Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Mute @ 2013 09 10, 17:27)
Gal geriau nebesukt man galvos ir pasilikt bright spring ir esant reikalui pasirinkt kai kurias spalvas iš bright winter, kaip tą 23 ryškią salotinę, nes BS tokios neturi. Beto paletės abiejų panašios, ryškios. Panašu kad esu viena koja ten, kita šen biggrin.gif  Taip kad bride jei ką, galiu priimt į kompaniją,jei taip nori žiemos, būsim bright winter-spring mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Aš irgi prisigretinsiu ir būsiu bright winter light spring lotuliukas.gif Nu o gal aš rūkau, ir mano plaučiai tamsūs, arba mano aplamai siela tamsi, kas ten dabar žino lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 09 10, 18:13)
Aš irgi prisigretinsiu ir būsiu bright winter light spring lotuliukas.gif Nu o gal aš rūkau, ir mano plaučiai tamsūs, arba mano aplamai siela tamsi, kas ten dabar žino lotuliukas.gif

sako, akys - sielos veidrodis, tai jei akys tamsios, tai ryškiai taip turėtų būti lotuliukas.gif
aš tada rašausi į ,,cool summer -dark soul" tipą hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 09 10, 19:13)

mes tai tik pas vieną kaiminystėj vaikštom o tu net per du tipus nori peršok dėl tų tamsių spalvų, nu jau toks norėjimas būt tamsia lotuliukas.gif
Noa dėl tamsių alpsta, o aš morališkai ruošiuos kad reiks fuksines, mėlynas ir salotines nešiot nes juoda atsibodo blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mute: 10 rugsėjo 2013 - 17:42
QUOTE(bride @ 2013 09 10, 18:24)
sako, akys - sielos veidrodis, tai jei akys tamsios, tai ryškiai taip turėtų būti  lotuliukas.gif

Jo, bus tau tamsios pas lightą lotuliukas.gif Šviesios, *****.

A mnie letatj ochota biggrin.gif Aš gal noriu būti gotė lotuliukas.gif Gotų, škia, motina lotuliukas.gif

QUOTE(Mute @ 2013 09 10, 18:32)
mes tai tik pas vieną kaiminystėj vaikštom o tu net per du tipus nori peršok dėl tų tamsių spalvų, nu jau toks norėjimas būt tamsia lotuliukas.gif

Nesvietiškas. Aš gal pereitam gyvenime buvau koks kaminkrėtys ar nindzė lotuliukas.gif Man juoda spalva yra grožio viršūnė, o tos visos rekomenduojamos papūgėlinės - tai tik iš tolo pasižiūrėt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 09 10, 19:44)
Gotų, škia, motina lotuliukas.gif
Nesvietiškas. Aš gal pereitam gyvenime buvau koks kaminkrėtys ar nindzė lotuliukas.gif Man juoda spalva yra grožio viršūnė, o tos visos rekomenduojamos papūgėlinės - tai tik iš tolo pasižiūrėt lotuliukas.gif

gotų motina lotuliukas.gif lotuliukas.gif juoda pas mane ir vienu metu buvo pagrindinė spalva, bet dabar galvoju kad gal dėl juodo laikotarpio gyvenima g.gif o va dabar jau kuris laikas noriu kitokių spalvų, ale va tokių ryškių papūgėlinių nesitikėjau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 09 10, 18:44)
Man juoda spalva yra grožio viršūnė, o tos visos rekomenduojamos papūgėlinės - tai tik iš tolo pasižiūrėt lotuliukas.gif

Na tai reik plaukus baltai nusivaryti, soliariume nusisvilinti, juodas 2 cm blakstienas prisilipdyti+ vakarinis makiažas kasdien kaip nauja pupytė, ir gal visai bus galima tą juodą nešiot bigsmile.gif cool.gif

O iš tikro, taigi nešiotina ta juoda, tik jei jau noriti itin gražiai atrodyt, ją tiesiog nugesinti detalėm ir tiek, turbūt taip ir darot, jei taip mėgstat juodą 4u.gif

Nors man pačiai visokie ten aksesuarai, skarelės - tamsus miškas, mėgstu tiesiog apsirengti ir tiek blush2.gif trūksta dėmesio detalėms , taip sakant mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bride: 10 rugsėjo 2013 - 18:31
QUOTE(bride @ 2013 09 10, 19:07)
Na tai reik plaukus baltai nusivaryti, soliariume nusisvilinti, juodas 2 cm blakstienas prisilipdyti+ vakarinis makiažas kasdien kaip nauja pupytė, ir gal visai bus galima tą juodą nešiot  bigsmile.gif

Aha biggrin.gif Ir dar tas akis didinančias linzes. Tada išvis niekas nežinos, koks mano sezonas, ir leis man nešioti bet ką.

O jei dar pasididinčiau papus iki kokių F, tada aplamai niekas nežiūrėtų į mano veidą ir kas prie jo tinka lotuliukas.gif

Ir aš galvoju, kad tada tiks ne tik juoda, bet net rūžava su svarovskiais lotuliukas.gif O šito sau net Erszebeth mergaitė neleidžia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilukai @ 2013 09 10, 14:59)
kad gal keičiasi spalvinis tipas (arba bent ryškumas to pačio tipo ribose)
senstant gi pigmento mažėja odoje, akyse, plaukuose, bendras vaizdas švelnėja g.gif
yra žmonių, kuriem natūraliai suaugusiems plaukų spalva net pasikeičia, mano žinomu atveju iš lietuviškos blondinės į tamsiai rudo šokolado (!) ir dabar žmogus gryniausias cool summer, o prieš tai nebent buvo blond cool summer - man neteko tokio tipo matyt g.gif

Aš ir pati iš tokių, kam suaugus (netgi virš 30) smarkiai pasikeitė plaukų spalva. Buvo šviesūs, gelsvi, tapo tamsūs, rudi. Bet, mano supratimu, ir vienu, ir kitu atveju tipas tas pats - t.y. tinkančių spalvų paletė ta pati. Juk ne veltui tipas nustatinėjamas su drapiruotėmis. Akys, plaukai ir oda yra tik kaip bendras orientyras, o tipą parodo spalvų tikimas. Prie kiekvieno tipo aprašymų nurodoma įvairiausių, vos ne visų spalvų akys ir plaukai. Tam pačiam tipui gali priklausyti ir baltaodė, ir juodaodė, o dvi labai panašios išvaizdos personos - skirtingiems tipams. Jeigu vertinsime pigmentą, tamsėjimą ar šviesėjimą kaip perėjimą į kitą tipą, tai kaip vertinti juodaodžių priklausymą tam pačiam tipui, kaip baltaodės?

QUOTE(Sauluciux @ 2013 09 10, 15:14)
Sveikos darkart,

pasifotkinau su keletu spalvyciu, gal eis ka diagnozuoti unsure.gif primenu diskusija vyko tarp rudens ir pavasario biggrin.gif
su paklodem

Man atrodo ruduo, statau už warm autumn (kas čia darosi, kelintą kartą iš eilės jį įžiūriu, turbūt kad jis man pačiai labiausiai patinka) biggrin.gif

QUOTE(Noa @ 2013 09 10, 16:02)
Kad ne visur taip akcentuojama unsure.gif Skaičiau ir kitokių versijų. Nes realiai visi žmonės sendami pilkėja, akys blunka... Ir dažnai jaunystėj žmogus atrodo gražiai su ryškesnėm spalvom, o senatvėj - su akvarelinėm... Žo, visokių nuomonių yra.

O ar nebus taip, kad ir tos ryškios, ir tos akvarelinės yra iš tos pačios paletės? Juk kiekvienas tipas paletėje turi ir tamsesnių, ir šviesesnių spalvų. Gal tiesiog paletėje susikeičia vietomis, kurios yra tuo metu tinkančios labiausiai. Netikiu, kad pereitų apskritai į kitą paletę.

Man rudo atspalvio lūpdažis tiko ir jaunystėje, kai buvau geltonplaukė, ir dabar, kai esu rudais plaukais.

Man lietuvių vaikų spalvos, labai apibendrintai, galėtų būti skirstomos pagal žvilgsnį į plaukus, lyg norėtum turėdamas kelis flomasterius parinkti tinkamą nuspalvinti spalvinimo knygelėje - geltoni, pilki, rudi, juodi ir raudoni. Tai principiniai 4 tipai plius raudonplaukiai, kurie gali būti ir spring, ir autumn. Jeigu plaukai "balti" (lightas) - jie arba turės geltoną atspalvį, arba ne - pagal tai matyti, ar tai vasara, ar pavasaris. Pradinėse klasėse labai aiškiai matydavau, kurie mano klasiokai yra pilkaplaukiai. Jų buvo gana daug, ir man labai įdomiai atrodė ta spalva. Po to jų plaukai tapo rudi, bet akivaizdu, kad tai - vasaros.
Atsakyti
QUOTE(Sauluciux @ 2013 09 10, 16:14)
Sveikos darkart,

pasifotkinau su keletu spalvyciu, gal eis ka diagnozuoti unsure.gif primenu diskusija vyko tarp rudens ir pavasario biggrin.gif
su paklodem

O man, žinok, pavasariu paduoda mastau.gif

QUOTE(Erszebeth @ 2013 09 10, 19:46)
O ar nebus taip, kad ir tos ryškios, ir tos akvarelinės yra iš tos pačios paletės? Juk kiekvienas tipas paletėje turi ir tamsesnių, ir šviesesnių spalvų. Gal tiesiog paletėje susikeičia vietomis, kurios yra tuo metu tinkančios labiausiai. Netikiu, kad pereitų apskritai į kitą paletę.

Man rudo atspalvio lūpdažis tiko ir jaunystėje, kai buvau geltonplaukė, ir dabar, kai esu rudais plaukais.

A fig žinok znajet. Gal jei esi kokia bright winter, tai akys tiek neprabals, kad paletę pakeistum. O jei koks ant ribos - gal įmanoma? mastau.gif Sakau, girdėjau tokių visokių versijų. Galų gale, gi plaukų spalvą keičiant galima pereiti į kitą tipą, pati esu rudeniu patapus, kai viena durna boba mane nudažė ryžai - o aš gi blondė, jei ryžai, tai jau stipriai ryžai išeina biggrin.gif Žinok, visas špaklius tikti nustojo, ir pusė rūbų - iškart pradėjo eit visokios juodos arbatos spalvos, rūdžių spalvos, kurios anksčiau buvo ni ni.
Tik aš tada apie sezonus nemąsčiau, o tik plūdausi labai negražiai ir ėjau pirkt rudai raudonų lūpdažių biggrin.gif

Nu tai. Pyst ir pražyli?

O tie kiti sako, kad ir pražilus šaltų plaukai tampa šaltai žili, o šiltų - gelsvi.

Bet vėl kitos pusės argumentas - blondinių plaukai prieš žylant papilkėja. Tai išeina, pašaltėja? Akys prašviesėja. Kažkiek. Vat paima kokia Noa, pyst ir pereina į light summer.
Ir jokio džiaugsmo, o tik pirdikulitas ir protezuoti dantys, ir osteoporozė, ir vidurių užkietėjimas, ir jaunimas blogas, ir naktim nesimiega biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 10 rugsėjo 2013 - 20:18
QUOTE(Noa @ 2013 09 10, 22:13)
O man, žinok, pavasariu paduoda mastau.gif
A fig žinok znajet. Gal jei esi kokia bright winter, tai akys tiek neprabals, kad paletę pakeistum. O jei koks ant ribos - gal įmanoma? mastau.gif Sakau, girdėjau tokių visokių versijų. Galų gale, gi plaukų spalvą keičiant galima pereiti į kitą tipą, pati esu rudeniu patapus, kai viena durna boba mane nudažė ryžai - o aš gi blondė, jei ryžai, tai jau stipriai ryžai išeina biggrin.gif Žinok, visas špaklius tikti nustojo, ir pusė rūbų - iškart pradėjo eit visokios juodos arbatos spalvos, rūdžių spalvos, kurios anksčiau buvo ni ni.
Tik aš tada apie sezonus nemąsčiau, o tik plūdausi labai negražiai ir ėjau pirkt rudai raudonų lūpdažių biggrin.gif

nu tai o kodėl aš tada nepatapau autumn rudai ryžai nusidažius g.gif tik pasirodžiau čia iš kart pasakė, kad jokis aš ne autumn ir nėr ko man ten brautis schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 09 10, 21:26)
nu tai o kodėl aš tada nepatapau autumn rudai ryžai nusidažius g.gif tik pasirodžiau čia iš kart pasakė, kad jokis aš ne autumn ir nėr ko man ten brautis schmoll.gif  biggrin.gif

O fig, žinok, nežinau, tai gal tada ir aš nepatapau? Bet spalvos pasikeitė jei bogu.

Aš jau anksčiau rašiau, kai BFAS darė paletę, ten buvo dar viena paslauga, pati brangiausia. Ten tipo kaip paletė su plaukų spalvom, kokios tiktų. Ir man tą paletę, kaip jau sakiau, pademonstravo, kažkokios kitos bobos ar tai išvis pavyzdinę. Ir tenai buvo parodyta - va spalvos, kurios tinka ir nekeičia tipo, o va su šitom spalvom, kurios irgi gerai atrodo, pasikeis tipas į tokį ir anokį.

Ir tikrai pamenu, kad ten kažkoks pavasaris galėjo migruot į rudenį, tik nepamenu, koks į kokį.
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 09 10, 19:46)

Man atrodo ruduo, statau už warm autumn (kas čia darosi, kelintą kartą iš eilės jį įžiūriu, turbūt kad jis man pačiai labiausiai patinka)  biggrin.gif

O gal ir soft autumn gali būti ?g.gif
bet pvz. vienam bloge radau šią moterį kaip soft autumn, labai panaši spalviškai į Sauluciux, tik Sauluciux įdegusi, na, gal dar akies atspalvis šiek tiek skiriasi:

http://blog.prettyyo...6894fcfd970b-pi

Atsakyti