QUOTE(Tynka @ 2013 09 14, 08:58)
aš ruduo, bet iš šitos rudens lenčiukes man žiauriia netinka I eilutės 2,3 sp ir II el, -3 spalva
Aš tas didžias spalvas visų sezonų spalvas peržvelgus galiu pasakyt kad esu niekas
, bent jau kažkaip kad taip visos trys tiktų nematau:
QUOTE(Noa @ 2013 09 14, 11:41)
Tu, žinok, tą daugumą atsijok. Aš pasisakau už rudenį, bet esu gluša. Užtataigi mano pasisakymas yra visai nelygiavertis, tarkim, bytte arba dontstop pasisakymui. Jei aš sakysiu taip, o kokia bytte - kitaip, tai mano pasisakymo vertingumas bus ne 50 peroc, o tik kokie 5
Nu taip taip... su savo šaltinančiu spalvas monitorium pasisakyt man labai jau procentaliai svaru
Man tai šo to link rudens nelabai... plytinė morkinė 66 nelabai sakyčiau, kažkoks nedarnumas gaunas, oda rausva gi... nu tokiais šešėliais padažai ir žmonių baidyt
inc kad ir ne warm autumn, vis vien gerai žiūrisi prie tokių spalvų
Užmurzintos tai ne tik rudens spalvos, vasaros irgi ne ah švarumo, ypač jai imt kokias soft, o DW pilna nujuodusių išvis...
kaip jum toks koloritas (82; 73; 72; 54; 7)?
osinkoi aptarinėja pavasariams vat pilkai žalią, ir foto... še tau papūgėlė BSp
Beja jin man kaip netepli labai pasiteisino sūnui kaip Basic spalva... vasarai nieko geriau matyt negalim sugalvot - šviesi, netepli... galim rast parduotuvėse
Papildyta:
čia sulygintos BW ir DW paletės... tai nėr ta DW tokia ryški, ir kai kurias spalvas matau, kurios man labai patiko ant LinosGustės
Kaip suprantu čia iš ten kur inc ėmė... jetau visos mano mamos spalvos BW paletėj, kurias žinau kad tinka, kiba dovanų padaryt