ne ne, kur jau aš pabėgsiu. man gi reik murzinų spalvų
nu bet su tuo bright man sunku. va kad ir šiandien tą light spring bac bac ir aprengiau parinkdama visas kiek prigesintas, o tai bright reik būtinai aprengt nors ką ryškaus prie veido, nes kitaip pasidaro toks nuskriaustas vaikiukas, o kai ji labai smulkutė, tai visai atrodo nabagėlė
va dar vienas paveiksliukas su šešėliais
tiesa, Noa, labai fainai katinus surūšiavai
Hiver, ačiū už peles. Pasirodo, jos pilkai rudos o man jos atminty greičiau kaip tas katinas atrodė.
na kad jau kalbat apie šešėlius, o kokius man tada geriau rinktis? mano akys yra pilkai žalios. patarimai kaip grynai žalioms man nelabai tinka, nes ten daugiausia siūlo labai žalioms, o maniškės tokios kažkokios pušies žalumo su ryžais taškiukais
Merginos, jei jau kalbate apie akių makiažą. kokias spalvas pasiūlytumėt tokiom akim?
pear, o tokios spalvos netiktų? kaip tik po ranka papuolė, tai sakau reik parodyt tamstai
inc tos pirmosios spalvos arčiausiai tiesos būtų tik dar šaltesnės turi būt
bet pilkos akys žiūriu net nepapuola į sąrašą
dabar tokia ruda dažausi, tik ji nėra tokia tamsi kaip paveiksliuke
bet pilkos akys žiūriu net nepapuola į sąrašą
dabar tokia ruda dažausi, tik ji nėra tokia tamsi kaip paveiksliuke
nebandžiau tokios mėlynos.
dabar dažausi tokiais šaltais violetiniais šešėliais, arba pilkais.
Violetiniai , sakyčiau, labai neblogai.
Kažkas panašaus,tik ne taip ryškiai, ir apatinio voko šviesiai nedažau:
dabar dažausi tokiais šaltais violetiniais šešėliais, arba pilkais.
Violetiniai , sakyčiau, labai neblogai.
Kažkas panašaus,tik ne taip ryškiai, ir apatinio voko šviesiai nedažau:
QUOTE(inc @ 2013 09 06, 11:36)
pear, o tokios spalvos netiktų? kaip tik po ranka papuolė, tai sakau reik parodyt tamstai
man šios akys labiau į melyną su pilku panašios
man atrodo kad pear akys kažkiek panašios į manasias
va ir man įdomu kokios spalvos tiktu
Mute, man tavo tru[putį rainelė šaltesnės spalvos atrodo. Bet panašios. Mano ,
priklausomai nuo apšvietimo, kartais net geltonos atrodo. Nors akys šiltos, oda šalta. Todėl man žinok žiemą mergiotės pripaišė, o kokia, primink, tavo diagnozė?
priklausomai nuo apšvietimo, kartais net geltonos atrodo. Nors akys šiltos, oda šalta. Todėl man žinok žiemą mergiotės pripaišė, o kokia, primink, tavo diagnozė?
Man pear akis atrodo daug geltoniau žalia, o Mute labiau link mano sakyčiau :
Apatinė, sakyčiau realesnė spalva manosios.
Apatinė, sakyčiau realesnė spalva manosios.
QUOTE(Hiver @ 2013 09 06, 01:19)
Taip, cia ir bus tai, apie ka kalbejau
Tik kaina Klaipedos ir Vilniaus skiriasi gerokai. Vilniuje daro cia, o kaina 70 Lt be paletes. As ten dariausi. Aisku, nustatymas irgi vyksta ne taip issamiai, nededa tu skareliu. Tik su tais meginiais paima akiu plauku ir odos spalvas.
Va kaip vyksta nustatymas toje Klaipedos kirpykloje http://www.youtube.c...p;v=zhk-JcSVBW0
Man atrodo su skarelem gaunasi tikslesnis rezultatas.
Tik kaina Klaipedos ir Vilniaus skiriasi gerokai. Vilniuje daro cia, o kaina 70 Lt be paletes. As ten dariausi. Aisku, nustatymas irgi vyksta ne taip issamiai, nededa tu skareliu. Tik su tais meginiais paima akiu plauku ir odos spalvas.
Va kaip vyksta nustatymas toje Klaipedos kirpykloje http://www.youtube.c...p;v=zhk-JcSVBW0
Man atrodo su skarelem gaunasi tikslesnis rezultatas.
fainai ten bet kaina su palete nereali-1000lt pasirodo pagal antakius nustatinejama naturali plauku spalva
galvoju jubiliejaus proga kitais metais kova pasidovanot sau spalvinio tipo nustatinejimo konsultacija (be paletes)
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 09 06, 10:49)
fainai ten bet kaina su palete nereali-1000lt pasirodo pagal antakius nustatinejama naturali plauku spalva
galvoju jubiliejaus proga kitais metais kova pasidovanot sau spalvinio tipo nustatinejimo konsultacija (be paletes)
O aš atbulai pasielgiau Gimtadienio proga nusipirkau paletę be nustatinėjimo. Na bet beveik visi metai praėjo tikrinant savo teoriją apie dark autumn
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 09 06, 11:49)
bet kad jie ne visada sutampa buna gana tamsiais plaukais, o antakiu praktiskai nematyti, arba atvirksciai antakiai labai ryskus, o plaukai sviesus
kalbant apie šaltibarkščius
va tokia spalva nagų lako man nelabai prilipo, nors lyg ir vasarinė, bet labiau cool summer
o tokia labai nuostabiai limpa nors aš neigiau, pas cool summer gi raudonų nėr, o buvau beveik įtikėjus, kad esu cool
net manikiūristė yra sakius, kad jau tokia spalva pasakiškai ant rankų man atrodo, o aš tyliai galvoju tau šarkai bile, kad ryšku būtų
noa įdėta su lako spalva irgi nebloga atrodo
va tokia spalva nagų lako man nelabai prilipo, nors lyg ir vasarinė, bet labiau cool summer
o tokia labai nuostabiai limpa nors aš neigiau, pas cool summer gi raudonų nėr, o buvau beveik įtikėjus, kad esu cool
net manikiūristė yra sakius, kad jau tokia spalva pasakiškai ant rankų man atrodo, o aš tyliai galvoju tau šarkai bile, kad ryšku būtų
noa įdėta su lako spalva irgi nebloga atrodo