man ji rudeniška
Dar man toks klausimas iškilo Sakykit o beige spalva tai verčiasi kaip smėlinė ar kaip kas kita? Nesuprantu ar ji skaitosi šilta ar šalta?Mačiau ne vienoje lentelėje kur skirsto odas pagal tipus, kad beige gali būti ir vasaros ir rudens.Tai kaip čia taip Gal man kas galėtų paaiškinti "blondinėlei"
QUOTE(aina1979 @ 2013 09 19, 10:13)
Dar man toks klausimas iškilo Sakykit o beige spalva tai verčiasi kaip smėlinė ar kaip kas kita? Nesuprantu ar ji skaitosi šilta ar šalta?Mačiau ne vienoje lentelėje kur skirsto odas pagal tipus, kad beige gali būti ir vasaros ir rudens.Tai kaip čia taip Gal man kas galėtų paaiškinti "blondinėlei"
su ta beige tai idomiai, turiu vieną suknelę beige spalvos, tai ji man netinka, turi tokio pilkšvo atspalvio, kaip pamurzinta
vat jei yra tokio atspalvio beige, tada jau geriau, ji tokia šiltesnė atrodo
beige vadina visokias smėlio, kūno spalvas
ir jų taip užvadintų irgi visokių esu mačius ir šiltų ir šaltų, dažniau gal šiltos būna
žodž reikia žiūrėt kiekvienu atveju, pavadinimas dar nieko nereiškia
ir jų taip užvadintų irgi visokių esu mačius ir šiltų ir šaltų, dažniau gal šiltos būna
žodž reikia žiūrėt kiekvienu atveju, pavadinimas dar nieko nereiškia
Man atrodo, kad beige - tas pats, kas mėlyna. O mėlyna mėlynai gi irgi nelygu...
QUOTE(inc @ 2013 09 18, 08:45)
QUOTE(Dilukai @ 2013 09 18, 10:20)
vasarai tiesa - žiūrisi tie monochromatai
kurią dieną: pilka bliuskė, pilkas šalikas, pilkai/balkšvai/taupe sienos pas mus ir žiū šviečia mano pilkieji prožektoriai
tik kur dėt tada light summer arbūzinę raudoną arba geltoną, taip ir rengtis nuo galvos iki kojų? Dar yra gan tamsi ruda ir vėl nuo galvos iki kojų? ar tas nuo galvos iki kojų tik kokiai bazinei spalvai galioja?
kurią dieną: pilka bliuskė, pilkas šalikas, pilkai/balkšvai/taupe sienos pas mus ir žiū šviečia mano pilkieji prožektoriai
tik kur dėt tada light summer arbūzinę raudoną arba geltoną, taip ir rengtis nuo galvos iki kojų? Dar yra gan tamsi ruda ir vėl nuo galvos iki kojų? ar tas nuo galvos iki kojų tik kokiai bazinei spalvai galioja?
o man rudeniui (gal cia tik sutapimas ) butinai reikia kelias spalvas maisyti, galima dvi, o galima tris (tik tos trecios nedaug turi buti). nes jei viena spalva, gaunas taip neidomiai, nuobodziai, jei minioj nori uzsimaskuoti, tada tiktu .
QUOTE(rytojryta @ 2013 09 20, 10:07)
o man rudeniui (gal cia tik sutapimas ) butinai reikia kelias spalvas maisyti, galima dvi, o galima tris (tik tos trecios nedaug turi buti). nes jei viena spalva, gaunas taip neidomiai, nuobodziai, jei minioj nori uzsimaskuoti, tada tiktu .
Pritariu 100 proc
QUOTE(rytojryta @ 2013 09 20, 13:07)
O aš pavasaris ir trys spalvos man kelia siaubą, o monochromatiniai, kaip vasarai - labai gražu
Bet kadangi aš toks pavasaris šalia vasaros, tai man gal galima
Aplamai pavasariams visi tokias neelegantiškas nesąmones siūlo, kad nei bėk, nei rėk. Pagal visus visus aprašus pavasario ideali apranga tikriausiai turi atrodyti taip:
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 09 20, 20:56)
Visas blogas įdomus. Ima žymias bobas ir jas visaip spalvoja, kaip įdomiai
QUOTE(Noa @ 2013 09 20, 22:30)
Visas blogas įdomus. Ima žymias bobas ir jas visaip spalvoja, kaip įdomiai
tas gerai kad pvz pakomentuoja makiazo, plauku, rubus spalvas, pasako kas tinka, kas netinka spalviniam tipui.