Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 08 20, 13:41)
kaip manot kaip vadinasi plauku spalva pavaizduota sioj foto? Ji tiktu clear spring? is anksto lb lb aciu uz atsakymus:) wub.gif

clear spring netiktų manau, spalva matyt vadinasi natural blond... būtų koks 7.1 žymėjimas matyt g.gif
pagal brošiūras ar asmeninę patirtį osinkoi merginos išrišo kad clear spring turi tikt kavos pupelių spalvos plaukai:
user posted image
bet labai svarbu kad nusidažytų plaukai be purvino ryžumo ar medaus atspalvio, kuris būdingas rudens atstovėms. Nes bright kaip ir priešprieša rudens muted.

Papildyta:
QUOTE(inc @ 2013 08 20, 14:07)
Nežinau kaip vadinasi, bet manau, kad tiktų  mirksiukas.gif Mano viena pana, kuri yra bs, tai su tokiais panašiais ir yra.

Tada aš negaliu būt BS, nes apsoliučiai visų nuomone būtent tokia spalva man labiausiai netiko blush2.gif ...ir light bet koks atkrenta...
bliamba pas mane ne tik kad pavasariui testint spalvų fyguški... žiūriu ir vasaros coloritas spintoj nulinis lotuliukas.gif , vien tik juoda likus... su žydra ir madženta, kuri vis vien nieko nepasako
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 08 20, 14:53)
Tada aš negaliu būt BS, nes apsoliučiai visų nuomone būtent tokia spalva man labiausiai netiko  blush2.gif ...ir light bet koks atkrenta...
bliamba pas mane ne tik kad pavasariui testint spalvų fyguški... žiūriu ir vasaros coloritas spintoj nulinis lotuliukas.gif , vien tik juoda likus... su žydra ir madženta, kuri vis vien nieko nepasako

Tai skirtingų gi spalvų derinių yra. Tavo ir akys tikiu visai kitokios nei maniškės. Na o tarp bs ir šviesiaplaukių ir gan tamsių ciocių yra biggrin.gif

Atleiskit, bet dar nenufotkinau ax.gif Užsikasus milijonu fotkių, kurias reikai sutvarkyti, tai knapsiu prie kompo ir nėr kaip bėgiot su fotiku lotuliukas.gif
Atsakyti
aciu uz nuomones 4u.gif smeliniai turetu tikti bs? 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Nius nusifotkijau biggrin.gif Va aš ir mano paletė. Labai jau manęs nebarkit, nes nei ruošiausi nei ką. Radau ramesnę minutę ir skuodžiau fotkyt biggrin.gif
user posted image

Atsakyti
inc Labai gražu.Tiesiog puikiai tinka smile.gif
Atsakyti
nu fain, a le tikrai, kaip rudeniui tai nėra nei plytinių, nei ryžų... nors gal 6-toje juostelėje apačioje kažkas panašaus... o kodėl ten viena juostelė smulkiai sujuostuota?

Atsakyti
QUOTE(aina1979 @ 2013 08 20, 17:47)
inc Labai gražu.Tiesiog puikiai tinka smile.gif

dėkui mirksiukas.gif na man irgi atrodo, kad visai neblogai žiūrisi bigsmile.gif

QUOTE(Tynka @ 2013 08 20, 18:10)
nu fain, a le tikrai, kaip rudeniui tai nėra nei plytinių, nei ryžų... nors gal 6-toje juostelėje apačioje kažkas panašaus... o kodėl ten viena juostelė smulkiai sujuostuota?

Aga, 6 juostelėj yra gerulių plytinių. Su ryžom aš retai kada sudraugauju. Na bet kaip aš buvau nustebus dėl tų šviesių mėlynų. Gyvenime nieko panašaus nesu turėjus lotuliukas.gif
Na o rudos beveik judumą ir šiaip visokios purvinos juodos, tai toj trečioj juostelėj ir dar 8 juostelėj apatinė kaip ir ruda gali sakyt.
Na otie brūkšniukai, tai siūlomos kombinacijos. Ten po tris spalvas sudėta komplektėliais
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 08 20, 17:30)
Nius nusifotkijau  biggrin.gif Va aš ir mano paletė. Labai jau manęs nebarkit, nes nei ruošiausi nei ką. Radau ramesnę minutę ir skuodžiau fotkyt  biggrin.gif

Oi kaip gražiai thumbup.gif Kur čia užsakinėjai ir kiek kainavo?
Atsakyti
inc tikrai atrodo, kad ši paletė tinka
nešoka spalvos agresyviai prieš veidą, pirmiau žvilgsnis į akis krypsta ne į paletę, vadinas gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 08 20, 19:40)
Oi kaip gražiai  thumbup.gif Kur čia užsakinėjai ir kiek kainavo?

Dėkui wink.gif Kainavo čiut virš 200lt, o užsakinėjau iš Austaralijos. Buvau kažkada įmetus nuorodą. Dabar po ranka neturiu nuorodos. Kai rasiu, įmesiu wink.gif

QUOTE(Dilukai @ 2013 08 20, 20:35)
inc tikrai atrodo, kad ši paletė tinka
nešoka spalvos agresyviai prieš veidą, pirmiau žvilgsnis į akis krypsta ne į paletę, vadinas gerai smile.gif

Ir aš bijojau , kad šoks į priekį. Vis svarsčiau ar imt šią ar soft autumn, nes man kai kur kertasi spalvos, o ir nesu pats tamsiausias dark autumn variantas. na bet šitose fotkėse kaip ir be makiažo, o tik akys su pieštuku ir tušu prieš kokias 7val dažytos bei lūpų blizgesio. Tai gal visai ir lieku nesvarstydama prie savo dark nesimėtydama g.gif
Atsakyti
inc- nuostabi palete wub.gif kiek mokejot? kur pirkot? pati vis svarstau pirktis:) apsipirkinejant viskas butu kur kas lengviau:)

Turbut jau atsibodau su savo kvailais klausimais blush2.gif bet.... kaip manot ataugusios saknys labiau siltos ar saltos? Fotkinta neutraliam apsvietime.
Tiek visokiu foto prisiziurejau, kad jau spalvu pradejau neskirti blush2.gif mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Man panašiau į šaltas nei šiltas, Hypnotic Poison smile.gif
Atsakyti