Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Tynka @ 2013 08 19, 08:45)
rodyk, pasakok  bigsmile.gif

QUOTE(Dilukai @ 2013 08 19, 08:46)
inc iš kur už kiek, kodėl pradžioj nusivylimas? 4u.gif

QUOTE(Mute @ 2013 08 19, 09:28)
aha ir man idomu 4u.gif

Parodyt dabar negaliu, bet nueisiu paskui į lauką prie gražios šviesos ir pafotkinsiu mirksiukas.gif

O nusivylimas apėmė kai neradau savo mėgiamo oranžinio megztinio spalvos ir rudų mažai. Na dar nepastebėjau žalios spalvų, kurias atkapsčiau kaip sau idealias. Na bet kelias dienas padraugavau aš su ta savo palete ir viskas man ten gerai. Ruda yra bet pati tamsiausia ir tokia iš violetinės beveik padaryta. Šiaip seniai žinau, kad ruda man tokia gerai tinka. Žalia mano yra, bet ji tamsi. Na bet aš turiu radus šilkinį šalikėlį pirkt, kur yra ir ta tamsi ir šviesi. Tad jau visad aš žinosiu ir taip. Paskui pasinešiojau ir padėliojau prie savo itin tinkamų rūbų , kosmetikos ir valio - viskas ten man tinka bigsmile.gif
Atsakyti
kaip manot jos spalvinis tipas ziema ar pavasaris?smile.gif ieskau daugiau savo spalviniu dvynukiu. Dabar esu labai idegus, tai ieskau atitikmens 4u.gif

user posted image

user posted image
user posted image
Atsakyti
kad viskas nudažyta, nieko suprast neina, šiaip tai pavasaris rodos
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 08 19, 17:02)
kaip manot jos spalvinis tipas ziema ar pavasaris?smile.gif ieskau daugiau savo spalviniu dvynukiu. Dabar esu labai idegus, tai ieskau atitikmens  4u.gif

Steikūnaite yra gryna vasara ax.gif
Žiema jin niekaip niekaip negali būt schmoll.gif Taip pagal įvaizdį žiūriu į Voločkovą taikos
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 19 rugpjūčio 2013 - 19:47
QUOTE(bytte @ 2013 08 19, 13:10)
Shaded spring, kitaip būtų deep...

Bet čia individuali žmogaus paletė? Žalių labai mažai... Man apskritai mįslė tie visi shaded, tinted... Va čia prikrauta palečių. Bet iš principo tai shaded spring yra tamsesnis warm spring variantas, tai juodaodės-pavasariai, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(aina1979 @ 2013 08 18, 08:57)

Tokias turkio spalvos akis mano galva gali tik pavasaris turet g.gif nu gal dar light summer unsure.gif

Sugalvojau kaip rasti savo tipa biggrin.gif

user posted image

kas zinot kur randasi likusios lenteles, tokios kaip si? Va man reikia surasti ta, kurios apacioje butu pazymeta:

Hue: kaip ir sios light summer, labiau i salta puse.
Value: viduriukas tarp soft ir bright.
Chroma: viduriukas tarp soft ir bright.

Itariu kad cia ir bus mano tipas. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 19 rugpjūčio 2013 - 21:17
QUOTE(Hiver @ 2013 08 19, 21:11)

kas zinot kur randasi likusios lenteles, tokios kaip si? Va man reikia surasti ta, kurios apacioje butu pazymeta:

Per va čiagali rasti, eini ant kiekvieno tipo ir atidarius yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 08 19, 22:11)

Sugalvojau kaip rasti savo tipa

Jooo..., tai kas man gali ka pasakyt kai as taip surasiau: tongue.gif

Turejo buti taip:
Value: viduriukas tarp light ir dark.

QUOTE(Erszebeth @ 2013 08 19, 22:18)
Per va čiagali rasti, eini ant kiekvieno tipo ir atidarius yra  4u.gif

Aciu Erszebeth 4u.gif Studijuosiu tas lenteles. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 08 20, 07:36)

Value: viduriukas tarp light ir dark.
Aciu Erszebeth 4u.gif Studijuosiu tas lenteles. smile.gif

pagal tokį apibūdinimą nėra blush2.gif ... aš pati gal norėčiau, bet ... nėra cool summer viskas per viduriuka, tik Hue visai cool, taip gaunas kad vidutiniškai ryškūs, ir vidutiniškai šalti gali būti tik šviesūs, o jai tamsėji tampi arba šaltas arba švelnus
Atsakyti
QUOTE(aina1979 @ 2013 08 19, 13:22)
O kodel galvojate, kad lūpos su pieno atspalviu yra šalto tipo požymis?Mna tai pieno spalva atrodytų kaip tik šilta.Turbūt, kitaip tariant, dramblio kaulo spalva g.gif

Būtent vasaros ir turi lūpas su pieno atspalviu smile.gif Ji tikrai šalta. http://2.bp.blogspot...chappedlips.jpg
Atsakyti
gal galit patirti? smile.gif esu clear spring atstove. Vis mastau pakeisti plauku spalva 1 ar 2 tonais tamsesne. Gaila labai plauku. Dabartine plauku spalva isgaunu tik miltukais. Nors balti plaukai tinka, bet norisi turet sveikesnius plaukus. Kaip manot, kokie sviesus plauku atspalviai tiktu clear spring atstovei? p.s. su auksiniais ar orandziniais atspalviais atrodau nesveikai isblyskus. Veidas turi gelsva atspalvi.

user posted image
kaip manot kaip vadinasi plauku spalva pavaizduota sioj foto? Ji tiktu clear spring? is anksto lb lb aciu uz atsakymus:) wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 08 20, 13:41)
kaip manot kaip vadinasi plauku spalva pavaizduota sioj foto? Ji tiktu clear spring? is anksto lb lb aciu uz atsakymus:) wub.gif

Nežinau kaip vadinasi, bet manau, kad tiktų mirksiukas.gif Mano viena pana, kuri yra bs, tai su tokiais panašiais ir yra.
Atsakyti