Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Erszebeth @ 2013 09 09, 20:25)
Žalios akys žiemai visai būdingos  g.gif

Dark winter:

va mano akys, kaip tos pirmosios, žalios. spalva. LinosGustės ne tokios g.gif
lyg ir DW aš. Dar, turėdama laiko, pasirodysiu jums su žieminėm spalvom, su padažytom akim, gal numigruosiu kokian rudenin smile.gif

Pagalvojau apie akis, turėjau vaikystėj draugę - jos viena akis buvo šviesiai mėlyna, kita - ruda, tokia riešuto. Visada labai keista buvo žiūrėt į ją, kažkaip išmušdavo iš vėžių. Vo kaip jai pagal akis nusistatyt tipą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pear: 09 rugsėjo 2013 - 19:37
QUOTE(pear @ 2013 09 09, 19:33)
Pagalvojau apie akis, turėjau vaikystėj draugę - jos viena akis buvo šviesiai mėlyna, kita - ruda, tokia riešuto. Visada labai keista buvo žiūrėt į ją, kažkaip išmušdavo iš vėžių. Vo kaip jai pagal akis nusistatyt tipą smile.gif

Aha, aš tokį vaikiną pažinojau biggrin.gif Bet jo plaukai buvo šilti, kaštoniniai į ryžumą, bendras vaizdas gana ryškus, tai gal pavasaris būtų. Arba ruduo.
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 09 09, 20:25)
Dark winter:

user posted image

Manau, Guste, kad čia bus tas atvejis, kai nieko nenuspręsi pagal išvaizdą, o tik pagal tinkančias spalvas. Galbūt esate pastebėjusi, su kokia spalva (ar kokiu rūbu) visas veidas sušvyti, akys išryškėja, oda išsilygina, plaukų atspalvis suintensyvėja?

Va i tas akis maniskes gal kiek ir panasios, tik kad manosiose rudos spalvos maziau g.gif
Tame ir esme, kad as neturiu to igimto sugebejimo spalvas derinti, izvelgti ir pan. Man to reikia mokytis, kai kitos intuityviai sugeba graziai ir tinkanciai apsirengti smile.gif
Na ryt dar su spalvom pazaisiu pries objektyva smile.gif
Atsakyti
pakeičiau plaukų spalvą, dažiau su loreal casting creme gloss 500 light brown
g.gif neįprasta nors gal ir nieko, tik kažin ar ne per tamsi bright spring g.gif
dabar
http://public.fotki....1104.html#media
anksčiau
http://public.fotki....7352.html#media
Atsakyti
Na gerai, parodysiu mažą. Beje, šiandien parnešiau bliuzoniuką, galvodama, gal visgi soft autumn. Ir nieko gražaus, išskyrus jį patį savaime. O naminiai fuksijos markškinukai - visai kitas reikalas.

user posted image

Man tik keista, ar bright spring gali būti, kai praktiškai antakių nesimato? Bet pagal tinkančias/netinkančias spalvas taip išeina. Galvojau apie light spring, bet ta geriau draugauja su tamsia šilta violetine, o maniškė su ja gali eiti nebent "biuleteniui".

Palyginimui su tėčio plaukais. Jis man akivaizdžiai ruduo, bet dėl potipio sunku nuspręsti. Akys labai šviesiai pilkai žalsvos, ir oda tamsi, tai kontrastas gana mažas. Bet ar soft autumn gali būti su tokiais ryškiais tamsiais plaukais? O ar deep autum gali būti su šviesiomis akimis?

user posted image

Papildyta:
QUOTE(Mute @ 2013 09 09, 20:13)
pakeičiau plaukų spalvą, dažiau su  loreal casting creme gloss 500 light brown
  g.gif  neįprasta nors gal ir nieko, tik  kažin ar ne per tamsi bright spring g.gif
dabar
http://public.fotki....1104.html#media
anksčiau
http://public.fotki....7352.html#media

Labai ryšku, bet mant gražu. Akys labiau matyti, nei su ryža smile.gif Gal galima ir žiemos spalvas pamatuoti su šitais plaukais.
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 09 09, 22:24)
Man tik keista, ar bright spring gali būti, kai praktiškai antakių nesimato? Bet pagal tinkančias/netinkančias spalvas taip išeina. Galvojau apie light spring, bet ta geriau draugauja su tamsia šilta violetine, o maniškė su ja gali eiti nebent "biuleteniui".

Kas dėl antakių, tai dar gali patamsėti augant.mano dukra kai buvo maža, buvo žymiai šviesesniais antakiais ir plaukais nei kad dabar yra. Ar dėl to gali keistis spalvinis tipas tai nežinau
Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2013 09 09, 22:24)
Labai ryšku, bet mant gražu. Akys labiau matyti, nei su ryža  smile.gif Gal galima ir žiemos spalvas pamatuoti su šitais plaukais.

Tik jau nesakykit, kad galit perkraustyt į kitą tipą, į žiemą doh.gif biggrin.gif kaip supratau, šiaip galiu pasirinkt kai kurias spalvas iš bright winter, bet kad žiemą galėčiau but tai kažin, nes man gryna juoda tai netiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaGustė @ 2013 09 09, 18:25)
Bet mano akys nelabai gal dark hazel...  g.gif

A tu su tom, kas tave prie žiemų priskyrė, aiškinkis biggrin.gif Man tai jos šviesiai žalios, kaip koks prūdas biggrin.gif

QUOTE(Erszebeth @ 2013 09 09, 21:24)
Galvojau apie light spring, bet ta geriau draugauja su tamsia šilta violetine, o maniškė su ja gali eiti nebent "biuleteniui".

O čia fig iš kur ištraukei?! Aš oficialus light spring. Mano paletėj jokios tamsios violetinės nė padujų! Rado ką man pasiūlyt, tamsią violetinę, ar aš tau vynuogė! biggrin.gif Mano paletėj, visuose tokiuose atspalviuose, net alyvinės nėra. Yra viso viena violetinė, labai šilta ir nė velnio netamsi, Milkos tamsumo, tik šiltesnė... Ir ta pati, jei neklystu, prie akcentų, tipo, nedideliais kiekiais...

Man tavo vaikas toks laitas, kad laitesnių nebūna biggrin.gif Už mane laitesnis gerokai, nes aš tokio amžiaus turėjau antakius kaip Brežnevas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mute @ 2013 09 09, 22:06)
Kas dėl antakių, tai dar gali patamsėti augant.mano dukra kai buvo maža, buvo žymiai šviesesniais antakiais ir plaukais nei kad dabar yra.

Nu tai aiškiai biggrin.gif Gauna tušo ir pieštukų, ir patamsėja biggrin.gif

Šiaip tai tipas nuo antakių nepriklauso. Akys - jo, oda - jo, plaukai, o antakiai jiems neįdomūs visiškai. Gal va, nebent natūraliai plaukų spalvai nustatyt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 09 rugsėjo 2013 - 21:39
QUOTE(Noa @ 2013 09 09, 21:37)
A tu su tom, kas tave prie žiemų priskyrė, aiškinkis biggrin.gif Man tai jos šviesiai žalios, kaip koks prūdas biggrin.gif
O čia fig iš kur ištraukei?! Aš oficialus light spring. Mano paletėj jokios tamsios violetinės nė padujų! Rado ką man pasiūlyt, tamsią violetinę, ar aš tau vynuogė! biggrin.gif Mano paletėj, visuose tokiuose atspalviuose, net alyvinės nėra. Yra viso viena violetinė, labai šilta ir nė velnio netamsi, Milkos tamsumo, tik šiltesnė... Ir ta pati, jei neklystu, prie akcentų, tipo, nedideliais kiekiais...

Man tavo vaikas toks laitas, kad laitesnių nebūna biggrin.gif Už mane laitesnis gerokai, nes aš tokio amžiaus turėjau antakius kaip Brežnevas biggrin.gif

Sakai? Bet kad laitas turi tamsią violetinę, va, paskutinė:

user posted image

Aišku, ne tokia faina, kaip mano (priešpaskutinė):

user posted image

Bet brightas ir tokios neturi, tik šviesoką nudvėsusią:

user posted image

Bet tai tu soft autumn jai atmeti?
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 09 09, 22:45)
Sakai? Bet kad laitas turi tamsią violetinę, va, paskutinė:

Nežinau, koks čia durnas nupaišė, bet pas mane paletėj nei vienos iš tų triejų nebuvo! Čia kažkoks priešų išsigalvojimas ir fignia. Buvo vienintelė, tokia, kaip True Springo antra, ir viskas!
Aš papiktinta biggrin.gif

Ir tų tamsiai pilkų nebuvo, bet aš jas sau pasiimsiu biggrin.gif man jos tiks biggrin.gif

Ir čia rūdžių spalvos nėr, o pas mane paletėj - buvo!

Ir sidabro pas mane nebuvo, tik varis ir auksas. Bet aš vis tiek nešioju biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 09 rugsėjo 2013 - 21:59
QUOTE(Noa @ 2013 09 09, 23:55)
Nežinau, koks čia durnas nupaišė, bet pas mane paletėj nei vienos iš tų triejų nebuvo! Čia kažkoks priešų išsigalvojimas ir fignia. Buvo vienintelė, tokia, kaip True Springo antra, ir viskas!

Panašu kad neteisingą paletę tau nupaišė arba ne tą prigriebei lotuliukas.gif tu geriau dabar griebk naują light spring paletę, o ne po kelias spalvas rankokios ir būsi rami dėl spalvų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 09 09, 23:09)
Panašu kad neteisingą paletę tau nupaišė arba ne tą prigriebei lotuliukas.gif  tu geriau dabar griebk naują light spring paletę, o ne po kelias spalvas rankokios ir būsi rami dėl spalvų biggrin.gif

Aha biggrin.gif Už tokius pinigus biggrin.gif Ne jau, man panašiau, kad čia labiau neteisinga, negu BFAS biggrin.gif
Ir šiaip tai gera visai buvo paletė, kol nepilnamečiai jos nesudrožė, bet vat pilką ir juodą aš vis viena pasiimsiu iš kitų sezonų ir tepasiunt visos žiemos biggrin.gif Galiu mainais palikt jau aptartą violetinę arba markerio žalią biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 09 09, 22:13)
pakeičiau plaukų spalvą, dažiau su  loreal casting creme gloss 500 light brown

Mano akimis jūs tikrai gražiai atrodote su šia spalva- kažkaip ir gaiviau, ir jauniau smile.gif Taip žiūrint tas tamsumas visai netrukdo...
Atsakyti