Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Mute @ 2013 09 12, 22:25)
Tai gal ji ir turi kažką šalto, jei ją priskyrė clear spring, tik foto atrodo kad pas ją viskas šilta
pvz mano veido oda turi kažkiek to šaltumo, nes buvo dėl to čia iškilusios abejonės, bet šaltam tipui nepriskyrė,nes venos yra žalsvai melsvos, ir be to juoda nelabai tinka, geriau kad juoda būtų su kita spalva. O deep autumn manau ir turi kažką šalto, kaip ir clear spring

idomiai, panarsiau po interneto platybes, kiti ja priskiria warm spring. daug nuomoniu. Keista biski kad ekspertu nuomones nesutampa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 09 12, 22:27)
Aš tai neįžiūriu. Gal priskyrė kokia skyrėja, kurios jinai vyrą nuviliojo, užtai nutarė, kad širdis pas ją šalta kaip ledas, ir tiek užteko biggrin.gif

lotuliukas.gif tipo dar pagal ketvirta požymį nustatė, nus tada ko gero pusę pereitų į šaltą tipą dėl vyro nuviliojimo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 09 12, 22:32)
idomiai, panarsiau po interneto platybes, kiti ja priskiria warm spring. daug nuomoniu. Keista biski kad ekspertu nuomones nesutampa 4u.gif

jei nustatinėjo vien pagal foto, tai man atrodo sunkoka, nes testuojant tinkančias spalvas foto pagalba gaunas netiksliai, o dar kai tos įžimybės dažniausiai su makiažu tai ir gaunas kad vienai vienaip kitai kitaip atrodo su tais tipais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 09 12, 21:54)
jei nustatinėjo vien pagal foto, tai man atrodo sunkoka, nes testuojant tinkančias spalvas  foto pagalba  gaunas netiksliai, o dar kai tos įžimybės dažniausiai su makiažu tai ir gaunas kad vienai vienaip kitai kitaip atrodo su tais tipais  g.gif

Tai dar plius ekspertas ekspertui nelygus. Aš irgi galiu pasiskelbt giliu ekspertu - visos ryžos rudeniai, blondės - pavasariai, juodos - žiemos, o likę - vasaros!
Bet aš, aišku, taip grubiai nesakysiu, o bursiu su visokiais gudriais žodžiais, sakysiu, briliantinė tamsybių kulautuvos vasara! O visi klausys ir ausim lapsės wub.gif
Ir visoms duosiu tą pačią paletę, tik ją su skirtingais filtrais biskutuką apdirbsiu ir spalvas kaitaliosiu. Nu ten tipo vienam pirmiau mėlynos, paskui raudonos, kitam atvirkščiai.

O jei kurią dieną išlipsiu ne ta koja iš lovos, tai tą dieną visus nustatysiu rudeniais, ir tepasiunta paskui besiaiškindami biggrin.gif Va man patiks kokia boba, nes bus mandagi, sakysiu - čia jau auksinis saulėlydinis havajų ruduo! O ateis kokia vyrą viliojus - sakysiu, tu, tamstyte, esi šūdinas bulvių lupynų šiknaskylės ruduo! Lai eina, draugėms giriasi lotuliukas.gif

Tai negi daugiau tokių ekspertų nėra biggrin.gif

Atsakyti
Aš tai nesiimu juodaodžių sptęst, kaip ir azijatų... nei aš jų mačius, nei ką. Vat tik pastebėjau, kad Obamai netinka juodas švarkas su baltais marškiniais, toks jau murzius gaunas... ir tamsiai mėlynas netinka... o jo žmona įvairiai atrodo, makiažas tsksnt visagalis, gal ir bionse ne takas dedas, bet reik žiūrėt kokiam tipaže ją deda, o ne kokia ji yra ištikrųju. Bent tose lentelėse, kur celebrites būna. Kaip ir Merlyn kaip tipažas C/B spring, o ištikrųjų gal ruduo koks... nu tarkim deep... gi abu su žiemos įtaka... akys jos rudos su mėlynumu, tai tikėtina, kad labiau rudeniškos, nei pavasarinės, makiažas tais laikais storas labai buvo... žinok čia daba. Tai ir dabartinių zviazdų vieni labai aiškinasi, kiti tiesiog deda už tokias, kuomi jos save paduoda.

C/B gali būt ir su visais šiltais požymiais, tik tas jų šiltums toks drungnas... vat plaukai ne visai šilti tarkim, oda irgi neutraliai šilta. Negali joks pavasaris būt su šalta oda, tik akys gali būt šaltesnės, ir plaukai visai šalti negali būt. Tiesiog B/C turi būt toks ryškus pavasaris, kad pačias ryškiausias spalvas ištemtų. Tose lentelėse net bendrų odos spalvų būna su tuo pačiu W/T spring'u.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 09 12, 21:25)
Va man patiks kokia boba, nes bus mandagi, sakysiu - čia jau auksinis saulėlydinis havajų ruduo! O ateis kokia vyrą viliojus - sakysiu, tu, tamstyte, esi šūdinas bulvių lupynų šiknaskylės ruduo! Lai eina, draugėms giriasi lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif

Man tų įžymybių tipizavimas taip pat labai abejotinas atrodo. Buriama iš nuotraukų, kartais ir photohopu pakoreguotų, belenkokio apšvietimo, su makiažais, nežinant tikros plaukų spalvos. Nebent būtų kalbama, kokį rezultatą joms pavyko išgauti - bet nežinia, kiek pastangų ir kilogramų dažų tai kainavo. Va jeigu kas pasakytų, kad Kidman su drapiruotėmis, be makiažo buvo nustatytas warm spring - tada taip, o dabar - iš kur man žinoti, ar ji tik dažosi ryžai ir geltonai, ar tokia yra. O gal ji ruduo, tik ant veido tona pudros, ir tampa skaisčiaveide.
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 09 12, 18:31)
Nesuprantu kodel beyonce priskiriami prie clear spring. Pagal mane ji ruduo arba bent jau warm spring.akys,plaukai,oda-silti 4u.gif

Turbūt dėl to, kad ji protarpiais viešumoje pasirodo su l. ryškiom spalvom, oranžinėm ir kt. g.gif tik aišku, būna atitinkamai stipriai prišpaklinta.

user posted image

Nors šioje foto be makiažo arba su kasdieniu makiažu, tai kažin ar oranžinė jai ne per stipri:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 09 13, 08:39)
lotuliukas.gif  thumbup.gif

Man tų įžymybių tipizavimas taip pat labai abejotinas atrodo. Buriama iš nuotraukų, kartais ir photohopu pakoreguotų, belenkokio apšvietimo, su makiažais, nežinant tikros plaukų spalvos. Nebent būtų kalbama, kokį rezultatą joms pavyko išgauti - bet nežinia, kiek pastangų ir kilogramų dažų tai kainavo. Va jeigu kas pasakytų, kad Kidman su drapiruotėmis, be makiažo buvo nustatytas warm spring - tada taip, o dabar - iš kur man žinoti, ar ji tik dažosi ryžai ir geltonai, ar tokia yra. O gal ji ruduo, tik ant veido tona pudros, ir tampa skaisčiaveide.

Kidman vaiks buvo ryža :-) , man jin ir blonde WS šiaip, nors visokių ten ir pas ją tipažų būna
Pas tas zviazdas net ir dėl vyrų nieks neaišku, dažo anie plaukus tiek galvos, tiek veido, nu tai ką ten supaisysi, reik priimt jau sukurtą tipažą. Va Dita visur žiema, bet iš prigimties tai šviesiaplaukė. Nu ir ką... vis vien susitvarkė kaip norėjo... nusidažė plaukus, išsibalino oda... tai negi dabar tipizuosi ją kaip light,ą kažkokį, jai ji visai į jį nebepanaši blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 09 13, 09:39)

Va jeigu kas pasakytų, kad Kidman su drapiruotėmis, be makiažo buvo nustatytas warm spring - tada taip, o dabar - iš kur man žinoti, ar ji tik dažosi ryžai ir geltonai, ar tokia yra. O gal ji ruduo, tik ant veido tona pudros, ir tampa skaisčiaveide.

Kalbant apie Nicole Kidman, radau tokią, tikėtina kad be makiažo (nes kažkokiam velomaratone):

user posted image

bet oda jos tikrai šviesi, matosi smakro zonoje

Kaip manot, kas tai?
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 09 13, 10:06)
Va Dita visur žiema, bet iš prigimties tai šviesiaplaukė. Nu ir ką... vis vien susitvarkė kaip norėjo... nusidažė plaukus, išsibalino oda... tai negi dabar tipizuosi ją kaip light,ą kažkokį, jai ji visai į jį nebepanaši blush2.gif

Skaitau, užsirašinėju bigsmile.gif

Kita vertus, o kas ją yra matęs net ne tai kad be makijažo, bet be grimo?
Iš kitos pusės, betgi žiauriai praktiška, kai esi įžymybė. Nusivalai špaklių, išsiimi linzes, pasikabini peruką ant cveko, apsimauni treningines kelnes adidavas, sportbačius - ir drožk sau į gatvę, nei žurnalistai apipuls, nei kokie gerbėjai biggrin.gif

Ne, įžymybės labai maskuojasi, jų imti už pavyzdžius negalima.
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2013 09 13, 09:36)
Vat tik pastebėjau, kad Obamai netinka juodas švarkas su baltais marškiniais, toks jau murzius gaunas... ir tamsiai mėlynas netinka...

Čia gal kad jis yra negras biggrin.gif Jis visada juodas, prie bet kokio švarko lotuliukas.gif
Atsakyti
Gana ramu čia smile.gif Tai jei dar kam nenusibodo, žvilgtelkite dar į albumą ax.gif Kai kurios gal kartojasi spalvos, bet kokybė foto kažkiek geresnė ir tikroviškesnė. 82-63 foto naujos wink.gif
Į veidrodį kai žiūriu, tai save rudeniu matau... g.gif
Papildyta:
http://s20.photobuck.../...rt=3&page=1
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 09 13, 09:58)
Skaitau, užsirašinėju bigsmile.gif

Kita vertus, o kas ją yra matęs net ne tai kad be makijažo, bet be grimo?
Iš kitos pusės, betgi žiauriai praktiška, kai esi įžymybė. Nusivalai špaklių, išsiimi linzes, pasikabini peruką ant cveko, apsimauni treningines kelnes adidavas, sportbačius - ir drožk sau į gatvę, nei žurnalistai apipuls, nei kokie gerbėjai biggrin.gif

Ne, įžymybės labai maskuojasi, jų imti už pavyzdžius negalima.
Papildyta:

Čia gal kad jis yra negras biggrin.gif Jis visada juodas, prie bet kokio švarko lotuliukas.gif

Dita nusifotkino specialiai be makiažo, tai osinkoi vis vien nusprendė, kad žiema. Faktas kad dažo ilgalaikiais dažais blakstes ir antakius, kas yr ne problema, o odą balina ten kažkokiu balintoju, nu kur negrai balinasi ir nuo pigmentiniu dėmių gydo.
O gi donstop irgi migravus iš light'o į žiemą
Juodas, tai juodas, bet su tamsiai rudu švarku ir bordo šlipsu ne murzius, o šiaip juodaodis arodo:-)
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 09 13, 13:43)
O gi donstop irgi migravus iš light'o į žiemą

Pala. O tai kaip tada išeina? ką, nusidažei juodai plaukus - ir jau žiema? g.gif
O akys tada ką?

O kaip tada tie, kas sako - pofigu plaukai, gali būt iš viso be jokių plaukų, svarbu oda ir akys?
Atsakyti