Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

Taigi prašė mergiotės, jei jau jūs prašot pagalbos nustatnt tipą - dėkit normalią foto, o ne karpinius. blink.gif
Atsakyti
Man tai čia į kokį tai pavasarį neša, bet tiksliai nežinau, aš kates geriau priskiriu. gal tas warm/true/bright, kaip kas vadina?
Arba gal kokį rudenioką soft, ką?

Graži plaukų spalva wub.gif

Auksiniai šešėliai - kažkoks šūdas ir blogis. Man jie buvo asmeniškai rekomenduoti, bet mano suopračiu, man jie irgi netiko lotuliukas.gif Kokie gelsvi, link auksinės - gerai. Nu bet grynas auksas unsure.gif geltoni šešėliai - šizovastis kokia tai doh.gif

Atsakyti
Bet kokaip jus protingai kalbat apie tuos spalvinius tipus... Paskaitau, akytėm klap klapt, ausytėm pakarpau ir einu studijuot nuorodu, kol daskaitau iki pabaigos pamirstu ka pradzioj rašė.
Ir neturiu ka rengtis, viskas netinka (pasiekimas, kad bent jau matau, kad netinka doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(pear @ 2013 09 06, 17:42)
dėkit normalią foto, o ne karpinius. 

Nieko nieko, cia visai neblogai smile.gif 4u.gif Nuotrauku kokybe puiki, akies rasta galima iziureti, oda ir plaukus spalva irgi realiai suvokti, matosi kad dienos apsvietimas.
Ars irgi manau kad spring arba autumn tai tikrai. Is plauku sprendziant, galit but spring arba soft autumn. O akys tai labai pavasariskos.

Et, mane po truputi pradeda grauzti pavydas verysad.gif as irgi noriu dvispalviu akiu... unsure.gif taip grazu, o kiek pasidazymo galimybiu vien... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 06 rugsėjo 2013 - 17:33
man turbūt pirma foto kur matosi, kad oda šilta bigsmile.gif
plaukai man neutralūs, o akys dėl ryškumo atrodo pavasarinės, ir apvadėlis ryškus ir saulė apie vyzdį
Atsakyti
QUOTE(Sauluciux @ 2013 09 06, 13:46)
Sveikos...

o plaukai realiai labiau kaip antroje foto, ar kaip trecioje, ketvirtoje?
Atsakyti
leisiu sau šalia sudėti, nu bet koks skirtumas kolorito, kaip aš galėjau svarstyti apie šiltą tipą doh.gif
pagal apatinio voko spalvą koks kontrastas biggrin.gif ir aš dienos šviesoj fotkinausi
QUOTE(Dilukai @ 2013 09 05, 11:46)

QUOTE(Sauluciux @ 2013 09 06, 15:46)

Atsakyti
QUOTE(Dilukai @ 2013 09 06, 18:57)
leisiu sau šalia sudėti, nu bet koks skirtumas kolorito, kaip aš galėjau svarstyti apie šiltą tipą doh.gif
pagal apatinio voko spalvą koks kontrastas biggrin.gif ir aš dienos šviesoj fotkinausi

Nu bet tu žiūrėk. Mano tipas šiltas, nu toks pusiau, light spring, o akis va:
user posted image
Ne kažkuo nuo taviškės... Tik makijažas tragiškai nuvarvėjęs, tokia jau ten fotografuojantis buvo diena biggrin.gif Čia tipo BE makijažo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 06 rugsėjo 2013 - 18:42
mjo... galiu jau eit į būdą?
tai vistik drapiruotės yra atsakymas...

šiaip matau foto tokį odos smėliškumą įdomų, kurio pas mane nė su žiburiu, pas mane nebent mėlynumo galima rasti
Atsakyti

nusistaciau savo spalvini tipa - esu clear spring ikalinta clear winter pavidale su light summer itaka lotuliukas.gif
Atsakyti
taip ir būna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 09 06, 10:32)
na kad jau kalbat apie šešėlius, o kokius man tada geriau rinktis? mano akys yra pilkai žalios. patarimai kaip grynai žalioms man nelabai tinka, nes ten daugiausia siūlo labai žalioms, o maniškės tokios kažkokios pušies žalumo su ryžais taškiukais

Eksperimentuociau su vario rudais, bronzos spalvos seseliais ant virsutinio voko, o tos pusies zalumo spalvos rinkciausi piestuka arba seseli pravedimui. Dar iterpciau salta violetine kur nors akcentui. Arba visa tai atvirkscia tvarka. Dar jeigu patinka zalvaris, siulyciau ismegint tokia spalva vadinama "patina" (kaip pilkai sendinta bronza), man ji labai grazi asmeniskai, tik prie mano tipazo nelabai tinka.
user posted image
user posted image
user posted image

QUOTE(pear @ 2013 09 06, 10:32)
Merginos, jei jau kalbate apie akių makiažą. kokias spalvas pasiūlytumėt tokiom akim?
http://images54.fotk...SAM_0014-vi.jpg

Patina spalvos seselis irgi tiktu, Dar labai grazu pravedima daryti tamsiai melyna beveik violetine, isryskinsit akiu zaluma.
user posted image
dar naudociau melynai-chaki atspalvio akiu piestuka, nes jusu raineles apvadelis tokios spalvos, butu labai grazu.
Akiu isorini kamputi tamsinciau su karciojo sokolado ruda spalva. Va panasiai kaip sioje paleteje ta tamsiai ruda. Apskritai man atrodo kad joje sudetos visos jums tinkancios spalvos. biggrin.gif

QUOTE(Dilukai @ 2013 09 06, 10:43)
bet pilkos akys žiūriu net nepapuola į sąrašą lotuliukas.gif

Su pilkom akim kazkaip ten idomiai. I ju dazyma lygtai ziurima taip, kad priklausomai koki pigmenta nori jose isgaut, reikia priesiska spalva dazyt. Norim kad jos atrodytu zalsvos, dazom violetiniu, norim atrodyti kaip melynake, dazom gelsvos, oranzines, rudos gama ir pan.

QUOTE(Mute @ 2013 09 06, 10:59)
http://images49.fotk...manoakys-vi.png
va ir man įdomu kokios spalvos tiktu  ax.gif

Pravedimui prie apatiniu blakstienu isbandyciau mint spalva
user posted image

Ir alyvine spalva bandyciau, gaivia kokia, nes bright tipas esat.
user posted image

Siaip, kiek pastebejau ant saves, labiausiai pasiteisina naudot bazines naturalias spalvas, o va tas ryskiasias iterpti truputi, kaip uogyte ant torto.

QUOTE(Noa @ 2013 09 06, 12:49)
Persikinę makijažistai skaito neutralia visiems tinkančia. Bet mano suopračiu, vasarai persikinė gali ir netikti... Nu gal ten ir įmanoma kaip nors įpaišyt, arba kokią atvėsusią pseudopersikinę susirast...

Jo, atvesusia imanoma, yra kas persikine laiko tokia su daugiau geltonos, o yra kas vos ne rozine. Tai ta pusiau rozine man atrodo vasaroms gal neblogai ax.gif Tik reikia labai ziuret konkretu atspalvi, kad nebutu perdaug rozine, nes gali gautis uzverktu akiu efektas.
O va abrikosine tai jau tiksliai siltiems tipams.

Apskritai tai manau tinka dauguma spalvu esanciu naturaliai musu odoje.

QUOTE(Dilukai @ 2013 09 06, 13:51)
Ar teisinga būtų mintis, kad paėmus iš rūbų paletes spalvas ir jas sužeminus, suneutralinus kažkiek gautume bazines makiažo spalvas g.gif

Jo, taip ir rekomenduoja. Mane jau kaip isdaze... biggrin.gif Akis violetiniai, lupas avietiniai... Nu siaip tiko, as violetiniai ir pati daznai pasidazau, aisku ne tokiais gabaritais. Bet jeigu vien tik su violetiniais alyviniais, melsvais, roziniais, pilkais vasaroms dazytis, tai stogas nuciuozt gali. doh.gif As tokiu spalvu kasdienybeje beveik net nenaudoju, rudi atspalviai - geriausi melynakiu draugai. smile.gif

QUOTE(aina1979 @ 2013 09 06, 16:25)
po paieškų Droge radai iš Lumene touch of radiance spalva Cream beige.Tik nesuprantu pagal pavadinimą ar tai šilto ,ar šalto atspalvio ax.gif Iš essence visos man per tamsios g.gif
Dar norėjau paklausti Hiver koks jūsų tipas?

OK, pildom sarasiuka 4u.gif

Mute - Essence clear&matt make-up Nr.2 honey
bytte - Essence clear&matt make-up Nr.1 porcelain
inc - Essence stay all day soft nude nr.20
aina1979 - Lumene touch of radiance spalva Cream beige
Hiver - Lumene Tripple stay makeup Nr.1 cream beige
Tynka -Lily Lolo Candy Cane Light, cool with pink undertones

Ziuriu pas mus abi cream beige. ax.gif Reiks nueit patikrint, gal kartais tie patys atspalviai. ax.gif Maniske i geltonuma, tikrai nesalta. Bet ir konkreciai silta jos nepavadinciau. Kiek bandau tu vadinamu warm, tai jos ar sviesios ar tamsios visos turi kazkokio oranzinio/abrikosinio pigmento savyje. O sita maniske gelsva bet su pilkumu.

Mano nu va toks ir tipas - vidutinio kontrastingumo vasara. smile.gif Taikiausi i kazkuri maisyta tipaza, bytte i ta palete paziurejus sake kad cool vasara, nu visko gali but.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 06 rugsėjo 2013 - 20:14