Cia matyt mano kalte, nes prasiau planus ikelt
man be vaizdo sunkoka susigaudyti ar tinka kazkuris dizainas konkreciai patalpai ar ne.. O temos neisvengiamai dubliuosis jei abi bus praktisku patarimu pripildytos. Butu lengva, jei prie dizaino tik paveiksliukais is interneto dalintumemes ir plepetume apie spalvas, bet kai reik ziuret konkretu atveji... Vienu zodziu...
Cererakenel,
Sala darykit nepritvirtinta ir kaip reikes, taip ir pasisuksit
kad ir istrizai
Del saldytuvo ir orkaites. Man saldytuvas tok mazas atrodo
: gal saldiklis kur atskirai? Ar tikrai norisi tokio aukscio situ baldu? Nes ant ju bus papildomas plotas kauptis dulkems, vos ne akiu lygyje, todel valyti bus butina. Jei saldytuvas aukstesnis, butu laipteliai, gal ir idomus/grazus vaizdas?.. O palyginimas dvieju planu nelygiavertis, nes paemus saldytuva is desines, ten paliekama tuscia erdve, kuria reiketu kazkuo uzpildyti. Na nebent realiai ja paliktumet tuscia?
Mamuciukas,
Mano galva, jei ta sala/baras daromi del socialiniu aspektu, plautuve arba virykle joje yra patogiau, nes ar kepant, verdant ar indus plaunant plepi su salia sedinciu zmogum. Jei sala tik darbastalis, daugiau buni atsukes nugara ar sona salia sedinciam. As taip manau
Kas papasakos apie mediniu darbastaliu lepuma? Ir sudetinga prieziura?
:
Del atnaujinimo, elzeda jau parase - akmeniniai pavirsiai, kompozitai ir berods betonas slifuotini. Teoriskai net stikla galima butu papoliruoti norint pasalinti nedidelius trukumus. Laminatas lyg ir vienintele medziaga su kuria nieko nepadarysi (neskaitant uzklijavimo spec plevele). Butu idomu suzinoti kiek zmoniu realiai uzsiima tokiais atnaujinimais? Manau zmones daug dazniau arba susitaupo ir pasikeicia arba kurie jau turi pinigu iskart pasikeicia