Įkraunama...
Įkraunama...

Paskola būstui ir jo remontui

Kokios dabar palukanos jei kreditas nelengvatinis? Ar galima gauti paskola, jei dirbi ne Lietuvoj, bet legaliai (taigi gali ir pristatyti dokumentus apie atlyginima)?
Atsakyti
QUOTE (miau @ 2004 03 12, 16:59)
Atsiprasau, kad as tokia vepla blink.gif , bet noriu ukisko atsakymo i savo klausima. Situacija tokia : mes su diedu vede, vaiku neturim. As nedirbu. Kiek mano diedas turi uzdirbti, kad gautume na, sakykim 150 000 litu paskola sakykim kokiem 25 metams? Apsvieskit, bukit geros unsure.gif

Turi uzdirbt apie 2300 rolleyes.gif
Atsakyti
o aš jau nebenoriu paskolos. Užteko vieną kartą nueiti į banką ir išsiiaškinti, kiek reikės permokėti mad.gif Imant 98 tkst. (palūkanos 4,5proc.) per 30 metų reikės permokėti 80 tkst. blink.gif Baisu pasidarė huh.gif
Atsakyti
QUOTE (ilja @ 2004 03 22, 10:04)
o aš jau nebenoriu paskolos. Užteko vieną kartą nueiti į banką ir išsiiaškinti, kiek reikės permokėti mad.gif Imant 98 tkst. (palūkanos 4,5proc.) per 30 metų reikės permokėti 80 tkst. blink.gif Baisu pasidarė huh.gif

Deja, pasirinkimo nėra. Nebet gausi kokį palikimą ar laimėsi aukso puodą. Nemanau, kad kiekvienas žmogus gali laisvai sutaupyti butui. Mes jau trys metai esam "sudarę santuoką su bankais". Kai paskaičiuoji, tai kiekvienas pirkimas yra per moka bankui. Bet...toks gyvenimas.
Atsakyti
avei, o jūs paskaičiavote tai, kad kas metus berots yra likusi suma perskaičiuojama ir kiekvienais metais palūkanų suma mažėja, beje gerda, gal tu banke dirbi kad žinai kiek reikia uždirbti, norėčiau ūkiško bankininko konsultacijos tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drieziuke: 22 kovo 2004 - 12:27
Mes irgi noretume imti paskola, taciau musu pajamos per mazos, buvau sugalvojusi imti lengvatine bet kai pasake, kad reikia eileje kelis metus stovet noras praejo, net nezinau ka cia daryti,nes su uosvisis gyventi jau tikrai atsibodo...

be to beda ir tame,kad mano vyras nusistates pries paskolas, isismoketinai pasiemem kompa tai daugiau nieko ir nenori....

Atsakyti
QUOTE (Nomika @ 2004 03 19, 10:36)

Tai tiek siam kartui, jei dar reikes konsultacijos tai mielai smile.gif

Noreciau konsultacijos wink.gif
Ar visuose bankuose yra lengvatines paskolos?
Savivaldybe apmoka paskola ar palukanas?
Kur geriausios salygos paskolai imti?
Aciu
Atsakyti
Nortejau paklausti del lengvatines paskolos gal kas zinote ar Nomika gal zinotu,ar galima butu gauti lengvatine paskola, jei tokia situacija. Sakykim yra taip, is pradziu gyvenome su tevais, plotas didelis, lengvatine paskola nepriklause, tada pasiemem komercine paskola, ja issimokame per 5 metus, ir norime imti kita paskola-lengvatine. naudingo gyvenamo ploto 40m2, o registruoti 4 zmones, musu seimos trys.
Dekui wink.gif
Atsakyti
Gal zinote, kaip dabar bankai ziuri i dirbancius su verslo liudijimais? g.gif Mes pries keleta metu bandem gauti paskola Hansa-LTB, taciau musu prasyma atmete, nes vyras dirba su verslo liudijimu, nors ir uzdirba labai gerai, ir buvo pateikti visi ta irodantys dokumentai. Tada buvau labai nusivylusi ir supykusi ant banko... mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ele: 22 kovo 2004 - 14:38
QUOTE (ma @ 2004 03 13, 19:07)
mes priesh 1,5 metu tokia suma paskolai paemem. mokam apie 420 i menesi, bet todel, kad didzhioji paskolos dalis lengvatine

lengavatine paskola reiskia, kad valstybe 10 proc nuo paimtos kredito sumos padengia. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (*Džela* @ 2004 03 22, 14:08)
QUOTE (Nomika @ 2004 03 19, 10:36)

Tai tiek siam kartui, jei dar reikes konsultacijos tai mielai  smile.gif

Noreciau konsultacijos wink.gif
Ar visuose bankuose yra lengvatines paskolos?
Savivaldybe apmoka paskola ar palukanas?
Kur geriausios salygos paskolai imti?
Aciu

Lengvatines paskolos yra tik keturiuose Lietuvos bankuose - Vilniaus banke, Hansabanke, Nord/LB ir Parexe. Jei esate jauna seima ir dar neturi leliuku - tai valstybe kompensuoja 50% UAB Busto paskolu draudimo imokos, o jei esate jauna seima su leliukais, tai valstybe bankui grazina atrodo 10% Jusu paimtos paskolos. Bet del siu salygu tikrai nesu tikra, nes musu bankas lengvatiniu paskolu neteikia. sad.gif
Atsakyti
reiketu tikslinti, bet jauna seima t.y. sutuoktiniams iki 30 ar 35 metu?! jei virsh ir yra vaiku tai 50% busto draudimo vistiek kompensuoja jei pazymas is savivaldybes pristatai
Atsakyti