Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės dizainas, stilius, spalvos

QUOTE(Lapkritė @ 2013 09 02, 14:59)
Merginos, kaip jums atrodo..
Sienos plotą virš stalviršio iki pakabinamų spintelių klosim plytelėmis - 50 cm. Bet dabar pagalvojau, juk virš dujinės kaitlentės gartraukis tai bus aukščiau nei 50 cm, t.y.70 c. Tai toje vietoje plyteles klijuoti iki gartraukio ar visur vienodai 50 cm, o iki gartraukio 20 cm - baltas dažytas plotas  g.gif 
Nežinau kaip gražiau žiūrėtųsi ir kaip pas jus yra?

As daryciau viska plytelemis, nes lengvesne prieziura mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2013 09 03, 10:55)
Man maga dvi temeles sujungti, nes aiškios ribos tarp jų nėra. Tad galėtumėte kuri parašyti kodėl manot kad reikia jas atskirti, ir ką reiktų temos pradžioje parašyti, kad visiem aišku būtų, na ir kol visi įsikirs koks skirtumas tarp temų, reiktu paklydėlius nukreipinėti - kas man atrodo painu ir bereikalinga.

Aš, kaip temos įkūrėja cool.gif , pasisakysiu - turėjau tikslą sukurti temą būtent apie dizainą, kaip pvz. - skandinaviško stiliaus virtuvės, modernas, spalvų derinimo niuansai, kaip vizualiai viską išdėstyti, kad virtuvė ar patalpa atrodytų taip ar antraip, ar gražu tą su tuo suderinti, o jei negražu - tai kaip būtų gražu.
O jei ir metami planeliai, tai jie metami vieninteliu tikslu - kad temos dalyvėms kiltų idėjų ar minčių, patarimų dėl patalpos dizaino, kaip pvz., - "toje vietoje gražiai atrodytų virtuvę-svetainę atskirianti lentyna", o ne dėl aukščių-pločių etc.

Kita vertus, praktika parodė, kad diskusijose apie "gražu-negražu" atsiranda ir "praktiška-nepraktiška" , teplu, nepatogu etc. Taigi, tema iš tiesų susidubliavo.

Nieko prieš ir sujungti, tik...ar nepasimes visi "dizaininiai" pasvarstymai labai konkrečiose disusijose, kaip - kur patogiau įtupdyti orkaitę, kokiame aukštyje turi būti spintelės, kampinė kriauklė - gerai ar nelabai, kokio tipo stalčius rinktis, koks gartraukis geriau traukia. g.gif Man pvz., šiuo atveju absoliučiai neaktualu, kur turi būti šaldytuvas ir kriauklė, ar kiti "techniniai" niuansai - man svarbu atrasti savo viziją, stilių, išorinį vaizdelį, kuris tiktų ir patiktų. Gal dar - savo spalvą. Man svarbu teisingai įkomponuoti virtuvę svetainės erdvėje, kad ji nedarkytų, nesudarytų gargaro įspūdžio ir kt. Jei tokių kaip aš atsiras daugiau, tada temą palikti gal ir tikslinga?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 03 rugsėjo 2013 - 14:05
Mūsų virtuvės baldai bus tokio dizaino (tik labiau balti)
user posted image]My Webpage[/URL]

Virtuvės išplanavimas (erdvė) panaši kaip čia:
user posted image]My Webpage[/URL]

Palei dešinę sieną - baldai, priešais - stalas. Aplink langą - tokia apdaila kaip aukščiau foto.
Sienos - baltos.
Klausimas: ką daryti su tarpu tarp baldų spintelių ir grindimis? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aniri89: 03 rugsėjo 2013 - 19:15
QUOTE(flight @ 2013 09 03, 14:03)
Aš, kaip temos įkūrėja  cool.gif , pasisakysiu  - turėjau tikslą  sukurti temą būtent apie dizainą, kaip pvz. - skandinaviško stiliaus virtuvės, modernas, spalvų derinimo niuansai, kaip vizualiai  viską išdėstyti, kad virtuvė ar patalpa atrodytų taip ar antraip, ar gražu tą su tuo suderinti, o jei negražu - tai kaip būtų gražu.
O jei ir metami planeliai, tai jie metami vieninteliu tikslu - kad temos dalyvėms kiltų idėjų ar minčių, patarimų dėl patalpos dizaino, kaip pvz., - "toje vietoje gražiai atrodytų virtuvę-svetainę atskirianti lentyna", o ne dėl aukščių-pločių etc. 

Kita vertus, praktika parodė, kad  diskusijose apie "gražu-negražu" atsiranda ir "praktiška-nepraktiška" , teplu, nepatogu etc. Taigi, tema iš tiesų susidubliavo.
Nieko prieš ir sujungti, tik...ar nepasimes visi "dizaininiai" pasvarstymai labai konkrečiose disusijose, kaip - kur patogiau įtupdyti orkaitę, kokiame aukštyje turi būti spintelės, kampinė kriauklė - gerai ar nelabai, kokio tipo stalčius rinktis, koks gartraukis geriau traukia.  g.gif Man pvz., šiuo atveju absoliučiai neaktualu, kur turi būti šaldytuvas ir kriauklė, ar kiti "techniniai" niuansai - man svarbu atrasti savo viziją, stilių, išorinį vaizdelį, kuris tiktų ir patiktų. Gal dar - savo spalvą. Man svarbu teisingai įkomponuoti virtuvę svetainės erdvėje, kad ji nedarkytų, nesudarytų gargaro įspūdžio  ir kt. Jei tokių kaip aš atsiras daugiau, tada temą palikti gal ir tikslinga?

Tai juk buvo lyg tema apie skandinavisko stiliaus virtuves mirksiukas.gif . Lygtai ir apie "kaimiskas" ir buvo. O gal ir dar kas buvo, bet nepastebejau. doh.gif

Is principo sios dvi temos tikrai dubliuojasi.

Jus cia labai abstrakciai norite dizaininti. Bet be tiksliu isidestymu plautuviu, virykliu, sakdytuvu neina pradeti dizaininti. Is to ir issivysto idejos. Kaikurios labai net saunios thumbup.gif forumeciu deka mirksiukas.gif .

Manyciau, gal butu galima sukurti atskira tema apie virtuves su svetainem venoj patalpoj. Nors ir neiseitis g.gif
Atsakyti
Gal kad turit minčių? smile.gif

Ar čia tik intensyviai sprendžiamas temos likimas?
Atsakyti
Jauki virtuvė
Įdomesnis spintelių viršus

Virtuvė gali būti ir spalvota

Mozaika tarp spintelių.

Klasikinė virtuvė su mediniu stalviršiu

Virtuvė gali būti menas
Atsakyti
Sveikos.

šią temą visomis keturiomis.

Kuriu virtuvę kol kas tik galvoje, gaudau įdėjas, bandau suprasti koks stilius patinka, o koks ne. Kaip suprantu šioje temoje ir yra galima mąstyti...spręsti apie stilius, spalvas, grindis ir t.t.
Kitoj temoj netrukdysim diskutuoti apie spintelių, stalčių pločius ir visa kita. ax.gif
Atsakyti
Laba diena,

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

gal galetumete patarti, ir seip pakomentuoti musu virtuve ?
svarstau tik ar daryti vienos ar dvieju spalvu... namuose bus sviesios spalvos smile.gif
ir nzn ar gerai kampine virsutine spintele kairem kampe g.gif
Atsakyti
QUOTE(Venecija_ @ 2013 09 12, 17:04)
Laba diena,

svarstau tik ar daryti vienos ar dvieju spalvu... namuose bus sviesios spalvos smile.gif
ir nzn ar gerai kampine virsutine spintele kairem kampe  g.gif

Dėl spintelių nežinau, bet man labai norėtųsi įkomponuot šaldytuvą smile.gif Iš išorinės pusės plokšte ir virš jo kokią spintelę padaryti, būtų vientisesnis vaizdas smile.gif O ten apačioj visur spintelės apart stalčių po kaitlente?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irisas: 12 rugsėjo 2013 - 19:04
QUOTE(Venecija_ @ 2013 09 12, 16:04)
Laba diena,

ir nzn ar gerai kampine virsutine spintele kairem kampe  g.gif

Koks cia lubu aukstis?
Rankenos virsutinese spintelese negraziai atrodo.. Visu pirma kiek ten laipiosi i virsu visu antra deciau paspaudziamus mechanizmus. Nes dabar kaip sasai tos rankenos ten wink.gif
Saldytuva ir kazkaip kitaip deciau..gal net nuo tos sienos nuimciau nes tarpas tarp orkaites ir kriaukles yra ziauriai nepatogus..geriau ten det saldytuva, tada tarpukas kriaukle ir visai priesingam gale virtuves orkaite montuociau. Nezinau ar aiskai surasiau ir ar pravers wink.gif ir dar nedaryciau as tu dvieju spalvu, bent jau man ziaaauriai nusibodes reikalas wink.gif ir plius spintele virs saldytuvo butu puiku wink.gif nes siaip jis kaip prielipa ten ir nereikalingais daiktais greit apsikraus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Wailletta*: 16 rugsėjo 2013 - 21:25
Negavau atsakymo virtuviu temoje tai klausiu cia:
norejau paklausti gal jus zinote, is kokiu medziagu pagaminta pvz sita virtuve?? Aktualu stalvirsis ir spinteles. Labiausiai tai domina stalvirsis, nemanu kad imanoma siaip toki tiesiog rasti.. Man ta spalvyte labai patinka

user posted image

Gal kas isvardinsite savo pastebejimus tarp tokiu lygiu dazytu dureliu ir tu visu filinguotu, man abu grazu nezinau kas praktiskiau ir ilgiau neatsibostu..?

Atsakyti
Tema aprimus... Kaip jums, mielosios, sekasi ieškoti dizainų, spalvų ir kitų sprendimų virtuvėms? 4u.gif

Dėl spalvų ir dizainų. Šiandien dar kartą įsitikinau, kad tai asmeninio skonio reikalas. Vienas žmogus pamates mūsų virtuvę vos ne primygtinai siūlo perdažyti sienas blink.gif Sakė jau ne pirmą kartą žiūrint kiek apsiprato akys, bet vistiek turėtume perdažyti švelnesniu atspalviu. O man dabartinė spalva labai net gražu, nesiruošiu dažyti švelniau ar dar kaip pagal kitų pageidavimus tongue.gif Spalva nėra kaip kokio markerio, su spintelėm nesipjauna, akcentais taip pat. Kai bus viskas pabaigta įkelsiu nuotrauką į kažkurią iš virtuvių temų mirksiukas.gif

Filingiukai ar lygios, iš praktiškumo geriau lygios, iš grožio, man gražiau saikingi filingiukai (kad nebūtų smulkiai ir daug privelta), nes labiau klasika dvelkia, o lygios asocijuojasi su griežtesnėm formom, modernu...
Atsakyti