QUOTE(Mute @ 2013 09 22, 00:52)
o kad žiemos kai kurios spalvos tinka tai ir balamutinuos del clear winter, nors juoda visvien lygtai netinka
http://public.fotki....1124.html#media
o ta antrą foto tai suklydau matomai
pasitaisau
http://public.fotki....1104.html#media
http://public.fotki....12-2.html#media
Man atrodo kad juoda neblogai. Nesakyciau kad prapuolat su ja... Ka kitos merginos manot, ar tinka Mutei juoda?
O plaukai man tai tie tamsesni geriau
QUOTE(aina1979 @ 2013 09 22, 08:47)
Tai tuomet jei mano oda turi beige atspalvio, tai reiškia , kad turi savyje pilkimo.Tai taip išeina, kad pavasaris niekaip negaliu būti?
Logiskai kaip ir taip. Pagal tas populiariasias lenteles beige oda yra pas visus tipus isskyrus pavasarius! Pas vieninteli warm spring yra variantas - golden beige (kaip ir pas warm bei dark autumn). Kitu pavasariu sviesiausia oda ivory arba porcelain.
Cia tos odos:
http://apinchofclass...olor-style.html
QUOTE(LinaGustė @ 2013 09 22, 12:53)
Kažkadaise jaunystėje plaukus tamsiai, į raudonumą dažydavau. Net gi ryškiai juoda, į melsvumą. Ir sakydavo, kad man labai tinka.
Bet kaip visai kitas zmogus.
Su tamsiais plaukai oda sviesesne, kontrasto daugiau.
O dabartiniai jusu visiskai naturalus plaukai?
QUOTE(guodzik @ 2013 09 22, 18:05)
Ilgai studijuoju savo tipa:
http://www.part.lt/p...84e2fd21730.jpg
kaip ir esu sau panasiausia i soft summer bet gal klystu. visa gyvenima maniau kad esu silto tipo. Plaukai dazomi, naturaliai esu sviesi satene. kaip jus manote?
Sunku sprest del nuotraukos apsvietimo. Ji arba daryta prie lempos sviesos arba prie tiesioginio saules apsvietimo, visos spalvos iskreiptos.
Idealu butu gerai apsviestoje patalpoje, dienos sviesoje, arba lauke bet ne sauleta diena. Is pirmo zvilgsnio tai light summer.
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 09 22, 22:34)
sia moteri galima priskirti pavasariui? (sprendziant tik pagal sia foto)
Man panasu kad ji ziema, bandanti persidaryti i pavasari
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2013 09 23, 12:58)
Man, tarkim, juoda netinka. Netinka, kaip aš išsiaiškinau, dėl to, kad pas mane pačią yra labai mažai kontrasto, ir su juoda gaunuosi peršviesta - manęs pačios nesimato
Tarkim, pasiimsiu aš paletę ir apsirengsiu, kaip man labai tinka - ašutinės virvės spalva, ania. Plaukų spalva, idealus tikimas. Su kokiais aqua akcentais, tipo, akių spalvos. Vach vach, koks grožis. Ir nueisiu aš į naktinį klubą, kur šviesos diskotekinės mėlynos, visas spalvas nuimančios, aplinka juoda/raudona/tamsu. Kas ten įžiūrės visą mano glamūrą, subtilų makijažą ir atspalvius, jei ten apskritai matosi tik juoda, balta ir raudona, o daugiau nieko, nebent jei kas blizga
Taigi ten daug geriau atrodys nulis subtilumo, juodos akys ir juodi rūbai, kur zonos probleminės, raudoni akcentai (ir tai dar jei šviesos užteks) ir didelė iškirptė
Dieną aš tokio derinio neišvežčiau niekaip, o naktį kad ir pasirinkimo ne fontanai, toks arba jokio
Nu baltai dar.
Arba. Su aukščiau minėtu aqua aprėdu. Einu aš dieną, viskas tvarkoj, į kokią garbią vietą, kur eina daug visokių bobų, na į teatrą. Ir regi mane koks nors grožio žinovas tarp daugelio kitų bobų juodam fone. Ir ką? Ir nieko, esu tokia pati peršviesta, kaip ir su juoda suknele, plius dar stora kaip bačka, nes šviesūs storina
Tarkim, noriu juodo palto. Noriu juodo palto, noriu noriu noriu, nors šikna žemę rėžk!!!
Tada imu dirbtinį įdegį, spalvą paryškinančias linzes, spalvą paryškinantį špaklių, biskutuką violetinio šampūno ant blondintos ševeliūros, ryškesnį negu įprasta šalikėlį, o jei dar megztuką ir tas paltas prasegtas - ir žmonės mielieji, jau į mane iš bėdos, iš lėktuvo, be akinių ir žiūrėt galima! Į kitą pavasarį persimečiau
Tik reik apsidairyt, ar šalia kokia clear winter nestovi, kad žiūrovai sulygint negalėtų
Na, cia dar klausimas ar tos juodai apsirengusios diskotekineje sviesoje bus labiau pastebimos uz jus, apsirengusia sviesiai.
Mes kazkada su mergom issiaiskinom, kad sokiuose labiausiai isryskeja baltais drabuziais apsirengusios merginos, nes tu sviesu deka tokie rubai net sviecia.
O siaip tai aisku cia krastutinumai, bunant aklinoj tamsoj gal daugiau demesi reiketu sutelkt ties zaizaruojanciais lupu blizgiais ir neoniniais nagu lakais.
Cia kaip atsvaitai nakti - eina zmogysta tamsoj, juodas, nesimato, o va atsvaitas yra ir pranesa.
O del tu pasaulietiniu isejimu i teatrus, koncertus ir panasiai, nezinau man kazkaip mazumele vienodai sviecia, vertins kas mane ar ne pagal savo supratima, svarbiausia kad as pati zinau jog esu apsirengusi tobulai man tinkanciom spalvos, zaviuosi kaip jos derinasi prie mano plauku, akiu spalvos, kad mano oda prie ju atrodo kiek imanoma skaisciau, ir tuo budu esu labiau savimi patenkinta, pasitikinti.
Nes nezinau kaip pas jus, bet mano aplinkoj zmones labai kukliai su komplimentais, jau turi buti kazkokia zerinti pove kad pastebetu, bet kai as tokia nesu ir nelabai siekiu buti...
O gal as kitokia pove - keista zuvis is juros gelmiu, kurios zmones nera mate ir todel nezino kaip vertint.
O man kas.
Pagalvojus, kas is to kad apsirengsiu kaip visos? Tilpsiu ir ta vadinama standarta?... Nes taip priimta, taip daro visi... paskutine gera jusu fraze, va atsistosiu salia clear winter... ir pasimatys kad zvirblis bande gaidzio plunksnom apsikaisyt.
Tai geriau buti su savo dailiom zvirbliskom plunksnom, kas pasake kad gaidzio grazios o zvirblio negrazios?
Tai tiesiog kazkieno nuomone, kad ir daugumos. Bet nebutinai mano.
Cia panasiai kaip su pamergiu suknelem, kaip dabar madinga, is Amerikos parejo. Sugalvoja nuotaka visas savo pamerges aprengt ryskiai melynom suknelem, tokiom royal blue kur ziemom tinka. Ir fotografuojasi visos kartu. Tai faktas kad sublizga tik tos kurioms ta spalva idealiai tinka. As jau nekalbu apie tai kad dazniausiai visu figuroms parenka vienoda modeli.
Aisku galima bandyt detis kauke (t.y., daug makiazo, linzes ir.t.t) ir taip bandyt save pritempt prie spalvos, bet man kazkaip priimtinesne ideja drabuzi derint prie zmogaus o ne zmogu prie drabuzio. Kaip sakant bus tu drabuziu, o mes gyvenam tik viena karta.