QUOTE(bride @ 2013 09 16, 13:24)
Kokia nuoroda galima rasti ir kitiems sezonams šitas ,,trumpai-aiškiai" eilutes
Ir aš norėčiau, bet radau tik šias osinkoi
QUOTE(bride @ 2013 09 16, 13:31)
Aš turiu visą tą Irenee Riter knygą su visom šitom paletėm pdf formatu, bet neatseku iš kur atsisiunčiau. Jei reik, galiu persiųsti emailu, į až parašykit
Būtų malonu, juoba kad ten ir apie figūras każko yra.
Kokiam ten tipui ovalas, pavasariui?
QUOTE(LinaGustė @ 2013 09 16, 14:01)
Laba
O tas pirmas koloritas Dark Winter? Na tikrai man tos spalvos visai tinka lyg
Ir toj paletėj Dark Winter spalvos tikrai nieko tokios, ypač tos švelnios rožinės, kurios man lyg ir tinka, o ta fuksija, kuri man nesižiūri yra BW
Na bet va ir šios rudens spalvos man gal visai tinka, ta ruda, žalia
Oranžinė... Na tik ta plytinė ir garstyčių abejonių kelia, ane?
Tai kaip dabar nuspręst
Dark Winter aš, ar Dark Autumn, ar Warm Autumn
Ne-a, šitas pirmas koloritas vasaros
, tiesiog nenorėjau minėti, kad nesusidaryt neteisingos vizijos atmetant. Norėjau parodyt tiesiog kad IMHO esat neutraliai šaltas tipas, ir kad purvinumas ne šiltas. Kadangi DW gimininga SS, tai ir paėmiau šią paletę. Jai ne taip jus darkanti mauve, gal ties vasara pamąstyčiau... be to mano akiai royal blue jums tinka
QUOTE(bride @ 2013 09 16, 14:42)
Hm, tai gaunasi, kad BW ryškesnės spalvos nei DW, o aš priešingai galvojau
ai, vienžo, į 1 klasę man, nes nebesuprantu nieko
Ir įdomu, kodėl nėra skaisčios baltos nei vienoje
Realiai tokie menki skirtumai tarp vienos ir kitos paletės, ar įmanoma rasti tiek mažai besiskiriančių spalvų audinius ir dar tarp jų rinktis siuvant rūbą, nekalbu jau apie pardes. Vis tiek kažkoks bendras panašus vaizdas yra šių dviejų palečių,. Na, tik tiek, kad DW turi tamsiai žalias, tamsiai bordo į rudumą, bet ir BW turi kažką panašaus...
Kadangi žiema yra žiema, tai ir skirtumai minimalūs. Manau čia net ne visa paletė sulyginta, gi ten dar derinukai turi būt ... esmė, kad DW netempia tų švytinčių ryškių spalvų, o BW tų su juoda maišytų