Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

labai suprantu Erszebeth idėjinį vaikų rengimą biggrin.gif
nors dar neturiu ką rengti, bet suprantu smile.gif
Atsakyti
Noa, pati supranti, kad aš uodegos nesuksiu lotuliukas.gif Na o kad gali visai kitu tipu pavirst, tai neatmetu, o ir nesuku galvos kas bus vėliau. Tiesiog, šiuo metu man parasčiau joms pirkt rūbus kai maždaug žinau kiekvienos spalvas smile.gif

Bandžiau surast ir tuo pačiu parodyt kaip sunku iš fotkių atskirti kas per tipas. Štai jums pavyzdys kaip vienodai praktiškai atrodo, o vienas jų bright , o kitas light biggrin.gif

user posted image
https://plus.google....325336130042118
Atsakyti
QUOTE(Dilukai @ 2013 09 10, 11:00)
Ir man Mute tamsiais gražiau atrodo, bet gal dar prisideda, kad foto kokybiškesnė, Tokia nedaug trūksta iki ledo karalienės smile.gif
Bet norėtųsi palyginti ir ne tokį tamsų rudos variantą smile.gif

Vasarą buvau nusidažiusi va šita spalva,
user posted image
nes norėjau tamsesnės ryžos spalvos, bet gavosi va tokia, tai buvau šoke save pamačius, iš ryžos netikėtai tapau tamsi doh.gif lotuliukas.gif
http://public.fotki....13-07-12-2.html
dabar kai lyginu tas dvi spalvas, tai labiau patinka dabartinė naujoji spalva, tik nesuprantu šilta ji ar šalta g.gif vietom matosi rudas atspalvis, bet čia gali lysti senoji ryža spalva.
o kodėl veidas toks baltas pasidarė, tai niekaip nesuprantu, nei to fotiko reguliavau nei ka, net papilkejusiu paakiu nesimato g.gif
Šiandien netikėtai laisva diena, tai reiktu pamėgint pasižaist su žiemos spalvom, gal tikrai bus kažkas panašaus į ledo karalienę žiemą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 09 10, 11:37)
o kodėl veidas toks baltas pasidarė, tai niekaip nesuprantu, nei to fotiko reguliavau nei ka, net papilkejusiu paakiu nesimato g.gif
Šiandien netikėtai laisva diena, tai reiktu pamėgint pasižaist su žiemos spalvom, gal tikrai bus kažkas panašaus į ledo karalienę žiemą biggrin.gif

Tai gal čia ir yra tikroji tavo spalva? biggrin.gif Ir iš tikro neturi tu jokių paakių? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(inc @ 2013 09 10, 11:35)
Noa, pati supranti, kad aš uodegos nesuksiu  lotuliukas.gif Na o kad gali visai kitu tipu pavirst, tai neatmetu, o ir nesuku galvos kas bus vėliau. Tiesiog, šiuo metu man parasčiau joms pirkt rūbus kai maždaug žinau kiekvienos spalvas  smile.gif

Bandžiau surast ir tuo pačiu parodyt kaip sunku iš fotkių atskirti kas per tipas. Štai jums pavyzdys kaip vienodai praktiškai atrodo, o vienas jų bright , o kitas light  biggrin.gif

mastau.gif Ai nu, tau geriau matyt. Aš tai čia vis viena nematau jokio bright - nu kur jau čia, tokiam šiltam vaikuty ta žiemos įtaka? Bent jau warm, jeigu ne soft autumn mastau.gif Ir jei ne laitukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 09 10, 12:56)
Tai gal čia ir yra tikroji tavo spalva? biggrin.gif Ir iš tikro neturi tu jokių paakių? biggrin.gif
Papildyta:

a velnias žino dėl tos spalvos g.gif natūrali spalva buvo tamsi, gal šiek tiek šviesesne, ne tokia ryški kaip dabar, ką čia beprisiminsi po tiek metų g.gif o va vaikystej antakiai ir plaukai buvo daug šviesesni, pamačiusios jaučiu iš karto būtumėt nugrūdusios iki kokius lightus pavasario ar vasaros, apie jokius bright spring ar winter nebūtumėt leidusios nė pagalvot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 09 10, 11:52)
Tai vat, mama, kad aš saviškei iš išvaizdos, nepaisant to, kaip ji man šviečia, buvau nustačiusi soft autumn. O tas bright spring nusistatė grynai mechaniškai atrinkus spalvas, kurios tinka, sudėjus į krūvą ir patikrinus, kokios tai paletės spalvos. Todėl man ir keista, kad be antakių, o bright. Bet aš pati vaikystėje irgi buvau be antakių, tai gal dar paryškės.

vaikysteje ir as buvau beveik be antakiu. Brendimo laikotarpiu jie patys savaime nutamsejo. Gal ir Jusu mergaitei taip bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 09 10, 12:13)
a velnias žino dėl tos spalvos g.gif  natūrali spalva buvo tamsi, gal šiek tiek šviesesne, ne tokia ryški  kaip dabar, ką čia beprisiminsi po tiek metų g.gif  o va vaikystej antakiai ir plaukai buvo daug šviesesni, pamačiusios jaučiu iš karto būtumėt nugrūdusios iki kokius lightus pavasario ar vasaros, apie jokius bright spring ar winter nebūtumėt leidusios nė pagalvot lotuliukas.gif

Tai va aš irgi kuo toliau, tuo labiau galvoju. Kad Lietuvoj turbūt 90 proc. vaikučių gimsta lightai, ir net pavasariai, išskyrus gal tik čigoniukus ir stiprius ryžikus. O paskui va kaip išsivynioja!

Žiūriu aš savo vyresnėlio, kuris yra cool summer vaikystės foto - ružavas kūdikėlis, niekuo nuo manęs nesiskiria, tipo, pavasarinis biggrin.gif O dabar nusiskuta barzdą - gi cool summer, kaip Hausas... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 09 10, 13:23)
Tai va aš irgi kuo toliau, tuo labiau galvoju. Kad Lietuvoj turbūt 90 proc. vaikučių gimsta lightai, ir net pavasariai, išskyrus gal tik čigoniukus ir stiprius ryžikus. O paskui va kaip išsivynioja!

Žiūriu aš savo vyresnėlio, kuris yra cool summer vaikystės foto - ružavas kūdikėlis, niekuo nuo manęs nesiskiria, tipo, pavasarinis biggrin.gif O dabar nusiskuta barzdą - gi cool summer, kaip Hausas... biggrin.gif

Radau kažkiek panašiq plaukų spalvą kokia buvau vaikystėje, antakiai ir panašūs buvo, dar pažiūrėjai foto, tai kur iš toliau fotografuota, tai iš viso be antakių atrodau doh.gif biggrin.gif o galutinis rezultatas gavosi tamsūs platūs antakiai kaip Brežnevo lotuliukas.gif
http://www.drugstore...de-7a/qxp178659

su vaikais ir taip pat,vaikystėje šviesūs, visai i mane nepanašūs, o vėliau patamsėjo abu, tik kas jie pagal tipa tai neaišku smile.gif
Atsakyti
O man atrodo, kad lietuviai dauguma yra vasaros cool.gif išskyrus, aišku, itin tamsius tipažus, kurie žiema, ir ryžukus. Užsienyje pavasariai man žymiai ryškesni, o dauguma maišytos rasės, taigi jų gelsvos odos kilmė aiški. Lietuviai pavasariai man per blyškūs... ir kaltas čia mūsų klimatas ir protėviai, kurie pasirinko apsigyventi ne kur nors prie Viduržemio jūros, o tarp gūdžių miškų. Kur saulės mažai ir žiemos ilgos biggrin.gif

Žinoma, galima atkasti savo geneologijoje, kitataučių senelių, prosenelių, kurie suteikia ryškesni "atspalvį" ir leidžia rinktis tarp spalvinių tipų.

Ir dar. Tikrai prieš akis turiu labai daug pavyzdžių, kad to paties tipo žmonės skiriasi. Vyro giminėje visi light summer, ten pas juos dominuojantis genas. Ir tikrai skiriasi jų visų oda, plaukai ir tt. Vieni baltesni, kiti pilkesni, vienų oda skaidri balta, kitų - pilka ir tamsesnė.

Noa, jei laikyčiausi spalvinių nurodymų, savo mažiuką rengčiau būtent nuplautu grindų skuduru doh.gif Jam tinka visos murzinos, šviesios spalvos. Plaukai rusvai pilki, akys pilkai melsvos, bet su amžiumi antram plane pradėjo lysti gelsva, identiška plaukams. Tai jis tikrai žemo kontrastingumo ir su visokiom murzinai pilkai, gelsvai, žaliom atrodo harmoningai lotuliukas.gif Priešingai vyresnėliui light summer, kuris švyti su šaltom, skaidriom ir šviesiom spalvom.

Atsakyti
pasirankiojau kažkiek kad būtų panašaus į žiemos spalvas, tai ir nebežinau kas tinka kas ne dabar g.gif gaila kad šiandiena nėra saulės, nebetoks apšvietimas kaip vakar
http://public.fotki.com/limma/plaukai/
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 09 10, 16:16)
pasirankiojau kažkiek kad būtų panašaus į žiemos spalvas, tai ir nebežinau kas tinka kas ne dabar g.gif gaila kad šiandiena nėra saulės, nebetoks apšvietimas kaip vakar
http://public.fotki.com/limma/plaukai/

Man labai gražiai žiūrisi 8, 9, 17, 21, 23, 25, 28, ...

hm, o 27 spalva iš kokio kažin sezono g.gif
11, 12, 13, 26- tos tamsiausios nelabai, ne tai kad blogai, bet kiek prasčiau nei tos ryškesnės spalvos g.gif Tos, kur labai blankios, irgi nepuošia.

Dar įdomu su ta slidžia 18 raudona... Kažin, ar yra taip, kad kažkuriems sezonams netinka būtent tokie šlapio efekto, blizgumo turintys audiniai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bride: 10 rugsėjo 2013 - 14:45
QUOTE(Noa @ 2013 09 10, 11:23)

Prieštarauju! biggrin.gif Net jeigu nemažai pradžioje būna šviesiaplaukiai, kažkodėl vieniems šviesiaplaukiams gražiai atrodo subtilios kakavinės ir pieno spalvos,o kitiems negražiai, o gražiai tinka kokios nors ryškios. Vieniems tinka šaltos, kitiems šiltos spalvos. Juk visur akcentuojama, kad spalvinis tipas per gyvenimą nesikeičia. Išskyrus, žinoma, atvejus, kai keičiamas sąmoningai ir kryptingai dažų ir kosmetikos pagalba.
Atsakyti