Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(bytte @ 2013 09 16, 13:27)

Gal kas turit išsisaugoję tokių palečių... bo tik dabar suvežiau kad iš IRENE's jos

Aš turiu visą tą Irenee Riter knygą su visom šitom paletėm pdf formatu, bet neatseku iš kur atsisiunčiau. Jei reik, galiu persiųsti emailu, į až parašykit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aina1979 @ 2013 09 16, 14:58)
Labai šauniai surinkta.O tos plaukų dažų spalvos tinka C/B spring atstovėms?

iš tų rinkausi kokiais dažyt, nusidažiau "light brown" Nr. 5 Loreal, tik Casting Creme
gavosi šitaip
http://public.fotki....i/sam-1104.html
buvau dažiusi 5.43 Loreal Preference, tai buvo tokia spalva, kuri man nelabai patiko
http://public.fotki....i/sam-1104.html
Atsakyti
QUOTE(bride @ 2013 09 16, 13:24)
Kiek suprantu aš šitam reikale, skaisti sniego balta, visiškai juoda jeigu labai tinka - jūsų vyras yra winter  g.gif
o jeigu tos visos sodrios spalvos tinka - tada turbūt deep winter'is

visiškai juoda tinka, dėl baltos gal labiau abejočiau, bet balti marškiniai irgi tik išryškina tamsų gymį, nenublyškina g.gif
nėra jis pietietiško gymio 100%, neturi tų jų tamsių žibančių akių ir visiškai juodų plaukų, bet vis tiek iš vaizdo arčiau pietiečio negu lietuvio, ypač įdegęs.
Ot pora su light summer, kaip šmėkla šalimais biggrin.gif
pats visai mėgsta ryškią oranžinę spalvą, bet vėlgi nesuprantu ar ji jam tinka, o kaip žiemos su oranžine draugauja?
Atsakyti
Laba 4u.gif
QUOTE(bytte @ 2013 09 16, 10:17)
kaip jum toks koloritas (82; 73; 72; 54; 7)?
user posted image

čia sulygintos BW ir DW paletės... tai nėr ta DW tokia ryški, ir kai kurias spalvas matau, kurios man labai patiko ant LinosGustės  blush2.gif

O tas pirmas koloritas Dark Winter? Na tikrai man tos spalvos visai tinka lyg g.gif
Ir toj paletėj Dark Winter spalvos tikrai nieko tokios, ypač tos švelnios rožinės, kurios man lyg ir tinka, o ta fuksija, kuri man nesižiūri yra BW g.gif
QUOTE(bytte @ 2013 09 16, 13:47)
rudeniui radau, pažiūrėsiu gal bus žiemai... nors turiu tik žiema ar vasara blush2.gif
user posted image

Na bet va ir šios rudens spalvos man gal visai tinka, ta ruda, žalia g.gif Oranžinė... Na tik ta plytinė ir garstyčių abejonių kelia, ane? g.gif
Tai kaip dabar nuspręst doh.gif Dark Winter aš, ar Dark Autumn, ar Warm Autumn unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilukai @ 2013 09 16, 15:53)
visiškai juoda tinka, dėl baltos gal labiau abejočiau, bet balti marškiniai irgi tik išryškina tamsų gymį, nenublyškina g.gif
nėra jis pietietiško gymio 100%, neturi tų jų tamsių žibančių akių ir visiškai juodų plaukų, bet vis tiek iš vaizdo arčiau pietiečio negu lietuvio, ypač įdegęs.
Ot pora su light summer, kaip šmėkla šalimais biggrin.gif
pats visai mėgsta ryškią oranžinę spalvą, bet vėlgi nesuprantu ar ji jam tinka, o kaip žiemos su oranžine draugauja?

su oranžine clear/bright spring draugauja. pasiieškok winter palečių kad pamatyt ar yra ten oranžinė ar ne. Jei jam tinka ryškios spalvos tai gali būti bright winter arba bright spring. Ir nebūtinai turi būti tamsios akys, aš esu bright spring su žiemos įtaka tamsiais plaukais, oda šviesi ir žaliom akim. Patikrink su ryškia fuksijos spalva tinka ar ne, kad būtų žiema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 09 16, 14:05)
su oranžine clear/bright spring draugauja. pasiieškok winter palečių kad pamatyt ar yra ten oranžinė ar ne. Jei jam tinka ryškios spalvos tai gali būti bright winter arba bright spring. Ir nebūtinai turi būti tamsios akys, aš esu bright spring su žiemos įtaka  tamsiais plaukais, oda šviesi ir žaliom akim. Patikrink su ryškia  fuksijos spalva tinka ar ne, kad būtų žiema smile.gif

4u.gif
lengva pasakyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilukai @ 2013 09 16, 16:16)
4u.gif
lengva pasakyti biggrin.gif

paslapčiom miegantį jei kitaip nesiduoda tikrinamas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 09 16, 10:17)
čia sulygintos BW ir DW paletės

Hm, tai gaunasi, kad BW ryškesnės spalvos nei DW, o aš priešingai galvojau doh.gif
ai, vienžo, į 1 klasę man, nes nebesuprantu nieko doh.gif

Ir įdomu, kodėl nėra skaisčios baltos nei vienoje g.gif

Realiai tokie menki skirtumai tarp vienos ir kitos paletės, ar įmanoma rasti tiek mažai besiskiriančių spalvų audinius ir dar tarp jų rinktis siuvant rūbą, nekalbu jau apie pardes. Vis tiek kažkoks bendras panašus vaizdas yra šių dviejų palečių,. Na, tik tiek, kad DW turi tamsiai žalias, tamsiai bordo į rudumą, bet ir BW turi kažką panašaus...
Atsakyti
šiaip kalbant apie vyrą nemanau, kad jis bus bright, iš šalies žiūrint jo vyraujanti savybė - deep. Neturi to švytėjimo, kontrasto, bet turi tamsumo, gilumo užtektinai.
Atsakyti
O turbūt dar tipą padėtų nusistatyti ir bandymai su lūpų dažais? Na pvz. rudeniui turėtų tikti šilti rudi, oranžiniai atspalviai, o žiemai tarkim rožiniai?
Papildyta:
Dar va radau tokią lentelę:
user posted image
Ar čia Dark Winter? Jei taip, tai ta pirmoji spalva yg ir kažkokia oranžinė g.gif Taip žiūrint, tai ir man turėtų tikti g.gif
Atsakyti
Nu gerai gerai, bala nematė, LinaGuste, būk sau žiema, jei tokia paletė biggrin.gif Man šita paletė tau labai gerai atrodo, o žiema būti garbingiau, negu rudeniu. Ruduo ryžas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 09 16, 19:22)
Nu gerai gerai, bala nematė, LinaGuste, būk sau žiema, jei tokia paletė biggrin.gif Man šita paletė tau labai gerai atrodo, o žiema būti garbingiau, negu rudeniu. Ruduo ryžas biggrin.gif

na ir už ką taip rudens nemėgsti lotuliukas.gif man tai graži tos ryžos rudeniškos spalvos biggrin.gif
Atsakyti