Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(LinaGustė @ 2013 09 13, 12:32)
Gana ramu čia  smile.gif  Tai jei dar kam nenusibodo, žvilgtelkite dar į albumą  ax.gif  Kai kurios gal kartojasi spalvos, bet kokybė foto kažkiek geresnė ir tikroviškesnė. 82-63 foto naujos wink.gif
Į veidrodį kai žiūriu, tai save rudeniu matau...  g.gif
Papildyta:
http://s20.photobuck.../...rt=3&page=1

ne ne, bent jau pas deep autumn aš tavęs nelabai noriu įsileist dėl tų visų mėlynų ir žydrų. Praktiškai visos rudenukės tokių nepaveža biggrin.gif Tad arba deep winter arba dar balai žino kas... o gal ir vasara net? Gi kažkuri paletė turi ir oranžinių?
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 09 13, 17:17)
ne ne, bent jau pas deep autumn aš tavęs nelabai noriu įsileist dėl tų visų mėlynų ir žydrų. Praktiškai visos rudenukės tokių nepaveža  biggrin.gif  Tad arba deep winter arba dar balai žino kas... o gal ir vasara net? Gi kažkuri paletė turi ir oranžinių?

O deep winter - su rudens įtaka ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 09 13, 17:17)
ne ne, bent jau pas deep autumn aš tavęs nelabai noriu įsileist dėl tų visų mėlynų ir žydrų. Praktiškai visos rudenukės tokių nepaveža  biggrin.gif 

Tai kad jinai jų ir neveža, išskyrus tas visas dulkėtas. Slinkis, moč, kolegę turėsi! Ne nu, neatrodo jinai klaikiai su žydrom, bet ana apskritai graži moteris, su niekuo baisiai neatrodo. Bet su dulkėtais atrodo gerokai gražiau! Paėmus jos atrodymo gerumą maksimumą ir minimumą, tai tos visos žydros ir šaltos geltonos - visiškai palei galą...

Va man ateitų koks light springas, tai aš jį imčiau biggrin.gif Sakyčiau, labą dieną tau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 13 rugsėjo 2013 - 17:04
QUOTE(LinaGustė @ 2013 09 13, 16:49)
O deep winter - su rudens įtaka ar kaip?

jo jo, jos abi dalinasi net nemažai spalvų. pabandysiu surast tau paletę tą bendrą. ji pas mane knygoj yra, bet kažkada el. versija čia dalinomės smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2013 09 13, 16:59)
Tai kad jinai jų ir neveža, išskyrus tas visas dulkėtas. Slinkis, moč, kolegę turėsi! Ne nu, neatrodo jinai klaikiai su žydrom, bet ana apskritai graži moteris, su niekuo baisiai neatrodo. Bet su dulkėtais atrodo gerokai gražiau! Paėmus jos atrodymo gerumą maksimumą ir minimumą, tai tos visos žydros ir šaltos geltonos - visiškai palei galą...
Va man ateitų koks light springas, tai aš jį imčiau biggrin.gif Sakyčiau, labą dieną tau biggrin.gif

o vdrug tu manęs visai nepažysti, o aš esu pati pavydžiausia boba pasaulyje lotuliukas.gif mna gi be proto gaila, kad dar kas be manęs rengsis tokiais murzinais tamsiais skarmaliukais tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 09 13, 19:31)
o vdrug tu manęs visai nepažysti, o aš esu pati pavydžiausia boba pasaulyje  lotuliukas.gif mna gi be proto gaila, kad dar kas be manęs rengsis tokiais murzinais tamsiais skarmaliukais   tongue.gif

Skarmaliukais... inc, po galais, deep autumn yra tipas, kuriuo labiausiai aš noriu būti. Man labiausiai patinka tie visi čigoniški juodo fono spalvotai marginti raštai. Ir vis vien aš juos nešioju, bet dabar jau atsižvelgdama, kad spalva, kuria margintas tas juodasis fonas, būtų artima mano paletei. Šiaip geriausia, į ką galiu numigruoti, yra true autumn...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 13 rugsėjo 2013 - 19:42
lotuliukas.gif va va, o aš norėčiau pavasariu labiausiai būt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 09 13, 20:31)
o vdrug tu manęs visai nepažysti, o aš esu pati pavydžiausia boba pasaulyje  lotuliukas.gif mna gi be proto gaila, kad dar kas be manęs rengsis tokiais murzinais tamsiais skarmaliukais  tongue.gif

Nu tai vat aš ir sakau lotuliukas.gif Neįsileidžia ir basta, o kur žmogui eit, kai nieks nepriima? biggrin.gif

Aš ją galiu priimt į light spring, bet man atrodo, ji nenorės biggrin.gif

QUOTE(Erszebeth @ 2013 09 13, 20:37)
Skarmaliukais... inc, po galais, deep autumn yra tipas, kuriuo labiausiai aš noriu būti.

QUOTE(inc @ 2013 09 13, 20:40)
lotuliukas.gif va va, o aš norėčiau pavasariu labiausiai būt  lotuliukas.gif

Nu va, tada jūs keiskitės. Ir Erszeneth ima su savim LinąGustę. Bus visi patenkinti.

Atėjo mama ir viską sutvarkė nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 09 13, 22:00)
Nu tai vat aš ir sakau lotuliukas.gif Neįsileidžia ir basta, o kur žmogui eit, kai nieks nepriima? biggrin.gif

biggrin.gif ko tai pavasarius traukia į rudenį, o rudenį į pavasarius, tik va Noa vis į žiemą taikos prie juodos biggrin.gif aš tai į bright spring galiu priimt, jei jau niekas priima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 09 13, 20:48)
biggrin.gif ko tai pavasarius traukia į rudenį, o rudenį į pavasarius, tik va Noa vis į žiemą taikos prie juodos  biggrin.gif aš tai į bright spring galiu priimt, jei jau niekas priima biggrin.gif

Ne tik žiema, ir deep autumn juodą turi. Ir ta man labiau patinka, nei bet kokios žiemos blush2.gif

Guste, man dar labiau sustiprėjo įtarimai dėl warm (true) autumn. Tie, kas siūlo žiemą (grynaspalvį tipą), atsižvelgia į pavasario įtaką, kuri būdinga warm autumn (vieninteliam iš visų rudenų, iš jų pačiam ryškiausiam).
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 09 13, 21:48)
biggrin.gif ko tai pavasarius traukia į rudenį, o rudenį į pavasarius, tik va Noa vis į žiemą taikos prie juodos  biggrin.gif aš tai į bright spring galiu priimt, jei jau niekas priima biggrin.gif

Jei į žiemą neima, tai aš į bright ir eisiu dry.gif Ne kažko man reikia, tik spalvotų linzių ir įdegt. Tada juoda biskutuką tinka dry.gif
O taip tai rūžava da persikinė, it kokiai olialia pupytei dry.gif
Atsakyti
gal pravers? mirksiukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
aš ruduo, bet iš šitos rudens lenčiukes man žiauriia netinka I eilutės 2,3 sp ir II el, -3 spalva
Atsakyti