Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Dilukai @ 2013 09 23, 11:30)
Man ši teorija atrodo kažkiek abejotina, nes išeina, kad bet kokią š spalvą gali apsirengti pamaišius rašte su savo koloritu g.gif bet iš dalies gal ir paaiškina, ypač tokiu atveju kai lyg ir gimingo tipo paletė paimama g.gif

Bet tai logikos tame yr.
1. Nuosava spalva, akių ar plaukų ar ragų - žmogui visada tinka geriausiai, gamta žino ką daro. Žo, jei plaukai net ir dažyti ir permeta žmogų į kitą tipą, bet jau bent akių spalva - neginčytina, kad jei tos spalvos rūbuose atsikartos, tai bus harmoninga, vertinant visą žmogų.

2. Yra šalikėlis, ir viena jo spalva - žmogaus akių spalva. O kitos ne. Tai betgi logiška, kad kitos šalikėlio spalvos bent prie akių spalvos tinka! Kitaip šalikėlis bus bjaurus, ir akių savininkas jo neims biggrin.gif

Nu ir taip išeina, kad jei spalva tinka prie akių spalvos, tai tinka ir prie viso žmogaus. Daugiau mažiau biggrin.gif

Ką? biggrin.gif
Atsakyti
įjungiu fantaziją ir bandau nusipiešti šaliką, kuriame yra dalis rašto spalvos kaip mano akys melsvai pilkos, o kita dalis š (žiūrint iš light summer pozicijos) spalvos, tai tarkim kokios ryškios rudai oranžinės doh.gif doh.gif
netikiu, kad šią spalvą pataisytų net gražiausiai įmaišyta mano akių spalva tongue.gif
user posted image

beje paskutinis atradimas, kad mano akyse yra ne auksinis apvadėlis apie vyzdį, o alyvuogių/chaki blink.gif
gal aš galiu tą kaki chaki nešiot bigsmile.gif
Atsakyti
tokios rudos spalvos salika su melynais kleckais (smulkiais) ruduo pasiimtu, o vasara galetu nesioti melyna salika su rudais kleckais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytojryta: 23 rugsėjo 2013 - 11:12
QUOTE(rytojryta @ 2013 09 23, 12:12)
tokios rudos spalvos salika su melynais kleckais (smulkiais) ruduo pasiimtu, o vasara galetu nesioti melyna salika su rudais kleckais.

O tai dar tos dvi spalvos, ryža ir mėlyna, gali būti ne dvi! Ju dar gali būti ir daugiau visokių, spalvų. Daryk smulkų raštelį, tarkim, gėlytės su mėlynais lapeliais, fone privaryk pilkos, iš šitos daryk tik kokius lapelių kontūrus - vasaros nepasidalins ir susimuš! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 23 rugsėjo 2013 - 11:27
tai, kad biškį kokios ne į temą spalvos galima kur nors įkišti tai ir be didelio mokslo suprantu biggrin.gif
bet toj knygoj taip parašyta, kad vos ne bet ką gali pritempti
Atsakyti
QUOTE(Dilukai @ 2013 09 23, 12:33)
tai, kad biškį kokios ne į temą spalvos galima kur nors įkišti tai ir be didelio mokslo suprantu biggrin.gif

Tai aš manau, kad taip ir yr, tik nuo kiekio priklauso biggrin.gif

Aplamai, žiūrint globaliai, tai tobulai vis viena nepritaikysi, nebent ten kokiai fotosesijai, kur jau viską kontroliuoji pats.

Man, tarkim, juoda netinka. Netinka, kaip aš išsiaiškinau, dėl to, kad pas mane pačią yra labai mažai kontrasto, ir su juoda gaunuosi peršviesta - manęs pačios nesimato biggrin.gif

Tarkim, pasiimsiu aš paletę ir apsirengsiu, kaip man labai tinka - ašutinės virvės spalva, ania. Plaukų spalva, idealus tikimas. Su kokiais aqua akcentais, tipo, akių spalvos. Vach vach, koks grožis. Ir nueisiu aš į naktinį klubą, kur šviesos diskotekinės mėlynos, visas spalvas nuimančios, aplinka juoda/raudona/tamsu. Kas ten įžiūrės visą mano glamūrą, subtilų makijažą ir atspalvius, jei ten apskritai matosi tik juoda, balta ir raudona, o daugiau nieko, nebent jei kas blizga biggrin.gif
Taigi ten daug geriau atrodys nulis subtilumo, juodos akys ir juodi rūbai, kur zonos probleminės, raudoni akcentai (ir tai dar jei šviesos užteks) ir didelė iškirptė biggrin.gif Dieną aš tokio derinio neišvežčiau niekaip, o naktį kad ir pasirinkimo ne fontanai, toks arba jokio biggrin.gif Nu baltai dar.

Arba. Su aukščiau minėtu aqua aprėdu. Einu aš dieną, viskas tvarkoj, į kokią garbią vietą, kur eina daug visokių bobų, na į teatrą. Ir regi mane koks nors grožio žinovas tarp daugelio kitų bobų juodam fone. Ir ką? Ir nieko, esu tokia pati peršviesta, kaip ir su juoda suknele, plius dar stora kaip bačka, nes šviesūs storina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 23 rugsėjo 2013 - 12:01
QUOTE(Noa @ 2013 09 23, 12:58)

Arba. Su aukščiau minėtu aqua aprėdu. Einu aš dieną, viskas tvarkoj, į kokią garbią vietą, kur eina daug visokių bobų, na į teatrą. Ir regi mane koks nors grožio žinovas tarp daugelio kitų bobų juodam fone. Ir ką? Ir nieko, esu tokia pati peršviesta, kaip ir su juoda suknele, plius dar stora kaip bačka, nes šviesūs storina biggrin.gif

as siandien kaip tik pagalvojau, tarkim apsirengiu as tobulai tinkanciomis spalvomis ir nueinu i koki sporto kluba ar kavine , kur sale isdazyta ryskia saltibarsciu spalva. ir sakes, kaip besirengciau, o tarp tokiu sienu vis tiek veidelis pazaliaves atrodys doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Dilukai @ 2013 09 23, 12:33)

gal priklauso kiek zmogus "neutralus". va pvz linaguste gal ir isgelbetu akiu spalvos sagos, o manes niekaip schmoll.gif jei paltas netinkamos spalvos, net salikas neisgelbetu
Atsakyti
QUOTE(rytojryta @ 2013 09 23, 13:15)
gal priklauso kiek zmogus "neutralus". va pvz linaguste gal ir isgelbetu akiu spalvos sagos, o manes niekaip  schmoll.gif  jei paltas netinkamos spalvos, net salikas neisgelbetu

Va as tai sau jau beveik pasidariau isvada, kad esu chameleone biggrin.gif Tarp Autumn ir Winter, tik abieju tamsiu, Dark. Dar vakar taip prabegom dar karta abieju pagrindines spalvas perzvelgiau, yra net ne viena, kurios kartojasi abiejose paletese. Na tai ir mastau, gal bandyti tiesiog laviruoti tarp siu dvieju sezonu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rytojryta @ 2013 09 23, 13:15)
gal priklauso kiek zmogus "neutralus". va pvz linaguste gal ir isgelbetu akiu spalvos sagos, o manes niekaip  schmoll.gif  jei paltas netinkamos spalvos, net salikas neisgelbetu

O tai gal irgi nuo kiekio? Žėk, palto - neišvežtum, o batus netinkamos spalvos? Jei paltas ir šalikas - idealiai?

Papildyta:
QUOTE(LinaGustė @ 2013 09 23, 13:19)
Va as tai sau jau beveik pasidariau isvada, kad esu chameleone biggrin.gif Tarp Autumn ir Winter, tik abieju tamsiu, Dark. Dar vakar taip prabegom dar karta abieju pagrindines spalvas perzvelgiau, yra net ne viena, kurios kartojasi abiejose paletese. Na tai ir mastau, gal bandyti tiesiog laviruoti tarp siu dvieju sezonu  unsure.gif

Žinai ką aš tau pasakysiu, kaip boba praktiška? Pasiskirk tu kurį nori iš tų dviejų sezonų. Nes net konsultantai taip daro - jei labai labai labai neaišku, jau visiška riba - tada žmogui duoda rinktis, kas jam gražiau. Ibo realiai jis publikos neišgąsdins nei su ta, nei su ana palete smile.gif

O realiai, jei tu netgi ir dantyse tą paletę turėtum, tai eidama pirkti, negausi tu idealiai tokių spalvų ir tokių atspalvių, kaip turi būt. Gausi "kažką į tą pusę". Užtai didžiausia tikimybė, kad su savo poreikiais, skoniu, pinigine, figūra nuėjus į parduotuvę, tu ar vieną paletę turėsi, ar kitą - nusipirksi visiškai tą patį biggrin.gif

Aš kaip toks pats neutralus tipas - nugi light spring, tai biskutuką vasaros, biskutuką pavasario, tik kad ne tamsus, kaip tu, o priešingai - tai jau pradedu įsisabačint, kaip čia man reikia daryt biggrin.gif
Tarkim, noriu juodo palto. Noriu juodo palto, noriu noriu noriu, nors šikna žemę rėžk!!!
Tada imu dirbtinį įdegį, spalvą paryškinančias linzes, spalvą paryškinantį špaklių, biskutuką violetinio šampūno ant blondintos ševeliūros, ryškesnį negu įprasta šalikėlį, o jei dar megztuką ir tas paltas prasegtas - ir žmonės mielieji, jau į mane iš bėdos, iš lėktuvo, be akinių ir žiūrėt galima! Į kitą pavasarį persimečiau biggrin.gif

Tik reik apsidairyt, ar šalia kokia clear winter nestovi, kad žiūrovai sulygint negalėtų hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 23 rugsėjo 2013 - 12:32
O kokie odos atspalviai buna tu ziemu/rudeniu "dark"? Suprantu, kad siltas arba saltas atspalvis. Bet ar turi buti toks "tamsesnio gymio"?
Ir kaip su strazdanom?
Atsakyti
QUOTE(Dilukai @ 2013 09 22, 13:01)
mano diedas sėdėjo pusvalandį ir pavarė 0 doh.gif
bet čia garantuoju ne iš genialumo, o iš užsispyrimo laimėt lotuliukas.gif

jei aš tiek laiko būčiau sėdėjus irgi būčiau nulį surinkus

biski ne i tema. maniskis ka tik parase
"Aš gavau 0 balų, reiškia su spalvomis OK.
Gali ir tu dar paeksperimentuoti, prieš tai išsididink spalvų paletes per visą ekraną, nebijok palyginti greta esančius kubelius, sukeičiant vietomis."

na bet ir sukciai diedai schmoll.gif tai pusvalandii sedi, tai issididina ekrana doh.gif tokiomis salygomis mes visos po 0 gautumem doh.gif
Atsakyti
na pavartykit TĄ knygą būkit žmonės biggrin.gif
ten rašo ir apie skirtingus apšvietimus taip pat
bet į tą skyrelį neįsigilinau dar

va o batus reikia plaukų spalvos pirkti, arba bent maždaug plaukų tamsumo, tą gerai išaiškino biggrin.gif
reiškia ne veltui stovi dvi poros taupe bačiokų palei duris smile.gif

ir nė velnio juoda spalva nekūdina, kūdina teisingi drabužių ilgiai ir kirpimai
Papildyta:
va čia jum vaizdinis įrodymas kūdinimo
tą reklamą galima užpauzuot įdomesniu momentu
http://thefashioncode.com/
Atsakyti