Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Mute @ 2013 09 16, 18:25)
na ir už ką taip rudens nemėgsti lotuliukas.gif  man tai graži tos ryžos rudeniškos spalvos biggrin.gif

lotuliukas.gif O kad man alergija ryžoms spalvoms lotuliukas.gif Nu negražios man jos, tiksliau, gražios tik ant kitų žmonių ir ant šunų bei katinų biggrin.gif Bet ne ant manęs schmoll.gif Ir ne ant visų žmonių, o tik ant moterų - ryža boba atrodo specialiai glamūriškai ryža, o ryžas diedas atrodo kaip anglas, o anglai gi negražūs! biggrin.gif

Va dėl tų diedų... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bride @ 2013 09 16, 13:24)
Kokia nuoroda galima rasti ir kitiems sezonams šitas ,,trumpai-aiškiai" eilutes  bigsmile.gif  4u.gif

Ir aš norėčiau, bet radau tik šias osinkoi

QUOTE(bride @ 2013 09 16, 13:31)
Aš turiu visą tą Irenee Riter knygą su visom šitom paletėm pdf formatu, bet neatseku iš kur atsisiunčiau. Jei reik, galiu persiųsti emailu, į až parašykit smile.gif

Būtų malonu, juoba kad ten ir apie figūras każko yra.
Kokiam ten tipui ovalas, pavasariui?

QUOTE(LinaGustė @ 2013 09 16, 14:01)
Laba  4u.gif

O tas pirmas koloritas Dark Winter? Na tikrai man tos spalvos visai tinka lyg  g.gif     
Ir toj paletėj Dark Winter spalvos tikrai nieko tokios, ypač tos švelnios rožinės, kurios man lyg ir tinka, o ta fuksija, kuri man nesižiūri yra BW  g.gif

Na bet va ir šios rudens spalvos man gal visai tinka, ta ruda, žalia  g.gif  Oranžinė... Na tik ta plytinė ir garstyčių abejonių kelia, ane?  g.gif
Tai kaip dabar nuspręst  doh.gif  Dark Winter aš, ar Dark Autumn, ar Warm Autumn  unsure.gif

Ne-a, šitas pirmas koloritas vasaros biggrin.gif , tiesiog nenorėjau minėti, kad nesusidaryt neteisingos vizijos atmetant. Norėjau parodyt tiesiog kad IMHO esat neutraliai šaltas tipas, ir kad purvinumas ne šiltas. Kadangi DW gimininga SS, tai ir paėmiau šią paletę. Jai ne taip jus darkanti mauve, gal ties vasara pamąstyčiau... be to mano akiai royal blue jums tinka blush2.gif

QUOTE(bride @ 2013 09 16, 14:42)
Hm,  tai gaunasi, kad BW ryškesnės spalvos nei DW, o aš priešingai galvojau  doh.gif
ai, vienžo, į 1 klasę man, nes nebesuprantu nieko  doh.gif

Ir įdomu, kodėl nėra skaisčios baltos nei vienoje  g.gif

Realiai  tokie menki skirtumai tarp vienos ir kitos paletės, ar įmanoma rasti tiek mažai besiskiriančių spalvų audinius ir dar tarp jų rinktis siuvant rūbą, nekalbu jau apie pardes. Vis tiek kažkoks bendras panašus vaizdas yra šių dviejų palečių,. Na, tik tiek, kad DW turi tamsiai žalias, tamsiai bordo į rudumą, bet ir BW turi kažką panašaus...

Kadangi žiema yra žiema, tai ir skirtumai minimalūs. Manau čia net ne visa paletė sulyginta, gi ten dar derinukai turi būt ... esmė, kad DW netempia tų švytinčių ryškių spalvų, o BW tų su juoda maišytų
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 09 17, 13:26)

Būtų malonu, juoba kad ten ir apie figūras każko yra.

O.K., lauksiu adreso per až, į kokį mail'ą siųsti, nes per až attachment'ų berods neina prisegti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bride @ 2013 09 17, 14:50)
O.K., lauksiu adreso per až, į kokį mail'ą siųsti, nes per až attachment'ų berods neina prisegti smile.gif

gal ir man atsiųstum, būtų idomu paskaitinėt? ax.gif
Atsakyti
Kiniečių parduotuvėje radau šalikėlį. Jau taip tiko ir patiko, o dar papigiai... Bet dabar turiu bėdą. Pirkdama galvojau, kad tai warm spring paletė, o parsinešus žiūriu, kad 100 proc. true autumn. Tokios žydros ws neturi. O tai kaip galų gale atskirti true autumn nuo true spring? Kokios testinės spalvos? Gal aš ruduo iš tikrųjų? unsure.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 09 17, 14:12)
gal ir man atsiųstum, būtų idomu paskaitinėt? ax.gif

Žinoma 4u.gif kam tik reikia, rašykite až smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 09 17, 13:26)
Ne-a, šitas pirmas koloritas vasaros biggrin.gif , tiesiog nenorėjau minėti, kad nesusidaryt neteisingos vizijos atmetant. Norėjau parodyt tiesiog kad IMHO esat neutraliai šaltas tipas, ir kad purvinumas ne šiltas. Kadangi DW gimininga SS, tai ir paėmiau šią paletę. Jai ne taip jus darkanti mauve, gal ties vasara pamąstyčiau... be to mano akiai royal blue jums tinka blush2.gif

Tai neslepiant ir be uzuominu - kas as? biggrin.gif DW?? Na jusu nuomone smile.gif
Atsakyti
Užtikau, labai patiko. Kuom pasipuošt rudenį SS
https://fbcdn-sphoto...921335277_n.jpg

https://fbcdn-sphoto...900255488_n.jpg

https://fbcdn-sphoto..._47186656_n.jpg

https://fbcdn-sphoto...155771521_n.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramyra: 17 rugsėjo 2013 - 22:01
user posted image
Atsakyti
vasarai tiesa - žiūrisi tie monochromatai

kurią dieną: pilka bliuskė, pilkas šalikas, pilkai/balkšvai/taupe sienos pas mus ir žiū šviečia mano pilkieji prožektoriai lotuliukas.gif
tik kur dėt tada light summer arbūzinę raudoną arba geltoną, taip ir rengtis nuo galvos iki kojų? g.gif Dar yra gan tamsi ruda ir vėl nuo galvos iki kojų? g.gif ar tas nuo galvos iki kojų tik kokiai bazinei spalvai galioja?
Atsakyti
kažkas šitų ieškojot lyg, ne?
user posted image
Atsakyti
Kaip manot, kokiam tipui tiktų tokia raudona spalva?Visose foto ta pati spalva.
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aina1979: 18 rugsėjo 2013 - 15:57