Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Tynka @ 2013 09 14, 08:58)
aš ruduo, bet iš šitos rudens lenčiukes man žiauriia netinka I eilutės 2,3 sp ir II el, -3 spalva

eik tu g.gif net ir aš galiu jas sau prisiderint, bet geriau vos vos sodresnės būtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2013 09 14, 10:58)
aš ruduo, bet iš šitos rudens lenčiukes man žiauriia netinka I eilutės 2,3 sp ir II el, -3 spalva

tai gal tada tu visai ne ruduo, kad tokios spalvos netinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 09 14, 09:12)

va va, ir man tokia žiauri mintis kilo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 09 14, 07:12)

gal lotuliukas.gif
bet su tom spalvom atrodau išblyškusi labai
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2013 09 14, 09:58)

O aš pavasaris, ir visas tavo išbrokytas mielai maloniai paimčiau, ir jos man visai būtų pusė velnio biggrin.gif
Tik ta gelsva turėtų būti koks odos gaminys. Jei tai audinys, tada aš nesuvokiu gamintojo logikos, kam audinį tokia vėmalo spalva dažyti biggrin.gif
Atsakyti
Tai dauguma uz rudeni pasisakot biggrin.gif warm ar deep? Ir kokios, jusu manymu, spalvos man labiausiai tinka?
Atsakyti
Tu, žinok, tą daugumą atsijok. Aš pasisakau už rudenį, bet esu gluša. Užtataigi mano pasisakymas yra visai nelygiavertis, tarkim, bytte arba dontstop pasisakymui. Jei aš sakysiu taip, o kokia bytte - kitaip, tai mano pasisakymo vertingumas bus ne 50 peroc, o tik kokie 5 biggrin.gif
Atsakyti
Na tai laukiu daugiau pasisakymu... ax.gif
Atsakyti
Aš irgi galvoju, kad LinaGustė ruduo. Manau, kad gražiausiai atrodo su "murzinomis" spalvomis ir, kad tos ryškios mėlynos, melsvos nelabai tinka 4u.gif
Atsakyti
bs derinukai:)
user posted image

Jei netycia rastumet kokiu nors graziu rubu derinuku ar grazaus makiazo paslapciu clear/bright spring,butu saunu jei jomis pasidalytumete 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 09 14, 14:58)
Jei netycia rastumet kokiu nors graziu rubu derinuku ar grazaus makiazo paslapciu clear/bright spring,butu saunu jei jomis pasidalytumete 4u.gif  bigsmile.gif

tai tu ir BS tipas? bigsmile.gif gali čia pasižvalgyt, gal ką rasi kas patinka, išsisaugau kai randu ką nors įdomesnio ax.gif
https://picasaweb.go...gCJ3i2Nz4mduOZA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mute: 14 rugsėjo 2013 - 13:12
QUOTE(Mute @ 2013 09 14, 15:11)
tai tu ir BS tipas?  bigsmile.gif    gali čia pasižvalgyt, gal ką rasi kas patinka, išsisaugau kai randu ką nors įdomesnio ax.gif
https://picasaweb.go...gCJ3i2Nz4mduOZA

jap ir as bs smile.gif aciukas uz nuoroda 4u.gif
Atsakyti