QUOTE(Noa @ 2013 09 06, 17:45)
Man tai čia į kokį tai pavasarį neša, bet tiksliai nežinau, aš kates geriau priskiriu. gal tas warm/true/bright, kaip kas vadina?
Arba gal kokį rudenioką soft, ką?
Graži plaukų spalva
Auksiniai šešėliai - kažkoks šūdas ir blogis. Man jie buvo asmeniškai rekomenduoti, bet mano suopračiu, man jie irgi netiko
Kokie gelsvi, link auksinės - gerai. Nu bet grynas auksas
geltoni šešėliai - šizovastis kokia tai
Ačiū už plaukų spalvą
dažau rudai, t.y taip kaip naturali spalva, bet pastoviai gaunasi kazkoks margumynas, šviesiai rudos, tamsiai rudos, kai kada vos ryžos sruogos atsiranda
QUOTE(Hiver @ 2013 09 06, 18:33)
Nieko nieko, cia visai neblogai
Nuotrauku kokybe puiki, akies rasta galima iziureti, oda ir plaukus spalva irgi realiai suvokti, matosi kad dienos apsvietimas.
Ars irgi manau kad spring arba autumn tai tikrai. Is plauku sprendziant, galit but spring arba soft autumn. O akys tai labai pavasariskos.
Et, mane po truputi pradeda grauzti pavydas
as irgi noriu dvispalviu akiu...
taip grazu, o kiek pasidazymo galimybiu vien...
o as visad norejau vienspalviu akiu, nes neina man ju spalvos normaliai apsakyti..
gal galit patarti ir man kaip dazytis, kad graziai tapti?
QUOTE(Dilukai @ 2013 09 06, 18:52)
man turbūt pirma foto kur matosi, kad oda šilta
plaukai man neutralūs, o akys dėl ryškumo atrodo pavasarinės, ir apvadėlis ryškus ir saulė apie vyzdį
akys pavasarines
as siame puslapyje ziuriu akis,
http://12blueprints....e-album-spring/, tai man irgi labiau pavasariu akys kvepia
rudens, kai kur yra panasumu, bet man jos atrodo tokios kaip labiau drumstos, tamsesniu atspalviu..
QUOTE(Tynka @ 2013 09 06, 18:53)
o plaukai realiai labiau kaip antroje foto, ar kaip trecioje, ketvirtoje?
3 nuotraukoj prie saknu mano "nuosavi plaukai", 2 sakyciau truputi per silti atrodo, nei realiai yra. as juos priskirciau prie siltu, arba kaip kazkas rase neautraliu, jei tokie yra taip?