Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(LinaGustė @ 2013 09 08, 14:58)
Tai va ir man dabar toks vaizdas susidarė, kad ryškios, švarios spalvos labiau tinka  g.gif  Bet kokios - šiltos ar šaltos?  g.gif  Man tai arčiau širdies turbūt šiltos  biggrin.gif  Nors kažkaip vis linkstu link rudens, bet pagal spalvas žiūriu, kad soft nelabai gal tinka...  unsure.gif  Apie žiemą net negavojau...

dar viena rudens gerbėja, kaip ir aš lotuliukas.gif Itariu kad neleis ten taves, nesvarbu kad spalvos patinka biggrin.gif Jei būsi bright spring, tai busim kolegės pagal tipą 4u.gif pagal tinkančias spalvas, ir plaukus kaip ir tiktum, be va dėl odos šilta ar šaltą, tai jau nežinau, nemoku atskirt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 09 08, 14:38)
dar viena rudens gerbėja, kaip ir aš lotuliukas.gif  Itariu kad neleis ten taves, nesvarbu kad spalvos patinka biggrin.gif  Jei būsi bright spring, tai busim kolegės pagal tipą 4u.gif  pagal tinkančias spalvas, ir plaukus kaip ir tiktum, be va dėl odos šilta ar šaltą, tai jau nežinau, nemoku atskirt blush2.gif

Aš irgi nemoku doh.gif Nes dabar tai dar ir įdegusi kažkiek esu. Bet šiaip gal labiau prie šiltos linkstu, nes lyg ir yra tas gelsvas atspalvis, nors ir neryškus, oda nėra labai lygios spalvos. Bet ant kūno nemažai strazdanų, ir jos tokios labiau rudos, nei pilkos. Nors ir ne tokios ryškios bei "ryžos", kaip pas raudonplaukius būna...
Atsakyti
QUOTE(LinaGustė @ 2013 09 08, 12:15)
Laba, merginos  4u.gif  Na pabandžiau su spalvom pasifotkinti. Tik kad grybiškas mano fotikas, ne kokios nuotraukos gavosi....  doh.gif  O ir pati "neblizgu"  biggrin.gif  Na bet gal kam nors kils kokių minčių apie mano tipą  ax.gif 
http://s20.photobuck.../...rt=3&page=1

O man atrodo, kad esate ruduo - true autumn (su ryškaus tipo - pavasario - įtaka). Tinka kai kurios ryškios spalvos, bet gražiau, kai jos nelabai grynos. Ir tamsios gražu.

Fuksija (2) visai netinka - jeigu būtumėte bright spring, tiktų net labai.
Rožinė (12) - irgi negražu, o BS paletėje labai daug tokių ir panašių rožinių.
Mėlyna rašalo (23) - netinka, o tai BS spalva. TA tokios mėlynos neturi.
Geltona (27), mano supratimu, netinka, išryškėja ratilai po akimis, lūpų spalva pradingsta. Ir šita ryški geltona yra žiemos, tai ne pavasario ir ne rudens geltona.

Labai gražiai tinka:
Oranžinė-raudona (3) - ji tinkama ir pavasariams, ir true autumn.
Baklažano (7) - pavasarį tokia spalva nudusintų, o jums labai tinka. True autumn paletėje ši spalva yra.
Ruda (11) - labai harmoningai.
Iš mėlynų gražiausiai ko gero 28 - tai rudeninė mėlyna.

Mano supratimu, čia jūsų paletė:

user posted image

Palyginimui - Bright spring schmoll.gif

user posted image
Atsakyti
Erszebeth, ačiū už nuomonę. Taip, linksta mano širdis prie Autumn, tai aš nesipriešinčiau šiam tipui biggrin.gif Bet kaip iš pradžių maniau, kad esu soft, tai foto akivaizdžiai parodė, kad jokia aš ne soft schmoll.gif Man tik kliūna šiek tiek aprašymai rudens, kiek randu internete. Na nėra ta mano odos spalva tokia gelsva, kaip lyg ir rudeninių turėtų būti g.gif Ir dėl plaukų spalvos abejoju.... g.gif
O beje, ta geltona ryški, tai realiai kiek kitokio atspalvio, ji tokia šiltesnė, kaip kad Autumn paletėje Gold, ir mano akimis žiūrint, realiai tai tinka smile.gif
Bet aišku, foto kiek kitokį atspalvį meta ir iš karto kitaip žiūrisi.
Papildyta:
Nors va žiūriu į senesnes foto, kur nedažyti plaukai buvo, ir gal visai jie "šilti" g.gif Kaip manote?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinaGustė: 08 rugsėjo 2013 - 16:11
QUOTE(LinaGustė @ 2013 09 08, 16:10)
Nors va žiūriu į senesnes foto, kur nedažyti plaukai buvo, ir gal visai jie "šilti"  g.gif  Kaip manote?

Man tai atrodo tipiški rudens tipo plaukai, rudi su kaštoniniu atspalviu. Priklausomai nuo apšvietimo, gali atrodyti ir pilkšvai rudi, bet tai ne vasarų pilkumas. Mano vyro lygiai tokia spalva, ir mano mamos. Jie arba deep, arba warm autumn.

Mano vyresnėlė kiek šviesesnė, ir plaukuose išlenda tai geltonas, tai raudonas atspalvis. Bet galvoju, kad tas geltonas būna irgi kažkoks gilesnis, ne pavasarinis blizgesys. Aš ją laikau warm (true) autumn, nors anskčiau galvojau, gal soft.

Įkeliu foto, kai buvo maža (dabar kiek tamsesnė, bet nenoriu kelti pačios foto neatsiklaususi)

user posted image

O čia atkirpta, kaip blizga plaukai. Tas geltonumas man vis vien kažkoks raudonas:

user posted image

O odos spalva sunkiai nusakoma būna, kai neįdegusi. Praktiškai visų tipų ji gali vadintis "porcelianinė", tiktai kažkokiu mistišku būdu vieniems sušvyti šalia oranžinės, kitiems šalia pelenų rožinės. O kai yra įdegis - tai ir matosi, kad pavasariai oranžiniai, vasaros kakavinės-riešutinės, rudenys bronziniai, ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 08 rugsėjo 2013 - 16:36
QUOTE(Erszebeth @ 2013 09 08, 17:29)
Man tai atrodo tipiški rudens tipo plaukai, rudi su kaštoniniu atspalviu. Priklausomai nuo apšvietimo, gali atrodyti ir pilkšvai rudi, bet tai ne vasarų pilkumas.

Va va, nuo apšvietimo tikrai priklauso. Nes jie arba tokie kaštoniniai arba pilki atrodo, o tas pilkšvumas ir klaidina g.gif Nors iš ties, į kai kurias pačios nuotraukas žiūrint, tikrai abejonių dėl rudens nekyla smile.gif O kaip su oda? Kokia ji - rudeninė?
Atsakyti
LinaGustė asmeniškai man irgi kažkoks ruduo. Gali laisvai būti, kad ir true... Ir mano suvokimu, ta 27 geltona - ne schmoll.gif Spalva graži, motera graži, bet mano suvokimu, jos geriau atrodo atskirai. O va ta baklažaninė, ruda, visos oranžinės - fantastiškai rolleyes.gif

O apie vaikus nė velnio neišmanau. Man neaišku, kokios spalvos jiems NEtinka, nes jie gi paprastai neturi nei jokių ten raukšlių ar kažko, kas galėtų išryškėti netinkamoj spalvoj...
Savo mažo niekaip nesuprantu(na sąlyginai mažas, jis ketvirtokas biggrin.gif). Vyresnį mergos priskyrė prie cool summer, o aš ir nesiginčijau. Greičiausiai jisai toks, plaukai lietuviški, akys žalios. Bet va mažas man dar neaiškus.

Mergos paaiškino, kad light summer, bet aš vis galvoju - o gal light spring? Aš light spring, o diedas - light summer, toks akivaizdus, kad akivaizdžiau nė nebūna, vadovėlinis. Taip kad mažas iš principo galėtų atsigimti ir į tą, ir į tą...
Ir va pati galėdama lygint - vis tiek aiškiai nematau. Kaip mano spalva skiriasi nuo diedo - matau, ypač kai neįdegę. Aš gerokai geltonesnė. O va mažas - kelmas žino. Jis iš tų vaikučių, kur plaukai kaip oda, antakiai šviesūs - o va ar šiltas, ar šaltas - fig suprasi. Įdegęs jis išvis nuo manęs nesiskiria. Tiesa, diedas irgi pageltonėja. O neįdegęs... Bože, prie tokios soliariumų ir savaiminio įdegio kremų pramonės - kada AŠ būnu visai visai neįdegus? doh.gif lotuliukas.gif Neinapalygint biggrin.gif Bet jis niekad nepasiekia to mano diedo šaltumo. Ir užtai nežinau biggrin.gif

Bandau lygint pagal tinkančias spalvas. Turi jis tokį raudoną pablukintą bliuzoną, spalvos panašų į tą aptartą nagų laką. Tinka jam idealiai. Kita vertus, turi ir visai raudoną - nu irgi pusė velnio... Net ir su juodu nėr bėdos - a fig ten, nei jis pažaliuoja, nei ką...

Akys mėlynai pilkos, šaltos. Gal vis tik vasara. Bet taip kad labai - biesas žino. Jei aš skaitausi gegužė, o diedas - birželis, tada mano mažas - vaikų gynimo diena lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 08 rugsėjo 2013 - 17:57
QUOTE(Noa @ 2013 09 08, 17:54)
O apie vaikus nė velnio neišmanau. Man neaišku, kokios spalvos jiems NEtinka, nes jie gi paprastai neturi nei jokių ten raukšlių ar kažko, kas galėtų išryškėti netinkamoj spalvoj...

Mano mažoji su ryškia violetine (kuri labai tinka man) atrodo išblyškusi. O kaip tyčia vienu metu Lindexe tiek daug tų violetinių užvežė... doh.gif Kadangi pasisekė nustatyti tipą didžiajai, pagauta įkvėpimo ėmiausi mažosios. Su "drapiruotėmis" gavosi žviegimas, krykštimas ir siautėjimas, tai nusprendžiau padaryti kitaip. Paržiūrėjau visų 4 jos metų nuotraukas ir atrinkau tas, kuriose ji su labiausiai jai tinkiančiais drabužiais.

Pradinis spėjimas buvo, kad mano mažoji - soft autumn. Plaukai šviesesni už vyresniosios (greičiausiai true autumn), blizga gelsvai, oda labai šviesi, akys žalsvai pilkos, atrodo už sesę šaltesnė, už mane (warm spring) taip pat.

Bet nuotraukos atvedė į protą. Kad ir kaip nesinori pripažinti, ji yra "rožinė mergaitė", absoliuti fyfutė. Gražiausiai atrodo su praktiškai bet kurio šviesumo rožinėmis, net ir su fuksija. Grynos juodos neišveža, bet su rožine - kuo puikiausiai, netgi labai gražu. Tinkančių oranžinių ir geltonų rūbų nėra turėjusi - kiek turėjo, netiko, pradingdavo lūpų spalva. Kai kurios beige visai neblogai, bet kai kurios - visiška tragedija, pradingsta ne tik lūpos, bet ir plaukų spalva tampa "jokia". Su chaki - irgi prastai. Žodžiu, surinkusi tinkančių drabužių nuotraukas padariau išvadą, kad ji yra bright spring.

Koliažas:

user posted image

Negalvokit, kad aš taip barbiškai vaiką rengiu, rengiu įvairiai... Bet atrinkau, su kuo gerai atrodo/ė g.gif
Atsakyti
Kad atvirai pasakius, be veiduko neina suprast smile.gif
Tai tau gerai, va inc irgi savo merginas nusistatė. O man su bernais - tai gerai, kad mergos sumačijo biggrin.gif

Kita vertus, mano bernams spalvos ir skudurai ir atrodymas po barabanu labai visiškai biggrin.gif
Atsakyti
LinaGuste, peržiūrėjau fotkes įdėmiau, tai šitas išskirčiau kaip geriau tinkančias: mirksiukas.gif

25 oranžinė
24 itin gražu šv.žalsva
22 žydra
20 dar šviesesnė žydra
19 kaip bazinė gera violetinė
17 irgi lyg gera bazinė žalia
16 geltona
15 raudona
9 mėlyna neblogai
iš po tos mėlynos kažkokia taupe neblogai - irgi kaip bazinė turbūt nebloga
7 violetinė
2
1

patikrinimui ar netyčia ne ruduo ar žiema gali pabandyti šias spalvas patikrinti ant savęs
user posted image

kol kas mano spėjimas, kad deep winter (o sekanti mintis, kad gal koks bright arba light spring) Na bet jei mūsų springutės nepriima į savo būrį taip lengvai, o grūda pas rudenius, tai greičiausiai ir bus, jog žiema biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 09 09, 08:06)
kol kas mano spėjimas, kad deep winter (o sekanti  mintis, kad gal koks bright arba light spring) Na bet jei mūsų springutės nepriima į savo būrį taip lengvai, o grūda pas rudenius, tai greičiausiai ir bus, jog žiema  biggrin.gif

Gerbiama kolege! Leisiu sau paprieštarauti! Jei ta motera būtų žiema, jai gerai tiktų ta šalta geltona, o persikinės būtų ne prie ko! O jai persikinės ir oranžinės, mano ake žiūrint, labai gerai. Ir tos šiltos raudonos kaip atrodo pasakiškai, tos visos ten šermukšnių!

Kita vertus, mano monitorius rodo, kad ryškios - per ryškios - spalvos ją "pjauna", tarkim, tos žydros tokios ryškios ana "neišveža", kaip ir aš, pavyzdžiui, reiktų labai prisišpakliuot ir kitaip stengtis. Tai koks čia pavasaris? Būtų ji pavasaris, su tom sumūtintom violetinėm ir tamsiai žaliom tikrai gražiai neatrodytų. O atrodo. Net pavydas ima biggrin.gif Arba žėk, gaivi žydra mėlyna, it tėviškės dangus - ni. O užsideda "padulkėjusią" - pasaka!

Ir jos gi akys žalios šiltos unsure.gif Jeigu jau čia ne šiltos, tai tada kokios šiltos? unsure.gif Ar tu sakai, kad čia dark hazel? g.gif

Neeee, manau, rudenėlis bus. Arba mano monitorius šiltai rodo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 09 rugsėjo 2013 - 07:40
Guste, balsuočiau už rudenį. Nustebino inc, kad siūlo žiemą g.gif
Atsakyti