QUOTE(LinaGustė @ 2013 09 09, 14:19)
Na ir aš taip matau Bet akys, o akys Jos pas mane nepasakyčiau, kad žiemiškos. Ten vienoje išryškintoje foto matosi kažkiek piešinys, tai jis arba rudens, arba pavasario Ir jos žalios, tokios gal alyvuogių Yra šiek tiek parudavimų net...
Man jūs labiau rudeniška nei žiemiška, tiksliau, ne žiemiška visai. Pvz. 53 ir 52 foto, tai 53 taip harmoningai žiūrisi, o 52 spalva sau, veidas sau. Ir kitais atvejais - šiltesni, drumzlinesni atspalviai geriau žiūrisi nei šalti ir ryškūs. Pritarčiau kitų nuomonei dėl rudens, tik va kuris
Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2013 09 09, 22:24)
Jūsiškei ryškios spalvos tikrai gražiai tinka Kažin, toks baltai-juodas bliuzoniukas kaip dešinėje vasaroms turėtų tikti?
O dėl antakių, tai gal su laiku jie atsiras? Pvz. mano panelei 1,5 m., ji beveik juodomis akimis, o plaukai gal kokiu tonu tamsesni nei jūsų mažosios, oda labai šviesi, irgi l. šviesūs antakiai, bet ,,mėgsta" ryškias spalvas ir turbūt dėl tų tamsių akių gražiai atrodo netgi su tamsiai violetine, visiškai tamsia mėlyna su baltais taškiukais ir t.t. Na, juoda jau per stipru. bet vis tiek draugaujant su tokiom spalvom antakių kažkaip norėtųsi Manau, sulauksim mes jų, nes mūsų su MB antakiai tikrai ryškūs, tamsūs.
Papildyta:
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 09 09, 14:09)
Hm, gal šiltoka... kažkokį raudonoką rusvumą meta plaukuose, ir lūpos šilto atspalvio...oda, žinoma, labai balta, bet tai nereiškia, kad šalta