LinaGustė asmeniškai man irgi kažkoks ruduo. Gali laisvai būti, kad ir true... Ir mano suvokimu, ta 27 geltona - ne
Spalva graži, motera graži, bet mano suvokimu, jos geriau atrodo atskirai. O va ta baklažaninė, ruda, visos oranžinės - fantastiškai
O apie vaikus nė velnio neišmanau. Man neaišku, kokios spalvos jiems NEtinka, nes jie gi paprastai neturi nei jokių ten raukšlių ar kažko, kas galėtų išryškėti netinkamoj spalvoj...
Savo mažo niekaip nesuprantu(na sąlyginai mažas, jis ketvirtokas
). Vyresnį mergos priskyrė prie cool summer, o aš ir nesiginčijau. Greičiausiai jisai toks, plaukai lietuviški, akys žalios. Bet va mažas man dar neaiškus.
Mergos paaiškino, kad light summer, bet aš vis galvoju - o gal light spring? Aš light spring, o diedas - light summer, toks akivaizdus, kad akivaizdžiau nė nebūna, vadovėlinis. Taip kad mažas iš principo galėtų atsigimti ir į tą, ir į tą...
Ir va pati galėdama lygint - vis tiek aiškiai nematau. Kaip mano spalva skiriasi nuo diedo - matau, ypač kai neįdegę. Aš gerokai geltonesnė. O va mažas - kelmas žino. Jis iš tų vaikučių, kur plaukai kaip oda, antakiai šviesūs - o va ar šiltas, ar šaltas - fig suprasi. Įdegęs jis išvis nuo manęs nesiskiria. Tiesa, diedas irgi pageltonėja. O neįdegęs... Bože, prie tokios soliariumų ir savaiminio įdegio kremų pramonės - kada AŠ būnu visai visai neįdegus?
Neinapalygint
Bet jis niekad nepasiekia to mano diedo šaltumo. Ir užtai nežinau
Bandau lygint pagal tinkančias spalvas. Turi jis tokį raudoną pablukintą bliuzoną, spalvos panašų į tą aptartą nagų laką. Tinka jam idealiai. Kita vertus, turi ir visai raudoną - nu irgi pusė velnio... Net ir su juodu nėr bėdos - a fig ten, nei jis pažaliuoja, nei ką...
Akys mėlynai pilkos, šaltos. Gal vis tik vasara. Bet taip kad labai - biesas žino. Jei aš skaitausi gegužė, o diedas - birželis, tada mano mažas - vaikų gynimo diena