Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Hiver @ 2013 09 24, 20:22)

Bet kaip visai kitas zmogus.  smile.gif  Su tamsiais plaukai oda sviesesne, kontrasto daugiau.
O dabartiniai jusu visiskai naturalus plaukai?

Toje foto plaukai natūralūs wink.gif Bet ten fotostudijoje fotkino profesionalus fotografas, tai gal atspalviai ir ne visai tikroviški g.gif Bet realiai tai tikrai ta šilta plaukų spalva visai kitokią mane "padaro".
Va dar parašėte, kad ant saulės šviesos nereikia fotografuotis. *****, reikės man vis tiek kokias tris pagrindines DA ir DW spalvas paėmus dar gerame apšvietime nusifotografuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaGustė @ 2013 09 23, 13:37)
O kokie odos atspalviai buna tu ziemu/rudeniu "dark"? Suprantu, kad siltas arba saltas atspalvis. Bet ar turi buti toks "tamsesnio gymio"?
Ir kaip su strazdanom?

deep winter odos:

user posted image

deep autumn odos:

user posted image

Strasdanu lygtai gali tureti visi tipai, tik pas saltuosius jos salto atspalvio, pilkesnes, arba labiau i alyvuoge...

QUOTE(Noa @ 2013 09 23, 16:04)
Kas labiau kūdina, o kas mažiau, ar kirpimas, ar spalva, tai čia sunku spręsti, nes individualus reikalas. Faktas, kad ir tas, ir anas kūdina Tik dabar įrodymų linko nerandu

Taip, faktas juoda kudina sieeeeek tieeeek labiau negu tamsiai pilka, tamsiai zalia, tamsiai melyna arba tamsiai ruda, bet verta ziuret du dalykus. Viena - kudinimas, antra - tikimas prie veido, tavo akiu, odos, tavo splauku spalvos, ir tada jau klausimas kitas - kuri spalva labiau tinka prie taves? smile.gif Galbut ta tamsiai ruda tieeeeek daaaaug daugiau uz juoda pagerina tavo isvaizda kad ta juoda iskart atsiduria lengvesneje svarstykliu puseje? biggrin.gif Va taip ir dedam pliusus, kuri puse nusvers. smile.gif

Del kirpimo - as garantuoju kad mane kur kas labiau storintu juoda palaidine nuo krutines iki klubu krentanti tiesiai, tegul ir pati juodziausia bet +10 kg garantuoti. biggrin.gif Arba net visi +20. biggrin.gif Man net siek tiek paliemenuotos palaidines nelabai tinka, geriausia butu visiskai aptemptos per liemeni, ale ner kaip man ju nesiot nes tada kitos "gerybes" ties juosmeniu akis bado. lotuliukas.gif

QUOTE(bytte @ 2013 09 24, 09:24)
"...spalva, bendra dviem spalvoms, jeigu jos greta viena kitos, - susilpnėja; pvz.: violetinė ir oranžinė, jeigu jos viena kitos, atrodo mažiau raudonumo..."

Oho sito nezinojau, arba pamirsau, labai idomu 4u.gif
QUOTE(bytte @ 2013 09 24, 09:53)
vasaroms neįmanoma pabrėžti savo akių spalvos  lotuliukas.gif  nes vasaros ruda padaryta iš melsvai raudonos, kuri pabrėžia žalią spalvą, t.y. vasaros pilkai mėlsvos akys, atrodo melsvai žalsvos...

tikrai drinks_cheers.gif

Nors galvoju, gal vistik imanoma, su zaliais arba gelsvais atspalviais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 24 rugsėjo 2013 - 19:41
QUOTE(Hiver @ 2013 09 24, 20:22)
Man atrodo kad juoda neblogai. Nesakyciau kad prapuolat su ja... Ka kitos merginos manot, ar tinka Mutei juoda? 4u.gif

Man tai atrodo, kad tinka. Būna tikrai, kas su juoda atrodo nekaip, bet vat Mutė atrodo gerai. Ot smile.gif

Na, cia dar klausimas ar tos juodai apsirengusios diskotekineje sviesoje bus labiau pastebimos uz jus, apsirengusia sviesiai. biggrin.gif  Mes kazkada su mergom issiaiskinom, kad sokiuose labiausiai isryskeja baltais drabuziais apsirengusios merginos, nes tu sviesu deka tokie rubai net sviecia. smile.gif

Ai taip, balti ar beveik balti tai šviečia. Bet tie tokie "jokie", nu tipo, džinsai - tai atrodo nei šiaip, nei taip... Ypač mėlyna spalva lievai atrodo prie tokio apšvietimo. Kažkodėl. Nebent kokia ryškiai mėlyna, ir pakliūva tiesiai po balta lempa. Ibo jei po raudona, tai atrodys grindų skuduras, ir tiek...

O del tu pasaulietiniu isejimu i teatrus, koncertus ir panasiai, nezinau man kazkaip mazumele vienodai sviecia, vertins kas mane ar ne pagal savo supratima, svarbiausia kad as pati zinau jog esu apsirengusi tobulai man tinkanciom spalvos, zaviuosi kaip jos derinasi prie mano plauku, akiu spalvos, kad mano oda prie ju atrodo kiek imanoma skaisciau, ir tuo budu esu labiau savimi patenkinta, pasitikinti. smile.gif

Mat, koks požiūrių skirtumas biggrin.gif

Nu bet žiūrėk biggrin.gif Jei jau visiškai tas pats, kaip kiti tave vertins, tai aplamai galima įtaigos būdu susigalvoti, kad esi pasaulinio lygio gražuolė, ir visur eiti su treningais, nes taip patogu biggrin.gif O jei dar derini ir nori gerai atrodyt - tai vis viena rūpi, kaip tu kitiems atrodysi. Nesgi pati tai savo veido odos nematai! biggrin.gif

Man kitaip. Man spalva nėra tik kažkokia priemonė kažką išryškint ar užmaskuot. Aišku, ji tam labai tinkama, bet man spalva yra pats savaime toks daiktas, kaip kitiems būna kvapas. Nu vat yra tokia situacija, tokia nuotaika, ir man reikalauja ji tokios spalvos, ir basta. Ir grynai tokios, kokios reikia, o ne į tą pusę. Dar nėra buvę situacijos, kuri reikalautų, pavyzdžiui, kažkokios žalios. Situacija reikalauja, pavyzdžiui, šviesiai chaki į pilkumą arba tamsiai bordinės į balkažano! biggrin.gif
Ir vat jei mano situacija užreikalauja tokios spalvos, kokios nėra pas mane paletėj, aš savo norėjimą statau į pirmą vietą, ir man nusišikti, kaip aš kitam atrodysiu - gražiai ar nuostabiai biggrin.gif Baisiai atrodyti aš, aišku, nenoriu, nehumaniška žmones gąsdinti, ir užtai maksimaliai stengiuosi prie norimos spalvos prisitaikyti, ją "išvežti" smile.gif Bet mano norėjimas man vis viena svarbiau už paletę, nes spalvų deriniai mane veikia, kiekvienas skirtingai, ir nebūtinai jie būna iš light spring paletės! Va mano bėda biggrin.gif Aš spalvas vertinu rimtai, kaip kokius žmones biggrin.gif
Tarkim, mano diedas nuoširdžiai nesuvokia, kaip galima už nagų laką mokėti TIEEEK, ibo ten, kur lakų milijonas, nėra tinkamo atspalvio lotuliukas.gif Arba iš 500 atspalvių paletės neišsirinkti, kaip dažyti sieną, nes man neužtenka tiek atspalvių lotuliukas.gif Arba vieną sieną nurodyt dažyt viena spalva, kitą kita, o tos spalvos tarpusavy jo suvokimu išvis nesiskiria, ir neduokdie supainiot lotuliukas.gif

Aišku, atsižvelgiu į paletę, bet būna mielų spalvų ir iš pašalies biggrin.gif

Papildyta:
Cia panasiai kaip su pamergiu suknelem, kaip dabar madinga, is Amerikos parejo. Sugalvoja nuotaka visas savo pamerges aprengt ryskiai melynom suknelem, tokiom royal blue kur ziemom tinka. Ir fotografuojasi visos kartu. Tai faktas kad sublizga tik tos kurioms ta spalva idealiai tinka.

Man atrodo - išvis nei viena nesublizga biggrin.gif Net jei tau tinka ir spalva, ir suknelė, bet ar įmanoma gražiai atrodyt, jei aplink stovi dar 5 bobos tokiom pat suknelėm? doh.gif Man labai baisu tatai biggrin.gif

QUOTE(Hiver @ 2013 09 24, 20:28)
Taip, faktas juoda kudina sieeeeek tieeeek labiau negu tamsiai pilka, tamsiai zalia, tamsiai melyna arba tamsiai ruda, bet verta ziuret du dalykus. Viena - kudinimas, antra - tikimas prie veido, tavo akiu, odos, tavo splauku spalvos, ir tada jau klausimas kitas - kuri spalva labiau tinka prie taves? smile.gif Galbut ta tamsiai ruda tieeeeek daaaaug daugiau uz juoda pagerina tavo isvaizda kad ta juoda iskart atsiduria lengvesneje svarstykliu puseje? biggrin.gif  Va taip ir dedam pliusus, kuri puse nusvers. smile.gif

Visiškai nesiginčiju schmoll.gif Čia diskusija vyko tik apie tą patį faktą, kad tamsesnės apalvos kūdina. O kad pasiuvimas irgi kūdina - niekas nė nesiginčijo. Aišku, kūdina. O kad kitą sykį geriau gražesnis spalvinis derinys, negu didesnis kūdinimas - irgi gali būt!
Atsakyti
bet žiūrėkit vasarai parašyta khaki yra bigsmile.gif
user posted image

ir cool summer g.gif
user posted image

klausimas kas yra khaki g.gif

rudeniui ji kitokia
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilukai: 24 rugsėjo 2013 - 20:58
QUOTE(Dilukai @ 2013 09 24, 21:54)
bet žiūrėkit vasarai parašyta khaki yra bigsmile.gif
user posted image

Man atrodo, ji turėtų visiems būti. Vasaros - tokia pilkavota, labai graži biggrin.gif
Atsakyti
papildžiau žinutę dar

bet gal vis tik paaiškės, kad nėr taip baisu ta khaki, turėjau kadais grynai žaliai khaki rūbą, bet tada plaukų spalvų kita buvo - tamsi ir rodos tiko
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 09 24, 22:17)
Man tai atrodo, kad tinka. Būna tikrai, kas su juoda atrodo nekaip, bet vat Mutė atrodo gerai. Ot smile.gif

Va ką reiškia plaukų spalvą pakeist, prie ankstesnės spalvos juoda tai nekaip atrode schmoll.gif Bet juoda yra ir clear spring paletej tai nelabai suprasi CS ar CW . O kaip su balta g.gif balta jau žiemoms priklauso
http://public.fotki....1123.html#media
O su ta plaukų spalva tai nerimstu, nusiplovė tamsumas ir paryškėjo ruda spalva, kas man jau nebepatinka doh.gif jau man reikia tamsesnių plaukų ir viskas doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 09 24, 21:17)
Mat, koks požiūrių skirtumas biggrin.gif
Nu bet žiūrėk biggrin.gif Jei jau visiškai tas pats, kaip kiti tave vertins, tai aplamai galima įtaigos būdu susigalvoti, kad esi pasaulinio lygio gražuolė, ir visur eiti su treningais, nes taip patogu biggrin.gif O jei dar derini ir nori gerai atrodyt - tai vis viena rūpi, kaip tu kitiems atrodysi. Nesgi pati tai savo veido odos nematai! biggrin.gif
Man kitaip. Man spalva nėra tik kažkokia priemonė kažką išryškint ar užmaskuot. Aišku, ji tam labai tinkama, bet man spalva yra pats savaime toks daiktas, kaip kitiems būna kvapas. Nu vat yra tokia situacija, tokia nuotaika, ir man reikalauja ji tokios spalvos, ir basta. Ir grynai tokios, kokios reikia, o ne į tą pusę.
Ir vat jei mano situacija užreikalauja tokios spalvos, kokios nėra pas mane paletėj, aš savo norėjimą statau į pirmą vietą, ir man nusišikti, kaip aš kitam atrodysiu - gražiai ar nuostabiai biggrin.gif Baisiai atrodyti aš, aišku, nenoriu, nehumaniška žmones gąsdinti, ir užtai maksimaliai stengiuosi prie norimos spalvos prisitaikyti, ją "išvežti" smile.gif Bet mano norėjimas man vis viena svarbiau už paletę, nes spalvų deriniai mane veikia, kiekvienas skirtingai, ir nebūtinai jie būna iš light spring paletės! Va mano bėda biggrin.gif Aš spalvas vertinu rimtai, kaip kokius žmones biggrin.gif

Nu, jeigu to zmogus toks supratimas kad ateiti pasipuosus i iskilminga svente reiskia ateiti su treningais, jo pasirinkimo laisve, ka dabar su juo, negi dabar jam kuola ant galvos tasysi? biggrin.gif Va butu uzrasas, atvykti i rengini su tokia tai ar tokia apranga, tada kitaip. smile.gif Tuomet stengies tilpt i tai kas parasyta, o visa kita savo nuoziura. Va jeigu butu reikalavimas ateiti visiems juodai/baltai tada jau liudniau, bo gautusi kaip uniforma. O uniforma as pripazistu tik dviem atvejais - darbui ir mokyklai. Pirmuoju atveju nereikia sukt galvos del darbo dress kodo, antruoju - mazesne patyciu tikimybe ir visokia kitokia nauda.
Aha, skiriasi poziuriai. biggrin.gif As kazkaip spalvas kuriu negaliu rengtis i interjera perkeliau. Sienu spalva, visokios dekoro detales, zvakes, ranksluosciai ir t.t. jau man pageidautina ir geltoni, ir oranziniai, ir salotiniai, persikiniai - kompensuoju trukuma taip sakant. biggrin.gif

QUOTE(Dilukai @ 2013 09 24, 21:54)
klausimas kas yra khaki g.gif

Kreipsimes i ponia wikipedija http://en.wikipedia.org/wiki/Khaki

Raso kad sviesus gelsvai rusvas atspalvis panasus i tan ir beige. Soil colored, isvertus reiskia zemiu spalva, atkeliavo i Anglija is Britu Indijos armijos. Buvo naudojama daugelyje pasaulio kariuomenes uniformu iskaitant ir kamufliaza. Kaip spalvos pavadinimas pradetas vartoti Anglijoje nuo 1848 metu.
Siuolaikineje vakaru madoje tai yra standarine civiliu zmoniu smart casual stiliaus kelniu spalva.

Taciau, pavadinimas khaki kartais naudojamas apibudinant rudai dulketa alyvuogiu spalva. XX a. viduruje daugelyje vakaru kariuomeniu vietoj ankstesnes chaki pradejo naudoti labiau alyvuogiu spalvos karine apranga. Todel sios dvi spalvos pradetos painioti tarpusavyje. Prancuzijoje ir Vokietijoje vyrauja zaliosios alyvuogiu spalvos chaki samprata.

Papildyta:
QUOTE(Mute @ 2013 09 24, 22:41)
Va ką reiškia plaukų spalvą pakeist, prie ankstesnės spalvos juoda tai nekaip atrode schmoll.gif Bet juoda yra ir clear spring paletej tai nelabai suprasi CS ar CW . O kaip su balta g.gif  balta jau žiemoms priklauso
http://public.fotki....1123.html#media

Nu man grazu ir balta blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 24 rugsėjo 2013 - 22:28
QUOTE(Hiver @ 2013 09 25, 00:23)

Nu man grazu ir balta blush2.gif

g.gif Hiver, pasidairyk tam albumuke , man neaisku kaip su oranžine, bordo ir violetiniais atspalviais, kaip man su jom g.gif Pas CS nėra bordo ir violetinė yra šviesesnė. Pas CW nėra oranžinės.
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 09 24, 23:23)
Aha, skiriasi poziuriai. biggrin.gif As kazkaip spalvas kuriu negaliu rengtis i interjera perkeliau. Sienu spalva, visokios dekoro detales, zvakes, ranksluosciai ir t.t. jau man pageidautina ir geltoni, ir oranziniai, ir salotiniai, persikiniai - kompensuoju trukuma taip sakant. biggrin.gif

Tau lengviau biggrin.gif Irgi taip sukuosi - jei ne interjerą, tai nors daiktus tokius susiperku. Mano atveju tas trūkumas būtų nelabai interjerinių spalvų... O tamsių baisių - juodos, charchoal, bordo, baklažano biggrin.gif Lengvai vampyriškas interjeras išeitų biggrin.gif Man nieko, ir dabar už juodo stalo sėdžiu - bet mano diedai tokio interjero atveju labai užkauktų lotuliukas.gif Jiems interjere juoda - tai tik kai atskiedi krūva baltos ir ryžos lotuliukas.gif

O kaip gerai atrodytų (pasižiūrėjau į savo nagų laką, tinkantį tik man prie dūšios, o ne prie paletės) tamsios baklažaninės spalvos sofa su bordo žvilgesiu bigsmile.gif Ir juodos grindys! O ant jų sau sėdi light spring Noa, visa biežinė, persikinė, melsva ir visaip kitaip teigiama lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 25 rugsėjo 2013 - 07:14
O kaip nusistatyti odos spalvos atspalvi? Na pagal veido oda man sunku, nes ji gi po vasaros ir idegusi kazkiek. Nezinau as, ivory ji pas mane, ar beige kokia tais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 09 24, 19:28)

Taip, faktas juoda kudina sieeeeek tieeeek labiau negu tamsiai pilka, tamsiai zalia, tamsiai melyna arba tamsiai ruda, bet verta ziuret du dalykus.

Nu aš nusprendžiau kad tamsiai pilka fyg... nekūdina, ypač jai kokia pelės ar gelsvo atspalvio... kūdina kokia tamsiai tamsiai bordine ar mėlyna... nu čia ne ant žmogaus pardei kelnes žiūrinėjau, ir nusprendžiau lotuliukas.gif
QUOTE(Dilukai @ 2013 09 24, 21:00)
papildžiau žinutę dar

bet gal vis tik paaiškės, kad nėr taip baisu ta khaki, turėjau kadais grynai žaliai khaki rūbą, bet tada plaukų spalvų kita buvo - tamsi ir rodos tiko

jai kalbėt apie tą gelsvai pikšvą, kurios mes net už khaki nelaikom, tai gal ir nėr, bėt jai apie rusiškos kareivių uniformos, nu vasaroms žiut... tiek ta gelsva, tiek ta alyvuogių atspalvio...

QUOTE(Mute @ 2013 09 25, 05:08)
g.gif  Hiver, pasidairyk tam albumuke , man neaisku kaip su oranžine, bordo ir violetiniais atspalviais, kaip man su jom g.gif  Pas CS nėra bordo ir violetinė yra šviesesnė. Pas CW nėra oranžinės.

Man jūsų oda vis vien šalta blush2.gif
...bet galiu pasakyt, kad CW visai puse velnio su red orange atrodo... o jūsų atveju kiek pamenu visi pritarė, kad jums fuksija geriau, nei oranžinė blush2.gif
Atsakyti