Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(inc @ 2013 09 06, 12:54)
O aš atbulai pasielgiau  biggrin.gif Gimtadienio proga nusipirkau paletę be nustatinėjimo. Na bet beveik visi metai praėjo tikrinant savo teoriją apie dark autumn  biggrin.gif

Jums pasiseke kad nusipirkot savo palete bigsmile.gif baltai Jums pavydziu blush2.gif
Atsakyti
o aš vakar maximoj va tokį pasitepiau. paveiksliuke gal kiek murzinokas atrodo, nes realybėj kiek ryškesnis - gerulis toks biggrin.gif
maybelline colorama nr.100

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 09 05, 21:52)
Noa, va čia tai gerai pavarei dėl katinų thumbup.gif Bet man liko neaišku, tai visgi kokiam tipui priklauso rusų mėlynieji? Tipas atrodo šaltas, bet tas pilkumas toks ryškus, švarus, kontrastas nemažas. Beje, akys geltonos su žalsvu atspalviu - tai šiltos ar šaltos? Tai žiema jie ar vasara? Gal cool summer, kuri artima žiemai?

Šaltas šaltas. Nesgi katinų akys kokios būna - mėlynos tik pas pointus, kurie yra visi alei vienas lightai biggrin.gif O šiaip tai - žalios arba geltonos arba rudos. Tai katėse žalias akis užskaičiau už šaltas - vis viena žalia šaltesnė, negu geltona! biggrin.gif

Užtai tas katins ir man atrodo, kad cool summer, kaip mano Kuzys biggrin.gif

QUOTE(bytte @ 2013 09 05, 22:00)
man jin nei šilta, nei šalta... o gaunas tokią burokinę su baltą sumaišius... o ta burokinė... gal labiau šilta? a?

Nu jau ne! Burokinė standartiškai - šalta. O šilta - plytos!

QUOTE(bytte @ 2013 09 06, 08:08)
primena vyno spalvą, bet jin nesigauna bordinė ta vasaros. Aš esu turėjus burokinį topa ir prie jo nusipirkau ant smūgio juostą plaukams bordinę, tai gavos visai šo to ni to, kažkas iš skirtingų operų. Sakyčiau vasaros - žalias burokas, o vyninė - virtas lotuliukas.gif

O aš sakyčiau - vasaros virtas burokas balintas biggrin.gif O nevirtas šitas kažkoks šiltas rudeninis biggrin.gif
O vyną ir aplamai žiemoms, nes negi jį balinsi biggrin.gif

QUOTE(Dilukai @ 2013 09 06, 09:31)
ačiū už atsakymus dėl šešėlių spalvų, dėl visko lyg ir galiu sutikti, net ir alyvinės, bet persikinė man atšoka nuo odos, iškart svetima spalva ant veido g.gif o ją matau, kad deda prie tokių akių nors tu ką. Bet čia gal tie kur į spalvinius tipus nesigilina?
Auksinis taškiukas koks gal ir suveiktų, reikia paeksperimentuoti, nebuvo kilusi tokia mintis dar bigsmile.gif

Persikinę makijažistai skaito neutralia visiems tinkančia. Bet mano suopračiu, vasarai persikinė gali ir netikti... Nu gal ten ir įmanoma kaip nors įpaišyt, arba kokią atvėsusią pseudopersikinę susirast... Bet jei neuna, tai nafig nužno biggrin.gif
Persikai tai čia man! O vasarai persikai, man regis, tas pats kas man oranžinė - perebor...
Atsakyti
QUOTE(pear @ 2013 09 06, 12:14)
Mute, man tavo tru[putį rainelė šaltesnės spalvos atrodo. Bet panašios. Mano ,
priklausomai nuo apšvietimo, kartais net geltonos atrodo. Nors akys šiltos, oda šalta. Todėl man žinok žiemą mergiotės pripaišė, o kokia, primink, tavo diagnozė? smile.gif

Mano diagnozė - bright spring, nors buvo diskusija ar nesu šalto tipo dėl odos.
Tynka, o tavo koks tipas?
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 09 06, 10:05)
Mano diagnozė - bright spring, nors buvo diskusija ar nesu šalto tipo dėl odos.
Tynka, o tavo koks tipas?

soft autumn g.gif
Atsakyti
kažkaip apie makiažą nesu įsigilinusi, iš palečių tai tik rūbams taikau, bet rūbų persikinės spalvos vasaroms nėra tikrai.
Ar teisinga būtų mintis, kad paėmus iš rūbų paletes spalvas ir jas sužeminus, suneutralinus kažkiek gautume bazines makiažo spalvas g.gif
Atsakyti
Nu nieko sau... va kiek šaltibarščių pastovėjusių
user posted image
...ir abiejuose paletėse užtenka: 1, 2

vat vasaros tai tikrai gaunas balinti barščiai... ir dar pašildyti pora kart... arba valgyklos vakarykščiai... o pavasariam net bendroj paletėj yra tamsus raudonas vynas, rudeniams raudonas vynas + prie basic spalvų burgundiškas vynas... žiemoms tik su rudeniu burgundiškas paminėtas...

čia kosmetika pagal spalvinius tipus... tiesiog pagal paletes... imi šešėlį tokios pat spalvos ir tepi, vis vien jis nesigauna toks ryškus gi, ypač jai dar persidengia su greta esančiu... ypač kokius mineralinius šešėlius, inc buvo dėjus tokias paletes iš akių šešėlių maišiukose
Atsakyti
kaip aš pamiršau tą puslapį su kosmetika, net užsisaugojus turiu
Atsakyti
QUOTE(Dilukai @ 2013 09 06, 13:51)
Ar teisinga būtų mintis, kad paėmus iš rūbų paletes spalvas ir jas sužeminus, suneutralinus kažkiek gautume bazines makiažo spalvas g.gif

Žinok, nykiai įtariu, kad gryna tiesa. Ibo dariausi ir BFAS paletę, ir rekomendavo jie ten man kosmetiką. Nu tai su krempudra viskas aišku, kuo arčiau odos spalvos, tuo geriau. O šešėlius man rekomendavo teal ir auksinį - gal ten nuo paletės vos ir skyrėsi, bet iš esmės tai paletės spalvos, o kai kurios ir aplamai fig sužemintos... Pvz. lūpdažio biggrin.gif

Tik va kas įdomu. Jie ten labiausiai orientuoti į odos spalvą ir lūpas - tuos jau ten vos ne kiekvienam individualiai duoda. Ir dar porą dauniškų ryškių šešėlių spalvų - ką daryti su auksiniu šešėlio - ir net nelabai šviesiu, kokiu gelsvu, bet grynai geltonu aukso geltonumo - man iki šiol paslaptis lotuliukas.gif Bet kai išeina kalba apie neutralias spalvas - tai jie tampa stipriai paprastesni. Šitie va pavasariams, šitie vasaroms, ruduo va, žiema va, štai ir viskas. O čia, mol, nauji atspalviai - tas pavasariams - rudeniams, o tas vasaroms - žiemoms... Netgi taip.

QUOTE(bytte @ 2013 09 06, 14:34)
vat vasaros tai tikrai gaunas balinti barščiai... ir dar pašildyti pora kart... arba valgyklos vakarykščiai...

Bet be tomatų! Jei kas prideda į barščius tomatų - jie iškart į rudenį perlipa! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 06 rugsėjo 2013 - 14:11
QUOTE(bytte @ 2013 09 06, 13:34)
Nu nieko sau... va kiek šaltibarščių pastovėjusių

pas mano panas, žinok, mirga marga spinta nuo tokių spalvų biggrin.gif pačios geriausios "raudonos". tik vienai ryškesnių ,o kitai šviesesnių reik biggrin.gif
Atsakyti
Lygtai Hiver , rinko informaciją apie kremines pudras. smile.gif Tai po paieškų Droge radai iš Lumene touch of radiance spalva Cream beige.Tik nesuprantu pagal pavadinimą ar tai šilto ,ar šalto atspalvio ax.gif Iš essence visos man per tamsios g.gif
Dar norėjau paklausti Hiver koks jūsų tipas?
Atsakyti
Sveikos,
na pagaliau radau laiko dar keleta foto padaryt. Ikeliu koliažą. Pastebėjimai iš mano pusės. Parduotuvėj buvau prisidėjus auksinį rūbą, labai patiko, sidabrinio neradau, bet vos apie jy galvojant šiurpsta oda, kažkaip netraukia prie sidabrinės spalvos..BET auksiniai šešėliai netinka..matavausi koralu/persikine maike, tai kai ja užsidėjau šakės, atrodo atsigavau, nerealiai vyras reagavo lotuliukas.gif nzn ar ši spalva kažką sako..lauksiu pagalbos tipo paieškose. 4u.gif gal spring ar autumn? smile.gif
user posted image
Atsakyti