QUOTE(Noa @ 2013 09 21, 19:55)
Žėkit, kas norit išsitirt, kaip skiriat spalvas
http://www.xrite.com...geid=77&lang=en
Mano rezultatas 8. Kuo mažiau, tuo geriau, kuo daugiau, tuo blogiau
Mano 11
QUOTE(Hiver @ 2013 09 21, 22:16)
Nu tai ka, teks daryt fotosesija su true autumn spalvomis?
Man visos spalvos atrodo tinkamos ir true spring, va ta turkio ypac
tik oranzine rudeniska. Bet jums ir anksciau tikdavo spalvos ant ribos su true autumn, tik is dark autumn per grubios ir per sunkios budavo.
Vo, pas mane gavos 0
Tai kad anos mažai skiriasi nuo true spring - matyt, labai neprašaučiau nei su viena, nei su kita palete.
Va čia tai akelė
QUOTE(Noa @ 2013 09 21, 22:22)
O vyresnėlis surinko 4 ir tokiu būdu labai mane nustebino, ibo yra tiksliukas kompiuteristas ir niekada jokiais meniniais polinkiais ypatingai nespindėjo
Tai dabar į kokį grafinį dizainą
LinaGustė, man irgi abi nuotraukos atrodo gerai. Tik pirmojoje atrodo gerokai daugiau makiažo. Jeigu labiau tinkančia spalva laikysime tą, su kuria galima puikiai atrodyti su mažiau papildomų veiksmų, tuomet aš už antrą, kažkas link rudens.
Beje, dėl plaukų, su kuriais gimstama. Dažnai jiems nuslinkus atauga kita spalva. Bet iš tų atvejų, kuriuos žinau, turiu pastebėti, kad vėliau, suaugus, sugrįžta ta pirmoji spalva. Taip nutiko man - aš gimiau su "juodais" plaukais (dabar galvoju, kad juodi jie nebuvo, kažkokie rudi, tik prie kūdikio veido atrodė labai tamsūs), po to ilgą laiką, vaikystėje ir jaunystėje, buvau natūrali blondinė. O "ant senatvės" vėl plaukai patapo tamsūs. Mano vyresnioji dukra gimė tamsiai kaštoniniais plaukais, po to užaugo kiek šviesesni rusvi. Bet tėvo plaukai tamsiai kaštoniniai, todėl labai tikėtina, kad "ant senatvės" ir jos patamsės iki tokio lygio. Jaunėlė gimė gelsvais į rusvumą plaukais. Panašūs ir liko, ar vos pašviesėjo. Pagal šį principą, ateityje patamsės, bet labai nedaug.