QUOTE(Dzukelka @ 2013 09 22, 20:09)
1. "Idomu gal būtų galima kokią nemenką nuolaidą gauti, jei viską visgi darytume vienu ypu." <--- Taigi apie nuolaidą svajojau tuo atveju, jei darytume:
* Virtuvės langas
* Miegamojo langas
* Svetainės langas + balkono durys
* Balkono įstiklinimas
2. "Kokie langai geriausi? Norim A klasės, bet ne pačių brangiausių." Žinau, kad geri langai nebus pigūs ir pigiausi. Tokių ir neprašiau. Tiesiog tos pačios kokybės prekė skirtingose firmose gali būti įkainotos skirtingai. Tam, kad be reikalo nepermokėčiau už tą pačią prekę, kurią galimą įsigyti kitur pigiau, atitinkamai ir paprašiau pagalbos.
3. Jei galėčiau išsirinkti firmą ir jei turėčiau draugų/giminaičių rekomendacijų, tai čia apskritai nerašyčiau. Jei rašau ir kreipiuosi pagalbos, reiškiasi jos reikia. Jei negalite jos suteikti tai taip ir sakykite.
4. Su visa pagarba prašau atidžiau perskaityti kas yra rašoma, o tada šaipytis iš pagalbos prašančio lietuvio.
Ačiū.
Griztam prie to pacio - kaina.
As galiu pateikti 80 proc nuolaida, bet galutineje eiluteje skirsis kaina nuo konkurentu, kurie isvis nuolaidu man nesiulo 50 Lt, taigi nuolaidos, kaip zinia yra tik masalas patikliems ir akcijas gaudantiems.
Bet kokiu atveju reikia ne is vieno rinktis pardavejo gamintojo.
Zinoti, zinoma ko Jums reikia, ko norisi.
Rinktis is 3-4 pasiulymu, juos isanalizuot, kas kur yra geriau, brangiau, pigiau, kokybiskiau.
As Galiu parasyti - mano nuomone Veka profilio langai labai kokybiski ir geri, kiti nesutiks su mano nuomone. Taigi spresti tik Jums.
Konkretinam tada, kad neit tiesiai per aplinkui:
Jei daugiabutis, langai turetu but balti dazniausiai. 5-6 kameros, 7-8cm remo plotis. Jie bute salta ziema, galima rinktis 3 stiklu paketa (42mm). Keiciamos tarpines, MDP palanges.