Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2013 08 22, 18:53)
Spalva man visai nieko, bet konkrečiai garnier nepasitikėčiau... Savo šviesių plaukų periodo metu bandžiau išgaut tokią spalvą ir gavosi maždaug viščiuko geltonumo  verysad.gif o kadangi mano natūralūs plaukai šviesūs, tai kaltinčiau tik dažų kokybę, nes ant tamsesnės blondinės gi išvis trynio spalva gautųsi  doh.gif žodžiu, susidariau įspūdį, kad parodytai spalvai išgauti tik pas kirpėją arba bent prof.dažus pirktis.

su garnier 111 gaudavosi lb grazi spalvyte:) galvoju gal su garnier 10.1 (salta blondine). Turetu neutralizuoti ir saknys bus ultra light smelines spalvos smile.gif
Atsakyti
inc, kokia faina palete. thumbup.gif Del tikimo, atrodo kad tinka, nors lauko sviesoje butu aiskiau matyt. 4u.gif

QUOTE(bytte @ 2013 08 20, 10:58)
pagal tokį apibūdinimą nėra blush2.gif ... aš pati gal norėčiau, bet ... nėra cool summer viskas per viduriuka, tik Hue visai cool, taip gaunas kad vidutiniškai ryškūs, ir vidutiniškai šalti gali būti tik šviesūs, o jai tamsėji tampi arba šaltas arba švelnus

Tikrai nera verysad.gif O turetu buti ax.gif Paskaiciavus pagal tuos tris kriterijus visas galimas kombinacijas turetu gautis 64 skirtingi spalviniu tipu variantai, kurie, esu tikra, realiai egzistuoja. ax.gif Keista kad pateikiamas toks pusgaminis kuris be kita ko, labai populiarus.

QUOTE(bytte @ 2013 08 20, 15:53)

pagal brošiūras ar asmeninę patirtį osinkoi merginos išrišo kad clear spring turi tikt kavos pupelių spalvos plaukai:
user posted image

QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 08 21, 14:47)

Ziuriu i tas pupeles, ziuriu i jusu plaukus ir galvoju kad jie man turi sokoladinio atspalvio, tokio pienisko. Pupeliu atspalvis daugiau toks bronzinis, o pas jus rausvumo esama. Matau toki atspalvi

QUOTE(aina1979 @ 2013 08 22, 08:33)
Bet problema su oda.Kokio ji atspalvio?Mano venų spalva tai lyg ir kažkokia violetinė g.gif

Del venu spalvos, pasikartosiu, bet siulyciau nekreipt i jas demesio schmoll.gif Venu spalva gali itakot ir idegis, ir tai kiek jos toli giliai, ar arciau issokusios, man cia biskuti bobuciu pasakos. blush2.gif
O del odos siltumo - as matau jusu odos gelsvuma toki lyg dramblio kaulo. Kaip ir silta, bet gali buti ir paprasciausiai neutrali. Pavyzdziui, mano oda irgi turi gelsvumo, bet ir pilkumo turi, esu linkus ji priskirti sviesiam alyvuogiu atspalviui, o pudros man geriausiai tinka neutralios. Kai kurios firmos skirsto pudras i rusis pagal warm, cool, neutral. Uzsienyje pastebejau merginos daznai nusistato savo odos siltuma pagal tinkancios pudros atspalvi is firmos MAC, sako "mano oda pagal MAC yra NC45" ir visoms aisku kad jos oda tamsi ir salta.

Va palyginimui MAC C ir W tipu pudros palyginimui. Pabandykit vizualiai nusprest kuria rinktumetes jeigu reiketu pirkt:

http://www.macmakeup...%...20NW&NC.jpg
user posted image
user posted image

Pastebiu kad gelsvesni cold atspalviai eina link alyvuoges, o gelsvesni warm link persiko.

user posted image
user posted image
user posted image

Siaip tai vertetu pabandyt ir mums visoms, net ir nenaudojancioms pudru, sutart firma kurios pudru spalvu pasirinkimas LT didziausias ir lengviausiai prieinamas ir issibandzius visas spalvas nusisprest kuri musu. Ir tada visos turetume tokia savo koduote, kokia musu oda. Pabandom? smile.gif

QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 08 22, 11:07)
At kreipiau demesi i sia aktore. Jos oda akivaizdziai silta,idegus, o plaukai ash, ir atrodo graziai. Nors oficialiai paskelbta kad ji clear spring atstove.

Ta pati moteris:
user posted image
user posted image
Man cia su plaukais visuma atrodo harmoningesne. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 22 rugpjūčio 2013 - 21:10
[quote=Hiver,2013 08 22, 23:01]
Ziuriu i tas pupeles, ziuriu i jusu plaukus ir galvoju kad jie man turi sokoladinio atspalvio, tokio pienisko. Pupeliu atspalvis daugiau toks bronzinis, o pas jus rausvumo esama. Matau toki atspalvi

user posted image
dabartiniai naturalus plaukai skaitosi salti?smile.gif 4u.gif

clear spring tiktu toks atspalvis 10.13? 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 08 22, 22:26)
dabartiniai naturalus plaukai skaitosi salti?smile.gif 4u.gif

clear spring tiktu toks atspalvis 10.13? 4u.gif

Jeigu jie atitinka ta nuotrauka su dazais kuria pacitavau (nes tik jus galit pasakyt ar jusu plaukai atitinka ta nuotrauka, kadangi juos matot realiai) tai sakyciau balansas tarp siltos ir saltos. As su panasiais dazydavausi, man tikdavo. ax.gif

Manau tiktu. 4u.gif

Papildyta:
http://www.ireneeonl...r11inch72px.jpg[/img]
user posted image
user posted image

Man pirmas ratas atrodo toks issamiausias. Tai sakyciau bright skiltyje artimiausias paskutineje eileje is isores, pati pirma is desines.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolete: 27 rugpjūčio 2013 - 09:03
QUOTE(Hiver @ 2013 08 22, 21:01)
Tikrai nera verysad.gif  O turetu buti  ax.gif  Paskaiciavus pagal tuos tris kriterijus visas galimas kombinacijas turetu gautis 64 skirtingi spalviniu tipu variantai, kurie, esu tikra, realiai egzistuoja. ax.gif Keista kad pateikiamas toks pusgaminis kuris be kita ko, labai populiarus.
visoms aisku kad jos oda tamsi ir salta.

Pastebiu kad gelsvesni cold atspalviai eina link alyvuoges, o gelsvesni warm link persiko.

Siaip tai vertetu pabandyt ir mums visoms, net ir nenaudojancioms pudru, sutart firma kurios pudru spalvu pasirinkimas LT didziausias ir lengviausiai prieinamas ir issibandzius visas spalvas nusisprest kuri musu. Ir tada visos turetume tokia savo koduote, kokia musu oda. Pabandom? smile.gif

Yra klasifikacijos kur dar daugiau tipų...
aš kai linkus viską į lentynas susidėliot, tai vis suku galvą kaip tuos sezonus prie Munsell'io sistemos pritemt g.gif ... jis teigia kad visos spalvos susideda iš tikros spalvos maišant su balta, juoda arba pilka...
tai gaunasi 4 tipai: grynas (pure), su baltu (toned), su pilku (tinted) ir su juodu (shaded). Aš pradžioj taip maniau reik rikiuot: pagal hue gaunasi šiltas arba šaltas, arba neutralus... tada pagal maišymą, tai gaunasi pure-bright; toned - light; tinted - soft; shaded - deep... gaunasi 12-lika, lyg ir atitinka skaičių, bet neatitinka dalinimo. Žiūriu jie pagal munseną pačius sezonus suskirstė... bet vėl nesamonė... pagal mane gaunasi neutralūs 8-ni, toliau šalti 4-ri ir 4 šilti, bet nesugalvoju kaip ten sudalint, nes vėl skaičius atitinka - 16 doh.gif
va čia prideda pagal munsell'į kur randas tipas, bet man vis vien viskas makaluojas lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif , tik reikia kad būtų visgi suskirstytą į šiltą/šaltą ir neutralų... nes kitose firmose tik pagal šviesumą, arba man taip pasirodė blush2.gif ... o čia c-šaltas w-šiltas... nežinau kaip realiai užtepus, bet mane lyg prie w traukia unsure.gif reiks bėgt pasitepliot... o ant kurios vietos tept: vidinės ar išorinės, kur labiau įdegus kažin?
Atsakyti
Kas liečia MAC kremines pudras, tai man atrodo kad jie yra padare taip:NC skirta odai su geltonu atspalviu, o NW su rožiniu.Va straipsniukas mirksiukas.gif g.gif
The warm vs. cool issue can be confusing.MAC use an Artist's colour wheel to determining undertones. It places yellow undertones into the cool category and pink undertones into the warm category. NC (neutral cool) is neutral beige with golden undertones. NW (neutral warm) is neutral beige with pink undertones. N (neutral) is a blend of pink and yellow undertones, and C (cool) shades have olive yellow undertones.
mac foundation
• NC – Neutral Cool (yellow based) 80% yellow tone 20% pink tone

• NW – Neutral Warm (pink based) 80% pink tone 20% yellow tone

• C – Cool (yellow based) 100% yellow tone

• N – Warm (pink based) 100% pink tone
C Cool - makeup foundation for yellow or olive complexions
NC Neutral Cool - makeup foundation or golden and beige skin
N Neutral - makeup foundation for beige skin
NW Neutral Warm - makeup foundation for pink beige skin
W Warm - makeup foundation for pinkish skin

Aš pati žiemos metu naudoju NC 15.
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 08 22, 22:01)
O del odos siltumo - as matau jusu odos gelsvuma toki lyg dramblio kaulo. Kaip ir silta, bet gali buti ir paprasciausiai neutrali.

Ačiū Hiver už kantrybę su tokia , abejojančia ir neapsisprendusia kaip aš blush2.gif Nors ir kartais nepatogu klausti vis atrodytų tą patį per tapatį, bet norisi galutinai įsitikinti savo tipo tikrumu. Ir atrodo, kad viskas vis aiškiau biggrin.gif ir beabejonės su jūsų visų pagalba 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aina1979: 23 rugpjūčio 2013 - 15:31
aina, aciu, nebuvau apie MAC to skaicius. Idomu kaip atrodytu visiskai salti ir silti. Nors ju psl. randu tik vieninteli skirstyma tuos NC ir NW, pavyzdziui kad ir sitas populiarusis fluidas.

Va kokia dar radau palete ant rankos, apacioj dar blogere apibudinus spalvas visas ir palyginus su MAC, odai nuo sviesios iki vidutines http://aceyourface.c...ight-to-medium/

QUOTE(bytte @ 2013 08 23, 09:49)
Yra klasifikacijos kur dar daugiau tipų...

drinks_cheers.gif , tik reikia kad būtų visgi suskirstytą į šiltą/šaltą ir neutralų... nes kitose firmose tik pagal šviesumą, arba man taip pasirodė blush2.gif ... o čia c-šaltas w-šiltas... nežinau kaip realiai užtepus, bet mane lyg prie w traukia unsure.gif reiks bėgt pasitepliot... o ant kurios vietos tept: vidinės ar išorinės, kur labiau įdegus kažin?

Taip taip, yra drinks_cheers.gif bet ju nei derinius kas deda i interneta, nei paletes kazkaip... nu imanoma atkapstyt si bei ta, bet lyginant su siuo 12 tipu variantu tai pasiulos mazoka. unsure.gif Todel ir sakau, stebiuosi kaip toks pusgaminis (nes uzbaigtu variantu to man neina pavadint) yra toks populiarus, kad net ir visi tie populiarus blogeriai (imkim kad ir 12blueprints) remiasi tik siuo skirstymu. smile.gif

OK, tai ka, siulau bandytis kazka is Drogas asortimento, juk vistiek tubut dauguma ten lankosi, ir Drogu visur daug yra. ax.gif Jeigu Drogas tinka, tuomet reiktu nusprest kurios firmos pudras testuosim. As linkus orientuotis i Loreal, Maybelline, Lumene, Bourjois... Reiketu nusisprest kazkuria viena linija su daug atspalviu. Ar butu kokiu ideju?

Is Bourjois Healthy Mix populiari pudra, buna didziuosiuose Droguose. Tik nezinau kaip situacija su atspalviais pas mus....

Is Maybelline galima pavyzdziui sitas bandytis, juodaodziu atspalviu aisku pas mus nebus bet pirmieji sviesesni visi turetu buti. g.gif

O Loreal turi cool, walm, neutral, pvz. sita pudra, galim bandyt, 12 atspalviu (tikiuosi LT visi jie yra)

Ka kitos manot? Ar sutinkat nusistatyt savo odos spalva pagal pudra? 4u.gif Paskui zinosim kad va tarkim Erszebeth turi oda W2golden vanilla pagal Loreal, o inc N1Nude Ivory, toki atveju iskart bus aisku kad Erszebeth oda siltesne ir tamsesne uz inc. Cia tik kaip pavyzdys, galesim lygint. smile.gif

Testuoti reiketu sioje vietoje:

user posted image
http://www.wikihow.c...keup-Foundation
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 23 rugpjūčio 2013 - 21:39
Aš už, man patinka eksperimentai wink.gif
Šiandien kaip tik ėjau pasitrint po drogą. Būčiau žinojus, būčiau turėjus ką veikt ten, nes ėjau be didelio reikalo biggrin.gif Na bet vis tiek nusipirkau šešėlius itin neįprastos ryškios šviesiai žalsvos spalvos ir pieštuką akims. Abu pagal paletę pasirinkau. Namie pasibandžiau, tai lyg ir nieko. Man tai tik dar vienas patvirtinimas, kad su palete neprašoviau jei net ir tokios bais ryškios gerai.

O kas liečia pudras, tai aš dažniausia imu 1-2 beige, bet nueisiu ir patikrinsiu pagal tavo sąrašiuką wink.gif Jei ką, tai dar galiu ir eurokos nueit, nes ir tas pas mane yra biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi už smile.gif Nors Loreal turi daugiausiai atspalvių, Lietuvoj vistiek yra ne visi nr.Ir man asmeniškai visos jos per tamsios.Kitos nelabai turi daug spalvų.Lumene turi lygtai po 3 ar 4.Aš už Maybeline nes ten atspalvių pasirinkimas plačiausias 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aina1979 @ 2013 08 24, 08:03)
Nors Loreal turi daugiausiai atspalvių, Lietuvoj vistiek yra ne visi nr.Ir man asmeniškai visos jos per tamsios

Aš už Maybeline nes ten atspalvių pasirinkimas plačiausias 4u.gif

Tikra tiesa...
Patikrinau Akropolio Droga.
Rezultatai:

Loreal True Mach kremine pudra

C1 - nera
N1 - nera
W1 - nera
C2 - nera
N2 - nera
W2 - nera
C3 - yra
N3 - nera
W3 - yra
N4 - yra
W4 - nera
C5 - yra
N5 - yra
W5 - nera
N6- nera
C7 - yra
N7- nera
W7 - yra
W8 - nera
N9 - nera

user posted image

As nesuprantu, kokiu budu, del kokiu priezasciu Lietuvoj nera pudru sviesaus gymio zmonems. unsure.gif unsure.gif unsure.gif Realiai ta situacija tikrai turejo isprovokuoti paklausos nebuvimas, antraip butu ir pasiula. Persasi isvada kad arba daugelio lietuvaiciu oda retai kada buna sviesi (nes nuo 3 nr jau yra vidutine oda, i tamsesne puse), kas mazai tiketina kadangi esame siaures salis, arba lietuves masiskai rudinasi soliariumuose ir reta kuri turi balta oda. Taciau sprendziant is to kad gatveje matau nemazai moteru kuriu rankos ir kojos yra nedaugiau idegusios uz manasias, darau trecia isvada, kad pas mus dar gajus pasenes supratimas kad pudra geriau pirkti tamsesne ir dar kakla su ja teptis, kad sukurti idegio efekta. Nes senais caro maro laikais mano klasiokes taip ir darydavo, pirkdavo rudesne pudra, bet tada nebuvo nei bronzantu, nei egipto zemiu...

Prisiminiau savo atveji. Sugalvojau nusipirkti mineraline pudra is tos pacios Loreal True Mach, ateinu i Drogas ar tai Eurocos, renkuosi.... Pasibandziau W1, tiko. Prieina pardaveja, nori man padet issirinkt atspalvi, siulo Nr.3, as sakau man bus per tamsi, imsiu 1, nes mano veidas skiriasi nuo kaklo, kaklas sviesus, tai ji taip nustebo sako, tokia sviesia norit imt, jusu veidas nera toks sviesus, galetumet imt 3 ir dar kakla pasipudruot. doh.gif Tai man norejosi jai pasakyt: o jeigu zmogus turi randa ir nori ji uzmaskuot, tai ka pudra irgi pirkti rando spalvos, ir paskui dar oda aplinkui su ta spalva papudruot? cool.gif
Tai ka kalbet apie musu paprastas moteris jeigu ir pardavejos grybauja...... verysad.gif

Dabar Maybelline Fit me kremine pudra

Situacija kiek geresne, kadangi yra bent sviesiai odai pudru, taciau baltaodems skirtu pirmu dvieju atspalviu nera.

user posted image

user posted image
http://sanjaal.com/f...e1-692x1024.jpg

110 - nera
115 - nera
120 - yra
125 - yra
130 - yra
135 - yra
210 - nera
220 - yra
225 - yra
230 - nera
235 - yra
240 - nera
310 - nera
315 - yra
330 - nera
340 - nera

Is Loreal ir Maybelline kol kas nesibandziau, pereisiu dar per kitus Drogus arba Eurocos, gal rasiu daugiau atspalviu. g.gif

Is Lumene irgi nera daug atspalviu, bet tarp ju yra sviesiu.
user posted image

1 cream beige
2 honey beige
3 perfect beige
4 beach beige
5 caramel beige

Mano spalva is sios linijos 1 cream beige. Beje keista bet 2 nr yra truputi sviesesnis uz 1.

Is Bourjois Healhy mix atspalviu sviesiaodems yra, konkreciai siame Drogas sviesiausio 51 nebuvo. Mano spalva 52 Vanilla.

user posted image

Tai nezinau, idealu aisku but pirmiausia is Loreal spalvas ziuretis nes ten suskirstyta i cool warm ir neutral, bet sviesiaodems gal buti sunku surasti savo atspalvi. unsure.gif Tai jeigu nerastume savo spalvos is Loreal, gal tada orientuojames i Maybelline? O jeigu ir ten nerasim sau tinkancios tai tiesiog is kitu firmu pasakom nr. kuri labiausiai tiko? Pagrindine salyga kad butu LT, ir butu salygos nueit ir kiekvienai pasiziuret, pasilygint, net ir mazesniuose miesteliuose ne tik Vilnius Kaunas Klaipeda. Eurocos ir Drogas tikrai yra daug kur.

Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 08 25, 00:50)
lietuves masiskai rudinasi soliariumuose ir reta kuri turi balta oda. Taciau sprendziant is to kad gatveje matau nemazai moteru kuriu rankos ir kojos yra nedaugiau idegusios uz manasias, darau trecia isvada, kad pas mus dar gajus pasenes supratimas kad pudra geriau pirkti tamsesne ir dar kakla su ja teptis, kad sukurti idegio efekta. Nes senais caro maro laikais mano klasiokes taip ir darydavo, pirkdavo rudesne pudra, bet tada nebuvo nei bronzantu, nei egipto zemiu...

Tai jau tikra tiesa. drinks_cheers.gif
Atsakyti