QUOTE(aina1979 @ 2013 08 24, 08:03)
Nors Loreal turi daugiausiai atspalvių, Lietuvoj vistiek yra ne visi nr.Ir man asmeniškai visos jos per tamsios
Aš už Maybeline nes ten atspalvių pasirinkimas plačiausias
Tikra tiesa...
Patikrinau Akropolio Droga.
Rezultatai:
Loreal True Mach kremine pudra
C1 - nera
N1 - nera
W1 - nera
C2 - nera
N2 - nera
W2 - nera
C3 -
yra
N3 - nera
W3 -
yra
N4 -
yra
W4 - nera
C5 -
yra
N5 -
yra
W5 - nera
N6- nera
C7 -
yra
N7- nera
W7 -
yra
W8 - nera
N9 - nera
As nesuprantu, kokiu budu, del kokiu priezasciu Lietuvoj nera pudru sviesaus gymio zmonems.
Realiai ta situacija tikrai turejo isprovokuoti paklausos nebuvimas, antraip butu ir pasiula. Persasi isvada kad arba daugelio lietuvaiciu oda retai kada buna sviesi (nes nuo 3 nr jau yra vidutine oda, i tamsesne puse), kas mazai tiketina kadangi esame siaures salis, arba lietuves masiskai rudinasi soliariumuose ir reta kuri turi balta oda. Taciau sprendziant is to kad gatveje matau nemazai moteru kuriu rankos ir kojos yra nedaugiau idegusios uz manasias, darau trecia isvada, kad pas mus dar gajus pasenes supratimas kad pudra geriau pirkti tamsesne ir dar kakla su ja teptis, kad sukurti idegio efekta. Nes senais caro maro laikais mano klasiokes taip ir darydavo, pirkdavo rudesne pudra, bet tada nebuvo nei bronzantu, nei egipto zemiu...
Prisiminiau savo atveji. Sugalvojau nusipirkti mineraline pudra is tos pacios Loreal True Mach, ateinu i Drogas ar tai Eurocos, renkuosi.... Pasibandziau W1, tiko. Prieina pardaveja, nori man padet issirinkt atspalvi, siulo Nr.3, as sakau man bus per tamsi, imsiu 1, nes mano veidas skiriasi nuo kaklo, kaklas sviesus, tai ji taip nustebo sako, tokia sviesia norit imt, jusu veidas nera toks sviesus, galetumet imt 3 ir dar kakla pasipudruot.
Tai man norejosi jai pasakyt: o jeigu zmogus turi randa ir nori ji uzmaskuot, tai ka pudra irgi pirkti rando spalvos, ir paskui dar oda aplinkui su ta spalva papudruot?
Tai ka kalbet apie musu paprastas moteris jeigu ir pardavejos grybauja......
Dabar Maybelline Fit me kremine pudra
Situacija kiek geresne, kadangi yra bent sviesiai odai pudru, taciau baltaodems skirtu pirmu dvieju atspalviu nera.
http://sanjaal.com/f...e1-692x1024.jpg
110 - nera
115 - nera
120 -
yra
125 -
yra
130 -
yra
135 -
yra
210 - nera
220 -
yra
225 -
yra
230 - nera
235 -
yra
240 - nera
310 - nera
315 -
yra
330 - nera
340 - nera
Is Loreal ir Maybelline kol kas nesibandziau, pereisiu dar per kitus Drogus arba Eurocos, gal rasiu daugiau atspalviu.
Is Lumene irgi nera daug atspalviu, bet tarp ju yra sviesiu.
1 cream beige
2 honey beige
3 perfect beige
4 beach beige
5 caramel beige
Mano spalva is sios linijos 1 cream beige. Beje keista bet 2 nr yra truputi sviesesnis uz 1.
Is Bourjois Healhy mix atspalviu sviesiaodems yra, konkreciai siame Drogas sviesiausio 51 nebuvo. Mano spalva 52 Vanilla.
Tai nezinau, idealu aisku but pirmiausia is Loreal spalvas ziuretis nes ten suskirstyta i cool warm ir neutral, bet sviesiaodems gal buti sunku surasti savo atspalvi.
Tai jeigu nerastume savo spalvos is Loreal, gal tada orientuojames i Maybelline? O jeigu ir ten nerasim sau tinkancios tai tiesiog is kitu firmu pasakom nr. kuri labiausiai tiko? Pagrindine salyga kad butu LT, ir butu salygos nueit ir kiekvienai pasiziuret, pasilygint, net ir mazesniuose miesteliuose ne tik Vilnius Kaunas Klaipeda. Eurocos ir Drogas tikrai yra daug kur.