Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

Šiaip labai keista, kad į LT neatvaža pačių šviesiausių atspalvių. Juk lietuvaitės tiirai šviesiaodės, tikrai. O labai tamsių pilna... Labai dažnai pataikau ant visai nieko nenutuokiančių konsultančių ir man įperša kokiais trimis tonais tamsesnį toną. Išties labai sunku išsirinkti tinkamą atspalvį.
Atsakyti
sakau pirkit mineralinę (tik tą tikrąją kur nepridėta n nereikalingų ir sintetinių ingridientų)
porų nekemša, maskuoja puikiai, ant veido nėra storo sluoksnio, galima ir gaiviau lengviau pasidažyt ir gerai užsimaskuot, ir spalvų pasirinkimas visai kitas tik šepetėlį reikia tinkamą nusipirkti ir viskas
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 08 25, 21:11)
OK, tai tada is tu kas pasisake:

Mute - Essence clear&matt make-up Nr.2 honey
bytte - Essence clear&matt make-up Nr.1 porcelain
Hiver - Lumene Tripple stay makeup Nr.1 cream beige

.......

toliau? smile.gif
Dabar bus idomu nueit pasizuret tas jusu essence ir su savo lumene palygint ax.gif

Nėra ji man labai tinkama, nepasakyčiau kad jau taip atitiktų... žiema per tamsi, o vasara per rausva.

Aš vis dairausi į tas mineralines, bet kadangi realiai neįsivaizduoju kokių jos ten spalvų tai ir neperku... o jai atspalvis netiks, kur ją dėt... dėl tamsumo aišku - maišai su tamsesne ir gauni ko nori
Atsakyti
O aš išvis jokios pudros nenaudoju ir neturiu. Tai net nežinau, ką pasakyti blush2.gif
Atsakyti
Mineralines perkant geriausia aprasymus skaityt, ne paveiksliukus ziuret.
As perku sviesias neutralias, oda mano salta su rausvumu, ir cool pudros megsta ta rausvuma isryskinti tai neutralios geriau.
Atsakyti
QUOTE(hospes @ 2013 08 26, 00:18)
http://bunbunmakeupt...ess-complexion/

Kaip manot, tai šiltas ar šaltas tonas?
Na rašo N, o tai kaip suprasti, ar neutral ar warm? Nesupratau tų aiškinimų čia, šioj temoj  blush2.gif

Matot, ji parasius kad jos odai tinka MAC pudros spalva NC20-25. NC - neutral cool - neutraliai salta. Jeigu butu NW - neutral warm - neutraliai silta. Na grubiai tariant galima skirstyt i siltesnes ir saltesnes, nes ta populiarioji MAC pudra tik i sias dvi rusis ir suskirstyta, NC arba NW. Ar dabar truputi aiskiau? blush2.gif
user posted image
Po nuotrauka parasyta Shade 52 just right for MAC NC20-25 (52 atspalvis atitinka MAC NC 20-25, reiskia atspalvis i saltesne puse)

QUOTE(Woblienė @ 2013 08 26, 06:16)
aš ją perku vaistinėje Benu ar šeimos kaip ji ten vadinasi, netyčia atradau spalvą kuri man tinka...

O ten yra testeriukai pasibandymui?

QUOTE(bride @ 2013 08 26, 11:53)
Kai pirkau, konsultantė žiūrėjo kaip į išprotėjusią  biggrin.gif  (maždaug, kai tu tokią šviesą tepsies fool.gif) Su konsultančių ,,pagalba" visuomet nusipirkdavau per tamsią

Oi, kokia pazistama situacija lotuliukas.gif Man viena karta supratingu zinoves tonu dar ir pritare, kad, bendrai tai taip, dabar madinga sviesintis veida, kodel gi nepasiemus sviesesnes smile.gif drinks_cheers.gif Zodziu niekaip nenorejo patiket kad man istikruju reikia tokios spalvos pudros.

QUOTE(Dilukai @ 2013 08 26, 14:38)
sakau pirkit mineralinę (tik tą tikrąją kur nepridėta n nereikalingų ir sintetinių ingridientų)
porų nekemša, maskuoja puikiai, ant veido nėra storo sluoksnio, galima ir gaiviau lengviau pasidažyt ir gerai užsimaskuot, ir spalvų pasirinkimas visai kitas tik šepetėlį reikia tinkamą nusipirkti ir viskas

Jeigu ja reikia siustis internetu nepabandzius tai nepirskiu nes: 1. man pudra reikia 9 kartus issibandyt ir 10-a jau pirkt. biggrin.gif 2. Jeigu nusipirksiu ir netiks tai neturesiu kur kist, nes ir taip stovi kruva daiktu kuriu neprisiverciu nufotografuot, blush2.gif nes vistiek zinau kad is manes niekas nieko nepirks, nu neturiu as rankos pardavimams, sioj srity man nesiseka. blush2.gif 3. turiu mineraline is Maybelline, pataikiau nusiciupt sviesia (pasakojau istorija biggrin.gif ), aisku ji matyt nera ta tikroji, ale man visai tiko. blush2.gif

QUOTE(bytte @ 2013 08 26, 16:33)
Nėra ji man labai tinkama, nepasakyčiau kad jau taip atitiktų... žiema per tamsi, o vasara per rausva.

Tai kol kas tada paliekam taip kol pasibandysit kokia labiau tinkama, o kai rasit parasykit. 4u.gif

QUOTE(Erszebeth @ 2013 08 26, 20:09)
O aš išvis jokios pudros nenaudoju ir neturiu. Tai net nežinau, ką pasakyti  blush2.gif

Erszebeth, cia nera ataskaita apie musu naudojamas pudras, smile.gif cia labiau nuoroda i savo odos spalva. Nu galima butu su kuo nors kitu panasiai daryt, tarkim kokioj dazu, audiniu ar siulu parduotuvej prisidet prie veido palete ar audini ir sakyt - radau savo odos idealu atspalvi, toj ir toj parduotuvej, toks ir toks numeris. Ir kas nori pasiziuri. Tik su pudrom paprasciau gal. g.gif
Beje jeigu nenaudojat pudru tai galit ir veido spalva testavimui imt , tik ten kur mazesne tikimybe demeliu ar paraudimu,
pavyzdziui:
user posted image
arba
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 26 rugpjūčio 2013 - 21:13
Hiver, labai ačiū. Išties, mano išvada: spalvinis tipas neklysta. 4u.gif
Atsakyti
ne dar žodis ir baigiu, nes galvosit, kad reklamuoju biggrin.gif
mineralinės pirmam kartui galima pasisiųsti miniukų komplektą ir atsirinkti
pati esu ne kartą tuos miniukus ir susimaišius pasidarius sau naują atspalvį
yra merginos kur taip ir daro jei neranda sau idealios spalvos perka dvi skirtingas pakuotes ir sumaišo kaip nori.
lanksčiai galima į pudrą pasižiūrėti, man patinka
be to man atrodo yra ir LT jau mineralinių tik neperku tai nežinau nei gamintojų nei taškų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilukai: 27 rugpjūčio 2013 - 08:29
QUOTE(Dilukai @ 2013 08 27, 06:27)
ne dar žodis ir baigiu, nes galvosit, kad reklamuoju biggrin.gif
mineralinės pirmam kartui galima pasisiųsti miniukų komplektą ir atsirinkti
pati esu ne kartą tuos miniukus ir susimaišius pasidarius sau naują atspalvį
yra merginos kur taip ir daro jei neranda sau idealios spalvos perka dvi skirtingas pakuotes ir sumaišo kaip nori.
lanksčiai galima į pudrą pasižiūrėti, man patinka
be to man atrodo yra ir LT jau mineralinių tik neperku tai nežinau nei gamintojų nei taškų.

pritariu viskam, naudoju mineralinę jau keletą metų. Parsisiunčiau mėginukų, išsibandžiau. Man l. patinka. Aš nesu stipri makijaže, tai man liuks, kad nereik ten super duper technikų, labai lygiai stengtis užtepti ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tynka: 27 rugpjūčio 2013 - 09:49
Radau kur LT galima įsigyti meginukų rinkinių su aprašymais kokiai odai tinka
http://www.magicmine...?products_id=85
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image

Kuri paletė labiausiai tiktų soft summer? Plaukai šviesūs. 4u.gif
Beje, jei ką žinot apie šią kosmetiką - raginkit pirkt arba atkalbėkit. Man kaina atrodo keistai žema, bet spalvos tikria labai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(hospes @ 2013 08 27, 11:58)
user posted image
user posted image
user posted image

Kuri paletė labiausiai tiktų soft summer? Plaukai šviesūs. 4u.gif
Beje, jei ką žinot apie šią kosmetiką - raginkit pirkt arba atkalbėkit. Man kaina atrodo keistai žema, bet spalvos tikria labai drinks_cheers.gif

Mano manymu apatinė tiktų. Deklaruojama, kad tai profesionali kosmetika. Tačiau mano manymu tai ji tokia nėra. Bet tikrai kokybiška ir atitinka kainą. thumbup.gif Nors šešėliai man didelio įspūdžio nepaliko. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aina1979: 27 rugpjūčio 2013 - 16:44