Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 09 20, 21:39)
tas gerai kad pvz pakomentuoja makiazo, plauku, rubus spalvas, pasako kas tinka, kas netinka spalviniam tipui.

Ir parodo, ir nuomonę motyvuoja, bent aišku, kodėl taip, o ne kitaip.

Aš jau du light springus pasižiūrėjau biggrin.gif Man gerokai lengviau žinoti, kad ne aš viena tokia varguolė ant svieto, o kiti irgi kankinasi lotuliukas.gif Ne tik man juodos norisi, bet ir visokioms gviazdoms... Ir aišku, kaip šita blogerė jas paspalvina, tai gražiau gaunasi, ne mums juoda spalva, ir net tamsiai pilka ne kažką, vach vach.

Tai juk apie lightus žemaičiai nuo senų senovės byloja - "pabalęs kap šūds babalės" lotuliukas.gif
Atsakyti
Hmm, neradau tame bloge Dark Winter pavyzdžių... unsure.gif
Atsakyti
Suabejojau, ar as vis tik light summer ar soft summer doh.gif
Koks pagrindinis skirtumas tarp ju? Didesnis kontrastas tarp odos ir plauku spalvos? Ar tai, kad soft summer turi kiek siltesni (gal cia man taip atrodo tik?) odos atspalvi? g.gif g.gif
Atsakyti
user posted image

Žiūriu aš į šią foto ir visai priskirčiau savo mažąjį būtent šiam tipui... Spalvos paletės būtent jam. Bandau iš savosios soft summer peletės lipdyti- ne kažkas... O tik uždedu šiek tiek sodresnio, murzinesnio - liuks harmonija.
Reiks gražią dieną nutverti ir pafotkinti jūsų teismui. Labai jau įdomu.

Dėl odos spalvų - mano soft summer ir vyresnelio light summer oda rausva šviesi, pas vaiką bemaž porecelianinė. Vyras light summer - oda tamsesnė už mano, bet turi tokio pilkumo. O štai mažiausiojo - tamsumas panašus kaip tėvo, bet man rodos vaiko oda šiltesnė. Jis ir gimė tamsiai rudais plaukučiais (buvo šokas, nes yprasta visoj giminėj, kad vaikučiai baltapūkiai, tik vėliau patamsėja). Tai supratęs pirmą mėnesį nupliko lotuliukas.gif ir užsiaugino baltą pūką. biggrin.gif Dabar su amžiumi tamsėja, rusvėja... ir akys ne mėlynos jau...
Atsakyti
Įmečiau keletą "margiukų" į savo albumą http://s20.photobuck.../...rt=3&page=1
Patvirtinkite, arba paneikite, kad esu Dark Winter biggrin.gif Nes aš su ta mintimi beveik susigyvenau rolleyes.gif 83-91 foto 4u.gif
Atsakyti
Ar jau skaitėt tą Irenee Riter knygą?
Pripažinsiu ne ištisai ir gal ne pernelyg atidžiai, nes neturiu kantrybės visus pafilosafavimus skaityt, bet peržiūrėjau.
Man kelia klausimų ši sistema, apie odos spalvas nesupratau, pagal ją tie kuriems tinka šaltos spalvos iš tikro turi šiltą odos pospalvį blink.gif ir atvirkščiai
Dar nesupratau kurioje vietoje jos rate atsidurtų tokie tipai kaip light spring ir deep autumn?
Ir dar įdomu, kad jinai labai lengvai "pritaiko" bet kokią spalvą bet kuriam tipui, maždaug aš light summer turiu netinkančios spalvos šiltą camel lietpaltį įsisiuvu mėlynus guzikus akių spalvos ir jau gerai, nes yra ryšys su akių spalva?

Šiaip radau daug įdomių dalykų negaliu sakyt, apie plaukų spalvos batus ir garderobo pagrindus, tamsiaplaukėms geriausia plaukų tamsumo batai pvz. Bet va keistenybių įvairių irgi nemažai. O vasaros tipas turi būt garbanotas pūstažandis cherubinas su figūros tipu apskritimu biggrin.gif
Taip išeina mano spalvos vasaros/subalansuotos, figūra ir veidas labiausia ovalas - žiema turbūt g.gif
Ir tokie dalykai kaip guzikų kryžmu siūlu įsiuvimo subtilybės su traukos dėsniais jau man too much doh.gif

vis tiek ačiū kas pasidalino knyga, akiratį praplėčiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilukai: 21 rugsėjo 2013 - 18:25
QUOTE(LinaGustė @ 2013 09 21, 18:52)
Įmečiau keletą "margiukų" į savo albumą http://s20.photobuck.../...rt=3&page=1
Patvirtinkite, arba paneikite, kad esu Dark Winter  biggrin.gif  Nes aš su ta mintimi beveik susigyvenau  rolleyes.gif  83-91 foto  4u.gif

Peržiūrėjusi jūsų nuotraukas susidaro įspūdis, kad tikrai žiema. Tačiau man vis atrodo kad nuotraukose ne tikras apšvietimas.Daug kur meta mėlyną atspalvį.Buvo keletas nuotraukų , kuriose apšvietimas tikrai natūralus.Tai , kad nežinau.Bet gal čia tik man taip atrodo.Galit pamatyti skirtumą tarp 66 ir 65.O ten kur per langą šviečia saulė, tai man tas apšvietimas tik gadina g.gif kažkaip blush2.gif
Atsakyti
neutralus vaizdelis light summer
user posted image
Atsakyti
Ir aš jį paimsiu, tą neutralų!

Žėkit, kas norit išsitirt, kaip skiriat spalvas biggrin.gif

http://www.xrite.com...geid=77&lang=en

Mano rezultatas 8. Kuo mažiau, tuo geriau, kuo daugiau, tuo blogiau biggrin.gif
Atsakyti
čia daugiau neutralių yra, bet neskirsto pagal sezonus, šiaip pritaiko pagal šone zviazdas
gal kuris kitas labiau pavasarinis
http://dressingmytru...01_archive.html
neršiu po šitą blogą dabar - gan įdomus aprangos klausimais
Papildyta:
mano 10, į galą jau viskas užraibuliavo man tos spalvos doh.gif lotuliukas.gif

geras testas, reikia pakišti diedui, kad galutinai įrodyti jog jis spalvų neskiria, o tai dar ginčyjasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sauluciux @ 2013 09 06, 23:04)
gal galit patarti ir man kaip dazytis, kad graziai tapti?

kiek prisimenu jusu akis, tiktu kavos pupeliu tamsi ruda, auksaspalviai atspalviai ivairus...

QUOTE(pear @ 2013 09 08, 08:29)

o kokią spalvą jūs vadinat mėlynai-chaki? gal panašią šioje paletėje į tą kairiąją?  g.gif

murzino turkio. smile.gif Panasi ir is tos paletes.

QUOTE(Mute @ 2013 09 16, 14:40)
iš tų rinkausi kokiais dažyt, nusidažiau "light brown" Nr. 5 Loreal, tik Casting Creme
gavosi šitaip
http://public.fotki....i/sam-1104.html
buvau dažiusi 5.43 Loreal Preference, tai buvo tokia spalva, kuri man nelabai patiko
http://public.fotki....i/sam-1104.html

Mute, man truksta zodziu apsakyt kaip jus nerealiai atrodot su nauja plauku spalva wub.gif Iskart jaunesne, gaivesne, pailsejus, stilinga, isryskeja porcelianine oda ir akys, antakiai dabar tampa tik privalumas su tokia spalva. Isivaizduokit, daugybe merginu dazo plaukus juodai ir yra priverstos tamsinti antakius, o jums to daryt nereikia, viskas labai naturaliai ir graziai. Dabar tempiat ir link clear winter. Neimatau plauku atspalvio ar jis siltas ar saltas, jeigu siltas kaip kava tai kaip ir liekat bright spring. Si marga palaidine beje, labai jums tinka, o ji ziemos spalvu. ax.gif

Tik cia kazkodel ideta ne dvi, o viena nuotrauka du kartus. g.gif

QUOTE(Erszebeth @ 2013 09 17, 16:15)
Kiniečių parduotuvėje radau šalikėlį. Jau taip tiko ir patiko, o dar papigiai... Bet dabar turiu bėdą. Pirkdama galvojau, kad tai warm spring paletė, o parsinešus žiūriu, kad 100 proc. true autumn. Tokios žydros ws neturi. O tai kaip galų gale atskirti true autumn nuo true spring? Kokios testinės spalvos? Gal aš ruduo iš tikrųjų?  unsure.gif

Nu tai ka, teks daryt fotosesija su true autumn spalvomis? biggrin.gif
Man visos spalvos atrodo tinkamos ir true spring, va ta turkio ypac g.gif tik oranzine rudeniska. Bet jums ir anksciau tikdavo spalvos ant ribos su true autumn, tik is dark autumn per grubios ir per sunkios budavo. unsure.gif

QUOTE(aina1979 @ 2013 09 18, 16:55)
Kaip manot, kokiam tipui tiktų tokia raudona spalva?Visose foto ta pati spalva.

Cia ta vadinama neutrali raudona, ar ne? Ji sakoma is esmes tinka visiems tipams isskyrus vasaras.

QUOTE(aina1979 @ 2013 09 19, 09:13)
Dar man toks klausimas iškilo g.gif Sakykit o beige spalva tai verčiasi kaip smėlinė ar kaip kas kita?

Beige http://en.wikipedia.org/wiki/Beige
Raso kad zodis yra prancuziskos kilmes, apibudinantis vilnos spalva. Tai atspalviai varijuojantys tarp sviesios eriuko spalvos, pilkai rusvos, sviesiai pilkai gelsvai rudos, sviesiai pilkai gelsvos.

Zodziu, spalva dazniausiai turinti savyje pilkumo.

QUOTE(eleonorra @ 2013 09 21, 11:52)
Suabejojau, ar as vis tik light summer ar soft summer  doh.gif
Koks pagrindinis skirtumas tarp ju? Didesnis kontrastas tarp odos ir plauku spalvos? Ar tai, kad soft summer turi kiek siltesni (gal cia man taip atrodo tik?) odos atspalvi?  g.gif  g.gif

Light summer siltumas pavasarinio tipo (grynesnes, gaivesnes, vaiskesnes spalvos), soft summer - rudeninio tipo (apsiniaukusios, sudetingesnes spalvos).Odos atspalvis manau ne prie ko. dazniau pas soft summer akys buna drumstesnes, daznai ne vienspalves.

QUOTE(LinaGustė @ 2013 09 21, 18:52)
Patvirtinkite, arba paneikite, kad esu Dark Winter  biggrin.gif

g.gif neapsisprendziu tarp dark winter, dark autumn ir soft summer. Is soft summer jums tiktu pacios tamsiausios spalvos. Tinka tamsios, sudetingos spalvos. g.gif
Jus man kazkodel kaip Meryl Streep, va kazkuo panasus tipas, toks nenuspejamas. smile.gif

QUOTE(Noa @ 2013 09 21, 20:55)
Žėkit, kas norit išsitirt, kaip skiriat spalvas biggrin.gif

http://www.xrite.com...geid=77&lang=en

Mano rezultatas 8. Kuo mažiau, tuo geriau, kuo daugiau, tuo blogiau biggrin.gif

Vo, pas mane gavos 0 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 09 21, 23:16)
Vo, pas mane gavos 0  ax.gif

Būtų muzika, sakyčiau - absoliuti klausa. O dabar kas? Glaz - almaz? biggrin.gif Bet toks, sakyčiau, moksliškai pagrįstas bigsmile.gif

Mano diedas nepasirašė, bailys daltonikas, mažasis sūnus surinko 150 ir įsižeidė biggrin.gif O vyresnėlis surinko 4 ir tokiu būdu labai mane nustebino, ibo yra tiksliukas kompiuteristas ir niekada jokiais meniniais polinkiais ypatingai nespindėjo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 21 rugsėjo 2013 - 22:24