Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Hiver @ 2013 08 26, 21:54)
O ten yra testeriukai pasibandymui?

nea... nemačiau bent ten kur pirkau
Atsakyti
QUOTE(aina1979 @ 2013 08 27, 16:41)
Mano manymu apatinė tiktų. Deklaruojama, kad tai profesionali kosmetika. Tačiau mano manymu tai ji tokia nėra. Bet tikrai kokybiška ir atitinka kainą. thumbup.gif  Nors šešėliai man didelio įspūdžio nepaliko. g.gif

Na man labai labai kokybiškos ir nereikia, nes dažytis aš nemoku. Man užtektų tokios kokybės kaip kad pavyzdžiui GOSH ar Maybelline. Juk tai šešėliai, ne makiažo pagrindas ar tušas... g.gif Gal reiks nusipirkt, visgi spalvų daug +skaistalai ir lūpoms. Dera. blush2.gif
Atsakyti

OK, tai tada is tu kas pasisake:

Mute - Essence clear&matt make-up Nr.2 honey
bytte - Essence clear&matt make-up Nr.1 porcelain
Hiver - Lumene Tripple stay makeup Nr.1 cream beige
Tynka -Lily Lolo Candy Cane Light, cool with pink undertones

papildžiau.
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 08 22, 23:01)

Va palyginimui MAC C ir W tipu pudros palyginimui. Pabandykit vizualiai nusprest kuria rinktumetes jeigu reiketu pirkt:

Šita MAC pudrų klasifikacija super (ir renkantis ne tik šios firmos pudras).
Buvau ne kartą nusipirkusi rausvoką, nors ir šviesiausią pudrą, ir dienos šviesoje man labai netiko tas rausvumas. mano oda šaltoka.

Papildyta:
QUOTE(hospes @ 2013 08 27, 12:58)

Kuri paletė labiausiai tiktų soft summer? Plaukai šviesūs. 4u.gif

Iš šių turbūt apatinė.

Viršutinė, manau, winter'iui. įdomi tokia, retai pamatysi tiek daug pilkų atspalvių vienoje paletėje
Atsakyti
bride, gal galėtum parodyti kuri dar labiau tiktų? Iš tų, ką galima LT pardėse rasti...
Atsakyti
QUOTE(hospes @ 2013 08 28, 15:00)
bride, gal galėtum parodyti kuri dar labiau tiktų? Iš tų, ką galima LT pardėse rasti...

parodyčiau, jei žinočiau 4u.gif
Nesu ekspertė, ir pati šešėlius perkuosi atskiromis spalvomis, arba 2-3 spalvų rinkinukus.
ta, kurią išsirinkai, manau, gana gera, nes yra šešėlių iš soft summer paletės, ir viduriniai lūpdažiai lyg į temą. Dar reiktų žiūrėti, ar šešėliai paryškins akių spalvą.
O čia blondinėms vasaroms siūlo pilkus šešėlius: http://www.dailymake...our-hair-color/ (tiesa, Naomi Watts priskiriama light summer, ne soft)
Atsakyti
O, labai dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Noriu Jūsų paklausti: kokiam tipui priskirtumėt šiuos lūpų dažus?
user posted image
Atsakyti
Na man panašu į summer. Bijau apsirikti, šiuo metu man daug kas panašu į summer, nes pati esu. Bet panašu tikrai, nes spalvos lyg ir šaltos, neintensyvios. g.gif
Atsakyti
QUOTE(aina1979 @ 2013 08 29, 08:29)
Noriu Jūsų paklausti: kokiam tipui priskirtumėt šiuos lūpų dažus?
user posted image

Ir dar ax.gif ax.gif kokiam tipui priklauso ši mergina?Ugnė Galadauskaitė iš LRT.Esu savo šeimos narius įtraukusi į spalvinių tipų vajų lotuliukas.gif tai kilo ginčas:Šalta ar šilta ši mergina
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aina1979 @ 2013 08 29, 16:34)
kokiam tipui priklauso ši mergina?Ugnė Galadauskaitė iš LRT.

Nėra tokio spalvinio tipo "nusiprausk"? g.gif Nieko nesimato per makiažą, oda oranžinė doh.gif Ir greičiausiai net ne merginos čia problema, o visažistų, kurie kažkodėl pas mus į eterį paleidžia taip "išpuoštas"...

Pirmą lūpdažį kažkodėl geriausiai matau ant soft summer (nors mano monitoriuje jis toks neutralus, tai ir kitų tipų tikrai nebjaurotų), o antrasis man jau smarkiau į šiltumo pusę... Labai rudeniškas netgi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Be-bop-a-lula: 29 rugpjūčio 2013 - 17:16
U.G. vasarėlė bus, kaip ir didžioji dauguma leituvaičių - akys melsvos, dūminės, plaukai šviesinti, ką ir daro dažniausiai vasaros. O odos spalva "nenuspėjama" doh.gif
Atsakyti