir Veka turi ekonomini profili - effectline. as jo net nerekomenduoju niekam. nes tai profilis, kuris gali rungtis konkursuose. Kas tinka konkursuose, ne visada tinka, kas iesko kokybes ir ilgaamziskumo.

Placiau - daug postu buvo apie Veka parasyta thumbup.gif
Atsakyti
gal kas galetumete pasakyti kur geriausias kainas pasiule veka alphaline langams? nes i keletą imonių išsiunčiau, bet kolkas geriausias gipuros pasiūlymas.
Atsakyti
QUOTE(garbane perliuke @ 2013 12 18, 16:26)
gal kas galetumete pasakyti kur geriausias kainas pasiule veka alphaline langams?  nes i keletą imonių išsiunčiau, bet kolkas geriausias gipuros pasiūlymas.

Dar vinkelis, dar Sumeda, Heinzmann yra..
Atsakyti
bet vinkelis ne kaunieciai lyg ir smile.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane perliuke @ 2013 12 18, 18:59)
bet vinkelis ne kaunieciai lyg ir smile.gif

Klaipedieciai, bet gal partnerius turi. Nera tiek daug firmu, kad viename mieste butu net 4 prekiaujantys Veka produkcija. thumbup.gif
Atsakyti