Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės dizainas, stilius, spalvos

QUOTE(Mindija @ 2013 08 20, 22:24)
Juodai, kur foto? g.gif

Papildyta:
Oij, biškį ne į tą temą parašiau doh.gif  lotuliukas.gif

Pasiaiškinimas anoj temoj 4u.gif lotuliukas.gif

Ale merginos, man rodos, kad šios dvi temos pradeda dubliuotis g.gif . Nors aiškiai temos pavadinime parašyta "dizainas, stilius, spalvos" ir kažkuri prašė, kad apie spintelių pločius ir kiekius anoj temoj rašytumėm, bet ir čia planeliai keliami, kaip ir ne į temą gautųsi g.gif . Gaunas tokia painiava unsure.gif .
Man rodos, kad ana tema platesnė, kaip ir jos pavadinimas "kuriame virtuvę" apima, manyčiau, visus dalykus - nuo spintelių pločių, iki spalvų, stilių, stalviršių ir grindų dangos virtuvėje. Siūlyčiau prijungti šitą gerą temukę prie anos - plepėkim ten apie viską, kas susiję su virtuvėmis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 20 rugpjūčio 2013 - 23:59
QUOTE(Juodai @ 2013 08 21, 00:57)
Siūlyčiau prijungti šitą gerą temukę prie anos - plepėkim ten apie viską, kas susiję su virtuvėmis 4u.gif

drinks_cheers.gif dabar blaskymasis gaunas, kas virtuve isirengineja, nes abi temos nedaug skirias ir abi aktualios.

beje, ir baldu gamintoju tema apmirusi, o cia vyksta veiksmas, galima butu ir apie pakalbeti 4u.gif
Atsakyti
Cia matyt mano kalte, nes prasiau planus ikelt ax.gif man be vaizdo sunkoka susigaudyti ar tinka kazkuris dizainas konkreciai patalpai ar ne.. O temos neisvengiamai dubliuosis jei abi bus praktisku patarimu pripildytos. Butu lengva, jei prie dizaino tik paveiksliukais is interneto dalintumemes ir plepetume apie spalvas, bet kai reik ziuret konkretu atveji... Vienu zodziu...

Cererakenel,
Sala darykit nepritvirtinta ir kaip reikes, taip ir pasisuksit wink.gif kad ir istrizai biggrin.gif
Del saldytuvo ir orkaites. Man saldytuvas tok mazas atrodo g.gif: gal saldiklis kur atskirai? Ar tikrai norisi tokio aukscio situ baldu? Nes ant ju bus papildomas plotas kauptis dulkems, vos ne akiu lygyje, todel valyti bus butina. Jei saldytuvas aukstesnis, butu laipteliai, gal ir idomus/grazus vaizdas?.. O palyginimas dvieju planu nelygiavertis, nes paemus saldytuva is desines, ten paliekama tuscia erdve, kuria reiketu kazkuo uzpildyti. Na nebent realiai ja paliktumet tuscia?

Mamuciukas,
Mano galva, jei ta sala/baras daromi del socialiniu aspektu, plautuve arba virykle joje yra patogiau, nes ar kepant, verdant ar indus plaunant plepi su salia sedinciu zmogum. Jei sala tik darbastalis, daugiau buni atsukes nugara ar sona salia sedinciam. As taip manau 4u.gif

Kas papasakos apie mediniu darbastaliu lepuma? Ir sudetinga prieziura? g.gif:
Del atnaujinimo, elzeda jau parase - akmeniniai pavirsiai, kompozitai ir berods betonas slifuotini. Teoriskai net stikla galima butu papoliruoti norint pasalinti nedidelius trukumus. Laminatas lyg ir vienintele medziaga su kuria nieko nepadarysi (neskaitant uzklijavimo spec plevele). Butu idomu suzinoti kiek zmoniu realiai uzsiima tokiais atnaujinimais? Manau zmones daug dazniau arba susitaupo ir pasikeicia arba kurie jau turi pinigu iskart pasikeicia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 08 21, 12:08)
Butu idomu suzinoti kiek zmoniu realiai uzsiima tokiais atnaujinimais? Manau zmones daug dazniau arba susitaupo ir pasikeicia arba kurie jau turi pinigu iskart pasikeicia ax.gif

Kaip bebūtų liūdna, man irgi atrodo, kas esam labai sugadinta vartotojų karta, ir jau nebe pirma verysad.gif . Visad patogiau nusipirkti naują gatavą, nei restauruoti seną išleidžiant tam nemažą sumą pinigų. Dėl to labai gerbiu Tave dėl Tavo eko sprendimo kuriant savo virtuvę 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 08 21, 11:07)
Kaip bebūtų liūdna, man irgi atrodo, kas esam labai sugadinta vartotojų karta, ir jau nebe pirma  verysad.gif . Visad  patogiau nusipirkti naują gatavą, nei restauruoti seną išleidžiant tam nemažą sumą pinigų. Dėl to labai gerbiu Tave dėl Tavo eko sprendimo kuriant savo virtuvę  4u.gif .

Ačiū, Juodai 4u.gif Šiandien imu teptuką į rankas ir žiūrėsim kas gausis. Laikykit visos kryžiiuotus pirštus mirksiukas.gif
Šiaip būtų smagu, kad daugiau žmonių restauruotų, gal ateityje taip bus? Juk dabar nemažai pasikeitimų iš praktinės pusės, vat pvz Stalčių Sektos gimimas hihihi.gif Po kiek laiko patogumo aspektai jau bus užfiksuoti, beliks vizualiai tobulinti, keisti... O dar kai pagalvoji kiek darbo sueina į tą atnaujinimą, kiek dulkių... o ir vietos reikia darbui ir pasidėjimui doh.gif Ale va, stiliukas bus mano - eko kvadratu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 08 21, 13:08)
Kas papasakos apie mediniu darbastaliu lepuma? Ir sudetinga prieziura? g.gif:
Del atnaujinimo, elzeda jau parase - akmeniniai pavirsiai, kompozitai ir berods betonas slifuotini. Teoriskai net stikla galima butu papoliruoti norint pasalinti nedidelius trukumus. Laminatas lyg ir vienintele medziaga su kuria nieko nepadarysi (neskaitant uzklijavimo spec plevele). Butu idomu suzinoti kiek zmoniu realiai uzsiima tokiais atnaujinimais? Manau zmones daug dazniau arba susitaupo ir pasikeicia arba kurie jau turi pinigu iskart pasikeicia ax.gif

Mes jau kartą atnaujinom. Pas mus akmens masės stalviršis, vaikas buvo apkapojęs truputį smile.gif Bet mums paprasčiau-vyras tuo verčiasi, tai nereik pinigo mokėt ax.gif
Atsakyti
Jungiuosi į šį pokalbį. Aš irgi šiuo metu baisiose kūrybinėse kančiose. Kuriam virtuvę, perskaičiau temas apie virtuvę, aplankiau keletą virtuvių gamintojų pradedant VokeIII, baigiant eiliniais "garažiniais. Tikėjausi, kad nueisiu pas žinomus garsius gamintojus ir jie jau padės man susidėlioti savo svajonių virtuvę. Deja nieko panašaus, kiek kur buvom, tai spintutes tik padėlioja, paklausia kokios plokštės nori, kokio stalviršio, kokios furnitūros ir viskas. Kainą preliminarią nurodo ir tipo spręsk... Tai kur tas deklaruojamas ...mes sukursim jums svajonių virtuvę, ergonomišką, patogią ir gražią. Na žodžiu, nebežinau ką ir daryti. Daug maž jau žinau, kad norėčiau dažyto MDF šviesių fasadų, akmeninio lieto su kriaukle stalviršio ir spintelių išdėstymą jau kaip ir susidėliojau, bet kaip rasti kas galėtų sukurti gražų dizainą ir pagaminti kokybišką virtuvę. Gal kuriai teko susidurti su tokiais stebuklingais baldininkais, turinčiais kuriančius dizainerius (o ne vadybininkes-dizaineres, kurios tik įvardina, kokie mechanizmai galimi, kokie variantai plokštės ir pan.) kurie laikosi terminų ir atlieka darbus už protingą kainą.
Atsakyti
QUOTE(vagiedre @ 2013 08 24, 13:12)
Jungiuosi į šį pokalbį. Aš irgi šiuo metu baisiose kūrybinėse kančiose. Kuriam virtuvę, perskaičiau temas apie virtuvę, aplankiau keletą virtuvių gamintojų pradedant VokeIII, baigiant eiliniais "garažiniais. Tikėjausi, kad nueisiu pas žinomus garsius gamintojus ir jie jau padės man susidėlioti savo svajonių virtuvę. Deja nieko panašaus, kiek kur buvom, tai spintutes tik padėlioja, paklausia kokios plokštės nori, kokio stalviršio, kokios furnitūros ir viskas. Kainą preliminarią nurodo ir tipo spręsk... Tai kur tas deklaruojamas ...mes sukursim jums svajonių virtuvę, ergonomišką, patogią ir gražią. Na žodžiu, nebežinau ką ir daryti. Daug maž jau žinau, kad norėčiau dažyto MDF šviesių fasadų, akmeninio lieto su kriaukle stalviršio ir spintelių išdėstymą jau kaip ir susidėliojau, bet kaip rasti kas galėtų sukurti gražų dizainą ir pagaminti kokybišką virtuvę. Gal kuriai teko susidurti su tokiais stebuklingais baldininkais, turinčiais kuriančius dizainerius (o ne vadybininkes-dizaineres, kurios tik įvardina, kokie mechanizmai galimi, kokie variantai plokštės ir pan.) kurie laikosi terminų ir atlieka darbus už protingą kainą.

Vakar netyčia užsukau į vieną Kauno saloną, kuriame dizainerių baldai yra ir susižavėjau jų kurtais grožiais wub.gif Konsultantė sakė, kad dirba dizaineriai ir modeliuoja virtuves, dėl kokybės ir kainų tikrai nepasakysiu, bet tinklapyje man labai gražūs baldai smile.gif Pabandykit susisiekti smile.gif www.linobaldai.lt Iš ten įsymylėjau vieną stalą, bet deja tas, kuris buvo su nuolaida netinkamos spalvos, o tinkamos spalvos truputį brangokas smile.gif Bet kaip dizainerio autorinis darbas, tai ne tiek daug brangiau negu pvz Ikea stalai. Buvau nustebus, kad kainos ne tokios jau ir kosminės, kaip tikėjaus biggrin.gif Dar facebooke jų daug nuotraukų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irisas: 25 rugpjūčio 2013 - 09:36
QUOTE(irisas @ 2013 08 25, 09:35)
Vakar netyčia užsukau į vieną Kauno saloną, kuriame dizainerių baldai yra ir susižavėjau jų kurtais grožiais  wub.gif Konsultantė sakė, kad dirba dizaineriai ir modeliuoja virtuves, dėl kokybės ir kainų tikrai nepasakysiu, bet tinklapyje man labai gražūs baldai smile.gif Pabandykit susisiekti smile.gif www.linobaldai.lt Iš ten įsymylėjau vieną stalą, bet deja tas, kuris buvo su nuolaida netinkamos spalvos, o tinkamos spalvos truputį brangokas smile.gif  Bet kaip dizainerio autorinis darbas, tai ne tiek daug brangiau negu pvz Ikea stalai. Buvau nustebus, kad kainos ne tokios jau ir kosminės, kaip tikėjaus  biggrin.gif Dar facebooke jų daug nuotraukų

O kur Kaune matet ?
Atsakyti
QUOTE(rosenda @ 2013 08 25, 11:20)
O kur Kaune matet ?

Artis centre Savanorių pr.
Atsakyti
Merginos, kaip jums atrodo..
Sienos plotą virš stalviršio iki pakabinamų spintelių klosim plytelėmis - 50 cm. Bet dabar pagalvojau, juk virš dujinės kaitlentės gartraukis tai bus aukščiau nei 50 cm, t.y.70 c. Tai toje vietoje plyteles klijuoti iki gartraukio ar visur vienodai 50 cm, o iki gartraukio 20 cm - baltas dažytas plotas g.gif
Nežinau kaip gražiau žiūrėtųsi ir kaip pas jus yra?
Atsakyti
dalyvės, ateinu, kaip moderatorė - pasitarti. Vėliau pasitarimą pašalinsiu smile.gif skaitau aš jūsų temą, skaitau kuriame virtuvę ir realiai nelabai skirtumo matau, dydžiai, medžiagos, kur pirkti...
Man maga dvi temeles sujungti, nes aiškios ribos tarp jų nėra. Tad galėtumėte kuri parašyti kodėl manot kad reikia jas atskirti, ir ką reiktų temos pradžioje parašyti, kad visiem aišku būtų, na ir kol visi įsikirs koks skirtumas tarp temų, reiktu paklydėlius nukreipinėti - kas man atrodo painu ir bereikalinga. Tad laukiu jūsų pasisakymų šia tema.
Atsakyti