Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės dizainas, stilius, spalvos

QUOTE(flight @ 2014 08 30, 16:56)
Jau yra, kaip suprantu,  trys spalvos - pilka, balta ir ąžuolo stalviršis. Ar nebus pernelyg margumynas įvedus dar vieną?  g.gif Gal plyteles irgi pilko atspalvio, tik nebūtinai identiško su spintelėmis, daryti?

Beje, ne į temą, bet - kai kurie Ikėjos paviršiai  nėra kokybiški. Kai mes rinkomės, mums pristatė, kad va yra tokie ir tokie, ir kad kad tų pigiausių (Metod ar kaip jie vadinasi) geriau neimti, ar ten kampukai atsilupinėja ar kas.

Dėkui! Pamąsčiau, pradėjau žiūrinėtis įvairias virtuves, ir pati ėmiau mąstyt, kad gražiausia turbūt būtų baltos/pilkos, ypač prie tų "subway tiles" traukia - taip, pvz.

Ir ačiū už info apie stalviršį. NE ta tema, bet kažkaip nesinorėjo labai mąstyti apie stalviršio plotį - ikėjinis kiek platesnis nei "lietuviški" 60 cm. Ai, bet garantija 25 m., tai lai tik pabando kas ten lupinėtis...
Atsakyti
Atėjau patarimo dėl plytelių ant sienos (tarp stalviršio ir pakabinamų spintelių) 4u.gif Gal kas turės laiko ir noro patarti 4u.gif

Stalviršis: http://www.termopala...talvirsiai/2611

Fasadai: http://www.termopala...iu-plokstes/892

Grindys rudos: http://www.iris.lt/e...n-brown-plytele

Sienos (virtuvė ir svetainė vienoje erdvėje) tapetai: http://www.tapetupar.../la-diva-3.html

Buitinė technika: metalo spalvos.

Žiūriu į savo virtuvę ir man kažko trūksta. Aišku, kai viskas apsistatys, kai nuspręsiu, kaip aprengti langą - atrodys viskas kitaip. g.gif Viskas gavosi pastelinių spalvų, gal sakau plytelės įneštų kažkokio gyvumo, šarmo. Patarkite į kokias dairytis?
Man labai gražios šitokios http://www.ispanisko...5x75--2349.html
arba http://www.apdailosn...rtuves-plyteles

Galvoju, gal nepabijoti su mėlynumu? Ar ir rudos tos ryškesnės duos įvairovės?

O gal jūs kažką kitą pasiūlysite ax.gif

Svetainės baldus jau žinau kokių norėsiu, bet gobeleno spalvą rinksiuosi vėliau (jų yra įvairių) - kol kas neprisirišus. Durys - balinta pušis.

Labai, labai laukiu patarimų wub.gif Ačiū.

Atsakyti
QUOTE(Ugdona @ 2014 08 30, 23:39)
Atėjau patarimo dėl plytelių ant sienos

Galvoju, gal nepabijoti su mėlynumu? Ar ir rudos tos ryškesnės duos įvairovės?

Man visai patiktu su melynumu drinks_cheers.gif Stalvirsis su grindim, o pilki fasadai su plytelem deretu.
Ir dar melsva deciau kitur interjere ax.gif (as melynu spalvu maniake lotuliukas.gif )
Atsakyti
Atėjau patarimo dėl plytelių ant sienos (tarp stalviršio ir pakabinamų spintelių)  4u.gif Gal kas turės laiko ir noro patarti  4u.gif

Man plytelės labai gražios. Tik kilo mintis: jūsų visas interjeras yra margas, t.y. su raštu - grindys a la marmuro margumo, sienų tapetai irgi su raštais, stalviršis dryžuotas a la medis, virtuvės baldų fasadai smulkiais dryžiukais. Ar ne per daug bus faktūrinio margumo, jei atsiras dar ir smulkios margos plytelės ant sienos?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 08 30, 23:44)

Ačiū dėl mėlynos išteisinimo smile.gif Tik fasadai ne pilki, o daugiau balti (vanilė) - ant foto kažko taip rodo ax.gif

QUOTE(flight @ 2014 08 31, 11:14)
Ar ne per daug bus faktūrinio margumo, jei atsiras dar ir smulkios margos plytelės ant sienos?

Ačiū 4u.gif
Gal ir jūsų tiesa dėl margumo... gal tada pasidairysiu vienspalvių plytelių. O kaip dėl ryškesnės/kitokios spalvos įvedimo? ar toliau pastelinti? ir žaisti audiniais, pvz. užuolaidos, kilimai, romantės..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugdona: 31 rugpjūčio 2014 - 22:42
Atėjau patarimo dėl plytelių ant sienos (tarp stalviršio ir pakabinamų spintelių)  4u.gif
Man labai gražios šitokios [url=http://www.ispaniskosplyteles.lt/vives-/sienu-plyteliu-pavyzdziai--kainos-57/lt/urso-multicolor-g172--25x75--2349.html]

Galvoju, gal nepabijoti su mėlynumu?

O gal jūs kažką kitą pasiūlysite  ax.gif

Mano virtuvėje tokios ir labai džiaugiuosi biggrin.gif visi tik giria, kad labai gražiai atrodo, kokių tik komplimentų neprisiklausiau ax.gif nors jos buvo vyro idėja dėti per visą virtuvės perimetrą, aš galvojau tik ties kaitlente, po gartraukiu.

Taip, virtuvė atrodo marga, bet man tai gražu ir tai svarbiausia, todėl galvokit, kaip jūs pati norit, o ne kaip kitiems atrodo.
Jūsų virtuvė iš parodytų grindų, stalviršio, fasadų man kaip tik atrodo tokia pastelinė ir blyški, man norėtųsi ryškumo, margumo, tiesa, suklijavus tokia splyteles, margų užuolaidų/roletų/romanetės jau nebekabinkit wink.gif
Mano virtuvės stalviršis betono spalvos, apatinės spintelės matinės juodos (medis), viršutinės baltos, sienos šviesiai pilkos, grindys labai panašios į jūsų, taip kad spalvų nemažai ir taip, bet kaip efektingai margos plytelės atrodo bigsmile.gif
Dar nebent svarstyčiau balta/mėlyna plytelių variantą, irgi su ornamentais, pvz. user posted image

Bet aš maniake tokių visokių vintažinių, netradicinių variantų, tai ne kiekvienam gal patinka smile.gif
Atsakyti
Mano manymu tos margos plyteles ir geriausiai atrodo sodriame interjere, o ne kokiam pasteliniam skandinaviskam.
Atsakyti
Skandinaviškas ir margos plytelės
user posted image
Man tai žiūrisi, kai visur šviesu, o plytelės ryškios, bet Ugdona atveju greta esančių sienų tepetai tarsi prašosi kiek kitokių plytelių, nes jie labai klasikiniai ir tai padiktuoja ir virtuvės stilių.
Pvz. man čia gražu user posted image
Bet jau niekaip netiktų ornamentuoti tapetai šalia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 09 01, 11:37)

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 01, 11:49)

Ačiū už jūsų sugaištą laiką. Man labai patinka klasikinis interjeras, tik deja, finansiniai ištekliai riboti ir šeimos visai kitokie lūkesčiai ax.gif Tenka derintis. Todėl pas mane yra klasikos keli elementai (durys, platesni lubiniai apvadai, aukštos grindjuostės, tapetai) planuoju dar keletą detalių paimti iš šio stiliaus. Stengiuosi imti klasikos elementus ne tokius ryškius, kad labai nesipjautų su modernu. darau viską paprastų formų ir va, nusipastelinau doh.gif nuododu kol kas ax.gif Labai norėjau baltos filinginės virtuvės, bet gavosi tik balta... Gal jūsų tiesa, imti ryškesnes vienspalves spalvas ir taip viską pagyvinti 4u.gif Bandysiu ieškoti. Jei jūs ką nors netyčia užmatysite ar šaus kokia mintis - prašyčiau pasidalinti 4u.gif Dar kartą ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugdona: 02 rugsėjo 2014 - 21:46
Keliu temą į viršų biggrin.gif

Labai aktualu pats virtuvės stilius, o ne išmatavimai biggrin.gif

Virtuvė bendra su svetaine, grindys balinto ąžuolo, virtuvės zonoj plytelės rusvos, net nemoku paaiškinti spalvos, į šiltumą, rausvumą? Sienos kaip ir baltos, bet realiai vos vos pilkos. Norėčiau šviesiai pilkų fasadų ir natūralaus ąžuolo stalviršio. Bet ar nesipjaus? unsure.gif
Atsakyti
Laba, kaip manot ar tokios rastuotos plyteles tiktu mazoje virtuvėje?
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2016 04 25, 18:01)
Laba, kaip manot ar tokios rastuotos plyteles tiktu mazoje virtuvėje?

Kokios tokios? g.gif

Pasitikrinau plyteles, jos daugiau pilkos, o ne rusvos karsta.gif O vargas vargas su tom spalvom doh.gif
Atsakyti