Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Hiver @ 2013 09 06, 20:38)
Ziuriu pas mus abi cream beige. ax.gif  Reiks nueit patikrint, gal kartais tie patys atspalviai.  ax.gif Maniske i geltonuma, tikrai nesalta. Bet ir konkreciai silta jos nepavadinciau. Kiek bandau tu vadinamu warm, tai jos ar sviesios ar tamsios visos turi kazkokio oranzinio/abrikosinio pigmento savyje. O sita maniske gelsva bet su pilkumu.

Va va.Aš irgi žiūriu, kad ta spalva kaip ir gelsva, bet užtepus meta pilkšvumą g.gif . Reiks nueiti išsitepti visą veidą ir žiūrėti kaip bendras vaizdas.Jei įdomu galėsiu parašyt įspūdžius. mirksiukas.gif
Atsakyti
mane galima į sąrašą smile.gif lily lolo Blondie Light, neutral with balanced undertones
Atsakyti
QUOTE(aina1979 @ 2013 09 06, 20:51)
Va va.Aš irgi žiūriu, kad ta spalva kaip ir gelsva, bet užtepus meta pilkšvumą  g.gif . Reiks nueiti išsitepti visą veidą ir žiūrėti kaip bendras vaizdas.Jei įdomu galėsiu parašyt įspūdžius. mirksiukas.gif

Idomu 4u.gif

QUOTE(Dilukai @ 2013 09 06, 20:55)
mane galima į sąrašą smile.gif  lily lolo Blondie Light, neutral with balanced undertones

Be abejones, galima drinks_cheers.gif

Mute - Essence clear&matt make-up Nr.2 honey
bytte - Essence clear&matt make-up Nr.1 porcelain
inc - Essence stay all day soft nude nr.20
aina1979 - Lumene touch of radiance spalva Cream beige
Hiver - Lumene Tripple stay makeup Nr.1 cream beige
Tynka -Lily Lolo Candy Cane Light, cool with pink undertones
Dilukai - Lily lolo Blondie Light, neutral with balanced undertones
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 09 06, 17:45)
Man tai čia į kokį tai pavasarį neša, bet tiksliai nežinau, aš kates geriau priskiriu. gal tas warm/true/bright, kaip kas vadina?
Arba gal kokį rudenioką soft, ką?

Graži plaukų spalva wub.gif

Auksiniai šešėliai - kažkoks šūdas ir blogis. Man jie buvo asmeniškai rekomenduoti, bet mano suopračiu, man jie irgi netiko lotuliukas.gif Kokie gelsvi, link auksinės - gerai. Nu bet grynas auksas unsure.gif geltoni šešėliai - šizovastis kokia tai doh.gif

Ačiū už plaukų spalvą blush2.gif dažau rudai, t.y taip kaip naturali spalva, bet pastoviai gaunasi kazkoks margumynas, šviesiai rudos, tamsiai rudos, kai kada vos ryžos sruogos atsiranda lotuliukas.gif

QUOTE(Hiver @ 2013 09 06, 18:33)
Nieko nieko, cia visai neblogai smile.gif  4u.gif  Nuotrauku kokybe puiki, akies rasta galima iziureti, oda ir plaukus spalva irgi realiai suvokti, matosi kad dienos apsvietimas.
Ars irgi manau kad spring arba autumn tai tikrai. Is plauku sprendziant, galit but spring arba soft autumn. O akys tai labai pavasariskos.

Et, mane po truputi pradeda grauzti pavydas verysad.gif as irgi noriu dvispalviu akiu... unsure.gif  taip grazu, o kiek pasidazymo galimybiu vien... wub.gif

o as visad norejau vienspalviu akiu, nes neina man ju spalvos normaliai apsakyti.. blink.gif gal galit patarti ir man kaip dazytis, kad graziai tapti? lotuliukas.gif

QUOTE(Dilukai @ 2013 09 06, 18:52)
man turbūt pirma foto kur matosi, kad oda šilta bigsmile.gif
plaukai man neutralūs, o akys dėl ryškumo atrodo pavasarinės, ir apvadėlis ryškus ir saulė apie vyzdį

akys pavasarines thumbup.gif as siame puslapyje ziuriu akis, http://12blueprints....e-album-spring/, tai man irgi labiau pavasariu akys kvepia ax.gif rudens, kai kur yra panasumu, bet man jos atrodo tokios kaip labiau drumstos, tamsesniu atspalviu..

QUOTE(Tynka @ 2013 09 06, 18:53)
o plaukai realiai labiau kaip antroje foto, ar kaip trecioje, ketvirtoje?

3 nuotraukoj prie saknu mano "nuosavi plaukai", 2 sakyciau truputi per silti atrodo, nei realiai yra. as juos priskirciau prie siltu, arba kaip kazkas rase neautraliu, jei tokie yra taip?
Atsakyti
Atrodo, visai netikėtai nustačiau savo vyresniosios dukros spalvinį tipą. Turėjau nuojautą, kad ji ruduo, bet sukosi mintis, gal soft. Jos plaukai rudi, vidutinio tamsumo, blizgesys ir nublukimas labiau į gelsvumą, ne rausvumą. Nors kai ilgiau neplauna galvos, išryškėja ir raudonesnis (kaštoninis) plaukų atspalvis. Antakiai jau turi tą kaštoninį atspalvį. Akys pilkai žalios, gana šviesios, bet ir gana ryškios. Oda šviesi, porcelianinė, sunku įvertinti, šilta ar šalta. Ir šiandien parduotuvėje visai netikėtai ji prisidėjo vieną šalikėlį. Čiut neatsisėdau, kaip sužibėjo. Spalvos - absoliučiai jos. Bet jeigu būtų soft autumn, jos jai būtų per ryškios, mano supratimu. Pagal tą šalikėlį padariau išvadą, kad ji yra true autumn.

Čia jis:

user posted image

Ar nenugrybavau dėl true autumn, kokiam tipui tai būtų idealios spalvos?
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 09 06, 20:38)

dar naudociau melynai-chaki atspalvio akiu piestuka, nes jusu raineles apvadelis tokios spalvos, butu labai grazu.
Akiu isorini kamputi tamsinciau su karciojo sokolado ruda spalva. Va panasiai kaip sioje paleteje ta tamsiai ruda. Apskritai man atrodo kad joje sudetos visos jums tinkancios spalvos. biggrin.gif

ačiū, Hiver.
o kokią spalvą jūs vadinat mėlynai-chaki? gal panašią šioje paletėje į tą kairiąją? g.gif
Atsakyti
Laba, merginos 4u.gif Na pabandžiau su spalvom pasifotkinti. Tik kad grybiškas mano fotikas, ne kokios nuotraukos gavosi.... doh.gif O ir pati "neblizgu" biggrin.gif Na bet gal kam nors kils kokių minčių apie mano tipą ax.gif
http://s20.photobuck.../...rt=3&page=1
Atsakyti
QUOTE(LinaGustė @ 2013 09 08, 14:15)
Laba, merginos  4u.gif  Na pabandžiau su spalvom pasifotkinti. Tik kad grybiškas mano fotikas, ne kokios nuotraukos gavosi....  doh.gif  O ir pati "neblizgu"  biggrin.gif  Na bet gal kam nors kils kokių minčių apie mano tipą  ax.gif 
http://s20.photobuck.../...rt=3&page=1

27 geltona spalva tobulai thumbup.gif lb Jums tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 09 08, 14:39)
27 geltona spalva tobulai thumbup.gif  lb Jums tinka smile.gif

mano nuomone labiau tinka ryškios, švarios spalvos, nei kad šviesios, pablukusios. Gal žiema arba pavasaris g.gif
Atsakyti
Tai va ir man dabar toks vaizdas susidarė, kad ryškios, švarios spalvos labiau tinka g.gif Bet kokios - šiltos ar šaltos? g.gif Man tai arčiau širdies turbūt šiltos biggrin.gif Nors kažkaip vis linkstu link rudens, bet pagal spalvas žiūriu, kad soft nelabai gal tinka... unsure.gif Apie žiemą net negavojau...
Atsakyti
Jau net pradedu apie bright spring galvoti g.gif Visiškai susipainiojau doh.gif
Atsakyti
mhm, Linaguste, greičiausiai kuris nors iš ryškių būsit wink.gif fotkių visų nespėjau pažiūrėt, nes kažkaip sunkiai krauna. paskui nutaikius momentą dar žvilgtelsiu.
Atsakyti