Įkraunama...
Įkraunama...

Paskola būstui ir jo remontui

QUOTE(ooo @ 2007 07 20, 13:30)
pristatysiit teismo sprendimo kopija, ten matysis, kad vaikas gyvens su motina

tai, kad jis neturi teismo sprendimo kopijos, tik saliu susitarima del skyrybu su abieju parasais... Matyt teks vaziuoti i ta pati teisma, kad isduotu teismo sprendima del skyrybu?
Atsakyti
QUOTE(osius @ 2007 07 20, 14:42)
tai, kad jis neturi teismo sprendimo kopijos, tik saliu susitarima del skyrybu su abieju parasais... Matyt teks vaziuoti i ta pati teisma, kad isduotu teismo sprendima del skyrybu?

arba is zmonos pasiimti kopija
o siaip turetu sueiti ir notaro patvirtinto susitarimo kopija - ten turi but apie vaiku gyvenamosios vietos nustatyma
Atsakyti
QUOTE(osius @ 2007 07 20, 14:29)
Gal zinote ar issiskyrusiam vyrui (vaikas gyvena su motina) reikia teismo leidimo ikeisti turta? Juk gyventoju registro pazymoje matysis, kad jis turi vaika... gal siaip kokios pazymos reikia, kad vaiko nuolatine gyvenamoji vieta yra su motina?  g.gif

Reikia.Bent jau mums reikejo tikrai.
Atsakyti
Laba diena. siame klube esu naujoke. Dabar nedirbu, o reikia pinigeliu. Gal kas gali patarti kur greitai galima butu pasiskolinti 600 lt.?
Papildyta:
Man drauge pasakojo, kad pasiskolino is Ferratum 15 d.. Sako per valanda jau pinigai buvo perevesti i saskaita. Kas ka galetu pasiulyti? Gal kas bande pasiskolinti per SMS ar internetu?
Atsakyti
Nu, žmonės mielieji, pasakykit man, ar aš teisingai suprantu: pasiimu paskola eurais su palūkanų perskaičivimu kas pusmetį. tai jei noriu anksčiau laiko didesnę sumą įnešt, tai galiu tai padaryt paskutinįjį mėnesį prieš perskaičiavimą be jokių baudų. berods, taip įskaičiau. o čia visada taip, ar reikia atskirai su jais derėtis.
Reikalas tame, kad galvojam paskolą imti ilgesniam laikui, idant labai nespaustų mėnesinės įmokos, 'su užsimetimu', taip sakant. Bet galvojam sukrapštyt pinigėlius daug anksčiau. Tai labai aktualu, kad nebauduotų už ankstesnį pinigų įnešimą. Plius, ar ta papildoma įnešama suma gali būt bet kokia, ar yra kažkokios lubos? Tarkim, ar galiu po pusmečio sugalvot ir įnešt kokį trečdalį paskolos, jei babkės pareitų?

Ir dar man klausimas: palūkanos skaičiuojasi nuo paimtos bendros sumos ar nuo likusios neišmokėtos. Tarkim, jei imsim porą šimtų tūkstančių, tai mums visą laiką palūkanas nuo tos sumos skaičiuos, ar po puses termino jau tik nuo šimto tūkstančių?

Va, priklausiau... aciuks.gif
Atsakyti
Dėl palūkanų išsiaiškinau jau, nuo likučio thumbup.gif Belieka dėl išankstinio įmokėjimą susižinot garantuotai
Atsakyti
QUOTE(pienių jūra @ 2007 11 20, 03:15)
Dėl palūkanų išsiaiškinau jau, nuo likučio  thumbup.gif  Belieka dėl išankstinio įmokėjimą susižinot garantuotai

o to tau niekas čia nepasakys - klausk banke. Nes kiekviename banke gali tvarka skirtis. Tas dalykas aptariamas ir užfiksuojamas sutartyje.

Mano atveju buvo kad galėjau įnešti kada nori, be jokių baudų, tik ne mažiau kaip 5000lt vienu kartu (kad neįnešinėti po 100 lt).
Atsakyti
Aaa, tas tai tinka. Na, į bankus tai teks keliaut, tiesiog kol kas dar pradin stadija, noriu iš pradžių išsiklausinėt viską, kas įmanoma, o tada, jei jau tikrai ryšimės, eit į bankus turėdama padorią informacij, kad nevyniotų jie ten manęs ant piršto kaip įmanydami.

axa, o gal gali pasakyt, kokiam banke čia taip? ax.gif Pas mane sąskaita ir indėliai SEBe, bet pradedu įtart, kad gali apsimokėt paskolą visai kitur imt...
Atsakyti
QUOTE(pienių jūra @ 2007 11 20, 16:42)

axa, o gal gali pasakyt, kokiam banke čia taip?  ax.gif  Pas mane sąskaita ir indėliai SEBe, bet pradedu įtart, kad gali apsimokėt paskolą visai kitur imt...

tai gal kaip tik nereikia niekur eiti - pas mus tai buvo SEB'e! bigsmile.gif
kelis kartus naudojausi šia galimybe -viskas ok, nei pranešinėti nieko, nei ką - įneši kai sugalvoji ir tiek žinių. Nuo kito mėnesio jau moki mažiau.
Atsakyti
O bigsmile.gif skamba labai gerai. Nu, bandau užsirašyt šį savaitgalį į konsultacijas su SEB žmonėm, tai jei pavyks, tada daugiau išsiaiškinsiu. Žiek gal tikrai ką neblogo pasiūlys. Nors mes tos paskolos tai be vasario tikrai neimsim doh.gif bet nesinori palikt visko paskutinei minutei, juolab, kad ne LT esant neprivažinėsi kada sugalvojęs.
Atsakyti
klausimukas...

ar realu gauti paskolą būstui įsigyti..esam 3 asmenų šeima. realio pajamos atskaičius mokesčius 1460lt. pagal hansos skaiciuokle rodo kad galetume gauti apie 60tukst..mes gyvenam nedideliame miestuke..
gal kas turit realiu pavyzdziu su tokiomis mazomis pajamomis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fyyyfa @ 2007 11 23, 12:26)
klausimukas...

ar realu gauti paskolą būstui įsigyti..esam 3 asmenų šeima. realio pajamos atskaičius mokesčius 1460lt. pagal hansos skaiciuokle rodo kad galetume gauti apie 60tukst..mes gyvenam nedideliame miestuke..
gal kas turit realiu pavyzdziu su tokiomis mazomis pajamomis ax.gif

mane irgi domintu si situacija. nes pas mus panasiai: tyse. Pajamos 2000 lt. artimiausiu metu tikiuosi bu apie 2700 lt. mes tai vilnieciai
Atsakyti