Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Dilukai @ 2013 09 23, 14:09)
na pavartykit TĄ knygą būkit žmonės biggrin.gif
ten rašo ir apie skirtingus apšvietimus taip pat
bet į tą skyrelį neįsigilinau dar

va o batus reikia plaukų spalvos pirkti, arba bent maždaug plaukų tamsumo, tą gerai išaiškino biggrin.gif
reiškia ne veltui stovi dvi poros taupe bačiokų palei duris smile.gif
ir nė velnio juoda spalva nekūdina, kūdina teisingi drabužių ilgiai ir kirpimai

O kur ją gaut? Knygą? Ar aš pražiūrėjau?

Kūdina kūdina, moksliškai įrodyta, ir ar tai čia, ar tai kapsulių temoj jau analizavom straipsnį apie tai biggrin.gif
Aišku, ilgiai ir kirpimas irgi kūdina, be jokios abejonės. Bet ir spalva!
Ten buvo prieita išvada, kad kūdinti gali pilka, bet tik dieną, o vakare, deja, tamsios spalvos kūdina gerokai geriau, negu šviesios. Nugis žiūrėk, du identiški viduriniai kvadratai, tamsesnis už foną ir šviesesnis - kuris tau didesnis atrodo? smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 23 rugsėjo 2013 - 14:28
aš tai nebūnu juodam fone biggrin.gif

nee vis tiek nemanau, kad juoda būtent yra reikalinga
galima žaisti tamsiais kitų spalvų atspalviais ir siluetais manyčiau

ir kaip įdėjau tą nuorodą, tai sukūdins labiau reikiamam aukštyje pasibaigusi ne per didelė bliuska negu juoda cadra g.gif

nu šiaip visuma groja, netikiu juodos panacėja schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilukai @ 2013 09 23, 15:42)
aš tai nebūnu juodam fone biggrin.gif
nee vis tiek nemanau, kad juoda būtent yra reikalinga
galima žaisti tamsiais kitų spalvų atspalviais ir siluetais manyčiau

ir kaip įdėjau tą nuorodą, tai sukūdins labiau reikiamam aukštyje pasibaigusi ne per didelė bliuska negu juoda cadra g.gif

nu šiaip visuma groja, netikiu juodos panacėja schmoll.gif

Aha biggrin.gif Dieną nebūni, o naktį - dar ir kaip būni biggrin.gif

Tai galima žaisti ir kitais tamsiais atspalviais, čia gi ir pavyzdy paveiksliukas žalias, ne juodas, bet kuo tamsesnė, tuo geriau kūdina, nes tamsus daiktas vizualiai atrodo mažesnis, negu šviesus biggrin.gif O juoda yra iš visų tamsiausia, užtai ir kūdina ji geriausiai biggrin.gif

Kas labiau kūdina, o kas mažiau, ar kirpimas, ar spalva, tai čia sunku spręsti, nes individualus reikalas. Faktas, kad ir tas, ir anas kūdina biggrin.gif Tik dabar įrodymų linko nerandu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 23 rugsėjo 2013 - 15:05
Dilukai,
jei paimti teisingo modelio ir teisingos spalvos 2 poras kelniu: vienas maksimaliai leidziamos sviesios spalvos, o kitas maksimaliai leidziamos tamsios spalvos. ar lygiai taip pat siluetas atrodytu?
Atsakyti
knyga vadinasi the science of personal dress Irenee Riter
atsiprašau pamiršau niką forumietės, kuri man atsiuntė pdf (keli psl atgal)

na nežinau vis tiek su tom kelnėm
sunku rasti tinkamą pvz, bet va vyriškos dar geriau be išankstinio nusistatymo
kuris vyrukas kūdžiausias g.gif
user posted image

arba, man neatrodo nei viena nei kūdesnė nei storesnė g.gif
tik tamsesni džinsai krenta į akis, nes vieninteliai tamsūs
user posted image

aišku jeigu yra probleminė zona, tai nesinori jos akcentuoti rėkiančia spalva, bet tada ir juodas blynas jos nepanaikins g.gif
Papildyta:
ir juodas radau palyginimui
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dilukai @ 2013 09 23, 19:17)
arba, man neatrodo nei viena nei kūdesnė nei storesnė g.gif
tik tamsesni džinsai krenta į akis, nes vieninteliai tamsūs
user posted image

Nu kaipgi biggrin.gif Aišku, kad kiti daugmaž panašiai, nes jų tik spalvos skirtingos, o tonas - visai panašus smile.gif Nespalvotoj foto būtų beveik vienodos smile.gif
O tie tamsūs - gi tikrai ploniau atrodo biggrin.gif
Papildyta:
Nu va, pasižiūrėk, asos, ta pati suknelė, ta pati manekenė:

user posted image
user posted image

Arba va tos pačios kelnės ir ne per ploniausia manekenė, jeigu tu būtum ji, kaip rengtumeis?
user posted image
user posted image

Ir dabar nieko? biggrin.gif
Papildyta:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 23 rugsėjo 2013 - 18:38
QUOTE(Dilukai @ 2013 09 23, 14:09)

tą reklamą galima užpauzuot įdomesniu momentu
http://thefashioncode.com/

šita nuoroda thumbup.gif

Bet ir spalvos turi reikšmės ,,kūdinimuisi". Pamatytum mane palyginimui su tamsiai mėlynais ir kokiais nors žaliais/ raudonais/baltais džinsais doh.gif

Iš testo surinkau 11 - priešpaskutinė eilutė (žalia-mėlyna) pradėjus dėlioti visiškai suraibuliavo, sumirguliavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 09 22, 12:57)
Aš apšalus  swoon.gif Mano vyras spalvų skyrimo teste surinko 0  blink.gif

Vyresnioji dukra 4.

Man su savo 11 belieka tik slėptis  unsure.gif

Nors va, pakartojau testą - ir mano 0. Ar galima kažkaip "įgusti" jį daryti?

tą testuka osinkoi merginos kaip treniravimui akies naudojo, ir nulio nesurinko berots pradžioj nei viena... labai priklauso kiek susikaupęs darai (aš kažkada surinkau labai šūdinai, arti šimto točnai tongue.gif , nors ir ne pirmas kartas buvo, o koks ...ntas , pirmą nepamenu kiek surinkau, gal 8 g.gif ). Kuo daugiau giliniesi, tuo labiau pastebi... na kaip su sunkiąja muzika, kai nesiklausai... gali sakyt kad žviegina ten gitarom ir tiek, o kai imi klausyt tiek visko išgirsti, nors nei klausa patobulėja, nei ką... tiesiog imi klausyt. Taip ir su spalvom, kai žiūri, tai ir pamatai, o kai net nežinai ką reik pamatyt, tai ir š gaunas. Spalvų skyrimo testas kiek pamenu kiek kitokis... ten būna kas nors nupieštas nežymiu spalviniu skirtumu, to spalvinio skirtumo nematantys nemato ir piešinio... va mano brolis nemato... nepamenu kokiam lygyje, bet nemato. Tai vyrai būna, kad nemato, o moterys lyg tai ne, bo joms svarbu renkant vaisius ir uogas skirt tas spalvas. Bet jai vyras visas spalvas mato, tai jam tokie testukai turi gautis geriau, juk neveltui sako, kad tapyboj bobom nėr kas veikt... vyrai moka geriau susikaupt ties tuo ką daro, jie - medžiotojai, siekia laimėt gi cool.gif

aš į savo paštą neįeinu, negaliu knygos parsisiųst, bent po kol kas blush2.gif
Atsakyti
dėl akių spalvos įmaišymo ir reikalo pataisymo nesutinku unsure.gif pagal spalvų teorija nesueina galai... va kaip tik radau vieną vadovėlį, tai cituoju:
"...geltona dėmė baltame fone baltumą nuspalvina violetiškai"
"...būdamos greta papildomos spalvos vieną kitą sustiprina" (čia apie priešingas spalvinio rato spalvas)
"...spalva, bendra dviem spalvoms, jeigu jos greta viena kitos, - susilpnėja; pvz.: violetinė ir oranžinė, jeigu jos viena kitos, atrodo mažiau raudonumo..."
"... tonas atrodo tamsesnis nuo šviesaus tono kaiminystės, ir atvirkščiai."
taigi norint reikalą pataisyti, bent jau reikėtų atsižvelgti į spalvų tarpusavio sąveiką, ir "priartinti" prie akių spalvos tą guzikų spalvą unsure.gif

iš to pačio vadovėlio... balti daiktai visada atrodo lengvesni, juodi sunkesni... net nešant tokio pat svorio juodą dėžę labiau pavargstama, nei nešant baltą... taigi su tortiška jaunosios suknele pasipuošusę nešt lengviau, nei elegantiška juoda suknele vilkinčią biggrin.gif
...bet šiltos spalvos, net ir to pačio tamsumo, visada atrodys didesnio ploto nei šaltos (kalbant ne apie patalpas), taigi pavasariai ir rudeniai - jums nenuskilo biggrin.gif
Atsakyti
...tiesa spalvą veikia ne tik gryna kita spalva, bet ir jos mišiniai su juoda ar balta... dėl pilkos abejočiau, nes papildomas (komplementarias) spalvas sumaišius gaunas pilka g.gif ... nors spindulius sumaišius gaunas balta... tai matyt ir su pilka g.gif
taigi šilta ruda yra oranžinė spalva (na ten juodos įmaišai ir gauni) ir ji pabrėžia mėlyną akių spalvą, gaunasi, kad vasaroms neįmanoma pabrėžti savo akių spalvos lotuliukas.gif nes vasaros ruda padaryta iš melsvai raudonos, kuri pabrėžia žalią spalvą, t.y. vasaros pilkai mėlsvos akys, atrodo melsvai žalsvos...
Atsakyti
na ok ok su ta juoda
kur juoda ir žalia suknelės, gal kažkiek biggrin.gif
kur šviesiai rusvos kelnės, jos baisios nes blizga, o tas blizgesys, bet kokias normalias kojas sasyskom verčia, juodos kelnės gal neblizgančios yra
kitos suknelės ne to pačio didumo foto neina palygint biggrin.gif

nors vis tiek žiūriu į savo paskutines įdėtas vyriškas kelnes, ten šalia juodos ir baltos yra, ką žinau man vienodai atrodo lotuliukas.gif

QUOTE(bytte @ 2013 09 24, 08:53)
...tiesa spalvą veikia ne tik gryna kita spalva, bet ir jos mišiniai su juoda ar balta... dėl pilkos abejočiau, nes papildomas  (komplementarias) spalvas sumaišius gaunas pilka g.gif ... nors spindulius sumaišius gaunas balta... tai matyt ir su pilka  g.gif

nelabai supratau šito sakinio
šviesa ir dažai maišosi skirtingai tas tai taip

na va va aš ir sakau kažkas man nesueina toj knygoj, ypač su tais spalvų pritempimais. Bet naudinga ją paskaityti dėl kitų dalykų.
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 09 22, 00:52)
o kad žiemos kai kurios spalvos tinka tai ir balamutinuos del clear winter, nors juoda visvien lygtai netinka
http://public.fotki....1124.html#media
o ta antrą foto tai suklydau matomai
pasitaisau
http://public.fotki....1104.html#media
http://public.fotki....12-2.html#media

Man atrodo kad juoda neblogai. Nesakyciau kad prapuolat su ja... Ka kitos merginos manot, ar tinka Mutei juoda? 4u.gif
O plaukai man tai tie tamsesni geriau ax.gif

QUOTE(aina1979 @ 2013 09 22, 08:47)
Tai tuomet jei mano oda turi beige atspalvio, tai reiškia , kad turi savyje pilkimo.Tai taip išeina, kad pavasaris niekaip negaliu būti?

Logiskai kaip ir taip. Pagal tas populiariasias lenteles beige oda yra pas visus tipus isskyrus pavasarius! Pas vieninteli warm spring yra variantas - golden beige (kaip ir pas warm bei dark autumn). Kitu pavasariu sviesiausia oda ivory arba porcelain.
Cia tos odos: http://apinchofclass...olor-style.html

QUOTE(LinaGustė @ 2013 09 22, 12:53)
Kažkadaise jaunystėje plaukus tamsiai, į raudonumą dažydavau. Net gi ryškiai juoda, į melsvumą. Ir sakydavo, kad man labai tinka.

Bet kaip visai kitas zmogus. smile.gif Su tamsiais plaukai oda sviesesne, kontrasto daugiau.
O dabartiniai jusu visiskai naturalus plaukai?

QUOTE(guodzik @ 2013 09 22, 18:05)
Ilgai studijuoju savo tipa:
http://www.part.lt/p...84e2fd21730.jpg
kaip ir esu sau panasiausia i soft summer bet gal klystu. visa gyvenima maniau kad esu silto tipo.  Plaukai dazomi, naturaliai esu sviesi satene. kaip jus manote?

Sunku sprest del nuotraukos apsvietimo. Ji arba daryta prie lempos sviesos arba prie tiesioginio saules apsvietimo, visos spalvos iskreiptos. blush2.gif Idealu butu gerai apsviestoje patalpoje, dienos sviesoje, arba lauke bet ne sauleta diena. Is pirmo zvilgsnio tai light summer.

QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 09 22, 22:34)
sia moteri galima priskirti pavasariui? (sprendziant tik pagal sia foto)

Man panasu kad ji ziema, bandanti persidaryti i pavasari biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2013 09 23, 12:58)
Man, tarkim, juoda netinka. Netinka, kaip aš išsiaiškinau, dėl to, kad pas mane pačią yra labai mažai kontrasto, ir su juoda gaunuosi peršviesta - manęs pačios nesimato
Tarkim, pasiimsiu aš paletę ir apsirengsiu, kaip man labai tinka - ašutinės virvės spalva, ania. Plaukų spalva, idealus tikimas. Su kokiais aqua akcentais, tipo, akių spalvos. Vach vach, koks grožis. Ir nueisiu aš į naktinį klubą, kur šviesos diskotekinės mėlynos, visas spalvas nuimančios, aplinka juoda/raudona/tamsu. Kas ten įžiūrės visą mano glamūrą, subtilų makijažą ir atspalvius, jei ten apskritai  matosi tik juoda, balta ir raudona, o daugiau nieko, nebent jei kas blizga biggrin.gif
Taigi ten daug geriau atrodys nulis subtilumo, juodos akys ir juodi rūbai, kur zonos probleminės, raudoni akcentai (ir tai dar jei šviesos užteks) ir didelė iškirptė biggrin.gif Dieną aš tokio derinio neišvežčiau niekaip, o naktį kad ir pasirinkimo ne fontanai, toks arba jokio biggrin.gif Nu baltai dar.

Arba. Su aukščiau minėtu aqua aprėdu. Einu aš dieną, viskas tvarkoj, į kokią garbią vietą, kur eina daug visokių bobų, na į teatrą. Ir regi mane koks nors grožio žinovas tarp daugelio kitų bobų juodam fone. Ir ką? Ir nieko, esu tokia pati peršviesta, kaip ir su juoda suknele, plius dar stora kaip bačka, nes šviesūs storina

Tarkim, noriu juodo palto. Noriu juodo palto, noriu noriu noriu, nors šikna žemę rėžk!!!
Tada imu dirbtinį įdegį, spalvą paryškinančias linzes, spalvą paryškinantį špaklių, biskutuką violetinio šampūno ant blondintos ševeliūros, ryškesnį negu įprasta šalikėlį, o jei dar megztuką ir tas paltas prasegtas - ir žmonės mielieji, jau į mane iš bėdos, iš lėktuvo, be akinių  ir žiūrėt galima! Į kitą pavasarį persimečiau biggrin.gif

Tik reik apsidairyt, ar šalia kokia clear winter nestovi, kad žiūrovai sulygint negalėtų hihihi.gif

Na, cia dar klausimas ar tos juodai apsirengusios diskotekineje sviesoje bus labiau pastebimos uz jus, apsirengusia sviesiai. biggrin.gif Mes kazkada su mergom issiaiskinom, kad sokiuose labiausiai isryskeja baltais drabuziais apsirengusios merginos, nes tu sviesu deka tokie rubai net sviecia. smile.gif
O siaip tai aisku cia krastutinumai, bunant aklinoj tamsoj gal daugiau demesi reiketu sutelkt ties zaizaruojanciais lupu blizgiais ir neoniniais nagu lakais. biggrin.gif Cia kaip atsvaitai nakti - eina zmogysta tamsoj, juodas, nesimato, o va atsvaitas yra ir pranesa. biggrin.gif

O del tu pasaulietiniu isejimu i teatrus, koncertus ir panasiai, nezinau man kazkaip mazumele vienodai sviecia, vertins kas mane ar ne pagal savo supratima, svarbiausia kad as pati zinau jog esu apsirengusi tobulai man tinkanciom spalvos, zaviuosi kaip jos derinasi prie mano plauku, akiu spalvos, kad mano oda prie ju atrodo kiek imanoma skaisciau, ir tuo budu esu labiau savimi patenkinta, pasitikinti. smile.gif Nes nezinau kaip pas jus, bet mano aplinkoj zmones labai kukliai su komplimentais, jau turi buti kazkokia zerinti pove kad pastebetu, bet kai as tokia nesu ir nelabai siekiu buti... smile.gif O gal as kitokia pove - keista zuvis is juros gelmiu, kurios zmones nera mate ir todel nezino kaip vertint. lotuliukas.gif O man kas. biggrin.gif Pagalvojus, kas is to kad apsirengsiu kaip visos? Tilpsiu ir ta vadinama standarta?... Nes taip priimta, taip daro visi... paskutine gera jusu fraze, va atsistosiu salia clear winter... ir pasimatys kad zvirblis bande gaidzio plunksnom apsikaisyt. biggrin.gif Tai geriau buti su savo dailiom zvirbliskom plunksnom, kas pasake kad gaidzio grazios o zvirblio negrazios? tongue.gif Tai tiesiog kazkieno nuomone, kad ir daugumos. Bet nebutinai mano. smile.gif
Cia panasiai kaip su pamergiu suknelem, kaip dabar madinga, is Amerikos parejo. Sugalvoja nuotaka visas savo pamerges aprengt ryskiai melynom suknelem, tokiom royal blue kur ziemom tinka. Ir fotografuojasi visos kartu. Tai faktas kad sublizga tik tos kurioms ta spalva idealiai tinka. As jau nekalbu apie tai kad dazniausiai visu figuroms parenka vienoda modeli. biggrin.gif
Aisku galima bandyt detis kauke (t.y., daug makiazo, linzes ir.t.t) ir taip bandyt save pritempt prie spalvos, bet man kazkaip priimtinesne ideja drabuzi derint prie zmogaus o ne zmogu prie drabuzio. Kaip sakant bus tu drabuziu, o mes gyvenam tik viena karta. biggrin.gif
Atsakyti