Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(LinaGustė @ 2013 09 09, 14:19)
Na ir aš taip matau  g.gif  Bet akys, o akys  biggrin.gif  Jos pas mane nepasakyčiau, kad žiemiškos. Ten vienoje išryškintoje foto matosi kažkiek piešinys, tai jis arba rudens, arba pavasario  g.gif  Ir jos žalios, tokios gal alyvuogių  g.gif  Yra šiek tiek parudavimų net...

Man jūs labiau rudeniška nei žiemiška, tiksliau, ne žiemiška visai. Pvz. 53 ir 52 foto, tai 53 taip harmoningai žiūrisi, o 52 spalva sau, veidas sau. Ir kitais atvejais - šiltesni, drumzlinesni atspalviai geriau žiūrisi nei šalti ir ryškūs. Pritarčiau kitų nuomonei dėl rudens, tik va kuris g.gif
Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2013 09 09, 22:24)
Na gerai, parodysiu mažą.

Jūsiškei ryškios spalvos tikrai gražiai tinka smile.gif Kažin, toks baltai-juodas bliuzoniukas kaip dešinėje vasaroms turėtų tikti?

O dėl antakių, tai gal su laiku jie atsiras? g.gif Pvz. mano panelei 1,5 m., ji beveik juodomis akimis, o plaukai gal kokiu tonu tamsesni nei jūsų mažosios, oda labai šviesi, irgi l. šviesūs antakiai, bet ,,mėgsta" ryškias spalvas ir turbūt dėl tų tamsių akių gražiai atrodo netgi su tamsiai violetine, visiškai tamsia mėlyna su baltais taškiukais ir t.t. Na, juoda jau per stipru. bet vis tiek draugaujant su tokiom spalvom antakių kažkaip norėtųsi biggrin.gif Manau, sulauksim mes jų, nes mūsų su MB antakiai tikrai ryškūs, tamsūs.
Papildyta:
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 09 09, 14:09)
Norejau Jusu paklausti, koki Jums pirma ispudi sudaro -silta ar salta? 4u.gif

Hm, gal šiltoka... kažkokį raudonoką rusvumą meta plaukuose, ir lūpos šilto atspalvio...oda, žinoma, labai balta, bet tai nereiškia, kad šalta g.gif
Atsakyti
QUOTE(bride @ 2013 09 10, 01:42)
Papildyta:
Hm, gal šiltoka... kažkokį raudonoką rusvumą meta plaukuose, ir lūpos šilto atspalvio...oda, žinoma, labai balta, bet tai nereiškia, kad šalta g.gif

galima teigti kad toj foto spalvinis tipas bright spring? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 09 09, 20:24)
Na gerai, parodysiu mažą. Beje, šiandien parnešiau bliuzoniuką, galvodama, gal visgi soft autumn. Ir nieko gražaus, išskyrus jį patį savaime. O naminiai fuksijos markškinukai - visai kitas reikalas.

Man tik keista, ar bright spring gali būti, kai praktiškai antakių nesimato? Bet pagal tinkančias/netinkančias spalvas taip išeina. Galvojau apie light spring, bet ta geriau draugauja su tamsia šilta violetine, o maniškė su ja gali eiti nebent "biuleteniui".

Palyginimui su tėčio plaukais. Jis man akivaizdžiai ruduo, bet dėl potipio sunku nuspręsti. Akys labai šviesiai pilkai žalsvos, ir oda tamsi, tai kontrastas gana mažas. Bet ar soft autumn gali būti su tokiais ryškiais tamsiais plaukais? O ar deep autum gali būti su šviesiomis akimis?

Štai pasigrožėk kokie manosios bright antakiai lotuliukas.gif Lgiai taip pat nėr mirksiukas.gif Ji net būna vis šneka, kad nori antakių kaip vyriausios, o plaukų kaip mažiukės lotuliukas.gif Realybėj beveik niekoji neturi išskyrus tik tas ryškias dideles akis, nes plaukučiai kad ir banguoti, bet silpni, antakių nėr, svorio ir ūgio nėr...net ir dantys išbyrėję doh.gif lotuliukas.gif Na bet kiek jos visur pilna, kad ojojoi. Nuolat virtines sekėjų turi, nes tokia zavadyla lotuliukas.gif
O kas liečia tėtį jūsų, tai gali būt ir light, nes kai kurių jų plaukų spalva tikrai nelabai skiriasi nuo deep mirksiukas.gif O kad ar gali būt šviesiom akim deep , tai vargu. Bent jau aš kai svarsčiau kuris, tai apsisprendžiau pagal tai kaip rekomenduoja rengtis. Mat light'ai velkasi didžiąją daugumą šviesių, o deep'ai arba tamsius arba ryškius. Na bet aš nesu pats tamsiausias variantas , tai nesirenku kai kurių pačių tamsiausių paletės spalvų ir gerai biggrin.gif

http://1.bp.blogspot.../s1600/ps24.jpg šita nemaža, tai paliksiu tik nuorodą smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 09 09, 21:13)
pakeičiau plaukų spalvą, dažiau su  loreal casting creme gloss 500 light brown
  g.gif  neįprasta nors gal ir nieko, tik  kažin ar ne per tamsi bright spring g.gif
dabar
http://public.fotki....1104.html#media
anksčiau
http://public.fotki....7352.html#media

va, va, aš irgi lait braunu nusidažiau - vos ne juoda biggrin.gif nu matyt, kad prieš tai plaukai buvo dažyti, dėl to.
bet man ant jūsų tie tamsūs daug gražiau, negu ta ryža .
Atsakyti
Man Mute irgi dabar daug gražiau atrodo, kad ir koks dabar būtų jos sezonas... O kad ir spring, gi sakė, kad net lightą tamsiais plaukais kažkas yra matęs... O gal ten nekontrastinga buvo, boba juodais plaukais, ale negrė - užtai light? Kontrasto tai nėra biggrin.gif

QUOTE(inc @ 2013 09 10, 07:17)
Štai pasigrožėk kokie manosios bright antakiai  lotuliukas.gif Lgiai taip pat nėr  mirksiukas.gif

O tu man paimk ir pasakyk, kodėl tada nusprendei, kad ji bright, o ne light? Ir akys gi visai šviesios... Aš tai pamatyčiau, kad nėr antakių, iškart priskiriu prie lightų, ir ramu lotuliukas.gif Savo mažą irgi taip priskyriau, ir diedą, ir stoviu nei kiek neabejodama biggrin.gif
Va pas vyresnį tai antakiai didžiausi, užtai pati nežinojau - ką ten žinosi, kad visi likę sezonai su antakiais, ir jų labai daug, o be antakių tik du biggrin.gif Aš išvis įsižeidžiau, kaip jie drįso mane prie lightų skirt, aš taigi nuo vaikystės visada buvau ta, kur su antakiais lotuliukas.gif
Tiesa, galit pranešti savo mergytėms, kad dabartiniam amžiuj mano ir sesers, kuri buvo be antakių, tiksliau, su šviesiais, antakiai vienodi. Aš prasipešiojau, ji pasidažė, skirtumo nėra biggrin.gif

O apie šitą mažiukę tai aš net pagalvočiau, kad iš jos aplamai koks soft autumn užaugs mastau.gif Ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 10 rugsėjo 2013 - 07:11
QUOTE(Noa @ 2013 09 10, 07:06)
O tu man paimk ir pasakyk, kodėl tada nusprendei, kad ji bright, o ne light? Ir akys gi visai šviesios... Aš tai pamatyčiau, kad nėr antakių, iškart priskiriu prie lightų, ir ramu lotuliukas.gif Savo mažą irgi taip priskyriau, ir diedą, ir stoviu nei kiek neabejodama biggrin.gif
Va pas vyresnį tai antakiai didžiausi, užtai pati nežinojau - ką ten žinosi, kad visi likę sezonai su antakiais, ir jų labai daug, o be antakių tik du biggrin.gif Aš išvis įsižeidžiau, kaip jie drįso mane prie lightų skirt, aš taigi nuo vaikystės visada buvau ta, kur su antakiais lotuliukas.gif
Tiesa, galit pranešti savo mergytėms, kad dabartiniam amžiuj mano ir sesers, kuri buvo be antakių, tiksliau, su šviesiais, antakiai vienodi. Aš prasipešiojau, ji pasidažė, skirtumo nėra biggrin.gif

O apie šitą mažiukę tai aš net pagalvočiau, kad iš jos aplamai koks soft autumn užaugs mastau.gif Ne?

Šiaip toj pirmai kur įkėliau vienoj fotkėj kiek šviesokos gavęsi, bet toj kitoj kur nuoroda, tai matosi ,jog ryškios.
Nu va dar vieną visai mažiukės parodysiu. Nuo pat gimimo pas ją akys buvo kaip akcentas lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 09 10, 08:22)
Šiaip toj pirmai kur įkėliau vienoj fotkėj kiek šviesokos gavęsi, bet toj kitoj kur nuoroda, tai matosi ,jog ryškios.
Nu va dar vieną visai mažiukės parodysiu. Nuo pat gimimo pas ją akys buvo kaip akcentas  lotuliukas.gif
user posted image

Bet kad ką aš žinau mastau.gif Man tai tos akys kaip akys mastau.gif Nematau aš jokio ypatingo ryškumo, kalbant apie spalvą. Didelės, tai taip, gražios, taip, bet kad ypatingai ryškios savo spalva? mastau.gif Ant laitukų bet kokios akys atrodo ryškios biggrin.gif

Nu va, žėk, mano mažas, kai buvo tikrai mažas. O jis yra light summer, o gal pavasaris, bet turbūt vis tik summer:
user posted image
user posted image
Tai ar tu nori pasakyt, kad čia tų akių nesimato? Sąlyginai - irgi ryškios, specialiai tavo foto citavau, kad vienam ekrane matytųsi. O uždėk tas akis kokiam gruzinui - atrodys gruzinas kaip išvis be akių biggrin.gif
Papildyta:
Ot jūs mamos mamos biggrin.gif Aš suprantu, kad visoms mamoms jų vaikai bright ir šviečia kaip saulutės biggrin.gif Bet jūs į spalvas žiūrėkit biggrin.gif Jei paklausyt mano mamos, tai aš buvau vaikas ryškiom akim, juodais antakiais, o verdiktas - light spring. Kas lietuviškai išvertus reikštų - da pašla tu, blondine, su savo antakių ir akių ryškumu į vištašūdžių kategoriją ir nejuokink čia tautos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 10 rugsėjo 2013 - 08:36
Ir man Mute tamsiais gražiau atrodo, bet gal dar prisideda, kad foto kokybiškesnė, Tokia nedaug trūksta iki ledo karalienės smile.gif
Bet norėtųsi palyginti ir ne tokį tamsų rudos variantą smile.gif

Noa nustok lightus taip negražiai vadinti lotuliukas.gif
kokios garbanos berniuko bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilukai: 10 rugsėjo 2013 - 09:01
QUOTE(Dilukai @ 2013 09 10, 10:00)
Noa nustok lightus taip negražiai vadinti lotuliukas.gif
kokios garbanos berniuko bigsmile.gif

Ai man galima, mes visa šeima tokie lotuliukas.gif

Aha, geros buvo biggrin.gif Tiesa, dabar jau jis pacukas ir pasišiaušęs skiauterę vaikšto sau biggrin.gif
Atsakyti
Noa, žinok, jų abiejų akys realybėj skiriasi ryškumu su ta light. Be abejo, suprantu , kad kaip mama daug ko galiu neįvertint mirksiukas.gif

Va tau mano light akyčių. Gaila, kad fokuso nėr labai jau, bet matosi, kad irgi ryškios biggrin.gif Tiesa, dar aš laight'ukus vertinu pagal tai kaip leidžiasi verčiami į jb lotuliukas.gif O aš gi didi gerbėja jb fotkių. Na o jų praktiškai nei vieno neapsimoka verst į jb, nes pradigsta fone lotuliukas.gif . Va bright ir visus tamsius, tai viskas ok. Beje, o true spring ir true autumn redaguojant fotkes dažnai prašosi, kad pakelčiau saturation lotuliukas.gif

Reiks man tas savo panas paimt ir sustačius(nors su jom praktiškai nerealu, kad ramiai vienoj vietoj pabūtų biggrin.gif ) kartu kokį sykį prie tų pačių sąlygų nufotkint biggrin.gif

user posted image

user posted image

va dar vieną radau, kur kiek ryškiau matosi, kad tos vidurinėlės yra ryškesnės. Jos tamsumu maždaug panašios, bet ryškumas kitas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inc: 10 rugsėjo 2013 - 09:47
QUOTE(Noa @ 2013 09 10, 08:42)
Ot jūs mamos mamos biggrin.gif Aš suprantu, kad visoms mamoms jų vaikai bright ir šviečia kaip saulutės biggrin.gif Bet jūs į spalvas žiūrėkit biggrin.gif Jei paklausyt mano mamos, tai aš buvau vaikas ryškiom akim, juodais antakiais, o verdiktas - light spring. Kas lietuviškai išvertus reikštų - da pašla tu, blondine, su savo antakių ir akių ryškumu į vištašūdžių kategoriją ir nejuokink čia tautos lotuliukas.gif

Tai vat, mama, kad aš saviškei iš išvaizdos, nepaisant to, kaip ji man šviečia, buvau nustačiusi soft autumn. O tas bright spring nusistatė grynai mechaniškai atrinkus spalvas, kurios tinka, sudėjus į krūvą ir patikrinus, kokios tai paletės spalvos. Todėl man ir keista, kad be antakių, o bright. Bet aš pati vaikystėje irgi buvau be antakių, tai gal dar paryškės.

Ir apskritai man su savo vertybinėmis nuostatomis labai gėda rengti vaiką riūūūžavai ir ciklameniškai. Man patinka, kai vaikai aprengti kreminėm, kakavinėm, pastelinėm spalvom, ir tokių esu savąjai pripirkusi. Bet lieka praktiškai nenešiojamos, nes pati matau, kokia ji išblyškusi tada tampa, plaukai spalvą praranda, lūpos dingsta. O apvilk va tą šaltą ryškią rožinę, ir atsigauna vaikas, akys žiba, skruostukai rausvi. Ir po to negi užrašyk plakatą, kad rengiu šita splava ne dėl to, kad esu neišaugusi iš barbių, o dėl to, kad ji iš tiesų tinka, prieš mano norą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 10 rugsėjo 2013 - 10:04
Atvirai pasakius, tai man Inc dukrytės atrodo lightai, ir čia suk uodegą nesukus biggrin.gif Na ir kas, kad tarpusavy kažkiek skiriasi? Gi lightai irgi nėra vienodi, yra riba, kur nuo - iki.

Bet realiai aš net nesu tikra, kad jos neišaugs į aplamai kokį rudenėlį... Man apskritai atrodo, kad kūdikių spalvas nustatinėti neapsimoka, jie gi keturiskart pasikeičia. Pažiūrėk, tie rainelės raštai - ar matei bent vieną naujagimį su raštuota rainele? Nėra. Atsiranda tik paskui. Antakiai atsiranda paskui, tikroji plaukų spalva atsiranda paskui.

Pažėk, kiek daug žmonių yra visokie dark autumn, jiems tinka tamsios sumūtintos spalvos. O kiek tokių tarp mažiukų vaikų? Vaikams daugumai tinka šviesios ir ryškios spalvos.

Gal čia specialiai gamta taip sugalvojo, kad neaprengtum vaiko grindų skuduru ir paskui nepamestum biggrin.gif O iš toli matytum biggrin.gif

Erszebeth, renk vaiką rūžavai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 10 rugsėjo 2013 - 10:07