QUOTE(rytojryta @ 2013 09 23, 13:15)
gal priklauso kiek zmogus "neutralus". va pvz linaguste gal ir isgelbetu akiu spalvos sagos, o manes niekaip
jei paltas netinkamos spalvos, net salikas neisgelbetu
O tai gal irgi nuo kiekio? Žėk, palto - neišvežtum, o batus netinkamos spalvos? Jei paltas ir šalikas - idealiai?
Papildyta:
QUOTE(LinaGustė @ 2013 09 23, 13:19)
Va as tai sau jau beveik pasidariau isvada, kad esu chameleone
Tarp Autumn ir Winter, tik abieju tamsiu, Dark. Dar vakar taip prabegom dar karta abieju pagrindines spalvas perzvelgiau, yra net ne viena, kurios kartojasi abiejose paletese. Na tai ir mastau, gal bandyti tiesiog laviruoti tarp siu dvieju sezonu
Žinai ką aš tau pasakysiu, kaip boba praktiška? Pasiskirk tu kurį nori iš tų dviejų sezonų. Nes net konsultantai taip daro - jei labai labai labai neaišku, jau visiška riba - tada žmogui duoda rinktis, kas jam gražiau. Ibo realiai jis publikos neišgąsdins nei su ta, nei su ana palete
O realiai, jei tu netgi ir dantyse tą paletę turėtum, tai eidama pirkti, negausi tu idealiai tokių spalvų ir tokių atspalvių, kaip turi būt. Gausi "kažką į tą pusę". Užtai didžiausia tikimybė, kad su savo poreikiais, skoniu, pinigine, figūra nuėjus į parduotuvę, tu ar vieną paletę turėsi, ar kitą - nusipirksi visiškai tą patį
Aš kaip toks pats neutralus tipas - nugi light spring, tai biskutuką vasaros, biskutuką pavasario, tik kad ne tamsus, kaip tu, o priešingai - tai jau pradedu įsisabačint, kaip čia man reikia daryt
Tarkim, noriu juodo palto. Noriu juodo palto, noriu noriu noriu, nors šikna žemę rėžk!!!
Tada imu dirbtinį įdegį, spalvą paryškinančias linzes, spalvą paryškinantį špaklių, biskutuką violetinio šampūno ant blondintos ševeliūros, ryškesnį negu įprasta šalikėlį, o jei dar megztuką ir tas paltas prasegtas - ir žmonės mielieji, jau į mane iš bėdos, iš lėktuvo, be akinių ir žiūrėt galima! Į kitą pavasarį persimečiau
Tik reik apsidairyt, ar šalia kokia clear winter nestovi, kad žiūrovai sulygint negalėtų