Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

man ji rudeniška
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Dar man toks klausimas iškilo g.gif Sakykit o beige spalva tai verčiasi kaip smėlinė ar kaip kas kita? g.gif lotuliukas.gif Nesuprantu ar ji skaitosi šilta ar šalta?Mačiau ne vienoje lentelėje kur skirsto odas pagal tipus, kad beige gali būti ir vasaros ir rudens.Tai kaip čia taip g.gif Gal man kas galėtų paaiškinti "blondinėlei" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aina1979 @ 2013 09 19, 10:13)
Dar man toks klausimas iškilo g.gif Sakykit o beige spalva tai verčiasi kaip smėlinė ar kaip kas kita? g.gif  lotuliukas.gif Nesuprantu ar ji skaitosi šilta ar šalta?Mačiau ne vienoje lentelėje kur skirsto odas pagal tipus, kad beige gali būti ir vasaros ir rudens.Tai kaip čia taip g.gif Gal man kas galėtų paaiškinti "blondinėlei" lotuliukas.gif

su ta beige tai idomiai, turiu vieną suknelę beige spalvos, tai ji man netinka, turi tokio pilkšvo atspalvio, kaip pamurzinta
user posted image

vat jei yra tokio atspalvio beige, tada jau geriau, ji tokia šiltesnė atrodo
user posted image
Atsakyti
beige vadina visokias smėlio, kūno spalvas
ir jų taip užvadintų irgi visokių esu mačius ir šiltų ir šaltų, dažniau gal šiltos būna

žodž reikia žiūrėt kiekvienu atveju, pavadinimas dar nieko nereiškia smile.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad beige - tas pats, kas mėlyna. O mėlyna mėlynai gi irgi nelygu...
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 09 18, 08:45)

QUOTE(Dilukai @ 2013 09 18, 10:20)
vasarai tiesa - žiūrisi tie monochromatai

kurią dieną: pilka bliuskė, pilkas šalikas, pilkai/balkšvai/taupe sienos pas mus ir žiū šviečia mano pilkieji prožektoriai lotuliukas.gif
tik kur dėt tada light summer arbūzinę raudoną arba geltoną, taip ir rengtis nuo galvos iki kojų? g.gif Dar yra gan tamsi ruda ir vėl nuo galvos iki kojų? g.gif ar tas nuo galvos iki kojų tik kokiai bazinei spalvai galioja?

o man rudeniui (gal cia tik sutapimas g.gif ) butinai reikia kelias spalvas maisyti, galima dvi, o galima tris (tik tos trecios nedaug turi buti). nes jei viena spalva, gaunas taip neidomiai, nuobodziai, jei minioj nori uzsimaskuoti, tada tiktu smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(rytojryta @ 2013 09 20, 10:07)
o man rudeniui (gal cia tik sutapimas  g.gif  ) butinai reikia kelias spalvas maisyti, galima dvi, o galima tris (tik tos trecios nedaug turi buti).  nes jei viena spalva, gaunas taip neidomiai, nuobodziai, jei minioj nori uzsimaskuoti, tada tiktu smile.gif.

Pritariu 100 proc 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rytojryta @ 2013 09 20, 13:07)
o man rudeniui (gal cia tik sutapimas  g.gif  ) butinai reikia kelias spalvas maisyti, galima dvi, o galima tris (tik tos trecios nedaug turi buti).  nes jei viena spalva, gaunas taip neidomiai, nuobodziai, jei minioj nori uzsimaskuoti, tada tiktu smile.gif.

O aš pavasaris ir trys spalvos man kelia siaubą, o monochromatiniai, kaip vasarai - labai gražu biggrin.gif
Bet kadangi aš toks pavasaris šalia vasaros, tai man gal galima biggrin.gif

Aplamai pavasariams visi tokias neelegantiškas nesąmones siūlo, kad nei bėk, nei rėk. Pagal visus visus aprašus pavasario ideali apranga tikriausiai turi atrodyti taip:
user posted image
Atsakyti

idomus straipsniukas 4u.gif nuoroda
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 09 20, 20:56)
idomus straipsniukas  4u.gif nuoroda

Visas blogas įdomus. Ima žymias bobas ir jas visaip spalvoja, kaip įdomiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 09 20, 22:30)
Visas blogas įdomus. Ima žymias bobas ir jas visaip spalvoja, kaip įdomiai biggrin.gif

tas gerai kad pvz pakomentuoja makiazo, plauku, rubus spalvas, pasako kas tinka, kas netinka spalviniam tipui.
Atsakyti