QUOTE(Erszebeth @ 2013 09 05, 21:52)
Noa, va čia tai gerai pavarei dėl katinų
Bet man liko neaišku, tai visgi kokiam tipui priklauso rusų mėlynieji? Tipas atrodo šaltas, bet tas pilkumas toks ryškus, švarus, kontrastas nemažas. Beje, akys geltonos su žalsvu atspalviu - tai šiltos ar šaltos? Tai žiema jie ar vasara? Gal cool summer, kuri artima žiemai?
Šaltas šaltas. Nesgi katinų akys kokios būna - mėlynos tik pas pointus, kurie yra visi alei vienas lightai
O šiaip tai - žalios arba geltonos arba rudos. Tai katėse žalias akis užskaičiau už šaltas - vis viena žalia šaltesnė, negu geltona!
Užtai tas katins ir man atrodo, kad cool summer, kaip mano Kuzys
QUOTE(bytte @ 2013 09 05, 22:00)
man jin nei šilta, nei šalta... o gaunas tokią burokinę su baltą sumaišius... o ta burokinė... gal labiau šilta? a?
Nu jau ne! Burokinė standartiškai - šalta. O šilta - plytos!
QUOTE(bytte @ 2013 09 06, 08:08)
primena vyno spalvą, bet jin nesigauna bordinė ta vasaros. Aš esu turėjus burokinį topa ir prie jo nusipirkau ant smūgio juostą plaukams bordinę, tai gavos visai šo to ni to, kažkas iš skirtingų operų. Sakyčiau vasaros - žalias burokas, o vyninė - virtas
O aš sakyčiau - vasaros virtas burokas balintas
O nevirtas šitas kažkoks šiltas rudeninis
O vyną ir aplamai žiemoms, nes negi jį balinsi
QUOTE(Dilukai @ 2013 09 06, 09:31)
ačiū už atsakymus dėl šešėlių spalvų, dėl visko lyg ir galiu sutikti, net ir alyvinės, bet persikinė man atšoka nuo odos, iškart svetima spalva ant veido
o ją matau, kad deda prie tokių akių nors tu ką. Bet čia gal tie kur į spalvinius tipus nesigilina?
Auksinis taškiukas koks gal ir suveiktų, reikia paeksperimentuoti, nebuvo kilusi tokia mintis dar
Persikinę makijažistai skaito neutralia visiems tinkančia. Bet mano suopračiu, vasarai persikinė gali ir netikti... Nu gal ten ir įmanoma kaip nors įpaišyt, arba kokią atvėsusią pseudopersikinę susirast... Bet jei neuna, tai nafig nužno
Persikai tai čia man! O vasarai persikai, man regis, tas pats kas man oranžinė - perebor...