Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 09 14, 15:13)
jap ir as bs smile.gif aciukas uz nuoroda 4u.gif

va kaip faina kad ne viena smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2013 09 14, 08:58)
aš ruduo, bet iš šitos rudens lenčiukes man žiauriia netinka I eilutės 2,3 sp ir II el, -3 spalva

Aš tas didžias spalvas visų sezonų spalvas peržvelgus galiu pasakyt kad esu niekas lotuliukas.gif , bent jau kažkaip kad taip visos trys tiktų nematau:
user posted image
user posted image

QUOTE(Noa @ 2013 09 14, 11:41)
Tu, žinok, tą daugumą atsijok. Aš pasisakau už rudenį, bet esu gluša. Užtataigi mano pasisakymas yra visai nelygiavertis, tarkim, bytte arba dontstop pasisakymui. Jei aš sakysiu taip, o kokia bytte - kitaip, tai mano pasisakymo vertingumas bus ne 50 peroc, o tik kokie 5 biggrin.gif

Nu taip taip... su savo šaltinančiu spalvas monitorium pasisakyt man labai jau procentaliai svaru blush2.gif

Man tai šo to link rudens nelabai... plytinė morkinė 66 nelabai sakyčiau, kažkoks nedarnumas gaunas, oda rausva gi... nu tokiais šešėliais padažai ir žmonių baidyt unsure.gif inc kad ir ne warm autumn, vis vien gerai žiūrisi prie tokių spalvų
Užmurzintos tai ne tik rudens spalvos, vasaros irgi ne ah švarumo, ypač jai imt kokias soft, o DW pilna nujuodusių išvis...
kaip jum toks koloritas (82; 73; 72; 54; 7)?
user posted image

osinkoi aptarinėja pavasariams vat pilkai žalią, ir foto... še tau papūgėlė BSp biggrin.gif
user posted image
Beja jin man kaip netepli labai pasiteisino sūnui kaip Basic spalva... vasarai nieko geriau matyt negalim sugalvot - šviesi, netepli... galim rast parduotuvėse biggrin.gif
Papildyta:
čia sulygintos BW ir DW paletės... tai nėr ta DW tokia ryški, ir kai kurias spalvas matau, kurios man labai patiko ant LinosGustės blush2.gif
Kaip suprantu čia iš ten kur inc ėmė... jetau visos mano mamos spalvos BW paletėj, kurias žinau kad tinka, kiba dovanų padaryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2013 09 14, 09:58)
aš ruduo, bet iš šitos rudens lenčiukes man žiauriia netinka I eilutės 2,3 sp ir II el, -3 spalva

g.gif O kaip įmanoma būti rudeniu su tokio spalvom netinkančiom g.gif

Man šios trys spalvos irgi labai netinka, tai jau galvojau, kad ruduo tikrai nesu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(LinaGustė @ 2013 09 14, 12:43)
Na tai laukiu daugiau pasisakymu... ax.gif

Nemanau, kad Jūs žiema. Pvz. 51 ir 53 atrodo žymiai geriau nei 52, o žiemai turėtų 52 tikti...
49,48 jums nelabai, o tokios lyg pavasarinės spalvos jeigu neklystu.
Turbūt vis tik esate rudenėlis ax.gif Jums tinka tamsesnės kiek murzinokos ir vis tik ryškumo kažkiek turinčios spalvos (pvz. kaip 47, bent mano akimis gražiai atrodo).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bride: 16 rugsėjo 2013 - 10:14
QUOTE(Tynka @ 2013 09 14, 09:58)

o man rudeniui sitos spalvos TOBULAI tinka
galeciau prikti nematuojant I eilutes 2-3 spl, 100 % tiktu.
II eilutes 2 splv, jauciu, kad tiktu, bet del visa ko dar prideciau pasitikrinimui (ar tikrai mano atspalvis, pagal sviesuma, siltuma ir pakankamai prigesintas).
va jei paimti is II eilutes 3 splv, tai ta irgi galeciau nematuodama pirkti, garantuotai tiktu

man sitoj lentelej truputi glumina pirmoji SA spalva, tamsoka kokia tai g.gif , bet prigesinta, gal ir tiktu g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytojryta: 16 rugsėjo 2013 - 10:41
kaip atskirti vyrą deep winter nuo dark autumn g.gif
kokios skiriamosios spalvos?
nes ką apsirengia tas gerai tiek rožinė tiek garstyčių g.gif
juoda nuostabiai tinka, tamsi bordo, tamsiai ruda, tamsi mėlyna - tinka

plaukai labai tamsūs rudi, oda tamsaus gymio neutrali, o gal kažkiek olive, akys žalios su rudais (vaikystėj buvę tamsiai rudos)
Atsakyti
jai nemaišau Mute žaliom akim? ne ant bright clear ribinio brūkšniuko? pas irene? berots dėl plaukų spalvos pasirinkimo kažką minėjo, ten kaip tik prie akių yra variantai, bright ( 1 ) - pavasariui; clear ( 6 ) - žiemai...

Noa ir tau - migracijai, jai užsimanysi kadu tongue.gif

Gal kas turit išsisaugoję tokių palečių... bo tik dabar suvežiau kad iš IRENE's jos
user posted image
Atsakyti
rudeniui radau, pažiūrėsiu gal bus žiemai... nors turiu tik žiema ar vasara blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 09 14, 14:11)
tai tu ir BS tipas?   bigsmile.gif    gali čia pasižvalgyt, gal ką rasi kas patinka, išsisaugau kai randu ką nors įdomesnio ax.gif
https://picasaweb.go...gCJ3i2Nz4mduOZA

Labai šauniai surinkta.O tos plaukų dažų spalvos tinka C/B spring atstovėms?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aina1979: 16 rugsėjo 2013 - 12:59
QUOTE(bytte @ 2013 09 16, 12:47)
rudeniui radau, pažiūrėsiu gal bus žiemai... nors turiu tik žiema ar vasara blush2.gif
user posted image

šitos kaip nuluptos visos manoooo biggrin.gif
Atsakyti
kaip tą vyrą dabar nudrapiruot, su jais kaip su laukiniais žvėrim - stebėjimai tik iš šono įmanomi lotuliukas.gif

bet jei skaisti balta tinka tai tik žiema, ar ne?
rudeniui netinka skaisti balta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilukai: 16 rugsėjo 2013 - 13:14
QUOTE(Dilukai @ 2013 09 16, 14:12)
kaip tą vyrą dabar nudrapiruot, su jais kaip su laukiniais žvėrim - stebėjimai tik iš šono įmanomi lotuliukas.gif

bet jei skaisti balta tinka tai tik žiema, ar ne?
rudeniui netinka skaisti balta?

Kiek suprantu aš šitam reikale, skaisti sniego balta, visiškai juoda jeigu labai tinka - jūsų vyras yra winter g.gif
o jeigu tos visos sodrios spalvos tinka - tada turbūt deep winter'is
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2013 09 16, 13:47)
user posted image

Kokia nuoroda galima rasti ir kitiems sezonams šitas ,,trumpai-aiškiai" eilutes bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 09 16, 14:27)
jai nemaišau Mute žaliom akim? ne ant bright clear ribinio brūkšniuko? pas irene? berots dėl plaukų spalvos pasirinkimo kažką minėjo, ten kaip tik prie akių yra variantai, bright ( 1 ) - pavasariui; clear ( 6 ) - žiemai...

Aha, žaliom smile.gif žiūrinėjua tą nuorodą dėl plaukų spalvos, tik va kad man tokia nelabai g.gif surizikavau dažyt light brown spalva, gavosi tamsi, su vos vos rudu atspalviu, foto atrodo kaip juodi, bet esu patenkinta smile.gif gal kiek labiau panaši į bright winter, bet juoda panašu visvien nelabai tinka smile.gif
Atsakyti