Įkraunama...
Įkraunama...

Paskola būstui ir jo remontui

O kokios turi buti minimalios pajamos per menesi kad gaut paskola busto pirkimui? padek man as sitam reikale esu visiskai zalia:((((((((((tarkim paiimti 30000lt paskola?)
Atsakyti
Padekit man prasau, nieko as nesuprantu su tom paskolom. Noretume imti mazdaug 150 tukst. lt. pirkti butui. Gal galit man bent apytikriai pasakyti, koks butu pabrangimas jei imtume 25 metams?
Atsakyti
Viskas priklauso nuo palukanu. Tiek procentu kokios palukanos pabrangsta per metus. Padaugink ish metu sk. gausi suma,kuria turesi sumoketi. Ir pamatysi kiek tai daugiau negu emei. Jei tarkim palukanos 4 proc., tai permoketum kazhkur lygiai tiek, kiek paemei- 150 000. Zhiauru. Bet ne tau vienai taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (raige @ 2004 11 15, 08:32)
Viskas priklauso nuo palukanu. Tiek procentu kokios palukanos pabrangsta per metus. Padaugink ish metu sk. gausi suma,kuria turesi sumoketi. Ir pamatysi kiek tai daugiau negu emei. Jei tarkim palukanos 4 proc., tai permoketum kazhkur lygiai tiek, kiek paemei- 150 000. Zhiauru. Bet ne tau vienai taip biggrin.gif

Ne. 150 000 permoketi tikrai nesigautu per 25 metus. Tu skaiciuoji keikevienais metais, kad moki nuo 150 000 tuos 4 proc. tai ir gaunasi 150 000. Bet gi palukanas veliau moki nuo kredito likucio. Tai sakykim po 15 metu, tau bus like na, kokia 80 tukst. jau ismoket, tai tu nuo ju ir mokesi. Jei nuo 150 000 i metus gaunasi 6000 lt. palukanu, tai jau nuo 80 000 gaunais 3 200 metiniu palukanu. Va, nezinau ar cia suprantamai paaiskinau g.gif
Atsakyti
Aciu labai, suprantamai.

Tik supratau viena dalyka - kad mes negalesim paimt sad.gif
Atsakyti
Nu geras, šitiek prirašę ir nė vienos paskolos iš Snoro banko. Ydomu kodėl?
Atsakyti
Mes ėmėm iš snoro
Atsakyti
Sveiki visi mane domina viskas kas liecia paskola bustui statyti ir ne tik. Tai va norim imti paskola is banko statyti nama, tai paskola imant reikia kaskokio tai kito nekilnojamo turto, kaip uzstato. Siaip statytis nama norim patys ne per jokia firma o patys nuo nulio, kaip tokiu atveju elgtis, kaip su banku praeis kiek zinau jie reikalauja kaskokiu statybos sutarciu uz darba uz islaidas samatas. Gal kas emet paskola bustui statytis ir patys statetes ta prasme nesamdet jokios firmos statybai ir kaip paskola gavot, tai va. Gal kas nors suprato ka as noriu pasakyti hehe smile.gif
Atsakyti
As supratau.
biggrin.gif
mes kaip tik domimes ir ruosiame simti paskola namui statyti.
1) reikia uzstato - galima uzstatyti zemes sklypa ant kurio statysite, jei nieko daugiau neturite. Gausite 70 proc. zemes vertes, uz tuos pinigelius kazka pastatysite, vel pervertinsite sklypa su pastatu, dar kazkike gausite pinigeliu -ir taip galima zaisti, kol pasistatysite, tik kad vargelio butu.
2) del statymo patiems - kiek zinau, Sampo tikrai nereikalauja saskaitu fakturu ir pan, galima disponuoti grynais pinigais, tik vat man atrodo, kad statybininkai turi bent patenta tureti. O patentas gal nedaug kainuoja- galbut galima kazkaip ir su tuo prasisukti.

Mes tai mastom sienoms samdyti firmele, o jau vidaus darbams kaip beisies biggrin.gif

Nezianu, ar supratai biggrin.gif
Atsakyti
Taip supratau biggrin.gif Kazin kaip su laidavimu tevai pavizdziui savo buta laiduoti gali ar ne ?
Atsakyti
QUOTE(rasaze @ 2005 01 17, 13:09)
Taip supratau  biggrin.gif Kazin kaip su laidavimu tevai pavizdziui savo buta laiduoti gali ar ne ?

Manau, kad laisvai gali, jei tik jus norit rizikuoti tevu butu
Atsakyti
Gal galit patart , jei pirkciau buta Vilniuje - dali sumos inesciau , o 1/3 noreciau paimti paskola keliems metams.Ar uztektu to pirkto buto , kaip uzstato?Problema , kad gyvenu ne Lietuvoje.O noreciau po keliu metu grizti smile.gif .
Atsakyti