Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(bytte @ 2013 09 25, 10:40)
Man jūsų oda vis vien šalta blush2.gif
...bet galiu pasakyt, kad CW visai puse velnio su red orange atrodo... o jūsų atveju kiek pamenu visi pritarė, kad jums fuksija geriau, nei oranžinė blush2.gif

Na taip, kai žiūriu dabar pati į savo foto, tai ir man atrodo kad šalta, tikra ledo karalienė biggrin.gif Nebesistebiu kodėl klausdavo ar nesergu, nes kraujo tai nerasta veide lotuliukas.gif lotuliukas.gif Eisiu dar akis CW pasinagrinėt

o cia pasižvalgymui apie visus tipus 4u.gif
http://www.pinterest...logspot.com.au/

Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 09 25, 09:58)
Na taip, kai žiūriu dabar pati į savo foto, tai ir man atrodo kad šalta, tikra ledo karalienė biggrin.gif  Nebesistebiu kodėl klausdavo ar nesergu, nes kraujo tai nerasta veide lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O žinok šitas man priminė vieną babcę. Jinai laikė save žiema ir dažydavosi juodai (akys mėlynos), ir buvo būtent ledo karalienė, ir visi svarstydavo, ar neserga.
Kol kartą pakliuvo į nagus kažkokiai išmanančiai bobai, kuri mikliai nustatė, kad ji ruduo!
tada ji nusidažė plaukus rudeniškai... Ir visi nustojo klausinėt, ar ji neserga...

Nesakau, kad čia tas atvejis, per mažai žinau, bet vat atsiminiau.
Atsakyti
QUOTE(Dilukai @ 2013 09 24, 14:39)
nelabai supratau šito sakinio
šviesa ir dažai maišosi skirtingai tas tai taip
na va va aš ir sakau kažkas man nesueina toj knygoj, ypač su tais spalvų pritempimais. Bet naudinga ją paskaityti dėl kitų dalykų.

Nu šalia esanti spalva veikia kitą spalva atspindėdama tą spalvą, kurią mes matome, nu lyg apšviesdama savo spalva. Tai gaunas kaip spalvos maišymas spinduliais... o kadangi galim sakyt, kad pilka atspindi visas spalvas, kaip ir balta... tai koks skirtumas su balta maišyt, ar pilka... čia mano išrišinėjimai, bo knygoje neparašyta, parašyta tik iki juodos, ir iki baltos... tai bijau galvą dėt už pilką.

ten dar apie neoninę šviesą parašyta (šiaip knyga apie darbo vietos organizavimą, ir kadangi dažnai darbo vietos apšviečiamos tom baisiom lempom, ir apie jas paminėta)... paraašyta kad joje trūksta žalios spalvos spektro, todėl visos žalsvos spalvos paruduoja (nėr ką atspindėt), taip kad nesirenkit žaliai į naktinius klubus biggrin.gif
dar jai skaityt, kad klubuose violetinė šviesa... nurašau kaip kokia spalva atrodo nuo violetinės spalvos šviesos šaltinio:
juoda - tamsiai violetinė
balta - violetinė
pilka - violetinė
raudona - tamsiai raudona (karmino)
oranžinė - juoda
geltona - juoda
šviesiai žalia - mėlynas atspalvis
žalia - mėlynai juoda
šviesiai mėlyna - violetinė
mėlyna - mėlynai violetinė
violetinė - violetinė
purpurinė - violetinė
rožinė - violetinė
(spalvos aišku nevisada gaunas švarios ir aiškios... IMHO geltona kad gautus juoda labai jau tamsiai violetinis spindulys turėtų būt, gaunas pilkas ir tiek. Beja šviesiai mėlyna (na tarkim džinsai) apšvietus raudonai irgi gaunas violetinė, bet kaip suprantu nešvaraus tono, tai kaip mėlyną su raudoną akvarelę ar guašą maišant, tokia purvina, artima vasaros rudai)

...juoda spalva (kaip suprantu ne ant savęs) - padeda susikaupti, norint interjere daugiau juodos, visad galim pasakyt - pastaruoju metu esi išsiblaškęs brangusis, va juoda padės susikaupti tongue.gif .
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2013 09 25, 09:05)
O žinok šitas man priminė vieną babcę. Jinai laikė save žiema ir dažydavosi juodai (akys mėlynos), ir buvo būtent ledo karalienė, ir visi svarstydavo, ar neserga.
Kol kartą pakliuvo į nagus kažkokiai išmanančiai bobai, kuri mikliai nustatė, kad ji ruduo!
tada ji nusidažė plaukus rudeniškai... Ir visi nustojo klausinėt, ar ji neserga...

Mano vaikai ligoniai atrodo su šaltom spalvom, ypač vasaros... dukrą nors su greitąja vešk su avietinės spalvos megztuku - visa išbalus iki mėlynumo, nors pas ją tikrai persikinės spalvos oda, nupirkau šešėlius persikinius, tai nors vietoj pudros tepk.

O aš baisiausiai su rusų kareivių uniforma atrodau - ligonis su temperatūra lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 09 25, 10:26)
...juoda spalva (kaip suprantu ne ant savęs) - padeda susikaupti, norint interjere daugiau juodos, visad galim pasakyt - pastaruoju metu esi išsiblaškęs brangusis, va juoda padės susikaupti tongue.gif .

Je je, išdažau juodai chatą, ir visi susikaupia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 09 25, 11:05)

Nesakau, kad čia tas atvejis, per mažai žinau, bet vat atsiminiau.

matai, tie svarstymai buvo tada, kai buvau natūraliais tamsiais plaukais, kai dar plaukų nedažydavau, o apie spalvinius tipus iš viso nė girdėt niekas nebuvo girdėjęs, nes tada buvo dar gilus akmens amžius šios sritį biggrin.gif Kai nusidažiau rudai, po to ryžai, tokių klausimų mažiau girdėjau, bet va į rudenį niekaip neįsipaišiau, nors ir kaip norėjau,nes vos čia pasirodžiau iš kart nugrūdot i CS, o dabar jau ir CW gal teks persikraustyt biggrin.gif Bet kadangi apie tipus jau žinau, tai man dzin tokie klausimai, nu vat mano tokia oda balta, aristokratiška, ir nėr ko man ligų kabint lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mute: 25 rugsėjo 2013 - 10:00
QUOTE(Mute @ 2013 09 25, 10:57)
Bet kadangi apie tipus jau žinau, tai man dzin tokie klausimai, nu vat mato tokia oda balta, aristokratiška, ir nėr ko man ligų kabint lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jinai irgi taip sakė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 09 25, 11:59)
Jinai irgi taip sakė unsure.gif

aš galvoju taip, kad jei dažai plaukus juodai ir galvoji kad tinka, nors iš tikro esi kitas tipas, tai tada gali atrodyt ligonis, nes spalva netinka. O va jei natūraliai tamsus ir šviesi balta oda, tai koks tu tada ligonis. smile.gif Idomu va tos moteriškės kokie buvo natūralūs plaukai. Prisiminiau kai dukra nusidažė plaukus blodiniškai, ir ji manė kad jai tinka, gražu. nors iš tikro tai veidas visai prapuolė, tikrai ligonis atrodė, nes oda ir šviesi, bet kur tu perkalbėsi, taigi nenusimanai nieko doh.gif O kai dabar gryžo prie rudos tai visai kitas vaizdelis, iš kart atgijo, kaip sakant pasveiko nors ir su švieia oda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 09 25, 11:09)
aš galvoju taip, kad jei dažai plaukus juodai ir galvoji kad tinka, nors iš tikro esi kitas tipas, tai tada gali atrodyt ligonis, nes spalva netinka. O va jei natūraliai tamsus ir šviesi balta oda, tai koks tu tada ligonis.  smile.gif Idomu va tos moteriškės kokie buvo natūralūs plaukai.

Jos natūralūs plaukai buvo lietuviški pilkieji. O į kurį ten atspalvį - žinai, kaip sunku sužiūrėt? Gal biskutuką ir į šiltumą...
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 09 25, 12:18)
Jos natūralūs plaukai buvo lietuviški pilkieji. O į kurį ten atspalvį - žinai, kaip sunku sužiūrėt? Gal biskutuką ir į šiltumą...

iš lietuviškų pilkų pereiti į juodus, tai biški kontrastas, ir dar jei į šiltumą. Iš viso manau, kd kirpėjoms būtų visai neprošalį pasidomėt spalviniais tipais, nes prisigalvojam kad mums tokia spalva tinka, nes tokios norim, tai ir atrodom kaip ligoniai. Kad ir mano kirpėja, šitiek laiko dažiau ryžai, ir jai atrodė kad man tinka, o kad man tamsūs tiktų tai nė žodžio neužsiminė schmoll.gif buvau kažkada nusidažius rudai tamsiau, bet kažkoks ne toks atspalvis buvo, kad nelabai lipo. Ir dabar, kai nusiplauna tas tamsumas ir lenda rudesnis atspalvis man kažko jau ne taip gerai atrodo spalva, nei kad pradžioj tik nusidažius. Bet reiks dar palaukt, pažiūrėt po kelių kartų dažymo, nes spėju kad dar kurį gali lyst ryža spalva g.gif
Atsakyti
apie makiažo spalvas pagal spalvinius sezonus
ten apačioj ir pagal plaukus...
pagal tai kaip dažaus, tai cool variantas... neįsivaizduoju aš savęs su tom cinamono spalvos rudom... tiksliau nereik įsivaizduot, turiu foto... nusimaliavojau, bo labai gražiai veizolai atrodė... o foto - kaip tris valandas kriokus... reiks pamėgint pakartot, gal ten koks violetinis apšvietimas prisidėjo lotuliukas.gif

Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti