QUOTE(Hiver @ 2013 09 24, 20:22)
Man atrodo kad juoda neblogai. Nesakyciau kad prapuolat su ja... Ka kitos merginos manot, ar tinka Mutei juoda?
Man tai atrodo, kad tinka. Būna tikrai, kas su juoda atrodo nekaip, bet vat Mutė atrodo gerai. Ot
Na, cia dar klausimas ar tos juodai apsirengusios diskotekineje sviesoje bus labiau pastebimos uz jus, apsirengusia sviesiai.
Mes kazkada su mergom issiaiskinom, kad sokiuose labiausiai isryskeja baltais drabuziais apsirengusios merginos, nes tu sviesu deka tokie rubai net sviecia.
Ai taip, balti ar beveik balti tai šviečia. Bet tie tokie "jokie", nu tipo, džinsai - tai atrodo nei šiaip, nei taip... Ypač mėlyna spalva lievai atrodo prie tokio apšvietimo. Kažkodėl. Nebent kokia ryškiai mėlyna, ir pakliūva tiesiai po balta lempa. Ibo jei po raudona, tai atrodys grindų skuduras, ir tiek...
O del tu pasaulietiniu isejimu i teatrus, koncertus ir panasiai, nezinau man kazkaip mazumele vienodai sviecia, vertins kas mane ar ne pagal savo supratima, svarbiausia kad as pati zinau jog esu apsirengusi tobulai man tinkanciom spalvos, zaviuosi kaip jos derinasi prie mano plauku, akiu spalvos, kad mano oda prie ju atrodo kiek imanoma skaisciau, ir tuo budu esu labiau savimi patenkinta, pasitikinti.
Mat, koks požiūrių skirtumas
Nu bet žiūrėk
Jei jau visiškai tas pats, kaip kiti tave vertins, tai aplamai galima įtaigos būdu susigalvoti, kad esi pasaulinio lygio gražuolė, ir visur eiti su treningais, nes taip patogu
O jei dar derini ir nori gerai atrodyt - tai vis viena rūpi, kaip tu kitiems atrodysi. Nesgi pati tai savo veido odos nematai!
Man kitaip. Man spalva nėra tik kažkokia priemonė kažką išryškint ar užmaskuot. Aišku, ji tam labai tinkama, bet man spalva yra pats savaime toks daiktas, kaip kitiems būna kvapas. Nu vat yra tokia situacija, tokia nuotaika, ir man reikalauja ji tokios spalvos, ir basta. Ir grynai tokios, kokios reikia, o ne į tą pusę. Dar nėra buvę situacijos, kuri reikalautų, pavyzdžiui, kažkokios žalios. Situacija reikalauja, pavyzdžiui, šviesiai chaki į pilkumą arba tamsiai bordinės į balkažano!
Ir vat jei mano situacija užreikalauja tokios spalvos, kokios nėra pas mane paletėj, aš savo norėjimą statau į pirmą vietą, ir man nusišikti, kaip aš kitam atrodysiu - gražiai ar nuostabiai
Baisiai atrodyti aš, aišku, nenoriu, nehumaniška žmones gąsdinti, ir užtai maksimaliai stengiuosi prie norimos spalvos prisitaikyti, ją "išvežti"
Bet mano norėjimas man vis viena svarbiau už paletę, nes spalvų deriniai mane veikia, kiekvienas skirtingai, ir nebūtinai jie būna iš light spring paletės! Va mano bėda
Aš spalvas vertinu rimtai, kaip kokius žmones
Tarkim, mano diedas nuoširdžiai nesuvokia, kaip galima už nagų laką mokėti TIEEEK, ibo ten, kur lakų milijonas, nėra tinkamo atspalvio
Arba iš 500 atspalvių paletės neišsirinkti, kaip dažyti sieną, nes man neužtenka tiek atspalvių
Arba vieną sieną nurodyt dažyt viena spalva, kitą kita, o tos spalvos tarpusavy jo suvokimu išvis nesiskiria, ir neduokdie supainiot
Aišku, atsižvelgiu į paletę, bet būna mielų spalvų ir iš pašalies
Papildyta:
Cia panasiai kaip su pamergiu suknelem, kaip dabar madinga, is Amerikos parejo. Sugalvoja nuotaka visas savo pamerges aprengt ryskiai melynom suknelem, tokiom royal blue kur ziemom tinka. Ir fotografuojasi visos kartu. Tai faktas kad sublizga tik tos kurioms ta spalva idealiai tinka.
Man atrodo - išvis nei viena nesublizga
Net jei tau tinka ir spalva, ir suknelė, bet ar įmanoma gražiai atrodyt, jei aplink stovi dar 5 bobos tokiom pat suknelėm?
Man labai baisu tatai
QUOTE(Hiver @ 2013 09 24, 20:28)
Taip, faktas juoda kudina sieeeeek tieeeek labiau negu tamsiai pilka, tamsiai zalia, tamsiai melyna arba tamsiai ruda, bet verta ziuret du dalykus. Viena - kudinimas, antra - tikimas prie veido, tavo akiu, odos, tavo splauku spalvos, ir tada jau klausimas kitas - kuri spalva labiau tinka prie taves?
Galbut ta tamsiai ruda tieeeeek daaaaug daugiau uz juoda pagerina tavo isvaizda kad ta juoda iskart atsiduria lengvesneje svarstykliu puseje?
Va taip ir dedam pliusus, kuri puse nusvers.
Visiškai nesiginčiju
Čia diskusija vyko tik apie tą patį faktą, kad tamsesnės apalvos kūdina. O kad pasiuvimas irgi kūdina - niekas nė nesiginčijo. Aišku, kūdina. O kad kitą sykį geriau gražesnis spalvinis derinys, negu didesnis kūdinimas - irgi gali būt!
Хрен, положенный на мнение окружающих, обеспечивает спокойную и счастливую жизнь.